PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nouma: Benim takımım bu kadar farklı yenilmemeliydi

Gökhan Özsoy
11-08-2007, 01:33
Nouma: Benim takımım bu kadar farklı yenilmemeliydi

Beşiktaş’ın eski forveti Nouma 8-0’lık Liverpool yenilgisi için, “Sonuçtan hiç mutlu değilim, benim takımım bu kadar farklı yenilmemeliydi ama Beşiktaş taraftarı daha iyi olması için takımını desteklemeli'' dedi.
NTV'nin haberine göre Beşiktaş’ın eski futbolcularından Pascal Nouma, siyah beyazlıların Liverpool karşısında 8-0’lık mağlubiyetini değerlendirdi.
1999-2003 yıllarında aralıklı olarak Beşiktaş’ta top koşturan Nouma şunları söyledi:
“Benim için Beşiktaş’ın 8-0 yenilmesi zor bir şey esasında. Leeds’e de 6-0’lık bir sonuçla yenilmiştik hatırladığım kadarıyla. Nereden bakarsanız bakın bu futboldur. Sonuçtan asla mutlu değilim, benim takımım bu kadar farklı yenilmemeliydi.
Ben bir teknik direktör değilim. Takımları böylesi maçlara teknik direktörler hazırlar. Liverpool dün daha iyi hazırlanmıştı ve Liverpool daha iyiydi.
Beşiktaş taraftarı her zaman Beşiktaş’ın arkasındadır. Bence takımının daha iyi bir futbol oynaması için destek vermelidir.'' Nouma, Türkiye’ye bir de mesaj verdi: “I love Türkiye, sizi çok özledim.''

Barış Aygün
11-08-2007, 02:38
keske dun aksam sen olsaydın hıc olmazsa takıma abılık yapardın tabı bırde sergen :(

Elif Kaya
11-08-2007, 07:36
"Ben bir teknik direktör değilim. Takımları böylesi maçlara teknik direktörler hazırlar. Liverpool dün daha iyi hazırlanmıştı ve Liverpool daha iyiydi."

pascal çok doğru demiş ama eksik demiş futbolcularda biraz çaba ve gayret göstermeleri gerekir böyle maçlara çıkarken. Ruhlarını ortaya koymaları gerekir.. Ama biz liverpool maçında böyle futbolcuları görmedik.. Sonra çıkıp motive olamamıştık diyip afedilmeyi bekleyen futbolcular sayensinde 8-0 skorla o sahadan ayrılmak zorunda kaldık.

Hasret Ergül
11-08-2007, 07:57
Sen olsaydın takımdan ya bikaç tanesini döver çıkardın yada 10kişi oynardık...

Hüseyin Balcı
11-09-2007, 15:58
senin .....u yesinler bunlar pascalım benim be adamlar aciz hemde okadar acizki sinir filan yok adamlarda golyiyip santra tekrar tekrar adam sinirlenir ne oluyo der sertleşir biraz ama o ruhsuzların umrunda değil acilen s.e,y.d,i.ü,paketlenmeli arkasından diğer ruhsuzlarda ayıklanmalı.

Volkan Kaya
11-09-2007, 16:19
senin .....u yesinler bunlar pascalım benim be adamlar aciz hemde okadar acizki sinir filan yok adamlarda golyiyip santra tekrar tekrar adam sinirlenir ne oluyo der sertleşir biraz ama o ruhsuzların umrunda değil acilen s.e,y.d,i.ü,paketlenmeli arkasından diğer ruhsuzlarda ayıklanmalı.

aynen katılıormm ınsanın bıraz sınırlerı gerılır bee ayıp ulan ayıp

Bülent Girgin
11-09-2007, 21:46

s.e,y.d,e.s diye degistiriyorum

Barış Aygün
11-09-2007, 22:28
s.e,y.d,e.s diye degistiriyorum
abı bence e.s rahat bırakılmalı onun gıtmesı hıc bırsyeı degıstırmeyecek cunku...

Şule Artarlar
11-09-2007, 23:01
Beşiktaş taraftarı her zaman Beşiktaş’ın arkasındadır. Bence takımının daha iyi bir futbol oynaması için destek vermelidir.''
daha ne olsun ya destegin kralı var ama iş .....

Ezel Özsipici
11-10-2007, 12:53
Ay yaaa nouma gibisi varmı:(Geldi mi Beşiktaşa yıllar geti ama hala "benim takımım.."diyo :(

Volkan Kaya
11-10-2007, 15:38
sınan engının yerıne menajer olarak pascal getırılsın bence cok ıse yarar