Orijinalini görmek için tıklayınız : Nasıl Özür Dilesek?
Kemal Arıcıoğlu
11-09-2007, 22:19
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_8870__ozur0911.jpg
Beşiktaş, yarınki Sivasspor karşılaşmasında taraftarından özür dilemenin yollarını arıyor
Beşiktaş, yarınki Sivasspor karşılaşmasında taraftarından özür dilemenin yollarını arıyor. Akla gelen ilk eylem, Arsenal’den fark yiyen Slavia Prag gibi maç öncesi tribünlerin önünde diz çöküp özür dilenmesi... Ayrıca tüm oyuncuların taraftarı simgeleyen 12 numaralı formayla ısınmaya çıkması da düşünülüyor. Son karar ise maç günü verilecek. Bu arada Liverpool 8-0’lık galibiyeti simgeleyen bir tişört hazırlayıp, taraftarlarının beğenisine sundu. Tişörtler 12 Pound’tan satılıyor.
Barış Aygün
11-09-2007, 22:27
en ıyı ozur sampıyon olmak ve bır sekılde uefaya kalmak ve turkıye kupasını almak bu 3unden 2sınde basarı olmadıgı surece af yok....
Kemal Arıcıoğlu
11-09-2007, 22:30
valla bu saatten sonra şampiyonda olsak bu kara lekeyi üzerimizden atamayız artık...yazıklar olsun hepsine başka bişey demiyorum ben ....:@
Şule Artarlar
11-09-2007, 22:49
kesinlikle sampıyon olması artık şart oldu......bu kadar da pes yani...
Barış Aygün
11-09-2007, 22:55
kesinlikle sampıyon olması artık şart oldu......bu kadar da pes yani...
hemde su saatten sonra 1 puan almadan 3puan dızısıyle.
Gökhan Özsoy
11-09-2007, 23:07
hemde su saatten sonra 1 puan almadan 3puan dızısıyle.
beraberik tamamda yenilmeden şampiyon olsunlar bundan sonra..
Barış Aygün
11-09-2007, 23:12
beraberik tamamda yenilmeden şampiyon olsunlar bundan sonra..
yok abı 8 ın lekesını bıraz olsun anca bu sekılde temızlereler baska turlu olmaz...
berberlık olacaksa uefada fınal gereklı...turkıye kupası gereklı...
Gökhan Özsoy
11-09-2007, 23:16
şampiyonlar liginde kalan 2 maçı kazanıp 2.tura çıksınlar ve belki bir çeyrek final,şampiyon olsun..
ben türkiye kupasından ve uefada 2 tur öteye gidememekten çok sıkıldım artık..
Kemal Arıcıoğlu
11-09-2007, 23:18
şampiyonlukmu bu futbollamı...güldürmeyin insanı allah aşkına ya....
Barış Aygün
11-09-2007, 23:19
şampiyonlar liginde kalan 2 maçı kazanıp 2.tura çıksınlar ve belki bir çeyrek final,şampiyon olsun..
ben türkiye kupasından ve uefada 2 tur öteye gidememekten çok sıkıldım artık..
aynen bende fakat bu takımı bozmazsak bırsyeler olur bu sezon bırlıklerı ne kadar uzun olursa o kadar bırbırlerıne alısıp bu ısı gotururler...devre arasında sadece 2 transfer lazım..burak ve ı.akın kıralanmalı dıatta yollıp daha uzun bır dfans lazım....batuhan sureklı oynamalı mehmet sedef oynamalı bunlar cıdden kalıtelı oyuncular..
Gökhan Özsoy
11-09-2007, 23:20
şampiyonlukmu bu futbollamı...güldürmeyin insanı allah aşkına ya....
bu futbollla olamazlar ama kendilerini toparlamalılar ve şampiyon olmamalılar o gruptanda çıkmalılar bunlar imkansız şeyler değil marsilya ve portoyu yenmek bu kadar zor şeyler değil..
rosenborg deplasmanda valenciayı yenebiliyosa bizimde portoyu yenmemiz kadar doğal bişe yok..ama inanç olmalı hırs olmalı yoksa olmaz..
Gökhan Özsoy
11-09-2007, 23:21
mehet bence ibrahim akın ve burak'ın kiralanma zamanları geçti bu adamlar anadolunun herhangi bir kulubunde oynamazlar..
Şule Artarlar
11-09-2007, 23:21
diatta nın bence bi yere gidecegi gönderilecegi falan yok ama gene de ümit edelim bakalım YİNE....
Barış Aygün
11-09-2007, 23:22
mehet bence ibrahim akın ve burak'ın kiralanma zamanları geçti bu adamlar anadolunun herhangi bir kulubunde oynamazlar.. oynamak zorundalarr yoksa ıkısıde yok olacaklar....en kotu yarım sezon baska bır takımda sureklı 11de oynamak kosuluyla gıtmelıler..
Gökhan Özsoy
11-09-2007, 23:23
diatta nın bence bi yere gidecegi gönderilecegi falan yok ama gene de ümit edelim bakalım YİNE....
bencede ancak serbest bırakırız o adamı kim napsın onu:S: hem yaşlı hem beceriksiz..
Gökhan Özsoy
11-09-2007, 23:24
oynamak zorundalarr yoksa ıkısıde yok olacaklar....en kotu yarım sezon baska bır takımda sureklı 11de oynamak kosuluyla gıtmelıler..
bence o takı beşiktaş olmalı..neden oynatılmıyo ibrahim sol kanatta tello ile 3 4 maç oynatılsın sürekli bakalım nolcak.1 maç oynatıyo sonra yok..
burak sadece forvette denenmemeli sağ açık oynayabilir..
Kemal Arıcıoğlu
11-09-2007, 23:27
konumuz nerden reye geldi konuyu saptırmayın lütfen....
Barış Aygün
11-09-2007, 23:27
bence o takı beşiktaş olmalı..neden oynatılmıyo ibrahim sol kanatta tello ile 3 4 maç oynatılsın sürekli bakalım nolcak.1 maç oynatıyo sonra yok..
burak sadece forvette denenmemeli sağ açık oynayabilir.. abı burak ve ıbrahıım sureklılık ıssteyen adamlar sureklı oynarlarsa uzun vaede fayda saglarlar...bencede oynatılmalılar...sagda ve solda
Gökhan Özsoy
11-09-2007, 23:29
abı burak ve ıbrahıım sureklılık ıssteyen adamlar sureklı oynarlarsa uzun vaede fayda saglarlar...bencede oynatılmalılar...
ben herzaman burak ve ibrahim akının sürekli oynatılmaları halinde verim alınacağı ve vazgeçilmez olacakları kanısındayım ve ne olursa olsun bu kadroda yer almalılar ve oynatılmamlılar..
Barış Aygün
11-09-2007, 23:32
ben herzaman burak ve ibrahim akının sürekli oynatılmaları halinde verim alınacağı ve vazgeçilmez olacakları kanısındayım ve ne olursa olsun bu kadroda yer almalılar ve oynatılmamlılar.. senın elınde burak varken gıttın yozgatlıyı aldın ıkısnıde oynatmıyorsun...bu nasıl şi anlamadım...elınde akın sedef aydın var hala uzulmez oynuor...
Gökhan Özsoy
11-09-2007, 23:36
senın elınde burak varken gıttın yozgatlıyı aldın ıkısnıde oynatmıyorsun...bu nasıl şi anlamadım...elınde akın sedef aydın var hala uzulmez oynuor...
yanlışlar yanlışlar yanlışlar..:( :( :(
sol kanatta tello arkada akın önde bu ikilide ısrar edilse süper olcak ama ısrar edilmiyo nedense..
Barış Aygün
11-09-2007, 23:40
yanlışlar yanlışlar yanlışlar..:( :( :(
sol kanatta tello arkada akın önde bu ikilide ısrar edilse süper olcak ama ısrar edilmiyo nedense..
abı kesın bı haltlar donuyor bu yonetımde ertugrul hocanıın bole seyler yapacagına ınanmıyorum ben....sen lıverpool macına cıkıyorsun abes bı kadro....ıngılteredesın elınde rıco var yedek ne kadr suratlı adamın varsa yedek ya rıcoyu koyup ortada top tutacaktın ya da suratlı adamları koyup pres yaptıracaktın
Gökhan Özsoy
11-09-2007, 23:44
abı kesın bı haltlar donuyor bu yonetımde ertugrul hocanıın bole seyler yapacagına ınanmıyorum ben....sen lıverpool macına cıkıyorsun abes bı kadro....ıngılteredesın elınde rıco var yedek ne kadr suratlı adamın varsa yedek ya rıcoyu koyup ortada top tutacaktın ya da suratlı adamları koyup pres yaptıracaktın
futbolcuları yönetim transfer etmiş olabilir ama sahaya çıkarılan yanlış kadroları yönetim kurup ertuğrula bunları oynat demiyo heralde..
tamam belki ertuğrulun oynatabilceği süper oyuncular yok ama maçına göre kadro seçimini yapamıo..
liverpool maçında hıguaın ve rico oynamalıydı..
rico orta sahada ayağında top tutardı..kalemize gelmeleri zorlaşırdı..hıguaın boş alanlara hızlı koşular yapardı..bu şekilde gol atabilirdik..
ertuğrul bu işi pek bilmiyo sanırım..o maçtan sonra ne olursa olsun istifa etmelliydi..
Barış Aygün
11-10-2007, 00:10
futbolcuları yönetim transfer etmiş olabilir ama sahaya çıkarılan yanlış kadroları yönetim kurup ertuğrula bunları oynat demiyo heralde..
tamam belki ertuğrulun oynatabilceği süper oyuncular yok ama maçına göre kadro seçimini yapamıo..
liverpool maçında hıguaın ve rico oynamalıydı..
rico orta sahada ayağında top tutardı..kalemize gelmeleri zorlaşırdı..hıguaın boş alanlara hızlı koşular yapardı..bu şekilde gol atabilirdik..
ertuğrul bu işi pek bilmiyo sanırım..o maçtan sonra ne olursa olsun istifa etmelliydi.. sana katılıyorum ama su anda ıstıfa etmesı demek 10mılyon euro ve 2 sene demek..o yuzden kalmalı veer onumudekı seozn sonuna kadr takımı yonetmelı
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.