PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Masa Tenisi’nde Ligi 5. Bitirdik

Barış Kahraman
05-25-2008, 17:13
Masa Tenisi Süper Ligi'nde 2007-2008 sezonu bugün oynanan play-off karşılaşmalarıyla sona erdi. Takımımız, ligi 5. bitirerek ülkemizi gelecek sezon Avrupa'da temsil etmeye hak kazandı.
Dün Kocaeli Sarkuysan ekibini 5-1 ardından da Tofaş'ı 5-2 yenen Siyah-Beyazlılarımız, bugün de sezonun son karşılaşmasında Solvay'i 5-1 mağlup etti.

Ligi 5. sırada tamamlayan Siyah-Beyazlılarımız, gelecek sezon ülkemizi Avrupa'da temsil etmeye hak kazandı.

Masa Tenisi Şubesi Genel Menajerimiz Sabahattin Sabrioğlu, bu sezon ligde yabancı oyuncusuz oynayan tek ekibin Beşiktaş olduğunu belirterek, "İlk 4 takım yabancı oyunlarla oynadığı için avantajlıydı. Tek yabancısız olan takım bizdik. Ayrıca bu sezon alt yapıda da çok başarılı bir sezon geçirdik" diye konuştu.

Siyah-Beyazlılarımız, çiftlerde ise Halil Hacı ve Hüseyin Gazi ile Türkiye Şampiyonluğu elde etti.

Mehmet İpek
05-25-2008, 18:43
Vay beee :) Futboldan Basketboldan başarı çıkmayınca dğer brranş haberlerini görür olduk :))

Salim İnce
05-26-2008, 07:38
Beşiktaş sadece futbol veya basketbol kulübü değil. Beşiktaşın bünyesi altında bir çok spor dalı var ama bunlar hakkında forumda fazla haber çıkmıyor. Diğer branşlar hakkında daha fazla bilgi olması gerekir. Masa tenisindeki arkadaşları kutlarız. Avrupada başarılar.

Samet Sahin
08-27-2008, 23:55
kesinlikle diger branslarda da basarının gelmesi gerekir hentbolda basarı üst seviyede diger branslardada olması gerekir

Barış Kahraman
08-28-2008, 00:23
arkadaşım lag olsun diye mesaj çekmeyi bırak! kaç ay önceki konuya mesaj çekiyosun!

Arda Hatipoğlu
08-28-2008, 00:29
arkadaşım lag olsun diye mesaj çekmeyi bırak! kaç ay önceki konuya mesaj çekiyosun!

ben dicekdimde aynısını bana düşmez diye bişi demedim,iyi olmus uyardıgın barış..

Barış Genç
02-08-2009, 16:43
oh be !!! masa tenisinden kurtulduk