PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlhan futbola mı dönüyor?

Gökhan Özsoy
11-18-2007, 15:05
İlhan futbola mı dönüyor?

http://www.karakartal.com/images/haber/2005/ilhan054_1811.jpg

Beşiktaşımız'ın eski futbolcusu İlhan Mansız, futbola dönme konusunda karar aşamasında olduğunu açıkladı. Ünlü futbolcu, Lig TV'de katıldığı bir programda, 4 aydır buz pateni sporuyla uğraştığını belirterek, ''Bu sporda da ağır idmanlar yapıyoruz. Yaptığımız antrenmanlarda dizimde hiç bir sorun yaşamadım. Bu nedenle futbola geri dönmeyi düşünmeye başladım'' dedi.

İlhan Mansız, şu anda karar verme aşamasında olduğunu da dile getirerek, futbola geri dönememesi halinde ise en azından bir jübile maçı yapmayı istediğini söyledi. Henüz 32 yaşında olduğunu dile getiren ünlü futbolcu, ''Avrupa'da 32 yaş futbol için geç değil. Futbolcular 35-36, hatta daha yukarı yaşlarda üst seviyede futbol oynayabiliyorlar. Türkiye'de de futbol oynama yaşı yükseldi. Ben de sakatlıklar nedeniyle ayrı kaldığım futbola dönmek istiyorum. Karar verme aşamasındayım'' diyerek sözlerini tamamladı.

Mehmet Erhan
11-18-2007, 15:12
tekrar dönerse bu seferde sakatlığı nüksetmesinde...ama ne yalan söyleyim isterim dönmesini...özledik ilhanın sahadaki hırsını ve gollerini...

Gökhan Özsoy
11-18-2007, 15:19
beşiktaşa gelmesini istiyorum..ama almazlarki:( :(

Şule Artarlar
11-18-2007, 15:23
beşiktaşa gelmesini istiyorum..ama almazlarki:( :(

kesinlikle bende çok isterimmm ....

Barış Aygün
11-18-2007, 16:59
Kolpa Oldugu Tam Olan Br Haber...ya Adam Son Ameliyattan Sonra Futbol Hayatinin Bittigni Doktorlari Araciligi Ile Sundu...yuh Artik .....

Gökhan Özsoy
11-18-2007, 17:09
ilhan kendisi sölmiş lig tv de utbola dönebilirim diye..bu haber sadece bir yerde değil bir çok haber sitesinde var..dönebilir buz pateni yapıyosa futbolda oynar..

Barış Aygün
11-18-2007, 17:17
bence cok zor futbola donmesı....buz patenı ıle futbol bır mı Allah askına:D

Hüseyin Balcı
11-19-2007, 14:13
ne bu ya böyle işmi olur profosyenellik dışı bu bukadar futboldan uzak kalmış (yaklaşık 3 yıl )bir futbolcu nekadar kendini toparlayabilir maç ve kondisyon eksiğini kapatabilirki ilhandan hayır beklemek yanlışşşş olur.dönse bile belki 1. lig takımlarından birinde arasıra oynar onlardan birinin süper lige çıkmasında faydalı olur ama bir şampiyonlar ligi maçında ilhanı görmek hayal bence.o gitsin buzda kaysın ve bizim efsanemiz olarak kalsın.

Arda Hatipoğlu
11-19-2007, 20:42
bu saatten sonra bi halt olmaz bosuna umutlanmayın

Ayşegül Alparslan
11-19-2007, 22:21
aman ilhan sende ne bu canım daha geçenlerde sen kendin açıklama yapmadınmı bıraktım futbolu diye buda nerden çıktı şimdi karar verme aşamasındaymış çok enteresan demekki biryerden teklif falan aldı

Elif Kaya
11-20-2007, 07:34
ilhan mansız bence futbola dönmesin çünkü şu saçma yarışmada bence hayalleri yıktı.. Ona yakışmadı o yarışma.. Birde futbola dönüp başarısız olup yerlerde sürünürse hayranlarının gözünde daha çok küçülecek. Döneceğinide sanmıyorum

Hasret Ergül
11-20-2007, 08:05
ne bu ya böyle işmi olur profosyenellik dışı bu bukadar futboldan uzak kalmış (yaklaşık 3 yıl )bir futbolcu nekadar kendini toparlayabilir maç ve kondisyon eksiğini kapatabilirki ilhandan hayır beklemek yanlışşşş olur.dönse bile belki 1. lig takımlarından birinde arasıra oynar onlardan birinin süper lige çıkmasında faydalı olur ama bir şampiyonlar ligi maçında ilhanı görmek hayal bence.o gitsin buzda kaysın ve bizim efsanemiz olarak kalsın.

+1903 Katılıyorum Hüseyin sana ne kadar istesekte dönmemesi onun için daha iyi olur.. Aynı performansı sergeleyeceğini bende sanmıyorum ve biz beklentilerimizi göremeyince onada yıkıcı eleştriler yapmaya başlıcaz ve kırıcaz...Deiğin gibi BİZİM EFSANEMİZ OLARAK KAL İ.MANSIZ....