Orijinalini görmek için tıklayınız : Nostalji Formalar Satışa Çıkıyor! Herkes KARTAL YUVALARINA !!!
Mehmet Erhan
03-29-2008, 06:08
Nostalji Formalar Satışa Çıkıyor! Herkes KARTAL YUVALARINA
http://www.forzabesiktas.com/images/userfiles/nostalji.jpg
105 yıllık şanlı tarihimizin en özel simgelerinden birisi olan ‘Nostalji Formalarımız’ yarın (29 Mart) bütün Kartal Yuvası mağazalarımızda satışa çıkacak.
Futbol Takımımız’ın şampiyonluk hedefine koştuğu bu haftalarda, taraftarlarımızın sabırsızlıkla beklediği nostalji formaları yarından itibaren bütün Kartal Yuvası mağazalarımızda satışa çıkacak.
Haydi Beşiktaş'lılar ! Önce Kartal Yuvası'na, sonra MAÇA…
Barış Kahraman
03-29-2008, 07:27
önünde cola turka yazan formanın nostaljisi olmaz!! almam kimseyede aldırmam!
Sercan Kandemir
03-29-2008, 07:56
19 yillik bize sponsorluk yapan BEKO önünde yazmazsa bende almazdim:D
Utku Altıncık
03-29-2008, 16:37
çıkartsınlar o formayı bidahada giymesinler ...formalar aynı ama ruhlar farklı ....
Mehmet Erhan
03-30-2008, 05:43
dün bu formayla çıktık sahaya ama hiç iyi gelmedi...bence artık bu nostalji formalar nostalji olarak kalmalı...forma iyi olabilir ama 100. yıl geçeli de tam 5 sene oldu...uyansınlar artık o rüyalardan...
Bülent Girgin
10-13-2008, 15:47
önünde cola turka yazan formanın nostaljisi olmaz!! almam kimseyede aldırmam!
gerçekten yakismiyor formamiza, geçen cumartesi maltepedeki kartal yuvasindaydim formalar güzel ama sirf o reklam yüzünden forma almadim, 2 tane t-shirt aldim, gerçi benim istediklerim degildi ama olsun.
Samet Sevim
10-13-2008, 16:32
Bizde klişe bir söz vardır ''Bazı değerler ne olursa olsun değişmez'' diye ama ben son yıllarda bunu göremiyorum BEKO'nun nesi vardı ki değiştirildi Sadece para için bazı değerlerden vaz geçilmemesini savunan birisi olarak tekrar BEKO ile anlaşılmasını umut ediyorum..
Barış Kahraman
10-13-2008, 16:46
Bizde klişe bir söz vardır ''Bazı değerler ne olursa olsun değişmez'' diye ama ben son yıllarda bunu göremiyorum BEKO'nun nesi vardı ki değiştirildi Sadece para için bazı değerlerden vaz geçilmemesini savunan birisi olarak tekrar BEKO ile anlaşılmasını umut ediyorum..
samet kardeşim kaç ay önceki konuya neden yorum yazma gereği duydun
?
Bülent Girgin
10-13-2008, 17:29
samet kardeşim kaç ay önceki konuya neden yorum yazma gereği duydun
?
baris sametten önce ben yazmistim , dikkat etmedin heralde, samet aslinda dogru seyleri demis bu konuda.
Barış Aygün
10-13-2008, 17:34
nostaljı formada reklam mu olur arkadaslar yaa ....numaradan baska bısı yazmaması lazım..Metın Oktayın forması gıbı olmalı....
Bülent Girgin
10-13-2008, 17:43
nostaljı formada reklam mu olur arkadaslar yaa ....numaradan baska bısı yazmaması lazım..Metın Oktayın forması gıbı olmalı....
aslinda sen çok haklisin baris, nostalji formalarda gerçekten reklam olmamasi gerekir
Barış Aygün
10-14-2008, 11:21
aslinda sen çok haklisin baris, nostalji formalarda gerçekten reklam olmamasi gerekir reklam olunca bır anlamı kalmıyor bulent abi..adı üstünde nostalji :(
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.