PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ocak ayı operasyonu!

Barış Kahraman
11-06-2007, 14:11
Rico, Diatta, Baki, Gökhan Zan, İbrahim Akın ve Mehmet Yozgatlı gidiyor, Holosko geliyor.

Yönetim, ocak ayında büyük bir operasyon yapmaya hazırlanıyor... Gol yollarında yaşanan sorunu çözmek için Manisaspor'un golcüsü Holosko için girişimlerini daha da sıklaştıran siyah-beyazlılar, bekleneni veremeyen 6 oyuncusu ile yolları ayırmayı planlıyor... Camianın büyük umut bağlamasına rağmen bir türlü takımın
lideri olmayı başaramayan Ricardinho ve Beşiktaş'a geldiğinden bu yana 15. ciddi sakatlığını Fenerbahçe derbisinde yaşayan Gökhan Zan da listede...

SUYU HIZLA ISINIYOR

İyi bir teklif gelmesi halinde sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Gökhan'ı ara transferde satmayı planlayan yönetim, umutları boşa çıkaran Diatta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın çoktan gözden çıkardığı Baki ve son şansını iyi kullanamayan İbrahim Akın'la da yolları ayırmayı planlıyor. Listenin son sırasındaki isim ise sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen ancak suyu giderek ısınan Mehmet Yozgatlı...

Aylin Şengül
11-06-2007, 14:40
yönetim sürekli hata yapmakla meşgulken nasıl olacakta ocak ayında büyük bir operasyon gerçekleştirecekler merak ediyorum...
alıp alıp kenarda bekletmek içinmi yapılacak bu tranfer değişikliği acaba??

Volkan Kaya
11-06-2007, 15:02
son derece doıgru ısımler hepsı de gıtsın ıbrahım akında gıtsın ne bu yaa kac senedr onun keyfını beklıos rıco zaten gıtsın ruhsuz herıf dıerlerını saymıorum bılee
gokhanın sakatlıklarında da bıktık yanı oda gtse uzulmem artık

the_eagle
11-06-2007, 15:35
İbrahim akın hariç olumlu yorum benden

forzabjk06
11-06-2007, 16:02
Özellikle gökhan zanın bir an önce iyi bir fiyata satılması lazım.Her maça zorunlu değişiklik yapma garantisiyle çıkıyoruz.

the_eagle
11-06-2007, 16:23
Gökhan Zan artık etiyopya'da unicef'in gönüllü hizmetlerine katılıp çocuklara kendini sakatlama dersi versin. Yeter her sene 2 maç var 10 maç yok. 5 maç ta form tutana kadar geçiyo.

Gökhan Özsoy
11-06-2007, 19:33
ibrahim akın kalmalı..gökhan zan iyi bir paraya satılabilirse gitmeli bence yoksa gönderilmesin..diğerleri gitsin..

fakat şunu anlamadım gökhan zan ,baki, diatta gidince stoper oynıycak kaş ve toraman kalıo fakat sadece holosko transfer edilcek deniyo..sezon sonu bu 2 oyuncu ile gelir mi?:S:yoksa gökhan zan'dan daha iyisini mi alcaklar..

Bülent Girgin
11-06-2007, 20:06
ibrahim akın kalmalı..gökhan zan iyi bir paraya satılabilirse gitmeli bence yoksa gönderilmesin..diğerleri gitsin..

fakat şunu anlamadım gökhan zan ,baki, diatta gidince stoper oynıycak kaş ve toraman kalıo fakat sadece holosko transfer edilcek deniyo..sezon sonu bu 2 oyuncu ile gelir mi?:S:yoksa gökhan zan'dan daha iyisini mi alcaklar..

sinan enginde var, önlibero o oynar !!!!!

Hasret Ergül
11-06-2007, 21:55
Hakan Gİtsİn!:@

Adnan Direnç
11-06-2007, 23:13
yönetim gitsin ama çarşı buna cesaret edemezz protestoyaa ...

Aylin Şengül
11-06-2007, 23:17
ne yönetimi yaa bu akşam tüm hata futbolcuyum diye geçinen sahada koşmaya bile tenezzül etmeyen 11 kişi komple gitsin....

Kemal Arıcıoğlu
11-06-2007, 23:21
ne yönetimi yaa bu akşam tüm hata futbolcuyum diye geçinen sahada koşmaya bile tenezzül etmeyen 11 kişi komple gitsin....ibrahim toraman ve bobo hariç demek istedin heralde aylincim:love:

Aylin Şengül
11-06-2007, 23:27
ibrahim toraman ve bobo hariç demek istedin heralde aylincim:love:

hayır hiçbirini ayırmadan hepsini katıyorum bi çuvala dolduralım diyeceğim ama çuvalı ziyan etmeye gerek yok...

Barış Kahraman
11-06-2007, 23:37
sağlam ve yönetim gitsin..

Gökhan Özsoy
11-06-2007, 23:42
sağlam ve yönetim gitsin..

+ sinan engin gitsin..
takımın başına ben geçim bırakırım okulu para falanda istemem..yemin ederim bu ertuğruldan daha iyi sırada bitiririm bu ligi..

Hasret Ergül
11-14-2007, 07:33
Beşiktaş'ta yolcular belirlendi
Devre arasındaki transfer döneminde takıma takviye amaçlı olarak en az iki tane yabancı futbolcu almayı planlayan Beşiktaş'ta gönderilmesi istenen isimler Ricardinho, Diatta ve Higuain olarak belirlendi. Ancak geldiği günden beri genel olarak maçların son bölümlerinde oyuna giren Higuain'in, Sivasspor karşısındaki performansı ve kamuoyundaki olumlu hava yönetimin bütün planlarını bozdu.

Yönetim kurulunun devre arasındaki transfer için bir araya geldiklerinde yaptığı toplantıda bazı yöneticilerin "Bize göre Higuain çok iyi performans sergilemedi ama Sivasspor maçındaki oyunu taraftarlarımız tarafından alkışlandı. Higuain için acele etmeyelim" diye konuştukları öğrenildi. Siyah - beyazlı takımın devre arasındaki transferde Başkan Yıldırım Demirören'in, taraftarın sevgilisi olan Carew'i takıma katmak için düğmeye bastığı vurgulandı.

Yeni yıl hediyesi Fakat Norveçli futbolcunun Türkiye'de bir takımda oynayabilmesi için yabancı teknik direktörün olması ve kendisine birşeyler verebilecek bir çalıştırıcının gerekliliğine inanması nedeniyle bu transferin zora gireceği belirtildi. Yıldırım Demirören'in bu oyuncuyu renklerine katarak taraftara yeni yıl hediyesi vermek ve aradaki soğukluğu eritmek istediği öğrenildi.

Ayşegül Alparslan
11-14-2007, 08:17
sanki onunla iş bitecek niye ondan çok daha iyi ve tarafımızdan çok daha sevilebilecek birini getirmiyorsun ???

Mehmet Erhan
11-14-2007, 09:16
Beşiktaş'ta yolcular belirlendi
Devre arasındaki transfer döneminde takıma takviye amaçlı olarak en az iki tane yabancı futbolcu almayı planlayan Beşiktaş'ta gönderilmesi istenen isimler Ricardinho, Diatta ve Higuain olarak belirlendi. Ancak geldiği günden beri genel olarak maçların son bölümlerinde oyuna giren Higuain'in, Sivasspor karşısındaki performansı ve kamuoyundaki olumlu hava yönetimin bütün planlarını bozdu.

Yönetim kurulunun devre arasındaki transfer için bir araya geldiklerinde yaptığı toplantıda bazı yöneticilerin "Bize göre Higuain çok iyi performans sergilemedi ama Sivasspor maçındaki oyunu taraftarlarımız tarafından alkışlandı. Higuain için acele etmeyelim" diye konuştukları öğrenildi. Siyah - beyazlı takımın devre arasındaki transferde Başkan Yıldırım Demirören'in, taraftarın sevgilisi olan Carew'i takıma katmak için düğmeye bastığı vurgulandı.

Yeni yıl hediyesi Fakat Norveçli futbolcunun Türkiye'de bir takımda oynayabilmesi için yabancı teknik direktörün olması ve kendisine birşeyler verebilecek bir çalıştırıcının gerekliliğine inanması nedeniyle bu transferin zora gireceği belirtildi. Yıldırım Demirören'in bu oyuncuyu renklerine katarak taraftara yeni yıl hediyesi vermek ve aradaki soğukluğu eritmek istediği öğrenildi.

hıguain kesinlikle kalmalı...carewinde yabancı antrenör için geleceğini düşünmüyorum,çünkü kendisi rıza çalımbaylada çalıştı...eğer böyle düşünürse ayıp etmiş olur...diğer gidecek yabancı isimler doğru tercih bence...ama bide şu yönetim,tüpçü ve mafya gitse nede güzel olacak ya...hayırlısı olsun...

Barış Aygün
11-14-2007, 09:29
cok guzel ısımler yazılmıs ama yozgatlı hıc oynamadan neden lısteye alınmıs ılgıng...toplasan 30 dakka belkı oynamıstır geldıgınden beri....bence once oynatılmalı sonra sezon sonu caresıne bakılmalı...

Volkan Kaya
11-14-2007, 11:26
rıco dıatta gıtsın ama hıguaın kalsın en azndan smdı karar werılmesın ..carew ın yabancı hoca ısterım dedıghıne ınanmıyorum bende..yerlılerdende gıtcek ısımler ıbrahım uzulmez alı tandogan mehmet yozgatlı ıbrahım akın bakı gokhan zan da gıtsın

Serhat Kartal
11-14-2007, 13:53
bence yönetimde gitsin sayilan topcularin hepsi gitsin defansada hani yası büyük deniyordu ya livetpollu topcu bak aslanlar gibi oynuyor onungibi baba biri gelsin yada zagoyu ronaldoyu geri getirsinler :D bulabileceklermi bakim

Arda Hatipoğlu
11-14-2007, 15:14
en basta rico dıatta gıtmelı dıgerlerınıde takas makas yapsınlar bıseyler işte

demir1903
11-14-2007, 17:36
Rico, Diatta, Baki, Gökhan Zan, İbrahim Akın ve Mehmet Yozgatlı gidiyor.... iyi de benim anlamadığım bu takım kötü sonuçlar alıyorsa bunun sebebi takımda oynayan futbolculardır ama buradaki isimlere baktığımız zaman Gökhan Zan hariç takımda oynayan futbolcu yok... bunlar gidince ne değişecek??? takım kötüyse oynayan topcular yüzünden kötü... dese ki hakan gidecek yeni kaleci alınacak tamam... ibrahim üzülmez gidecek solbeke adam alınacak tamam... delgado rico gidecek adam gibi bir 10 numara alınacak desen tamam...koray gidecek ön liberoya adam alınacak deseler tamam nobre gidecek forvete adam alınacak deselere tamam da oynamayan topcuyu göndersen nolur göndermesen nolur... takımda oyanayanlar oyanamaya devam edecekse değişen bişey olmaz...

Bülent Girgin
11-14-2007, 18:29
Rico, Diatta, Baki, Gökhan Zan, İbrahim Akın ve Mehmet Yozgatlı gidiyor.... iyi de benim anlamadığım bu takım kötü sonuçlar alıyorsa bunun sebebi takımda oynayan futbolculardır ama buradaki isimlere baktığımız zaman Gökhan Zan hariç takımda oynayan futbolcu yok... bunlar gidince ne değişecek??? takım kötüyse oynayan topcular yüzünden kötü... dese ki hakan gidecek yeni kaleci alınacak tamam... ibrahim üzülmez gidecek solbeke adam alınacak tamam... delgado rico gidecek adam gibi bir 10 numara alınacak desen tamam...koray gidecek ön liberoya adam alınacak deseler tamam nobre gidecek forvete adam alınacak deselere tamam da oynamayan topcuyu göndersen nolur göndermesen nolur... takımda oyanayanlar oyanamaya devam edecekse değişen bişey olmaz...

bu sorunun cevabi çok basit aslinda: gelenler direk oynayacaklar, simdi direk oynayanlar yedek kulübesinde dinlenecekler :D :D

selamlar

Volkan Kaya
11-14-2007, 19:17
oynayanlarda basta uzulmez gıtmelı snra gokhan zan , rıcardınho, nobre, dıatta gıtsın

Aylin Şengül
11-14-2007, 23:36
rekorların arasına transfer rekorunuda ekleyecekler bu gidişle...

Barış Aygün
11-15-2007, 02:21
herkes gıtsın lıgten cekılelım ısmımız baki kalsın.....artık cok sıktı bu ısler benı her gecen gun takımımızı rezıl edıyorlar....."

Bülent Girgin
11-15-2007, 08:29
ara transferde yildirim,sinan,ertugrul,kenan,mutlu,levent gitsin

Hasret Ergül
11-15-2007, 09:40
Beşiktaş'ın bombaları

Transfer için kolları sıvayan Beşiktaş Yönetimi, yıldız oyuncularla taraftarların gönlünü kazanmak amacında. Fanatik gazetesinin 15 Kasım Perşembe günkü baskısında ise 3 haber öne çıkarılmış durumda. Gazetede yer alan haber şu şekilde;

Carew: Beşiktaş’ın eski oyuncusu, Kara Kartal’ın çağrısına olumlu yanıt verdi ancak Fenerbahçe’den de teklif aldığını itiraf etti.

M. Yıldız: Yıldırım Demirören, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile görüştü. Taraflar bir miktar para ve takas formülünde anlaştı.

Paletta: Boca Juniors’un Arjantinli stoperi, “Avrupa’da forma giymek istiyorum” diyerek Beşiktaş’ın teklifini kabul etti.

Ve görüşmeler başladı

Fenerbahçe yenilgisi, Liverpool hezimeti ve son olarak Sivasspor’a kaybedilen maç sonrasında transfer için kolları sıvayan Beşiktaş Yönetimi, yıldız oyuncularla taraftarların gönlünü kazanmak amacında... Forvet ve savunmaya takviye yapmayı planlayan ve adayları günler öncesinden belirleyen Siyah-Beyazlı idareciler, görüşmelere başladı. Temas kurulan ilk isim, bir dönem Beşiktaş forması giyen Aston Villa’nın Norveçli yıldızı John Carew oldu.

‘Benden yana sorun yok’

Yöneticilerle görüşen Carew’in, “Beşiktaş’ı çok seviyorum ve Siyah-Beyazlı formayı giymek isterim. Ancak hem Türkiye’den hem de Avrupa’dan birçok teklif var. Fenerbahçe de bana çok cazip bir öneride bulundu. Siz de biliyorsunuz ki, İngiltere’de transfer konusu çok profesyonelce yapılıyor. Kulüp oyuncunun nereye gitmek istediğine değil, alacağı bonservis bedeline bakıyor” dedi. Aston Villa ile bonservis konusundaki görüşmeler sürüyor.

Sivas’tan yeşil ışık

Carew'in yanı sıra Kartal’ın diğer transfer hedeflerinde de olumlu gelişmeler yaşanıyor. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile yakın dost olan Yıldırım Demirören’in, Kırmızı-Beyazlılar’dan Mehmet Yıldız’ı resmen istediği bildirildi. Milli futbolcunun, “İki taraf anlaşırsa ben gelirim” demesi üzerine Sivasspor Başkanı da transfere yeşil ışık yaktı. Takasa sıcak bakan Mecnun Odyakmaz’ın Kara Kartallar’a olumlu yanıt vermesi kulüpte heyecan yarattı.

Savunmaya da takviye

Boca Juniors’un genç stoperi Paletta’yla görüşen Siyah-Beyazlılar, Arjantinli futbolcunun da ‘Evet’ yanıtıyla rahatladı. Siyah-Beyazlılar’da Delgado ve Higuain gibi Arjantinli oyuncuların forma giydiğini duyan başarılı defans oyuncusunun, “Geçen sezon Liverpool’da beklenen patlamayı yapamadım. Beşiktaş ile Avrupa’ya yeniden adım atmak istiyorum” dediği öğrenildi. Paletta’nın kiralama yoluyla alınması planlanıyor.

Hasret Ergül
11-20-2007, 07:34
Operasyon başka bahara!
Beşiktaş’taki ocak ayında yapılması düşünülen revizyon sezon sonuna kaldı. Yabancı futbolcu kontenjanı dolu olan ve gözden çıkarıp satmayı düşündüğü futbolcuların kiralanmak ve gitmek istememesinden dolayı Beşiktaş operasyonu erteleme kararı aldı. Milli maç nedeniyle lige verilen arada futbolcu izlemek için Avrupa’ya giden Genel Menajer Sinan Engin ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın menajerler aracılığıyla takip ettiği isimlerle sezon sonu için söz kesildi.

HOLOSKO BEKLEMEDE

Kadrosundan göndermek istediği yabancı futbolcuları iyi fiyata elden çıkarmak isteyen Beşiktaş yönetimi, V.Manisasporlu Holosko’yu da beklemeye aldı. Bu transfer için Beşiktaş, Diatta ve Ricardinho ikilisinden birisini takasta kullanmak için ikna etmeye çalışıyor. Beşiktaş, Ricardinho ve Diatta’yı elinden çıkartamazsa Holosko ile önümüzdeki sezon için ön anlaşma yapacak.

Mehmet Erhan
11-20-2007, 10:56
sizdende anca böylesi beklenirdi...size söyleyecek kelimem kalmadı...söz haznem bitti...o yüzden bi şey demiyorum...