PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İnadına !

Mehmet Erhan
04-25-2008, 11:49
SEN VARSAN BEN YOKUM

Senin inadına intihar ederekten Fener şampiyon olsun diyorum,senin inadına Beşiktaş'ın her maçına geliyorum,inadına stadın duvarlarına Demirören istifa yazıyorum (silinsede). bizi düşürdüğün hallere bak. Sen Beşiktaş`lısın ya hani,atılan gollerden sonra yalandan yere ağlarsın ya hani,hani dersin ya yumruk atacağız. Suratımıza patlatıverirler yumruğu,Beşiktaş`lı duruşu dersin ya hani doğrudur vardır böyle bir duruş durmasını bilene !

Çıkar elin çapulcusu,çıplak kadın resimlerinden başka sayfalarına hiçbir şey koymayan TAKVİM gazetesinde,Beşiktaş`ın tüp yayını BJK TV adı altında yazı yazar,üstüne üstlük bu formayı şikeyle suçlar,beyazına çamur atar ses yok ! Neden? Yumruk vuruyoruz, yumruğunuzu yiyim be. Bursaspor başkanı çıkar bu maçta şike olacak der,yine birileri çamur atar,yine tık yok,meşgulsünüz değil mi takımı taraftardan, kendinizi taraftardan kurtarmanın peşindesiniz.

Kongrede, BEN BEŞİKTAŞ BAŞKANIYIM BEN YILDIRIM DEMİRÖREN`İM VE VERMİŞ OLDUĞUM HER SÖZÜN ARKASINDA SİZLERİN DESTEĞİNİ ALARAKTAN VARIM demiştiniz.

19 Mayısta kazma vurulacaktı, mayısa 1 hafta kaldı hala stadın izni bile alınamadı,ben hatırlıyorum bu senaryoyu,kankanın takımı da senelerdir stad yapacak,15 senede temelini ancak atabildi.

Bilmiyorsun değilmi 92-93 sezonunda olan olayları,şampiyonluğu nasıl Beşiktaş`tan çaldıklarını,Ergün Gürsoy`un elinde parayla tribünde oturmasını,Malatya`ya giden arabaları. Biliyormusun ? Bir Beşiktaşlı bunları asla unutmaz; sen benden büyüksün,ben o günleri belki yaşamadım ama neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.Bir yazarımız var Tuğrul Yenidoğan anlatsın sana kankan Adnan`ın takımını,ne pislikler içerisinde uğraştığını.

Bizler rakibimiz bile hakkı yense ıslıklayanlarız,bizler şerefiyle oynayıp hakkıyla kazananlarız,sen geldikten beri çok şey değişti bu kulüpte. Doldurdun fenerlileri galatasaray`lıları kulübe. Güçlü olacaksın ya kongrede 2010 a kadar mahvedeceksin ya Beşiktaş`ı helal olsun sana esas yazıklar olsun, sana ses çıkarmayanlara. Gs Adası'nda yemek yiyorsunuz, başka bulaşacak mekan yok muydu ? İş görüşmesi takımların tekelinde olan yerlerdemi yapılır,yoksa kendi holdinglerinizde, restourtanlarda mı ?

Senin inadına fener şampiyon olsun inşallah ! Bir Beşiktaş`lı olarak bunları diyorum,bunları diyen arkadaşlar da var dışarıda. İşte bizim düştüğümüz durum,işte ateşten gömlek giymek istemeyenlere Beşiktaş`ın düştüğü hal!

Bu gün bütün Fenerliler (Ciğerleri Beş Para Etmez) Siyah-Beyaz'ın yanına sarı kırmızı da koyun diyor ve hiçbir şey diyemiyorum, yazıklar olsun.

YEMİŞİM KUPASINI

YEMİŞİM ŞAMPİYONLUĞUNU

YEMİŞİM BAŞARISINI

YEMİŞİM PARASINI

BEN SÜLEYMAN SEBA`NIN BEŞİKTAŞ`INI,BABA HAKKININ,ŞEREF BEYİN BEŞİKTAŞ`INI ÇOK ÖZLEDİM BEN O BEŞİKTAŞ`I TUTUYORUM SENİN BABANIN ÇİFTLİĞİNE ÇEVİRDİĞİN BEŞİKTAŞ`I DEĞİL.

ALINTI...

Nihal Aslan
04-25-2008, 12:19
kım yazmıs bunu ?

Mehmet Erhan
04-25-2008, 12:21
kım yazmıs bunu ?

kimin yazdığını bilmiyorum...başka bi siteden alıntı yaptım...kimin yazdığının ne önemi varki...sonuçta çok doğru şeyler yazılmış... tamda şu anki BJK taraftar profilini anlatıyor...iç dünyamızı ve bakış açımızı yansıtıyor...kim yazmışsa yüreğine sağlık...

Ayşegül Alparslan
04-25-2008, 12:48
neden ümitlerin bitmiş olduğu her sezon sonu böyle yazılar yazılır bilmem ki hem ne demek Siyah-Beyaz'ın yanına sarı kırmızı da koyun dediklerinde ben hiç bişey söyleyemiyorum saçmalık resmen

Nihal Aslan
04-25-2008, 12:51
Senin inadına intihar ederekten Fener şampiyon olsun diyorum,senin inadına Beşiktaş'ın her maçına geliyorum,inadına stadın duvarlarına Demirören istifa yazıyorum (silinsede). bizi düşürdüğün hallere bak. Sen Beşiktaş`lısın ya hani,atılan gollerden sonra yalandan yere ağlarsın ya hani,hani dersin ya yumruk atacağız. Suratımıza patlatıverirler yumruğu,Beşiktaş`lı duruşu dersin ya hani doğrudur vardır böyle bir duruş durmasını bilene !

bence cok yanlıs hıc hosuma gıtmedı kım yazdıysada asıl besıktaslılıgından kendısı suphe etmelıdır cok yanlıs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bülent Girgin
04-25-2008, 20:39
Besiktasin bugünkü duruma gelmesinin sebebi bir tek yönetim degil ayni zamanda böyle düsünen ve kendilerini Besiktasliyim zanneden insanlarda bu durumlardan suçlular! ne demek fener sampiyon olsun ? ! peki bu yaziyi yazanin 2 sene önce " fener sampiyon olmasin, benim gönlümden galatasaray geçiyor" diyen demirörenle farki ne? ! bence hiç bir fark yok !

Ezel Özsipici
04-26-2008, 14:13
BEN SÜLEYMAN SEBA`NIN BEŞİKTAŞ`INI,BABA HAKKININ,ŞEREF BEYİN BEŞİKTAŞ`INI ÇOK ÖZLEDİM BEN O BEŞİKTAŞ`I TUTUYORUM SENİN BABANIN ÇİFTLİĞİNE ÇEVİRDİĞİN BEŞİKTAŞ`I DEĞİL.
aynen :'(

Oğuzhan Aydın
04-26-2008, 14:30
aynen :'(

ahh ne güzel takımımız vardı ya
gerçi serdar bilgiliyede razıyım ama...

Bülent Girgin
04-28-2008, 08:51
kım yazmıs bunu ?

kendini BESIKTASLI sanan biri yazmis !

Nihal Aslan
04-28-2008, 10:45
:(h5): aynen abi