PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mansız etek giydi...

Gökhan Özsoy
12-04-2007, 09:01
Mansız etek giydi...

İlhan Mansız, Buzda Dans’taki performansını ''Cesur Yürek'' filminden esinlenerek etekle yaptı

Show TV’de ekrana gelen ve Behzat Uygur ile Gamze Özçelik’in sunduğu ''Buzda Dans'' yarışmasının 7. haftasında Magic Necmi elendi. Yarışmada Kadir İnanır ile Türkan Şoray’ın ''Devlerin aşkı'' adlı film müziğiyle buzda kayan Yasemin Hadivent, gösterdiği başarlı performansla 3 haftadır zirveyi kimseye kaptırmayan İlhan Mansız’ın elinden alarak birinciliği kazandı.
İlhan Mansız, Oscar ödüllü ''Cesur Yürek'' filminde özgürlük savaşçısını canlandıran Mel Gibson’dan esinlenerek İskoçların eteğini giyip yarıştı. Mansız, birinci olduğu takdirde kazanacağı 150 milyarlık ödülü Türk Böbrek Vakfı’na bağışlayacağını tekrarladı.

Elif Kaya
12-04-2007, 09:03
ıyyyyyy çok iğrenç bi bu kalmıştı :bö:

Gökhan Özsoy
12-04-2007, 09:04
resmini koymak istemedim:( :(
allahım bugunleride mi görcektik:( :(

Tuğba Demirbaş
12-04-2007, 09:04
gerçekten hiç yakışmamış.bu ne yaa??.adından söz ettirdi işte.mankenliğede başladı zaten.yakında kasette çıkartır :D

Hasret Ergül
12-04-2007, 09:05
Neresi iğrenç bir gösteri amaçlı giymiş okadar büyütmenin anlamı yok hatta haber değeri bile taşımıyor bu benım gözümde...

Ayşegül Alparslan
12-04-2007, 09:05
ıyyyyyy çok iğrenç bi bu kalmıştı :bö: ben ilhanın sırf meşhur olmak için orda olduğunu düşünmüyorum hem ödülü alıp böbrek vakfına bağışlamak hemde böbrek hastalarına dikkat çekmeye çalışıyor bence hem öyle ıyylık bir durum yok cesur yürek filmini izlerken kimsenin ıyy dediğini zannetmiyorum :))

Ayşegül Alparslan
12-04-2007, 09:07
resmini koymak istemedim:( :(
allahım bugunleride mi görcektik:( :( gökhan ne kadar büyütüyorsun yaa bir ülkenin geleneksel kıyafeti bir ülkeyi temsil ediyor altı üstü hoş ilhan çıkıpta dansöz elbisesi giyip göbek atmadıya allah allah

Elif Kaya
12-04-2007, 09:09
ben ilhanın sırf meşhur olmak için orda olduğunu düşünmüyorum hem ödülü alıp böbrek vakfına bağışlamak hemde böbrek hastalarına dikkat çekmeye çalışıyor bence hem öyle ıyylık bir durum yok cesur yürek filmini izlerken kimsenin ıyy dediğini zannetmiyorum :))

herkezin kendi fikri tabiki saygı duymak lazım bana göre çok kötü

Gökhan Özsoy
12-04-2007, 09:14
gökhan ne kadar büyütüyorsun yaa bir ülkenin geleneksel kıyafeti bir ülkeyi temsil ediyor altı üstü hoş ilhan çıkıpta dansöz elbisesi giyip göbek atmadıya allah allah

ilhan mansız o ülkenin vatandaşı deil ilhan mansızın vatandaşı olduğu ülke ile o ülkenin kültürel değerleri farklı..
bursasporlu futbolcuarla dalga geçiyoruz biz şimdi onlar bizle geçicek tarihimizin en iyi oyuncularından bir tanesni düştüğü hale bak:( :(gerşekten ilhan için üzülüyorum:(:(

Hasret Ergül
12-04-2007, 09:14
http://www.youtube.com/watch?v=K9SUeeQ0tQ0

Bendende size videosu.. Çok güzel bir gösteri olmuş tebrikler İ.Mansız:)

Hasret Ergül
12-04-2007, 09:16
ilhan mansız o ülkenin vatandaşı deil ilhan mansızın vatandaşı olduğu ülke ile o ülkenin kültürel değerleri farklı..
bursasporlu futbolcuarla dalga geçiyoruz biz şimdi onlar bizle geçicek tarihimizin en iyi oyuncularından bir tanesni düştüğü hale bak:( :(gerşekten ilhan için üzülüyorum:(:(

Gökhan asıl sen onlardan önce bizim futbolcumuzu küçük düşürüyorsun... Kolpa basının küçük düşüürücü haberine çanak tutuyorsun ve onlardan yana oluyorsun bizi yıkıcı her ne varsa cımbızla tutup çıkarıyorlar meydana zaten...

Hasret Ergül
12-04-2007, 09:23
http://www.youtube.com/watch?v=1r5fjLFg4Ow

Buda bir başka gösterisi... Bu gerçekten çok güzel olmuştu... aa burdada uzak doğu kıyafetleri giymiş ne ayıp :p

Bülent Girgin
12-04-2007, 09:30
Neresi iğrenç bir gösteri amaçlı giymiş okadar büyütmenin anlamı yok hatta haber değeri bile taşımıyor bu benım gözümde...

o da nedemek? yakisirmi türk erkegine etek giymek ? ne biçim besiktasli bu böyle? :( :( :(

Hasret Ergül
12-04-2007, 09:31
o da nedemek? yakisirmi türk erkegine etek giymek ? ne biçim besiktasli bu böyle? :( :( :(

Bu benım düşüncem okadar!

Gökhan Özsoy
12-04-2007, 09:32

+1903 :(h5)::(h5): doğru söze ne denirki..

Bülent Girgin
12-04-2007, 09:33
basimiza tas yagacak :D: :D: ne günlere kaldik, küpede taksaydi bari :( :( :(

Elif Kaya
12-04-2007, 09:35

süpersin abi gösteri bile olsa yakışmaz birde beşiktaşlı ise hiç yakışmaz :bö:

Nihal Aslan
12-04-2007, 09:36
gosterı amaclı gıyılmıs bı sey bence gosterıde cok hos olmus layıkıyla tasımıs kıyafetını :D ben begendim ole buyutulucek bı durumda gormuorum sonucta bır ulkenın geleneksel kıyafetı bızım efelerımız gıbı bravo cesaret edıp gıymıs elestırılerılecegını bıle bıle

Ayşegül Alparslan
12-04-2007, 09:39
http://www.youtube.com/watch?v=K9SUeeQ0tQ0

Bendende size videosu.. Çok güzel bir gösteri olmuş tebrikler İ.Mansız:) hasret teşekkür ederim bencede mükemmel bir gösteri olmuş bence ilhanı yereceğimize hasretin yaptığı gibi tebrik etmeyiliz

Mehmet Erhan
12-04-2007, 11:20
mel gibsonun cesur yürek filminden esinlenmiş sadece...ama keşke yapmasaydı...ben utandım valla...

Barış Kahraman
12-04-2007, 12:21
mansız giyer tarz olur başkası giyer *pne olur.. videoyu izledim de yarmagüle benzemiş :) omuzlar geniş saçlar arkadan örülü falan :)

Ayşegül Alparslan
12-04-2007, 12:23
mansız giyer tarz olur başkası giyer *pne olur.. videoyu izledim de yarmagüle benzemiş :) omuzlar geniş saçlar arkadan örülü falan :)
çekemiyonuz adamı dimi ne giyse ne yapsa yakışıyo kıskançlar ne olacak :))))

Barış Kahraman
12-04-2007, 12:27
niye çekemiyeyim :) tek bir nedenim yok :) o çekip çekememe özelliği siz kızlar için geçerlidir :) yakışmamış işte tam yarmagül olmuş duruşuyla saçlarıyla falan.. fenerli bir futbolcu yapsaydı burda 1tane iyi yorum göremezdik şimdi herkes mansızcı olmuş.. mansız kadar lobimiz olsa şampiyon olurduk be.. pehhhh :)

Bülent Girgin
12-04-2007, 12:31

niye çekemiyeyim :) tek bir nedenim yok :) o çekip çekememe özelliği siz kızlar için geçerlidir :) yakışmamış işte tam yarmagül olmuş duruşuyla saçlarıyla falan.. fenerli bir futbolcu yapsaydı burda 1tane iyi yorum göremezdik şimdi herkes mansızcı olmuş.. mansız kadar lobimiz olsa şampiyon olurduk be.. pehhhh :)

BU YORUMDAN SONRA YORUM YAPMAMAK LAZIM ARTIK, çÜNKI BARIS HERSEYI GÜZELCE ÖZETLEMIS :(h5)::(h5)::(h5):

Ayşegül Alparslan
12-04-2007, 12:39
niye çekemiyeyim :) tek bir nedenim yok :) o çekip çekememe özelliği siz kızlar için geçerlidir :) yakışmamış işte tam yarmagül olmuş duruşuyla saçlarıyla falan.. fenerli bir futbolcu yapsaydı burda 1tane iyi yorum göremezdik şimdi herkes mansızcı olmuş.. mansız kadar lobimiz olsa şampiyon olurduk be.. pehhhh :) sen başkasına anlat bunları bilmiyormuyum ben :))) ama bu kadarı zarar be barış valla :)))

Barış Kahraman
12-04-2007, 12:43
sen başkasına anlat bunları bilmiyormuyum ben :))) ama bu kadarı zarar be barış valla :)))
çok savundun ayşegül :) isteyelim mansızı sana.. gerçi artvin il sınırlarına sokmazlar onu ama... neyse :)

BU YORUMDAN SONRA YORUM YAPMAMAK LAZIM ARTIK, çÜNKI BARIS HERSEYI GÜZELCE ÖZETLEMIS :(h5)::(h5)::(h5):
:hii: sağolasın abi..

Ayşegül Alparslan
12-04-2007, 12:46
çok savundun ayşegül :) isteyelim mansızı sana.. gerçi artvin il sınırlarına sokmazlar onu ama... neyse :)

:hii: sağolasın abi.. sabahtan beri bekliyorum biride çıkıp söylesin artık şu cümleyi diye ama :)) barış yaa düşündüm de mansız olmasada başka biri olsa olmamı :))) hazır niyetlenmişsin :) bu arada erkek dayanışmanız gözlerimi yaşarttı :))

Barış Kahraman
12-04-2007, 12:50
lütfen sizi sohbet bölümüne alalım ayşegül hanım :) diğer arkadaşların yorumlarını bekliyoruz :)

Arda Hatipoğlu
12-04-2007, 13:58
o kiyafet iskoçların geleneksel kıyafeti,ilhan kendısıde dedi zaten bunun adı etek degıl bılmem neymıs unuttum sımdı çarptırmayın hemen olayı

Hüseyin Balcı
12-04-2007, 14:14
utanıyorum :)))

Şule Artarlar
12-04-2007, 14:48
aman adam show için giymiş eziklemeyin hemen sizde..:)

Barış Kahraman
12-04-2007, 15:42
o kiyafet iskoçların geleneksel kıyafeti,ilhan kendısıde dedi zaten bunun adı etek degıl bılmem neymıs unuttum sımdı çarptırmayın hemen olayı

iskoçlar bizim ince belli çayımızla kahvede patak atıyormu :) madem öyle kendi gelenek ve göreneklerini yansıtsın ilhan bey.. gitsin kafkas kıyafeti giysin.. ayrıca eteğe benzeyen herşey etektir benim için :)

Adnan Direnç
12-04-2007, 21:29
Mansız etek giydi...
Mansız, birinci olduğu takdirde kazanacağı 150 milyarlık ödülü Türk Böbrek Vakfı’na bağışlayacağını tekrarladı.

bence buraya dikkat...

Barış Kahraman
12-04-2007, 21:54
orası ayrı konu adnan.. ne yani böbrek vakfı içinmi etek giydi sanki :) şuan burda konuşulan etek giymesinin etik olup olmadıgı yada yakışıp yakışmadıgı.. yoksa İ.Mansızın ne kadar iyi ve yardımsever oldugunu sanırım herkes biliyordur.. konu farklı şuan..

Elif Kaya
12-05-2007, 08:04
tamamen hayal kırıklığı bence... Delikanlı adam renkli takım tutmayacağı gibi delikanlı adam etek yada eteğe benzer hiçbirşey giymez...

Gökhan Özsoy
12-05-2007, 09:46
bence buraya dikkat...

adnan oraya dikkat tmm ama ilhan bnce o 150bin doları kendi kasasında da verebilir böle şeyler yapmasına gerek yok;)

Aylin Şengül
12-05-2007, 11:50
bu ne yaa başka konuşacak bişey kalmadı anlaşılan:D

Hasret Ergül
12-05-2007, 11:51
adnan oraya dikkat tmm ama ilhan bnce o 150bin doları kendi kasasında da verebilir böle şeyler yapmasına gerek yok;)

Paramı basıyor adam :D

çarşı_1903me
12-05-2007, 12:07
bune yaww herkes gülüyor mansıza :)

Hasret Ergül
12-05-2007, 12:09
bune yaww herkes gülüyor mansıza :)

Ben mansıza değil gökhana güldüm ;)

Gökhan Özsoy
12-05-2007, 12:47
Paramı basıyor adam :D

Ben mansıza değil gökhana güldüm ;)

bu zamana kadar bastıkları emin ol 7 sülalesine yeter..

Barış Kahraman
12-05-2007, 13:41
herşeyi bırakın adam bedava reklamını yaptırıyor.. bu yarışmadan sonra gelen reklam tekliflerine bakın!! hatta adanademirspordan futbolculuk teklifi bile var.. detayına inerseniz 1miliyon bağışlasa bile aynı paranın buna geri döneceğini görürsünüz...

Adnan Direnç
12-05-2007, 15:39
Yakışır İlhanıma Sonuçta Yoldan Geçen Bir Liseli Kızın Eteğini Giymemiş Buzda Dans Yarışmasında Buz Üstünde Ona Verilen Karografiyi Yansıtmak İçin GELENEKSEL Kıyafeti Giymiş Helal Olsun Çoğu Kişi Cesaret Edemez "Ben Karımıyım da Etek Giyeceğim" der :)

Hangimiz Cesur Yürek Filmini İzleyipte Hayran Kalmadık Acaba Orda da Gibsonn
"-a Ana Şuna Bak Etek Giymiş" mi Dedik ? :)

Mehmet Erhan
12-05-2007, 15:48
mel gibsonun cesur yürek filminden esinlenmiş sadece...ama keşke yapmasaydı...ben utandım valla...

Yakışır İlhanıma Sonuçta Yoldan Geçen Bir Liseli Kızın Eteğini Giymemiş Buzda Dans Yarışmasında Buz Üstünde Ona Verilen Karografiyi Yansıtmak İçin GELENEKSEL Kıyafeti Giymiş Helal Olsun Çoğu Kişi Cesaret Edemez "Ben Karımıyım da Etek Giyeceğim" der :)

işte bende onu dedim...alt tarafı bi filmden esinlendi ama yinede yadırgandı tabi... :ss:

Uğur Şimşek
12-05-2007, 16:47
olmadı ben mansız çocuklar bile gülmüştür sana:D:

Ayşegül Alparslan
12-05-2007, 20:55
valla kim ne derse desin adama helal olsun ne yapsa olay oluyor :(h5):

Barış Kahraman
12-05-2007, 22:03

gibsonn la ilhanın karşılaştırılması çok saçma..
evet çoğumuz ben karımıyımda etek giyeceğim der buna sende dahil.. eğer bu cesaret örneğiyse bi arkadaş giysin gelsin maça ona kombinemi vereceğim.. cesaret falanda değil bu.. olay baştan sonra saçma bence.. sırf beşiktaşlı diye arkasında durmam kimsenin aynısını fenerli yapsa adamın ne gururu ne şerefi ne onuru nede kişiliği kalmış bütün beşiktaş forumlarında sövülüyor olurdu.. neyse.. daha fazla bişe demicem kim ne giyerse giysin isterse çıplak gezsin beni bağlamz..

Adnan Direnç
12-06-2007, 08:36
maça giyip gelmek ayrı show dünyası ayrı sonuçta KADIN KIYAFETİ giymiyor geleneksel iskoç kıyafeti giyiyor :)

Utku Altıncık
12-06-2007, 08:53
eteek giydiyse giydi sonuçta şhova dayalı bi proğram geçen hafta afrikalıydı...bu hafta iskoççç ne var bunda aslında güzel mesaj veriyor ...