PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Maske Düştü Hakan!

Hasret Ergül
11-06-2007, 22:05
İKİYÜZLÜ Hakan!
Nedenmi ikiyüzlü sezonun başında bizi kaleciyim diye kandırdı ama artık maske düştü...
Fener maçında ve şimdide Liverpool maçında asist kralı olmaya aday görüyorum ben seni...
Bir an önce gitmeli ocakta gönderilenlerin ilk sırasında yer almalı...
Bir top birkerede hiçmi tutulmaz yaa!!
:@:@:@

Arda Hatipoğlu
11-06-2007, 22:14
3 tane asist yaptı...guluyorum artık napalım yapcak bısı yok

Kemal Arıcıoğlu
11-06-2007, 22:22
öye demeyin arkadaşlar biz değilmiyiz rüştüyü kaleci diye bu takıma alan biz değilmeyiz maç sattı diye cordoba gibi bir kaleciyi yollayan az bile bence...bu kaleci ytönünden neden şansımız yok biliyormusunuz cordobanın ahını aldıkta ondan :@

Hasret Ergül
11-06-2007, 22:24
Ben istemedim hiçbir zaman RÜŞTÜ'yü ve benim ağzımdan çıkmadı hiçbir zaman CORDOBA saattı maçı...
Ah ile vah ile olmayacak artık bu işler........

Uğur Şimşek
11-06-2007, 22:48
arkadaşlar hakanı suçlamak yanlış bence tamam topları bikerede tutamadı ama sert toplardı bir ikincisi şerefsiz savunma oyuncuları nerde bizim ceza sahamızda liverpollu oyuncular ingiliz köpekler cirt atıyolar allah hepsinini belasını versin... (bobo hariç)

Hasret Ergül
11-06-2007, 22:53
Nasıl suçlama ya bir olur iki olur sen hiçbi topu tutamazsın tamam defansıdır orta sahasıdır hatalı ama bu kadarı fazla runjeye deliriyorduk bir topu elinde tutamıyor diye al gelen gideni aratırmış...
Hepsinin.........
REzil ettiniz bizi cümle aleme...

Gökhan Özsoy
11-06-2007, 23:02
nasıl suçlamayalım bu hakanı..her maç aynı hatalar her maç aynı hatalar yetti artık yetti..tüm dünyaya rezil olduk yaa 8 tane gol yenir mi bir maçta..

Aylin Şengül
11-06-2007, 23:25
hakan 10 numarasın keşke kaleye geçme zahmetinde hiç bulunmasaydın..
kale boş kalsaydı bence daha az gol yerdik..

Gökhan Özsoy
11-06-2007, 23:26
hakan 10 numarasın keşke kaleye geçme zahmetinde hiç bulunmasaydın..
kale boş kalsaydı bence daha az gol yerdik..

ewt banada öle gelio..3 tane asisti var zaten..
cordobada asist yapıyodu şampiyonlar lliginde ama sergen'e crouch'a deil..:@

Hasret Ergül
11-07-2007, 08:31
Nerde PANCU nerde BOBO...:)
Ağlanacak halimize güler olduk...

Hüseyin Balcı
11-07-2007, 08:37
hakana en çok güvenen onu destek verip inanaların başında geliyorum ve kendimden utanıyorum gerçi eşşeklik bende ne kendimden utanıyorumki ? umutlandırıp utandıran reziller utansız.

Hasret Ergül
11-07-2007, 08:54
Benım iki lafımdan biriydi bu çocuk bu kaleye çok yakışıyor...
Haklsıın umutlandırıp utandıran reziller utansın...

Nihal Aslan
11-07-2007, 09:11
konusacak bısey yok rezıl ettıler bızlerı de kendılerınıde ne hakanı nede dıerlerını hıcbırnı ıstemıorum takımda bu takımın yenıden yapılandırılmasını onerıorum bırakın lig i migi bole gıderse mahalle maclarında seyreder olucaz besıktası

Barış Aygün
11-07-2007, 22:02
runje yı yuhlayanları burdan alkıslıyorum....sayelerınde bole tecrubesız ve becerıksız bır kaleceımız var...ustelık kendı hatalarını duzeltme gıbı bır gırısım yok herıfte.....

the_eagle
11-07-2007, 22:57
Yazık size be :) Gidin bi kurban seçme yarışmasında jüri falan olun. Crouch nasıl karşı karşıya kaldı onu hiç soran yok tabi. Hakan ayıp değil mi olum 3 metreden o kadar yavaş şutları sektiriyosun. Tüh senin kalıbına kaleciliğine be :) Vahh vahhh...

Barış Aygün
11-08-2007, 02:37
hakan besıktasın su an ıcın kalecısı deıl kalecı dedıgın 30 yasıından buyuk olacak tecrubelı olacak...22 yasında adamı alır BJK gıbı bır kulubun kalesıne koyarsan ve hayattında avrupada oynamamıs bır adamı lıverpool macında oynatırsan bu adam rezıl rusva olur...kaybedersın.....

Elif Kaya
11-08-2007, 07:38
Ya kaleci ne yapsın allah aşkına önünde savunma diye birşey yok.. Resmen her taraftan top yağmuruna tutuluyor.. Penaltı vuruşları yapılıyor sanki. Hakan'a kızmak haksızlık olur bence.. O kaleye dünyanın en iyi kalecisi bile geçse bu farklı sonuç gine olurdu. Evet belki 8-0 değil ama 6-0 olurdu ama farklı bir sonuç olacağı kesin...

Ayşegül Alparslan
11-08-2007, 08:35
valla hakan zama zaman öyle hatalar yapıyorki inanılacak gibi değil ama bu maçta müdahale edip uzaklaştırdığı topları bizimkiler alabilmiş olsaydı inanın bugün hakandan çok daha farklı bir şekilde bahsediyor olurduk sektirdiği hiç bir topu alamadık hakan ne kadar uzaklaştırmaya çalışsada sanki duvara çarpmış gibi geri gelip gol oldular

Utku Altıncık
11-08-2007, 09:34
onun eline mıknatıs lazımmmm

Hasret Ergül
11-08-2007, 09:35
Utkucum 30yaşında kalecimi olurmuş biz genç bir takımız bunu unutma:)

Barış Aygün
11-08-2007, 12:22
Utkucum 30yaşında kalecimi olurmuş biz genç bir takımız bunu unutma:)

utku mu :D utku 30 yasında kalecı yazmamıs kı :D sadece kalecın 30 yas ve uzerı olmalı kalecı demek takım yarısı demek bunun ıcın de tecrube lazım..... hasretcım ;)"

the_eagle
11-08-2007, 15:13
29 kişilik kadroda kızılacak son kişi Hakan Arıkandır ! Lütfen ama lütfen insanları yargılarken biraz daha dikkatli davranalım. Hakan Beşiktaş'ın gelecek 15 senesi belkide. Bu adamı küstürmenin mantığı yok. Çok yetenekli ve ben çok iyi buluyorum. Kaleye tam oturuyo yakışıyo. 8 golüde tekrardan izledim. Belki 1 tanesinde bi hatası olabilir. O kadar gol yedikten sonra da normal. zaten 2-3 tanesi çarpıp falan giren toplar. Hiçbir golde Bireysel hatası yok. Runje kalsa diyenler kabulüm. Ama runje yok gördüğümüz gibi. Bir de kurtardıklarını neden kimse konuşmuyo ? 20 tane şut geldi kaleye. El insaf..

Volkan Kaya
11-08-2007, 15:50
29 kişilik kadroda kızılacak son kişi Hakan Arıkandır ! Lütfen ama lütfen insanları yargılarken biraz daha dikkatli davranalım. Hakan Beşiktaş'ın gelecek 15 senesi belkide. Bu adamı küstürmenin mantığı yok. Çok yetenekli ve ben çok iyi buluyorum. Kaleye tam oturuyo yakışıyo. 8 golüde tekrardan izledim. Belki 1 tanesinde bi hatası olabilir. O kadar gol yedikten sonra da normal. zaten 2-3 tanesi çarpıp falan giren toplar. Hiçbir golde Bireysel hatası yok. Runje kalsa diyenler kabulüm. Ama runje yok gördüğümüz gibi. Bir de kurtardıklarını neden kimse konuşmuyo ? 20 tane şut geldi kaleye. El insaf..

aynen katılıyorum mert

Utku Altıncık
11-08-2007, 16:56
ya mert gır gırmı geçiyonnn yediği goller aynıı bunu tek maç için yapmadım kii taaa ilk geldiği günn iyi kalecii yan toplarda....zaafı var kendini geliştirirse süper kaleci yazdığımı ..biliyorsunn....6 ay boyunca aynı goller..hazırlık maçlarında aynı goller...
şampiyonlarliğinde,,,aynı gollerrrr..milli takımda....aynı gollerrrr..yeter ama yaaa..demekki çalışmıyorr.. demekkii.. bi eksikli var..demekkiiii gider böyleee..volkanada katılmıyorumm ..böylelikleeee sırf bana muhalefet olacak diyee..aynen ..yazılarıınıı

1 yıldan beri görmekten..bıktımmmm,,,polyannacımmmm benimmm

Utku Öz
11-08-2007, 17:59
pek deüstüne gitmeyelim 8 in ağırlığı var ama gidmesi gerekir tabi

H.Hüseyin Uluçay
11-08-2007, 20:38
hani cordoba gitti, tamam.. peki runje ne diye gider???