Orijinalini görmek için tıklayınız : Midem bulandı yeter ulan !!!
Hüseyin Balcı
11-04-2007, 09:23
Artık olanları midem kaldırmıyo populist konuşmaları sesi çıkanın kazandığı adaletsiz düzenE azizelere ,g.o.t.melere ,ulusoylara,ismetlere,papilalara,toroğlulara,kolpo basına ve bunların egemen olduğu düzene isyan ediyorum ,nefret ediyorum ,iğreniyorum benim tek istediğim adam gibi adaletli hakedenin kazandığı bir dünya ve spor camiası ama yıllardır bunları vurgularken benim ve benim gibilerin bunları vurgulamasına kızan hep gündem değişmesine kara trenin yolunda gitmesine izin veren azizenin dolaylı yoldan kuklası olanlardan vede bütün polislerden ,hükümetten abd den bu ülkeyi bu dünyayı bu ortama getiren herkesten BU zihniyetlerden yaklaşımlardan nefret ediyorum yeter yeterrrrr holiganım holiganız buna neden olanlar utansın biz değil...ADALETiN OLMADIĞI YERDE KÜFÜR ŞiDDET OLUR!
Volkan Kaya
11-04-2007, 11:41
harbıden artık yeter su dakka ayakustu bu sezon ıcın 4-5 mac sayabılırm hakem facılarının on plana cıktıgı Besıktas macları..yeter ulaann rengınıızı bu kadar da barız bı sekılde bellı etmeyın barıı
haklısın çarşı58 insanları gözgöre göre uyutmaya çalışıyorlar yeterr
Ezel Özsipici
11-04-2007, 13:27
Türk Ftubolunun İçine ET-Tİ-NİZ
Uğur Şimşek
11-04-2007, 13:40
beşiktaşı sinan enginini dediği gibi inceden ince kıydılar bizi kahrettiler pis oyunlarını oynadılar lanet olsun böyle federasyona herşeylerine lanet olsun artık lige damgamızı vurmanın vakti geldii
Ezel Özsipici
11-04-2007, 13:41
Geldide GEçiyo bile...
Serhat Kartal
11-11-2007, 00:01
carsi 58 harika bir yazi seni tebrik ediyorum yeter artik oyuncak diil bu dünya
Serhat Kartal
11-11-2007, 00:02
tff@tff.org yazin arkadaslar valla yazdim ama saygili yazin bırakin küçük kalsinlar
Barış Aygün
11-11-2007, 03:56
bu Lig Icin Fazla Serefliyizzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hepsini Allaha Havale Ediyoruz Artik Yeterrrrrr
Hüseyin Balcı
11-11-2007, 16:08
carsi 58 harika bir yazi seni tebrik ediyorum yeter artik oyuncak diil bu dünya
sağol arkadaşım ama baksana boş konuşuyoz bizler sadece bakabiliyoruz adamlar istediği gibi at koşturmaya devam ediyorlar. bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete !
Barış Kahraman
11-11-2007, 16:13
:(h5): adelitin olmadığı yerde anarşi başlar..
sana katılıyorum hüseyin ama ne yazıkki yıllardır beşiktaşa bu adaletsizlik yapılıyor!
çarşı_1903me
11-30-2007, 00:04
hayatta 1kez yanlış yapılır ancak 2kere olursa bu insanın sabrını taşırır
Tuğba Demirbaş
11-30-2007, 08:13
peki benim anlayamadığım konu suç sadece yönetimdemi?diyelimki öyle biz neler yapabiliriz bunun için laf yerine çözüm üretmeye çalışalım arkadaşlar ;)
Bülent Girgin
11-30-2007, 09:48
peki benim anlayamadığım konu suç sadece yönetimdemi?diyelimki öyle biz neler yapabiliriz bunun için laf yerine çözüm üretmeye çalışalım arkadaşlar ;)
çarsi sivas maçinda hakeme ve federesyona küfürle ise basladi iste tugba :D
:(h5): adelitin olmadığı yerde anarşi başlar..
sana katılıyorum hüseyin ama ne yazıkki yıllardır beşiktaşa bu adaletsizlik yapılıyor!
ne güzel konuşmuşsun barış :D
Aras Kafkas
12-03-2007, 21:29
bizim tek çözemediiğiz şey şampiyonluğun sahada kaznılmıycağı
yeter ulan admlar 2 sene bir şampiyon oluyolar bizde bi tarafımız yırtarak 5 senede bi anca... bi senelik tv gelirlerini federasoyona verelimde bi senede bizi şmapiyon yapsınlar ulAn!!! yeter artık TÜRK futbolu için LÜTFEN!!!
Tuğba Demirbaş
12-04-2007, 09:00
çarsi sivas maçinda hakeme ve federesyona küfürle ise basladi iste tugba :D
yani çözüm böylemi üreticez.küfürle,hakaretle,kavgayla.yapılması gereken bişeler olmalı ve bunu bizler,beşikteş taraftarları yapmalıyız.
Hüseyin Balcı
12-04-2007, 09:09
yani çözüm böylemi üreticez.küfürle,hakaretle,kavgayla.yapılması gereken bişeler olmalı ve bunu bizler,beşikteş taraftarları yapmalıyız.
Buyur tuğba varsa etki edebileceğini düşündüğün bir eylem paylaş bizimlede uygulayalım adamlar bir düzen kurmuşlar çarklar kusursuz dönüyor çarklar dönüyo dişlilerin arasına çomak sokulmasını engelleme görevi medyada milleti silkeleyip uyandırılmasını engelleme görevide emniyet teşkilatında kusursuz bir plan tepki koymak yasak dil uzatmak el uzatmak yasak !!!!
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.