Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Kupa Maçı İş Kazasıydı'
Kemal Arıcıoğlu
12-02-2007, 11:52
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_11445__sozkan0212.jpgİddialı açıklamalarda bulunan Serdar Özkan, 'Kupada rakibimize yenilmiştik ancak o 90 dakika iş kazasıydı. Şimdi kazanmak zorundayız' dedi.
3 puan bizim
Eksiklerin çokluğunda orta sahanın ortasında görev yapması beklenen Serdar Özkan, Çaykur Rizespor’u yenmek zorunda olduklarını söyledi. Çarpıcı ifadeler kullanan 21 yaşındaki genç yıldız, “Türkiye Kupası’nda da Çaykur Rizespor’u İnönü’de ağırlamıştık. Yine birçok arkadaşımız yoktu ve sahadan 2-1’lik yenilgiyle ayrılmıştık. O maçı bir iş kazası olarak yorumluyoruz” diye konuştu.
Taraftarlara çağrı
Rizespor maçını telafisi olmayan bir karşılaşma olarak yorumlayan Serdar, “Bu sezon beklenmedik kayıplar yaşadık ve her yenilgiden ders aldık. Bu maçın atmosferi çok farklı olacak. Eğer kaybedersek, şampiyonluk yarışında çok ağır yara alacağız. Yarın (bugün) taraftarımızın da desteğiyle sahadan zaferle ayrılacağız. Onların İnönü’yü tamamen doldurmasını istiyoruz. Galibiyete inanıyoruz” dedi.
Mehmet Erhan
12-02-2007, 11:53
rizeyi yeneriz ama esas önemlisi porto...portoyu yenin dileyin bizden ne dilerseniz... ;)
Barış Aygün
12-02-2007, 11:58
aynen katılıyorum mehmet...dıleyın bızden ne dılersenız...
hadi bakalım düzelt o iş kazasını güveniyoruz size ama o maç kadar kolay geçmicek bunu unutmayalım
çarşı_1903me
12-02-2007, 13:29
hayır dilemek yok bize kendi ayıplarını temizlesinler çok rezil günler geçirdik biz onlar taraftarına dilemeli
Şule Artarlar
12-02-2007, 13:55
ya ben bu serdar özkanı seviyom ya maçlarda elinden geleni yapmaya çalışıyo umarım portoda da elinden gelen herşeyi yapar.....
Ezel Özsipici
12-02-2007, 14:27
Bencede rize yi öle yada böyle kötü oynasakda (inşallah tersi çıkmaz yenilmeyizz)yeneriz gibime geliyo ama ben porto macnı nasıl seyrediceğimi kalbimin nasıl dayanocagını merak ediyorum
Barış Kahraman
12-02-2007, 20:04
sen önce bi kendine gel serdar.. kayıplardasın.. ilk haftalar süperdin şimdi top oynamıyosun bi maç varsın bi maç yoksun.. ilk haftalardaki serdarı bekliyoruz biz.. al sana bi iş kazası daha..
Ezel Özsipici
12-02-2007, 20:12
kupa macı iş kazasıydı bu ne kazası??
Barış Aygün
12-02-2007, 20:15
bu da sansızlık olsa gerek :(
Bülent Girgin
12-02-2007, 21:28
lig maçina ne kilif uyduracaklar merak ediyorum !!!!!!
Gökhan Özsoy
12-02-2007, 21:33
lig maçina ne kilif uyduracaklar merak ediyorum !!!!!!
abi şöle dicekler rize ile 10 maç yapsak birini kaybeder birinde berabere kalır 8ini kazanırız..=))şanssızlık işte..:D
Bülent Girgin
12-02-2007, 21:41
bakayim ertugrul asiklari ne diyecekler ? çok merak ediyorum !!!!!!!!!!!
Barış Aygün
12-02-2007, 21:42
hemen soyluyorum abı bır talıhsızlık...top gırmedı bızı sevmedı :D :D
Bülent Girgin
12-02-2007, 21:46
hemen soyluyorum abı bır talıhsızlık...top gırmedı bızı sevmedı :D :D
14. hafta maçi ve besiktasimizin daha 2 farkli bir galibiyeti yok :( :( bumu türbünleri ayaga kaldiracak futbol ? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Barış Aygün
12-02-2007, 21:47
:'( :'( ya sen gıt marsılya lıverpoolu yen rızeye takıl nasıl ıs bu yaa....ruhsuzlar....
Hüseyin Balcı
12-03-2007, 07:47
Ertuğrul gitsin !!!
capello gelsin yada alex ferguson...
Bülent Girgin
12-03-2007, 08:01
Ertuğrul gitsin !!!
capello gelsin yada alex ferguson...
ciddimisin sen simdi hüseyin ? istersen biraz daha düsünüp öyle yorum yap :D
Gökhan Özsoy
12-03-2007, 08:06
14. hafta maçi ve besiktasimizin daha 2 farkli bir galibiyeti yok :( :( bumu türbünleri ayaga kaldiracak futbol ? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bu tribunler çok duyarsız oldu abi bu sene ertuğrul ne yapsa ayağa kalkmıyolar alla alla :S: noldu acaba.
Hüseyin Balcı
12-03-2007, 08:23
ciddimisin sen simdi hüseyin ? istersen biraz daha düsünüp öyle yorum yap :D
Duymak istediklerini söyledim abi sevinme hemen :D: sahada 9 berbat futbolcu varken bari kabahat bulmasak hocada neyani idmanmı yaptırmıyor yada hakedenimi oynatmıyor ?toraman,baki,koray,bobo,nobre,tandoğan,sedef,üzül mez resmen dolaştı sahada hangi birine müdahele etsin şunu alıp bunu soksun diyemeyecek haldeyiz kenarda rico,burak,akın,batuhan ve hıguain var.
Gökhan Özsoy
12-03-2007, 08:32
Duymak istediklerini söyledim abi sevinme hemen :D: sahada 9 berbat futbolcu varken bari kabahat bulmasak hocada neyani idmanmı yaptırmıyor yada hakedenimi oynatmıyor ?toraman,baki,koray,bobo,nobre,tandoğan,sedef,üzül mez resmen dolaştı sahada hangi birine müdahele etsin şunu alıp bunu soksun diyemeyecek haldeyiz kenarda rico,burak,akın,batuhan ve hıguain var.
hüseyin peki hangi akla hizmet burak,akın,hıguaın kulubde oturuyoda
bunların yerine nobre,sedef,baki sahada...rizeye saydığım kaar ofans oyuncusu çok mu gelirdi..
Hüseyin Balcı
12-03-2007, 09:17
hüseyin peki hangi akla hizmet burak,akın,hıguaın kulubde oturuyoda
bunların yerine nobre,sedef,baki sahada...rizeye saydığım kaar ofans oyuncusu çok mu gelirdi..
Onlarıda gördük gökhan akın değilmiydi şımarık ruhsuz ve beceriksiz yakıştırmalarını yaptığımız ?burak 20 maç yatar 1 maç oynar ona cevap vermeye bile gerek yok anlayacağın aslına bakarsak pekte yanlış kadro çıkmadı tercih edebileceği tek seçenek nobre hıguaindi bence yada rico ile başlayıp ortasahada hakimiyeti kurup bir oyun tarzı benimseyebilirdi ondada riconun durumu malum !!
Barış Kahraman
12-03-2007, 12:31
elinde sol kanat yok.. m.sedef yerine i.akın oynamalı başka çıkarı yok.. sen ne yapıyosun ya özkanı sola çekiyosun yada genç sedefi oynatıyosun sonrada akını satılık listesine koyuyosun.. nobre oynuyor ama tam çıkış yakaladığına inanılan higuain gene yedek ve devre arasında oda gönderilecekler arasında.. bunlar komik şeyler.. tamam herkes hazır sakat yokken ne yaparsan yap kendine göre nedenlerin vardır formsuz falan dersin ama elinde alternatif yok ama sen hala paftan oyuncu oynatıyosun ve bek oyuncusunu açıkta oynatıyosun.. şaşırmış bu sağlam..
Bülent Girgin
12-03-2007, 12:33
görünmez kazaydi :D
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.