PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mansız: "Bilerek atıldım"

Hasret Ergül
09-13-2007, 10:05
“Samsunspor maçında bilerek oyundan atılan oyuncular vardı” diyerek dikkatleri üzerinde toplayan Yasin'e İlhan Mansız yanıt verdi. “Eğer maçı 11'e 11 tamamlasak, her şey farklı olurdu” ifadesiyle sözlerine başlayan İlhan, “Zago, İbrahim ve Ahmet Yıldırım'ın oyundan atılmasının ardından maç tam anlamıyla çığrından çıktı. Önce Pancu sonra ben kırmızı kart gördük. İkimiz de bilerek atıldık çünkü maç, maç olmaktan çıkmıştı” diye konuştu.

‘Yorum yapmak istemem'

Kimseyi suçlamadığını dile getiren İlhan, “Zago, İbrahim Üzülmez ve Ahmet Yıldırım'ın bilerek oyundan atıldığını düşünmüyorum. Yasin'in sözlerine yorum yapmak istemem. Kendi düşüncesidir. Yasin'in ifadeleri kendisini bağlar. Benim de sözlerim beni bağlar. Maçın hükmen tamamlanması için kendimi oyundan attırdım. Eğer Samsunspor maçı olmasaydı, o takımla çok büyük başarılar kazanabilirdik” ifadesini kullandı.

Hüseyin Balcı
09-14-2007, 10:59
ulan cem papila çıkma karşıma bize bu duyguları yaşattınya helal olsun KURMALI FARE:pinch:

Esra Kara
09-14-2007, 13:00
her şeyin yolunda gittiği, takımın saat gibi tıkır tıkır işlediği bi anda üzerimize kabus gibi çöken ve o sezonki şampiyonluğu kaybetmemizde baş rol oynayan samsun maçı :((( biz Beşiktaş taraftarına, camiasına bir anda her şey nasıl tepetaklak olur'u bire bir yaşatan maç... İlhan haklı..çook büyük başarılar kazanabilirdik o sezon bu talihsiz maç ( ayak oyunları...) olmasaydı.. neyse geçmiş zaman... ama hak veriyorum Mansız'a... maç maç olmaktan çıkmıştı.. bizler tribünde, kartallarımız da resmen sahada dayak yiyordu.. göz göre göre eziliyordu... onun yaptığı bu işkenceye son vermekti sadece... ben de olsam aynı şeyi yapardımmm.... başka seçenek yoktu o gün Mansız'ın atıldığı o dakika itibariyle....

BeşiktaşşşşşşşŞŞŞŞ saolsunnn....

the_eagle
09-14-2007, 13:01
İlhan sana bişey diyenin bizzat ben...... !