PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kutsal ittifak çağrıları

Hasret Ergül
11-05-2007, 10:33
Kutsal ittifak çağrıları

Herşey zaten gergin olan derbi öncesi atmosferinin üstüne Fenerbahçe Kulubü'nün hakem atamaları ve İsmet Arzuman ile ilgili yayınladığı bildiri ile başladı. Ardından Beşiktaş Kulübü'nün buna cevabı ve derbide hakemin verdiği tartışmalı kararlar ile zirveye ulaştı. Burada şu karar doğru şu karar yanlış gibi teknik konulara girmek istemiyorum, bunu zaten günlerdir herkes konuşuyor, hatta karşılaşmanın hakemi ve MHK Başkanı bile bu kararlar üzerine uzun uzun konuşuyor. İsmet Arzuman'ın kredi kartı ekstrelerine kadar tüm mal varlığının kontrol edilmesi ise gerçekten üzüntü verici.

Fenerbahçe Kulubü'nün maçtan bir gün önce yaptığı açıklama neyi hedefliyordu acaba veya neden böyle birşeye gereksinim duydular. Tamam Mahmut Uslu'nun dediği gibi Galatasaray lehine verilen hatalı kararlardan şikayetçiler ve bunu söylemek ihtiyacı duyuyorlar ama neden bunu derbiden bir gün önce yapıp hem ortamı daha çok geriyorlar hem de hakemi daha çok baskı altına alıyorlar. Sarı-lacivertli kulüpten karşılaşma öncesinde yayımlanan bildirinin başlığı; ‘derbide kazanan sadece futbol olsun'du. Acaba derbide kazanan yalnızca futbol mu oldu!

KUTSAL İTTİFAK ÇAĞRILARI

Uslu, Beşiktaş'ın yayımladıkları bildiriye sert tepki vermesine ise şaşırmış, hakem hataları nedeniyle çok canı yanan Beşiktaş'tan tepki değil destek bekliyorlarmış. Beşiktaş'ın hakem hatalarının son bulması için Fenerbahçe'nin bu bildirisine destek olması ve sarı-lacivertli kulüp ile birlik mi olması gerekir. Bu tarz bir yöneticilik düşüncesini anlayamıyorum. Uslu, moda tabir ile ‘Kutsal İttifak' çağrıları yapıyor. Bu ittifaklar futbolumuzu içinden çıkılmaz bir kaosa sürükler.

ŞEREFLİ İKİNCİLİK

Beşiktaş'ın hakem hataları nedeniyle PAF Takımı ile önümüzdeki hafta oynanacak Sivasspor maçına çıkma kararının ise profesyonellikle hiçbir ilgisi yok. Tepki muhakkak gösterilir ama bu karar yalnızca Beşiktaş camiasına zarar verir. Beşiktaş PAF Takımı ile maça çıkar ve beklenen mağlubiyet gelirse, sezon sonunda da siyah-beyazlılar 1 veya 2 puanla şampiyonluğu kaçırırsa bunun hesabını kim verecek. Yoksa yine şerefli ikincilik aldık tarzı bir açıklama mı yapılacak. Benim düşüncem Beşiktaş taraftarının bu şerefli ikincilikten memnun olmayacağı. Tabi bir de işin ekonomik boyutu var Beşiktaş ligi bir-iki puan geride üçüncü sırada tamamlar ve Devler Ligi'ne gitme hakkını kaybderse önemli bir gelir kaynağından da mahrum kalmış olur. Mali açıdan çok rahat olmayan Beşiktaş'ın böyle bir karar alırken ince eleyip sık dokuması gerekir.

Gökhan Özsoy
11-05-2007, 10:35
ne ittifakın bahsediyo bunlar yaa:@ eziklerle ittifak mı oluşturcaz:@
demirören çekilsin isterse onun yerine mahmut uslu şerefsizi geçsin:@:@

Utku Öz
11-05-2007, 11:15
son paragrafa katılıyorum dik durmamız lazımken yaptığımız nedir paf olayı :S

Ayşegül Alparslan
11-05-2007, 12:12
ben hep diyorum ama bazı arkadaşlar rahatsız oluyor ben bu fb yönetimi kadar zeki bir yönetim daha görmedim adamlar istedikleri şeyi istedikleri gibi alıyorlar şimdide masum ayaklarına yatıyorlar oh ne güzel yaa adamların bir sözü ile resmen günden değişiyor bizimkiler bi tarafını yırtsa bişey olmuyor