PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lucescu: Seve seve gelirim

Hasret Ergül
12-26-2007, 09:34
G.Saraylı yöneticilerle görüşen Rumen hocanın "Kulübümle el sıkışın, seve seve gelirim" dediği öğrenildi.

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp ile yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray, Mircae Lucescu'nun transferinde önemli adımlar attı. Geçtiğimiz günlerde Rumen teknik adama "Birlikte çalışalım" teklifini yapan sarı-kırmızılı yönetim, Lucescu'dan olumlu yanıt aldı. Tecrübeli teknik adamın, "Shakhtar Donetsk ile 1 yıl daha anlaşmam var. Eğer bunu hallederseniz seve seve Galatasaray'ın başına geçebilirim" diyerek yönetime yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

Lucescu'dan aldığı olumlu cevap üzerine Galatasaray, Shakhtar Donetsk kulübüyle irtibata geçmeye hazırlanıyor. Rus kulüple tazminat konusunda el sıkışmanın yollarını arayacak olan Galatasaray'ın bu nedenle 2 milyon doları gözden çıkardığı da gelen haberler arasında. Sarı-kırmızılı yönetim, Lucescu'nun transferini netleştirip, Rumen teknik adamın isteği doğrultusunda ara transfere yön vermeyi planlıyor.

Gökhan Özsoy
12-26-2007, 09:37
bende bize gelcek sandım:(:(
bize gel nolur:( :(

Ayşegül Alparslan
12-26-2007, 09:38
bende bize gelcek sandım:(:(
bize gel nolur:( :( ay valla bi an bende öyle zannettim ne oluyor dedim ama bize değilmiş

Mehmet Erhan
12-26-2007, 09:39
hasretçiğim galatasaray haberlerinden bize ne ya...lütfen...bu topicin çöpe atılmasını istiyorum...

Hasret Ergül
12-26-2007, 09:43
hasretçiğim galatasaray haberlerinden bize ne ya...lütfen...bu topicin çöpe atılmasını istiyorum...

Rakiplerimiz bölümünde ve içerisinde çok istediğimiz LUCE olduğu için haberi koydum ilgilenen arkadaşlar bakabilir...

Utku Altıncık
12-26-2007, 09:45
adamı delirtmek için açılıyo bu topicler dimiii yaaa ,,,Luce üzülüyorum bu adam busene kulübümüzde olmalıydı ben kendi adıma söylüyorum ,,,benle tartışmaya Ertuğrulla kıyaslamayada kalkmayın sakın

H.Hüseyin Uluçay
12-26-2007, 09:46
luceyi niye istiyoruzki ? onun gibi başka adam yokmu acaba ya ? hep aynı kişilere dönüp gidiyoruz.. eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı dememişler mi? atasözleri yalanmı?

Hasret Ergül
adamı delirtmek için açılıyo bu topicler dimiii yaaa ,,,Luce üzülüyorum bu adam busene kulübümüzde olmalıydı ben kendi adıma söylüyorum ,,,benle tartışmaya Ertuğrulla kıyaslamayada kalkmayın sakın

Delirme utku :)
Bizim yönetimin beceriksizliği başka bişey değil....

Gökhan Özsoy
rakiplerini takip etmeyen rakiplere karşı başarrılı olamaz çünkü rakibini tanıyamaz..=)

Mehmet Erhan
12-26-2007, 09:48
rakiplerini takip etmeyen rakiplere karşı başarrılı olamaz çünkü rakibini tanıyamaz..=)

taş atma gökhan taş atma... :D bi şey demedik tamam...rakiplerimiz bölümü olduğunu bi an için unutmuşum...kusuruma bakmayın... :hii:

Utku Altıncık
12-26-2007, 09:49
rakipleri takip etmeyenmii hepsi bizim yönetimden başarılı olduğunu hepimiz biliyoruzzz

H.Hüseyin Uluçay
12-26-2007, 10:02
hala kişilerin peşindeyiz, Beşiktaş'ı kişilere bağlamamak gerekir...

Barış Kahraman
12-26-2007, 10:18
keşke bize gelse.. sanırım bu sene sözleşmesi bitiyor.. bizim kesinlikle bu adamı almamız lazım büyük birşeyleri hedefliyorsak sağlam bir teknik direktör gerekir..

Mehmet Erhan
12-26-2007, 10:19
keşke bize gelse.. sanırım bu sene sözleşmesi bitiyor.. bizim kesinlikle bu adamı almamız lazım büyük birşeyleri hedefliyorsak sağlam bir teknik direktör gerekir..

sinan engin varken gelmez...boşuna hayal kurmayalım...yoksa hayal kırıklığı yaşarız...;)

Nihal Aslan
12-26-2007, 11:33
gelırse fena olmaz ama daha öncede yapılan acıklamaları bılıoruz bız saglama guvenıoruz ve saglamla yollarımızı ayırmayı düşünmüoruz dıor yönetim onun için fazla söze gerek yok

üstelık eger baska bır teknık adam gelecekse illada lucesqu olucak dıede bı kural yok gitsin gs ye