PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kupada 3. hafta heyecanı

Hasret Ergül
01-08-2008, 08:41
Kupada 3. hafta heyecanı

Fortis Türkiye Kupası'nda grup mücadelesi 3. hafta karşılaşmalarıyla devam ediyor. A, B, C ve D gruplarında bugün ve yarın toplam 8 maç oynanacak.

A Grubu'nda deplasmanda D.Bakır B.Ş.B. DİSKİ'yi 4-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, bugün Ankaraspor ile kendi evinde karşılaşacak. B Grubu'nda yer alan Trabzonspor ise, Çarşamba akşamı Adana Demirspor'la deplasmanda oynayacak. C Grubu'nda önceki gün Fenerbahçe ile kendi evinde golsüz berabere kalan Kayserispor, grupta 4 puanla lider olan Şanlıurfaspor ile karşılaşacak.

Fenerbahçe, Galatasaray, Ankaragücü ve Vestel Manisaspor bu haftayı BAY geçecek.

4 grubun puan tablosu ve oynanacak karşılaşmaların programı şöyle:

A GRUBU: O / P
-Beşiktaş: 2 - 3
-Ankaraspor: 1 - 3
-Çaykur Rizespor: 1 - 3
-Ankaragücü: 2 - 3
-D.Bakır B.Ş.B. DİSKİ: 2 - 0

B GRUBU: O / P
-Gençlerbirliği: 1 - 3
-Trabzonspor: 2 - 3
-Adana Demirspor: 1 - 3
-Vestel Manisaspor: 2 - 3
-MKE Kırıkkalespor: 2 - 0

C GRUBU: O / P
-Şanlıurfaspor: 2 - 4
-Gaziantepspor: 2 - 2
-Fenerbahçe: 2 - 2
-Kayserispor: 1 - 1
-Alanyaspor: 1 - 0

D GRUBU: O / P
-Galatasaray: 2 - 4
-G.Birliği OFTAŞ Spor: 1 - 3
-Denizlispor: 2 - 3
-Bursaspor: 1 - 1
-Sarıyer: 2 - 0

8 OCAK SALI
13.30-Alanyaspor - Gaziantepspor
16.00-Çaykur Rizespor - Diyarbakır Bş Bld.DİSKİ Spor 20:00-Beşiktaş - Ankaraspor

9 OCAK ÇARŞAMBA
13:30-MKE Kırıkkalespor-Gençlerbirliği
13:30-Şanlıurfaspor - Kayserispor
13:30-Sarıyer - Bursaspor
16:00-Gençlerbirliği OFTAŞ Spor - Denizlispor 20.00-Adana Demirspor - Trabzonspor

Ayşegül Alparslan
01-08-2008, 09:04
neden ben bu kupa maçlarında hiç bişey hissedemiyorum sanki hazırlık maçı yapacakmışız ve sonucunun bir önemi yokmuş gibi geliyor acaba nasıl olsa kupa bizim yalandan heyecan yaratmaya gerek yok diyemi düşünüyorum

H.Hüseyin Uluçay
01-10-2008, 11:50
ama türkiye kupasını alıncada seviniyoruz.. bence her maç aynı olmalı oyuncular için..