PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kusura bakma hocam!

Hasret Ergül
12-13-2007, 10:01
“Türkiye’yi çok iyi temsil ettik. Bunu cânı gönülden söylüyorum” diyen Ertuğrul Sağlam’a usta kalemlerin yorumu: Takım istenilen düzeyde değil. Beşiktaş’ı, Avrupa’da temsil eden sadece tribündeki çok özel taraftarıdır.

Cem DİZDAR: Hâlâ düzgün bir maç izleyemedik

Birinin bu sözleri söylemesi için ciddi bir ‘akıl tutulması’ yaşıyor olması gerekir. Liverpool’dan 8 yemiş, deplasmandaki maçlarda pozisyona girememiş Beşiktaş, nasıl olmuş da hepimizi çok iyi temsil etmiş? Ligde kazandığı iki farklı tek galibiyeti olmayan Beşiktaş kötü futbol oynuyor/oynatılıyor. Sezonun neredeyse yarısı bitti, eli yüzü düzgün bir maç izleyememişken böyle hamaset nutukları atmak fazlasıyla gereksiz. Eğer Beşiktaş için “Avrupa’da bu ülkeyi çok iyi temsil etti” denecekse o işi yapan futbol takımı değil tribündeki çok özel taraftarıdır. Sorun bakalım, “Beşiktaş” deyince batılı bir futbolseverin aklına ilk olarak ne geliyor?

Metin TÜKENMEZ: Bu takım zirve için yeterli değil

Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş teknik direktörü olarak takımının belli bir kalitede olduğunu söylemek durumunda. Aksi takdirde, futbolcularını bırakın Avrupa’yı, lige bile motive etmekte sıkıntı çeker. Çünkü Beşiktaş, bırakın Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak bir düzeyde takım olmayı, Türkiye Ligi’nde bile zirve yarışı için yeterli değil. Takım içerisinde, ligi taşıyacak sertlik ve dayanıklılığa sahip futbolcu sayısı az. Yani, Beşiktaş kırılgan bir takım. Genç oyuncuları ne yazık ki henüz yeterli kıvamda değil, deneyimli futbolcuları ise Beşiktaş’ın yükünü çekip, gençlere önderlik edecek kapasiteye sahip değil...

Basri BAYKOÇ: Daha farklı bir söylem beklenemezdi

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, daha farklı bir söylemde bulunması zaten beklenemezdi. Bunu, mavi boncuk dağıtan bir kimlik yansıması olarak söylemiyorum. Ancak, Beşiktaş’ın geldiği noktada yeterli bulunması ifadelerini hem yönetim, hem teknik kadro, hem de oyuncular olarak bir gömlek geride kaldıklarının itirafı olarak algılamak gerekir. Yani, yönetim transferde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam tercihlerinde, oyuncular da performanslarında yetersizdi... Üçü de doğru bir standartı yakalayamadıklarından dolayı, mecburen ulaştıkları çizgiyi yeterlilik olarak göstermek zorunda kalmışlardır.

Yemen EKŞİOĞLU: Sokağa atılacak para yok

Düşüncelerine aynen katılıyorum. Ancak olaya farklı bir açıdan bakmak istiyorum. Beklentiler; 104 yıllık tarihinde ilk kez bir üst tura çıkmaktı. Lige ve kupaya döndüğümüze göre, ekonomik olarak daha fazla zarar görülmemesi için transferi askıya almak lazım. Bu saatten sonra sokağa atılacak para yok. Takım uyumunda bir sorun var. Onu da ben değil, Sağlam hoca yapacak. Ama görünen o ki, Ertuğrul Sağlam’dan çok Sinan Engin’e iş düşüyor. Takım içindeki senatörleri satmaları gerek. Yani Burak Yılmaz, yani İbrahim Akın... Dönüp yan binaya baksın, yan bina da çok Burak Yılmaz’la İbrahim Akın var.

İbrahim Aydın
12-13-2007, 10:03
sezon sonuna kadar fazla konuşmayıp çenemi tutmaya çalışacam ama birde şu durum var
ya ertuğrul hocada diğerleri gibi sezon sonu beklemeden gönderilirse ben kime ne dicem o zaman şimdi karamsar kaldım işte konuşsam mı?konuşmasam mı?

ertuğrul hoca tahtın sallanmaya başlıyor dikkatli ol

Bülent Girgin
12-13-2007, 10:22
“Türkiye’yi çok iyi temsil ettik. Bunu cânı gönülden söylüyorum”

bu sözleri söylediginde sarhostu diyecegim ama adam alkolde kullanmiyorki :D :D

Utku Öz
12-13-2007, 10:33
Cem DİZDAR: Hâlâ düzgün bir maç izleyemedik

Birinin bu sözleri söylemesi için ciddi bir ‘akıl tutulması’ yaşıyor olması gerekir. Liverpool’dan 8 yemiş, deplasmandaki maçlarda pozisyona girememiş Beşiktaş, nasıl olmuş da hepimizi çok iyi temsil etmiş? Ligde kazandığı iki farklı tek galibiyeti olmayan Beşiktaş kötü futbol oynuyor/oynatılıyor. Sezonun neredeyse yarısı bitti, eli yüzü düzgün bir maç izleyememişken böyle hamaset nutukları atmak fazlasıyla gereksiz. Eğer Beşiktaş için “Avrupa’da bu ülkeyi çok iyi temsil etti” denecekse o işi yapan futbol takımı değil tribündeki çok özel taraftarıdır. Sorun bakalım, “Beşiktaş” deyince batılı bir futbolseverin aklına ilk olarak ne geliyor?
Eğer Beşiktaş için “Avrupa’da bu ülkeyi çok iyi temsil etti” denecekse o işi yapan futbol takımı değil tribündeki çok özel taraftarıdır.herşeyi özetlemiyormu ki zorla bağıra bağıra liverpool ve mars. maçlarını aldık be biz :(

Nihal Aslan
12-13-2007, 10:34
yapabıkeceklerının en iiyisını yaptılar cunku en iisi ancak bu işte suc sadece sunda bunda deıl yonetımınden futbolcusuna mılyarlar odenen kalecısıne teknıkdırektoruna kadar herkez suclu amokaci geri gelsın nouma gerı gelsın ben agresıf futbol sevıorum ne bu bole sakın sakın oyunmu olur ya

Gökhan Özsoy
12-13-2007, 10:36
“Türkiye’yi çok iyi temsil ettik. Bunu cânı gönülden söylüyorum”

bu sözleri söylediginde sarhostu diyecegim ama adam alkolde kullanmiyorki :D :D

zafer sarhoşu olabilir abi:D :D nede olsa Türkiyeyi en iyi şekilde temsil etmişiz..
tarihe geçirdi adam Türkiiyeyi daha ne yapsın..

H.Hüseyin Uluçay
12-13-2007, 10:45
bülent abi alkol almıyor ertuğrul hoca ama ottur günahı yoktur diyip esrarmı içiyo napıyo ya =))

Utku Öz
12-13-2007, 11:01
ertuğrul bey fethullah cı yapmaz öyle şeyler :D:

Barış Aygün
12-13-2007, 11:10
HANI SEYIR ZEVKI VEREN BI TAKIM IZLIYECEKTIK..HANI HERKES MAC IZLERKEN YERINDE DURAMAYACAKTI......HOCAM SENIN KALMANI EN COK DESTEKLEYENLER ARASINDA BEN VARIM....AMA SEN HALA KURTARICI OLARAK BURAK İ.AKINDDAN UZULMEZ ALİ TANDOGAN GIBI ADAMLADAN MEDET UMUYORSUN...BATUHAN HIGUAIN MEHMET SEDEF GIBI ICINDE GALIBIYET RUHU HIRS OLAN ADAMLARI OYNATMIYORSUN...BAK gayseye GENCLERINDE HIRS AZIM VAR...SEN ONCE MEDET UMDUGUN ADAMLARIN KULAGINI CEKECEKSIN KOTU OYNADIKLARI MACLARDAN SONRA GEREKLI IKAZI CEZAYI VERECEKSIN KI...ONDAN SONRA KONUSACAKSIN..BENCE ARTIK TOPCULARINI CEK YA DELGADO SERDAR GIBI OLUN YA DA DEFOLUN DIYECEKSIN YONETIMIN YEDIGI HALTLAR SENI ILGILENDIRMEYECEK.....ISINI YAPACAKSIN SOLEDIGIN GIBI ZEVK VEREN BI TAKIM KURACAKSIN...TAKIM VARSIN YENILSIN AMA IYI OYUN OYNASIN POZISYONLAR BULSUN BIZI HEYECANLANDIRSIN SONRADA OYNADIK AMA OLMADI DIYELIM OYNUORUZ NASIL OLSA BASARIRIZ DIYELIM..AMA BU SEKILDE BIZDEN DESTEK BEKLEMEYIN NE YONETIM NE DE SEN...

Bülent Girgin
12-13-2007, 11:14
HANI SEYIR ZEVKI VEREN BI TAKIM IZLIYECEKTIK..HANI HERKES MAC IZLERKEN YERINDE DURAMAYACAKTI......HOCAM SENIN KALMANI EN COK DESTEKLEYENLER ARASINDA BEN VARIM....AMA SEN HALA KURTARICI OLARAK BURAK İ.AKINDDAN UZULMEZ ALİ TANDOGAN GIBI ADAMLADAN MEDET UMUYORSUN...BATUHAN HIGUAIN MEHMET SEDEF GIBI ICINDE GALIBIYET RUHU HIRS OLAN ADAMLARI OYNATMIYORSUN...BAK gayseye GENCLERINDE HIRS AZIM VAR...SEN ONCE MEDET UMDUGUN ADAMLARIN KULAGINI CEKECEKSIN KOTU OYNADIKLARI MACLARDAN SONRA GEREKLI IKAZI CEZAYI VERECEKSIN KI...ONDAN SONRA KONUSACAKSIN..BENCE ARTIK TOPCULARINI CEK YA DELGADO SERDAR GIBI OLUN YA DA DEFOLUN DIYECEKSIN YONETIMIN YEDIGI HALTLAR SENI ILGILENDIRMEYECEK.....ISINI YAPACAKSIN SOLEDIGIN GIBI ZEVK VEREN BI TAKIM KURACAKSIN...TAKIM VARSIN YENILSIN AMA IYI OYUN OYNASIN POZISYONLAR BULSUN BIZI HEYECANLANDIRSIN SONRADA OYNADIK AMA OLMADI DIYELIM OYNUORUZ NASIL OLSA BASARIRIZ DIYELIM..AMA BU SEKILDE BIZDEN DESTEK BEKLEMEYIN NE YONETIM NE DE SEN...

mesela ben baris, her maçta sinirden en az 20 kere kalkip disari çikiyorum :( :(

Barış Aygün
12-13-2007, 11:16
mesela ben baris, her maçta sinirden en az 20 kere kalkip disari çikiyorum :( :( evet abi sinirden yerımızde duramıyoruz...oyundan bır sevk alıpta degıl...ve bu sekılde devam ederse sezon sonunda kanser ve verem oranı Turkıyede % 65 oranında ortıs gosterecek....

Nihal Aslan
12-13-2007, 11:22
nasıl yerımızde duramıyacaktık ya macı ızlerken ben ertugrul hocaya delı oldum hıcbır heyecan belırtısı yok yaslanmıs dırege ole ızlıor

Şule Artarlar
12-13-2007, 11:29
Sezonun neredeyse yarısı bitti, eli yüzü düzgün bir maç izleyememişken böyle hamaset nutukları atmak fazlasıyla gereksiz.

adam özetle durumu anlatmış ama bazen diyorum olmuyo beşiktaş bunları hakketmiyo nerde hata yapıyoruzz? sanırım hata nerde yapılıyo belli ama görmemezliktan geliyoruzz....

Bülent Girgin
12-13-2007, 11:36
Sezonun neredeyse yarısı bitti, eli yüzü düzgün bir maç izleyememişken böyle hamaset nutukları atmak fazlasıyla gereksiz.

adam özetle durumu anlatmış ama bazen diyorum olmuyo beşiktaş bunları hakketmiyo nerde hata yapıyoruzz? sanırım hata nerde yapılıyo belli ama görmemezliktan geliyoruzz....

iyi politikaci olmak isteyenlere örnek olarak gösterilebilinecek bir yorum :D: :D:

Adnan Direnç
12-13-2007, 11:47
ne yazsam diye düşündümm içimden geçenleri yansıtan bir yazı buldum...

Bu takıma bu sene Şampiyonlar liginde topladıkları her puan,attıkları her gol (eleme maçları dahil) ve kuralar çekildiğinde hiç şans verilmemesine rağmen son maça kadar bu heyecanı yaşatanlara Kendi adıma teşekkür ediyorum.
Bu arada çok acımasızca eleştiren arkadaşlar yenilginin hırsıyla eleştiriyor ancak,
Bu takım geçen yıl önceki yıl ondan önceki yıl,ondan daha önceki yıl şampiyonlar liginde gruplara katılmıştıda başarılı olmuştuda bizmi hatırlamıyoruz.tabi çok başarılı bir takım vardı iyi bir bütçe ile gelen Ertuğrul hoca 10 milyonlarca Euro bütçe ile transferler yaptı ve başarı grafiğimizi düşürdü öylemi?
Ya bu bir hayaldi hepimiz inanmıştık ama olmadı kadro belli bu kadro ile ancak bu kadar,daha iyi kadro için para lazım,o da bizde yok.
Ne yapalım güç bu kadar yoksa Ertuğrul hocanın çıkıp gol atacak hali yok,kısıtlı kadrononda yarısı sakat olunca o beğenmediğimiz Baki takımın yıldızı olabiliyor.
Neyse güzel günler belki bu yıl değil 2 veya 3 yıl sonra gelecek ama yinede şampiyonlar liginde şansını son maça kadar taşıyan bu takımı ben alkışlıyorum.
urfalifaruk

Mehmet Erhan
12-13-2007, 15:23
ertuğrul hoca bu yorumları yaparken gerçekten samimiyse benim diyecek bi lafım yok... :yuh: