PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kroldrup harekatı

Gökhan Özsoy
11-17-2007, 09:56
Kroldrup harekatı

Transfer arayışlarına başlayan Beşiktaş, Danimarka Milli Takımı’nın yıldız isimlerinden Per Kroldrup için yeniden harekete geçti. İtalya’nın Fiorentina takımında top koşturan Kroldrup için Beşiktaş sezon başında imza aşamasına gelmiş ancak Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam tercihini Diatta’dan yana kullanmıştı. Ancak Diatta’dan istediği verimi alamayan Beşiktaş, yeniden Danimarkalı futbolcuya yöneldi. Siyah-Beyazlı kulübün idari menajeri Sinan Engin, dün sabah Danimarka’ya giderek transfer hareketı için ilk adımı attı. Engin, Kroldrup’u, Danimarka ile İrlanda arasında oynanacak 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubu maçında izleyecek.

KONTENJAN SORUNU VAR

Ocak ayındaki ara transfer döneminde defansa mutlaka iyi bir stoper alacaklarını söyleyen Sinan Engin, “Kafamızdaki futbolcuları belirledik. Alacağımız futbolcular kendi takımlarında ve ülkelerinin milli takımlarında etkili isimler olacak” diye konuştu. Yarın Danimarka’dan İstanbul’a dönecek olan Engin, önümüzdeki hafta da Brezilya’ya giderek çalışmalarına devam edecek. Listedeki futbolcuların ocak ayında mutlaka alınacağı yolunda bir düşünceleri olmadığını da vurgulayan Engin şöyle konuştu: "Yabancı transferinde kontenjan problemimiz var. Ocak ayı olmasa bile beğendiğimiz futbolcuları önümüzdeki sezon renklerimize katacağız."

Barış Kahraman
11-17-2007, 10:05
diatta ricoyu göndersinler zaten yedekte duran yabancı lüksümüz yok..

Barış Aygün
11-17-2007, 10:11
birezılyaya gıdecekmıs KERLONU getırecek galıba :D sonunda sesımı duydular galıba

Mehmet Erhan
11-17-2007, 11:05
kroldrupu sezon başında çok istemiştim...paletta olmazsa alınabilir...ayrıca rico gitsin uzun boylu pivot bi santrafor gelsin...carew gibi...barış kerlon için higuainin gitmesi lazım... :D

Barış Aygün
11-17-2007, 11:11
kroldrupu sezon başında çok istemiştim...paletta olmazsa alınabilir...ayrıca rico gitsin uzun boylu pivot bi santrafor gelsin...carew gibi...barış kerlon için higuainin gitmesi lazım... :D
uzun boylu santrafora ne gerek var ya batuhan ne gune duruyor...adamı pes2008de mınık adrıano gıbı yapmıslar :D hıguaın neden gıtsın yavvv kerlonla beraber saglı sollu capraz duz dagıtırlar rakıpleri....

Mehmet Erhan
11-17-2007, 11:31
uzun boylu santrafora ne gerek var ya batuhan ne gune duruyor...adamı pes2008de mınık adrıano gıbı yapmıslar :D hıguaın neden gıtsın yavvv kerlonla beraber saglı sollu capraz duz dagıtırlar rakıpleri....

kontenjan meselesi barış...kerlonu alırsan rico ve diatta zaten gidecek ve yerlerine bi defans bi forvet gelecek...o yüzden başka kimi gönderecen mecbur higuaini... :D

Ezel Özsipici
11-17-2007, 11:33
Bu adamı Hİç İzlemedim Nasıl Bir oyuncu Bilmiyorum ama ismini duymustum:)ama bencede diaattayı göndersinler zaten sürekli hata yapıyo onun yerine baskası alınsın yedek de olması lazım g.zan sürekli saktlnıyo zaten...

Barış Aygün
11-17-2007, 11:36
kontenjan meselesi barış...kerlonu alırsan rico ve diatta zaten gidecek ve yerlerine bi defans bi forvet gelecek...o yüzden başka kimi gönderecen mecbur higuaini... :D bak mehmetcım dıatta ve rico gıttı bır yabancı defans geldı... batuhanı koydun uzun boylu forvet....huguıan ve boboyla oynasın ıste :D sonrası kerlonu da koy delgadoyla gobekte sov yapsınlar :D