PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Numan ceyhan istifası Kabul Edilmedi...

Hüseyin Balcı
11-12-2007, 11:15
Beşiktaş'ta Asbaşkan Numan Ceyhan görevinden istifa etti.

Siyah-beyazlı kulüpte çalkantılı günler devam ederken yöneticilerden Numan Ceyhan sağlık nedenlerini gerekçe göstererek görevinden istifa ettiğini açıkladı. Öte yandan Beşiktaş Kulubü'nün yönetim kurulu toplantısı Nevzat Demir Tesisleri'nde devam ediyor. (Cihan Haber Ajansı)

Bülent Girgin
11-12-2007, 11:17
(Cihan Haber Ajansı)

ilk defa duyuyorum :D

Hasret Ergül
11-12-2007, 11:17
Resmi sitede toplantı için sürekli online durumdayım bu istifa için bir konu yer almıyor...

Hüseyin Balcı
11-12-2007, 11:43
kaynak kartal haber olsa kolpa olabilir ama cihanın haberleri sağlam çıkıyor hep.

Ayşegül Alparslan
11-12-2007, 12:04
böyle teker teker uğraşmayın hep birlikte istifa edin sizde kurtulun bizde :)

Hüseyin Balcı
11-12-2007, 12:06
:D::D::D::D::D::D::D:

Gökhan Özsoy
11-12-2007, 12:48

teker teker uğraşmaktan deil ayşegul demekki aralarında bir tane onurlu adam varmış oda numan ceylanmış..

Hasret Ergül
11-12-2007, 18:34
Ceyhan’ın İstifası Reddedildi

Asbaşkanımız Numan Ceyhan’ın istifası, Başkanımız Yıldırım Demirören tarafından kabul edilmemiştir. Numan Ceyhan'ın, BJK Yönetim Kurulu’ndaki aktif görevleri devam etmektedir.
Başkanımız Yıldırım Demirören, ‘Beşiktaş’ın birlik beraberliğe ihtiyacı olduğu bugünlerde, Yönetim Kurulumuz da bir bütün olarak omuz omuza görevine devam etmektedir’ dedi.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarız,

Beşiktaş JK

Mehmet Erhan
11-13-2007, 08:31
adam istifa ediyor tüpçü yüzünden gidemiyor olaya bak...sanki kulübün sahibi kendiside kafasına göre hareket ediyor...bırak gitsin işte adam...en azından onurluymuş...:@

Aylin Şengül
11-13-2007, 08:36
ayak bunların hepsi inanmıyorum gerçek bir istifa olduğuna..
onlar aslında istifa ediyor ama kabul edilmiyor bumu yani....