PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : O Forma Kutsaldir Nasip Olmaz Herkese....

Erhan Akın
11-11-2007, 10:57
dun mac bıtımınde ayaklarım donmus yagmuru yemısım basım agrıyorhüzün bir taraftan vuruyor yuzume o kadar ki utanctan besıktaslı dostlarımın bıle yuzune bakamıyorum..maçtan sonra eve gıderken vatandaşların maç kaç kaç biraderim laflarının bana denk gelmemesi için kenardan yuruyordum.o trıbunlerde kulak mısafırı oluyorum dostlara : yahu kredi kartımın lımıtı dolmus bu aykı kombıne taksidini sanırım ödeyemeceğim moralim bozuk artık bidaha ki maça gişeleri zorlarız sözleri içim parçalandı , yönetimin umrundamı yada futbolcuların bu durum..herşey bir yana maç bitiminde neyaptığımı bilmez bir şekilde sivaslı oyuncuları alkışlarken yanımda bir babanın kucuk evladı takıldı gözlerime ben sivaslıları alkışlarken bana bakıyordu..ne yapıyor bu abi dercesine..aklı kemale ermemiş yavrucağın boynunda atkısı kafasında beresi soğuk içine işlemişti belliki o kucuk besıktaslının..başını okşadım sırtını sıvazladım ALDIRMA dedim KARTAL yüzün gülsün sen hiç vazgeçme bu gunlerde bitecek dedim babası başını önüne eğdi usulca..
İçi parçalanıyordu o babanın..çokmu gördünüz bizlere sevinmeyi sahtekarlar ( bizi kaç yıldır futbolcuyum diye kandıran İ.üzülmez ve ekibi yazıklar olsun)..istenmiyorsunuz neden hala bu inat her rezil maç sonrası bırde haftaya cıkıs yapıcaz dıye neden kandırırosunuz bızı neden uzuyorsunuz hala o kucucuk evladı..yapamıyorsunuz bu işi uzak durun beşiktaşımızdan...

Mehmet Erhan
11-11-2007, 11:02
Formayi Çikarin,Çiplak Oynayin... :@

Hasret Ergül
11-11-2007, 11:07
Bikaçı haricinde hiçbiri haketmiyor o formayı ve o koltuğu mevkiyi...
Bir an önce bişeyler yapılmalı biz git dicez o gitmicek ve BEŞİKTAŞ'ımın çöküşünü izlemeye devam edicez bumudur yani!!!!!
Lafla peynir gemisii yürümez..

Kemal Arıcıoğlu
11-11-2007, 11:24
miyonlar dolarlar alıyorsunuz
formanın hakkını vermiyorsunuz
taraftarla dalga geçiyorsunuz
çıkarın formayı çıplak oynayın...

bu beşiktaş beşiktaş olana kadar bu protestolar bitmesin.....

Mehmet Erhan
11-11-2007, 11:41
miyonlar dolarlar alıyorsunuz
formanın hakkını vermiyorsunuz
taraftarla dalga geçiyorsunuz
çıkarın formayı çıplak oynayın...

bu beşiktaş beşiktaş olana kadar bu protestolar bitmesin.....

kendi şahsıma protestoya devam...tüm BEŞİKTAŞ bana karşıda olsa...

Barış Aygün
11-11-2007, 11:47
Cok Basit Ya Marsilya Ve Oftas Maclarinda Takimi Ilkkez Yalniz Birakarak Onlara En Agir Cezayi Verebilriz. .. . Ben Artik Bundan Baska Cozum Bulamiyorum...

Kemal Arıcıoğlu
11-11-2007, 11:52
Cok Basit Ya Marsilya Ve Oftas Maclarinda Takimi Ilkkez Yalniz Birakarak Onlara En Agir Cezayi Verebilriz. .. . Ben Artik Bundan Baska Cozum Bulamiyorum...
onların istediğide bu zaten...taraftar gelmesin diyen demirören değilmiydi....inönüde baskıaltında olan üzülmez değilmiydi...bence tam aksine gidip tribünleri tıkabasa doldurup 90 dk boyunca protestolara devam etmeliyiz....

Barış Aygün
11-11-2007, 11:56
onların istediğide bu zaten...taraftar gelmesin diyen demirören değilmiydi....inönüde baskıaltında olan üzülmez değilmiydi...bence tam aksine gidip tribünleri tıkabasa doldurup 90 dk boyunca protestolara devam etmeliyiz....
ıbrahım uzulmez taraftar uzulur demıroren kıymet bılmez bır nankordur.....amacsız asagılık ınsalar toplulugu....

Şule Artarlar
11-11-2007, 13:33
dun mac bıtımınde ayaklarım donmus yagmuru yemısım basım agrıyorhüzün bir taraftan vuruyor yuzume o kadar ki utanctan besıktaslı dostlarımın bıle yuzune bakamıyorum..maçtan sonra eve gıderken vatandaşların maç kaç kaç biraderim laflarının bana denk gelmemesi için kenardan yuruyordum.o trıbunlerde kulak mısafırı oluyorum dostlara : yahu kredi kartımın lımıtı dolmus bu aykı kombıne taksidini sanırım ödeyemeceğim moralim bozuk artık bidaha ki maça gişeleri zorlarız sözleri içim parçalandı , yönetimin umrundamı yada futbolcuların bu durum..herşey bir yana maç bitiminde neyaptığımı bilmez bir şekilde sivaslı oyuncuları alkışlarken yanımda bir babanın kucuk evladı takıldı gözlerime ben sivaslıları alkışlarken bana bakıyordu..ne yapıyor bu abi dercesine..aklı kemale ermemiş yavrucağın boynunda atkısı kafasında beresi soğuk içine işlemişti belliki o kucuk besıktaslının..başını okşadım sırtını sıvazladım ALDIRMA dedim KARTAL yüzün gülsün sen hiç vazgeçme bu gunlerde bitecek dedim babası başını önüne eğdi usulca..
İçi parçalanıyordu o babanın..çokmu gördünüz bizlere sevinmeyi sahtekarlar ( bizi kaç yıldır futbolcuyum diye kandıran İ.üzülmez ve ekibi yazıklar olsun)..istenmiyorsunuz neden hala bu inat her rezil maç sonrası bırde haftaya cıkıs yapıcaz dıye neden kandırırosunuz bızı neden uzuyorsunuz hala o kucucuk evladı..yapamıyorsunuz bu işi uzak durun beşiktaşımızdan...

BU KADAR CÜMLENİN ÜSTÜNE SÖYLENECEK SÖZ VARMI DAHA BİLEMİYORUMM:bagir: BU AŞK BEŞİKTAŞK AŞKI DEDİK AMA DURUMU BAK....:(

Hüseyin Balcı
11-11-2007, 16:39

erhan çok güzel yazmışsın her şeye katılıyorum tek bişey hariç anlamadığın anlam veremediğim tek olay maç sonrası sivası alkışlayanlardı sende onlardan biriymişsin neden alkışladınız çok merak ediyorum inönüde ben artık bütün rakiplerin alkışlanarak gitmesini istemiyorum heleki haketmeden kazanan bir takımın! ben oraya titreyerek gelip titreyerek gitmeye devam etmelerini istiyorum.

Erhan Akın
11-11-2007, 16:55
erhan çok güzel yazmışsın her şeye katılıyorum tek bişey hariç anlamadığın anlam veremediğim tek olay maç sonrası sivası alkışlayanlardı sende onlardan biriymişsin neden alkışladınız çok merak ediyorum inönüde ben artık bütün rakiplerin alkışlanarak gitmesini istemiyorum heleki haketmeden kazanan bir takımın! ben oraya titreyerek gelip titreyerek gitmeye devam etmelerini istiyorum.

İNAN İSTEM DISIYDI SALAKLADIM APTAL GIBI O YAGMURU YEDIM POLIS UMRUMDA DEILDI O KUFURLERI EDERKEN ONUMDEYDI POLISLER ..haklısın dostum alkıslamam normal deıldı belkı ama dedıgım gıbı o sınırle delırdım..

Hüseyin Balcı
11-11-2007, 16:59
İNAN İSTEM DISIYDI SALAKLADIM APTAL GIBI O YAGMURU YEDIM POLIS UMRUMDA DEILDI O KUFURLERI EDERKEN ONUMDEYDI POLISLER ..haklısın dostum alkıslamam normal deıldı belkı ama dedıgım gıbı o sınırle delırdım..

bende kendi kendime dedim ne oluyor artık taraftarımızda demorolize oldu galiba neden ne yaptığını bilmiyor galiba anladım herkesin şaşkınlıktan yaptığınıda bazıları tepkilere rağmen bu davranışta ısrar ettiler o tuafıma kaçtı bir sivaslı olarak ben bile ağzıma geleni saydım o fener özentisi eziklerin hüküm sürdüğü sivasa...

Erhan Akın
11-11-2007, 17:06
sıkma canını bızım ısımız once su yonetımı defetmek..protestolara devam etmekk gıdene kadar beyınsızler..sonrasında zaten guzel gunler gorecegızz

Ezel Özsipici
11-11-2007, 17:11
Dün Birde sinan engin demez mi tarftar görevini yapmadı:'(sen kim oluyosunda öle diyosun sen yöneticillk görevini yapıyomusun ki..ve bjk tarftarına laf atıyossunn...Dünyanın en büyük tarftarınaa takımını bu kadar gönülden seven bir tarftara:'(Şimdi ne oLucak ya istifa etmsllerse bakalım yıldırım bey yarın ki basın toplantısında ne dicek çok merak ediyorum gene özür diler allah biliirr:(ama artık özür ü kabul edicek sabır kalmadı bizde:@

O FORMA KUTSALDIR NASİP OLMAZ HERKESE:'(

Barış Kahraman
11-11-2007, 17:14
erhan gerçekten çok güzel olmuş.. daha fazla söze gerek yok sanırım!

Erhan Akın
11-11-2007, 17:33
valla yıldırım kulubu borcca soktu sımdıde dıo borcu odeyen gelsın baskan olsun bu nasıl bı terbıyesızlıktır hanı hıc bırsey besıktas degerlerının ustunde deıldı..sen paranı kullanarak ınsanları kandırarak baskanlık koltuguna kurulmak ıstıorsun sahsıyetsız..
45 tane oyuncu almıssın be adam ınsaff

YILDIRIM DEMIROREN YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Gökhan Özsoy
11-11-2007, 18:08
valla yıldırım kulubu borcca soktu sımdıde dıo borcu odeyen gelsın baskan olsun bu nasıl bı terbıyesızlıktır hanı hıc bırsey besıktas degerlerının ustunde deıldı..sen paranı kullanarak ınsanları kandırarak baskanlık koltuguna kurulmak ıstıorsun sahsıyetsız..
45 tane oyuncu almıssın be adam ınsaff

YILDIRIM DEMIROREN YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

aldığı bu 45 oyuncunun kaçı fayda sağladı..birde onlara harcadı paranın arkasına sığınıyor..yeterrrr artıkk yeterrrrr

yukarda yazdığın yazıda herşeyi anlatmışsın ellerine sağlık arkadaşım..

Ezel Özsipici
11-11-2007, 18:12
Hİbiri Fayda sağlamadı....
Bencede yeterrrrrrrrr...Birde pişkin pişkin devam dio:@

Erhan Akın
11-11-2007, 18:30
gazetede su yazıyı okudum..gorevımızın basındayız hıc bır yere gıtmıoruz..sımdı erkeklık yapıp durumu kurtarmaya calıscaklar yaa kahramanlık yapıolarr..yazık vallahı yazık

Ezel Özsipici
11-11-2007, 18:36
Bunlar erkeklik yapıcam derkkenn takım elden gidiyo yaa:(bu futbolcular bu moralle napıcaklarr:(inşallha düzelir ya

Ozan Erdem
11-11-2007, 19:17
Başın öne eğilmesin aldırma kartal aldırma en büyük sen değilmisin aldırma kartal aldırma
Dışarda yüzbin taraftar, bir gün ağlar bir gün coşar.seni bu sesler oyalar. aldırma kartal aldırma. kartal aldırma

Ezel Özsipici
11-11-2007, 19:21
En büyük sen Diil Misin Aldırma Kartal Aldırma...Bu söz Çok Güzel Ya:'( :'( :'(

Erhan Akın
11-11-2007, 19:41
beyler neler oluyor umutlar tukendımı yoksa bız dımdıgız herkese karşı ..bız besıktaslıyız arkadaslarr cinconda deılız gayfb lıde deılızz ...

Ezel Özsipici
11-11-2007, 19:56
DEğilizz tabi biz tarftarlar dimdik ayaktayızz ama Yönetimde olsunn

Barış Aygün
11-11-2007, 20:03
elbette dımdık ayaktayız herseye ragmen destekten vazgecemıyorsak formamızı utanc duymadan gurula gıyebılıyorsak ve asla solenenlere kulak asmadan INADINA KARTAL dıyebılıyorsak bız kımseye benzemeyız