PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Oktay'ın Jübilesi Beşiktaş Formasıyla

Mehmet Erhan
03-20-2008, 17:04
"KEŞKE BEŞİKTAŞ'TAN AYRILMASAYDIM"

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi takımlarda forma giyen 1975 doğumlu Oktay Derelioğlu, futbola TFF 2. Lig takımlarından Fatih Karagümrük'te sessiz sedasız veda etti.

Sezon başında, futbola başladığı Fatih Karagümrük'e dönen Oktay, kısa bir süre oynadıktan sonra jübile yapmadan futbolu bıraktı.

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Oktay, sezon başında vefa borcu nedeniyle Fatih Karagümrük'ü tercih ettiğini, ancak kafalar uymadığı için hemen bıraktığını söyledi.

16 yıllık futbol yaşantısında Trabzonspor, Beşiktaş, Siirt JET-PA, Gaziantepspor, Fenerbahçe, Samsunspor, Akçaabat Sebatspor, Sakaryaspor, Diyarbakırspor, İstanbulspor, Yalovaspor, Fatih Karagümrük, İspanya'nın Las Palmas, Almanya'nın FC Nurnberg ve Azerbaycan'ın Hazar Lankeran takımları olmak üzere 15 kez transfer yapan Oktay, jübile yapmayacağını kaydetti. Jübilelerin eskiden yapıldığını dile getiren Oktay, ''Jübile herhalde eskiden vardı. Şimdi öyle jübile yapan yok gibi, ama insan tabii ki hatırlanmak ister. Yaklaşık 15 yıl hizmet verdim Türk futboluna. Jübile yapmadığım için kimseye kırgın değilim. Artık antrenör olarak yoluma devam edeceğim. Geçmişimde iyi bir kariyerim var. Bunun ekmeğini jübilede değil de teknik direktörlük kısmında yiyeceğimize, insanların bize güvenip takım teslim edeceklerine inanıyorum'' diye konuştu.

Oktay, Mayıs ayındaki kurstan sonra antrenörlük diplomasını alacağını, önümüzdeki sezon çok üst seviyede bir takımın yardımcı antrenörü olarak çalışmayı veya tek başına Süper Lig'de takım çalıştırmayı hedeflediğini kaydetti.

''İDOLÜM DENİZLİ''

Futbolu güzelleştirmeye çalışan antrenörlerin çoğalması gerektiğini ifade eden Oktay, Türk antrenörlerden Ertuğrul Sağlam, Bülent Uygun ve Abdullah Avcı'yı başarılı bulduğunu söyledi.

''Yabancılardan ise Zico'yu çok beğeniyorum'' diyen Oktay, ''Zico mantalite olarak çok iyi. Dışardan baktığımda çok iyi bir teknik direktör. Ancak benim için Mustafa Denizli'nin çok özel bir yeri var. İdolüm Mustafa Denizli'' dedi.

''BEŞİKTAŞ'IN YAŞAYAN EFSANESİYİM''

Futbol yaşamının büyük bölümünü kapsayan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor takımlarında başarılı olduğunu anlatan Oktay, ''Futbol hayatımda Beşiktaş'ın benim için önemli bir yeri var. Beşiktaş'ta yıldız oldum, bir takım yerlere geldim ve milli takıma seçildim'' dedi.

Beşiktaş'ta çok önemli şeyler yaptığını kaydeden Oktay, şunları söyledi:

''Beşiktaş'ın hala Avrupa'da en çok gol atan futbolcusuyum. Şu an yaşayan efsanesi gibi bir pozisyondayım. Beşiktaş forması altında en çok milli takımda gol atan oyuncu benim. Beşiktaş'ta daha uzun yıllar oynamalıydım. Sonuçta kimse zorla Beşiktaş'tan kovmadı. Kendi isteğimle hatalı karar vererek ayrıldım, ama keşke ayrılmasaydım.''

''FENERBAHÇE ŞU ANDA FORVETSİZ OYNUYOR''

Oktay Derelioğlu, Fenerbahçe'de oynadığı dönemden de çok memnun olduğunu ifade ederek, ''Fenerbahçe'de ilk sezonda iyiydim. İkinci sezonda sakatlıktan sonra toparlayamadım ve ayrılmak zorunda kaldım'' dedi.

Aziz Yıldırım'ın iyi bir başkan olduğunu kaydeden Oktay, ''Bizim zamanımızdan bu zamana daha iyi oldu. Aziz başkan da geldiğinde 'ben futboldan çok anlamıyorum' diyordu, ama zamanla çok iyi duruma geldi. Şu anda Fenerbahçe Türkiye'nin zirvesindeki kulüp durumunda, ama forvetsiz oynuyor. Forvet hattındaki oyuncuları Kezman ve Semih'i Avrupa Şampiyonlar Ligi seviyesinde görmüyorum. Türkiye Ligi için iyiler, ama bana göre çok etkili forvet değiller'' şeklinde konuştu.

''TRABZONSPOR 4. BÜYÜKTÜ''

Trabzonspor'un şu anki durumuna çok üzüldüğünü belirten Oktay, ''Trabzonspor benim döneminde 4. büyüktü. Şu anda sıradan Anadolu takımına eşdeğer, belki daha aşağı pozisyonda'' diye konuştu.

Trabzonspor'da çok fazla oyuncu sirkülasyonu olduğunu dile getiren Oktay, ''Trabzonspor'da potansiyel var, inanılmaz bir taraftar var, ancak inanılmaz derecede her türlü hatayı yapıyorlar. Çok fazla oyuncu sirkülasyonu var. Trabzonspor'u seviyorum ve daha iyi yerlere gelmesini istiyorum'' dedi.

''BELÇİKA'YA ATTIĞIM GOL SAYESİNDE UNUTULMAYACAĞIM''

Oktay Derelioğlu, milli takımda Belçika'ya 7 kişiyi çalımlayarak attığı gol sayesinde yıllar sonra da hatırlanacağını söyledi.

''Şu anda 7 yaşındaki çocuklar bile o gol sayesinde beni tanıyor'' diyen Oktay, ''O gol 100 yılın golü seçildi. Herhalde o golü, beni kimse unutmasın diye Allah bana nasip etti. Çünkü o gol 20-30 sene sonra bile beni hala gündemde tutacak. İnsanlar o golü her zaman izleyecek. Çünkü öyle bir gol atmak dünyada çok az insana nasip olur'' şeklinde konuştu.

''KEŞKE LAS PALMAS'TA KALSAYDIM''

Oktay'ın futbol kariyerinde ''Keşke'' dediği bir de Las Palmas macerası var.

Bugün baktığında İspanya'da da kalmamakla hata yaptığını anlatan Oktay, sözlerini şöyle tamamladı:

''Keşke Las Palmas'ta kalsaydım, dönmekle hata ettim. Orada maddi açılardan anlaşamama durumu oldu, o yüzden döndüm. Orada daha iyi bir kariyere sahip olabilirdim. Çünkü kaliteli iyi futbolcu İspanya'da çok sivrilebilir. Orada futbolu güzelleştirmeye yönelik oyun var. Şimdi Nihat orada çok başarılı, ama aynı performansını Türkiye'de gösteremiyordu. Orada sahaya çıkan iki takım da futbol oynamaya çalışıyor. O yüzden Nihat ön plana çıkıyor. Bizim ligimiz çok zor, oynatmamak için oynuyorlar. Almanya'da ise Nurnberg'de ortamdan memnun kalmadığım için kısa sürede ayrıldım. Azerbaycan'da gol kralı oldum, yılın futbolcusu seçildim, ama Türkiye'de unutulmuştum, 2. Lig'de takım bulabildim.''

Maraton.com.tr

20 Mart 10:53

erken bi veda...bi yıldız daha geçti...yolun açık olsun Oktay...seni ve Beşiktaş için yaptığın hizmetleri unutmayacağız... :(h5):

Nihal Aslan
03-20-2008, 17:28
ya budamı teknıkdırektör olacak gördülerkı ertugrul yapabılıor hepsı futbolu bırakıp antrenor olmaya karar verdı tabı......üstelık acıklamalarında bi hava sezdım ve hıc hosuma gıtmedı efsane olabılırsın ama bunu söylemek sana düsmez bı ınsan kendısıne ben efsaneyım dermı ya begenmedım acıklamalarını ..zamanında cok sevdıgım bırısıydı kendı hataları sonucu suan bulundugu yerde yolu acık olsun

Bülent Girgin
03-20-2008, 18:29
ben unutmustum bunu,demekki unutulacak bir oyuncuymus

Arda Hatipoğlu
03-20-2008, 23:39
oktay ı hiç bi zaman affetmem..

Şule Artarlar
03-21-2008, 01:44
Keşkelerle bir yere gelinseydi geçmiş ola artık...

Barış Kahraman
03-21-2008, 01:50
vay be nereden nereye.. milli takımda attıgı gol hala akıllarda.. alınan yanlış kararların sonucu kötü oldu..

Erkan Korkmaz
03-21-2008, 02:10
bende unutmuştum.... Yaşayan efsane varsa Oda Pascal Noumadır , Feyyaz Uçardır , Metin Tekin'dir , Ali Gültekindir , Rıza Çalımbaydır , Mehmet Özdilektir , İlhan Mansızdır, Sergen Yalçındır vs. ama sen değilsin Oktay Efendi...

Nihal Aslan
03-21-2008, 05:07
ben bu acıklamalarda reklam kokusu alıorum :(

Mehmet Erhan
06-24-2008, 17:41
Beşiktaş'a büyük emekler vermiş yıldızlarından Oktay Derelioğlu son kez Siyah-Beyaz'lı formayı giyiyor.

Oktay Derelioğlu'nun jübile isteğine Beşiktaş kulübü duyarsız kalmadı. Oktay'ı en iyi şekilde uğurlamak isteyen Beşiktaş kulübü, Jübile için start verdi. Haber1903'e açıklama yapan Oktay ''Hayalim futbolu Beşiktaş'ta bırakmaktı, Sağolsun Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim kurulu üyeleri benim bu hayalimi gerçekleştirmek için bütün desteği verdi, hepsine çok teşekkür ederim. Jübile için 16 Ağustos tarihinde karar kıldık, ligler başlamadan 1 hafta önce Bjk İnönü Stadında olacak. Daha evvel Trabzonspor ve Shaktar Donesk ile görüşmelerimiz oldu. Trabzonspor'un 41.yıl kutlamaları, Shaktar'ında maç programı nedeniyle organize edemedik. Şu anda yüzde doksandokuz Hollanda'nın güçlü ekibi Feyenoord ile oynayacağız. 1-2 gün içinde netlik kazanacak. Bu maçın gelirinin büyük bir kısmını Türkiye Lösemili çocuklar vakfına diğer bölümünüde çeşitli yardım derneklerine bağışlayacağım'' dedi.

1993-2000 yılları arasında Beşiktaş forması giyen Oktay İlerideki planları için ''Kursumu tamamladım, diplomam elimde şu an her takımda hoca olarak çalışabilirim, ancak tercihim üst düzey bir hocanın yanında bir müddet tecrübe kazanmak'' açıklamasını yaptı.

HABER1903 Ekibi Oktay Derelioğlu'na bundan sonraki hayatında başarılar diler, Beşiktaş'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder...

Güle Güle iyi kalpli insan...

Bülent Girgin
06-24-2008, 17:45
utanmadan türkiyenin en büyügü "fenerbahçe" diyen birine asil besiktas formasiyla jübile yapilmasina karsiyim !

Barış Kahraman
06-24-2008, 19:26
ne kadar vefalı bir takım olduk.. gözlerim yaşardı..

Mehmet İpek
06-24-2008, 19:35
yaptıkları ve emekleri bir kelimeyle silinemez oktayın. eşi intahar etmeseydi eminim dana nice başarılara imza atacaktı bizimle.
Seviyorum seni oktay derelioğlu

Arda Hatipoğlu
06-25-2008, 01:11
hiç bir zaman affetmicegım bir futbolcu yazıklar olsun oktaya bjk formasıyla jubıle yaptıranlara,bizden ayrıldıgı günü dün gibi hatırlıyorum dediklerinide unutmadım,hiç bir zaman affetmem oktayı..

Sinan Aslan
06-25-2008, 10:43
bu ne yüzsüzlük ya tümer gibi fenere gittikten sonra bizi üzen sözlerini unutmadım. tümerle aynı karakter ben bjk jübilesine karşıyım

Barış Aygün
06-26-2008, 06:50
hayret yaa hakkaten ılgınc tuhaf acayıp saskınlık verıcı...

Bülent Girgin
06-26-2008, 08:38
yakinda utanmadan alpayinda, tümerinde jübilelerini yapar bunlar !

Tuğba Demirbaş
06-26-2008, 09:10
yakinda utanmadan alpayinda, tümerinde jübilelerini yapar bunlar !
yaparlar doğrudur.Alpay Türkiyeye dönüyormuş zaten.Oda ister Beşiktaşta jübile yapmak.Ne bekliyorlar acaba,gidip onların jübilelerinde alkış tutmamızımı.

Nihal Aslan
06-26-2008, 09:17
jest yapalım demısler heralde :D oktaydakı de garıp bır davranıs gelmıs böyle bır talepte bulunmus konustugu ve söyledıgı herseyın bjk tv de yayınlanmasını talep edıorum

Ayşegül Alparslan
06-26-2008, 11:11
çocuk yapmış bir cahillik eski defterleri açmaya gerek yok gerçi bu saatten sonra ne alaka ama işte hem hayırlı bişeye vesile olacak tüm geliri lösemili çocuklara gidecek

Mehmet Erhan
07-23-2008, 18:49
OKTAY'A KARNAVAL GİBİ JÜBİLE...

Beşiktaş'ın unutulmaz golcülerinden Oktay Derelioğlu 16 ağustosta yapacağı jübile maçına hazırlanıyor. Daha evvel Feyenoord ile anlaşan Derelioğlu jübilesinin eski takımı HAZAR LENKERAN ile olacağını açıkladı. Beşiktaş'lı İşadamı Mübariz Mansimov'un takımı Oktay'ı Jübilesinde yalnız bırakmadı. Maçtan sonra Serdar Ortaç ve Azeri sanatçı Reyhan'ın konseriyle devam edecek eğlenceler gece saat 02.00 ye kadar devam edecek.

Arda Hatipoğlu
07-23-2008, 19:08
utanmadan bide jübile yapıyolar su adama ya defolsun gitsin fenerde yapsın!!

Bülent Girgin
07-23-2008, 19:15
arda yerden göge kadar hakli , gitsin o na göre "türkiyenin en büyük kulübünde" jübile yapsin ! rezil herif !

Ezel Özsipici
07-23-2008, 20:28
tümer gelse jubilem beşitkasta olsun dese onada yaparlar allah bilir bunlarr..

Erkan Korkmaz
07-24-2008, 08:52

kesin yaparlar kesinnn :D

Bülent Girgin
07-24-2008, 12:33

kesin yaparlar kesinnn :D

utanmasalar tümerin, alpayin jübilesinide yaparlar bunlar :(

Ayşegül Alparslan
07-24-2008, 14:45
ya size ne oluyor yapsınlar allah allah hayırlı bişeye vesile olsunlar birazda hem kendisi utansın yıllar sonra kapımızı çaldığı için yönetimi bu konuda suçlamanızı hiç mantıklı bulmuyorum doğrusu

Adnan Direnç
07-24-2008, 18:10
ya size ne oluyor yapsınlar allah allah hayırlı bişeye vesile olsunlar birazda hem kendisi utansın yıllar sonra kapımızı çaldığı için yönetimi bu konuda suçlamanızı hiç mantıklı bulmuyorum doğrusu

:(h5): eferim kız :(h5):

Burak Özkal
08-12-2008, 11:22
OKTAY KARTAL OLARAK VEDA EDİYOR

Siyah-Beyazlılar, 16 Ağustos Cumartesi Oktay Derelioğlu'nun jübilesi için Azerbaycan'ın Hazar Lenkeran takımıyla karşılacak.
11.8.2008

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi takımlarda forma giyen 1975 doğumlu Oktay Derelioğlu, Siyah-Beyazlı formayla 16 Ağustos Cumartesi günü jübile yapacak. Oktay’ın jübilesinde Beşiktaş, Azerbaycan takımı Hazar Lenkeran ile BJK İnönü Stadı’nda saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın ardından Gökhan Özen ve Demet Akalın ile Azerbaycanlı şarkıcı Röya konser verecek. Jübile maçının biletleri Biletix’den eski açık tribün 10 YTL, yeni açık tribün 20 YTL, kapalı alt ve üst 45 YTL, numaralı ve VIP Alt A, B, E, F tribün 60 YTL, VIP üst D, E, F ile VIP Alt C, D tribünleri de 75 YTL’den satılıyor.

15 KEZ TRANSFER OLDU
2007-2008 sezonunun başında TFF 2. Lig’de mücadele eden, futbola başladığı takım olan Fatih Karagümrük’e dönen Oktay, kısa bir süre burada oynadıktan sonra sezon bitmeden futbolu bıraktı. Oktay, 16 yıllık futbol yaşantısında Trabzonspor, Beşiktaş, Siirt Jetpa, Gaziantepspor, Fenerbahçe, Samsunspor, Akçaabat Sebatspor, Sakaryaspor, Diyarbakırspor, İstanbulspor, Yalovaspor, Fatih Karagümrük, İspanya’nın Las Palmas, Almanya’nın FC Nurnberg ve Azerbaycan’ın Hazar Lenkeran takımları olmak üzere 15 kez takım değiştirdi. Oktay’ın milli takımda Belçika’ya 7 kişiyi çalımlayarak attığı gol, jeneriklerde uzun süre yer almıştı.

Elif Kaya
08-12-2008, 12:23
bizimkilerde kime jübile yapacağını şaşırdıı nedense hepsi beşiktaş formasıyla jübile yapmak istiyor.

Ümit Köse
08-12-2008, 13:53
senı unutmadık oktay.sen sadece kurban secıldın.

Arda Hatipoğlu
08-12-2008, 16:15
oktay bizim formamızı haketmiyor.bizden gidebilmek için fadılın evinin önünde yattığı unutulmasın.jetpada bile oynadı.sonra bizden kaçarcasına fenere gitti.şimdi nerden çıktı bu adama jübile.o zaman daha önce giden herkese yapılsın.benim gözümde oktayın tümerden ve alpaydan farkı yoktur...........

Salim İnce
08-12-2008, 16:52
Bu adam müsvettesine jübile yapılmasına şiddetle karşıyım...

Adnan Direnç
08-12-2008, 17:21
Beşiktaş Büyüklüğünü Yine Gösteriyor :)

Bülent Girgin
08-12-2008, 17:49
Beşiktaş Büyüklüğünü Yine Gösteriyor :)

alpayla tümerede jübile yaparlarsa o zaman dahada "büyük" olurlar !

Kemal Arıcıoğlu
08-12-2008, 21:48
cehenneme kadar yolu var...

Erkan Korkmaz
08-12-2008, 22:15
Hadi alpay neysede Tümerin Jübilesi kesin bizde kesin :):)

Adnan Direnç
08-13-2008, 11:09
alpayla tümerede jübile yaparlarsa o zaman dahada "büyük" olurlar !

sergen de var bunların içinde...

Adnan Direnç
08-13-2008, 11:11
'Ayrılmasaydım kaptandım'
Cumartesi günü siyah beyazlı formayla jübile yapacak olan Oktay Derelioğlu, herkese teşekkür etti. Derelioğlu, "Beşiktaş taraftarını son kez göreceğim için heyecanlıyım. Umarım sonraki hayatımda da bir şekilde yollarımız Beşiktaş ile çakışır. Beşiktaş'tan ayrılmasaydım şu an takımın kaptanıydım ve hala top oynuyordum. Çünkü ben oranın temel taşıydım. Beni kimse yıkamazdı'' dedi. Jübile maçının biletleri Biletix'den eski açık tribün 10 YTL, yeni açık tribün 20 YTL, kapalı alt ve üst 45 YTL, numaralı ve VIP Alt A, B, E, F tribün 60 YTL, VIP üst D, E, F ile VIP Alt C, D tribünleri de 75 YTL'den satılıyor

Elif Kaya
08-13-2008, 12:19
ayy bu adam ne uyuz yaa saçma sapan açıklamalar yapıp prim yapıyoo t.direktör olcak ya reklam yapıyoo :@

Adnan Direnç
08-13-2008, 12:22
başımıza teknik direktör de yaparlar sen hiç meraklanma :D

Elif Kaya
08-13-2008, 12:24
yani sağlamı başımıza getiren bunuda getirir başımıza taş yağacak :D

Murat Haser
08-13-2008, 15:38
çok emek ve yürek verdi Beşiktaşımıza ama sonrasında bir çuval inciri berbat etti serdar olayı ve transfer seçimleriyle aah be oktaycım bu camiaya layık olsaydında keşke 10 binler o stadı oktay diye inlete inlete seni futbol arenasından yolcu etseydi malesef layık olduğun şekilde uğurlanacaksın üzgünüm bundan sonra yolun açık olsun...

Barış Kahraman
08-13-2008, 20:46
çok emek ve yürek verdi Beşiktaşımıza ama sonrasında bir çuval inciri berbat etti serdar olayı ve transfer seçimleriyle aah be oktaycım bu camiaya layık olsaydında keşke 10 binler o stadı oktay diye inlete inlete seni futbol arenasından yolcu etseydi malesef layık olduğun şekilde uğurlanacaksın üzgünüm bundan sonra yolun açık olsun...

abi bize yazcak pek bişe bırakmamışsın.. tribündeki doluluk oranı zaten gösterecek beşiktaşlının oktaya bakışını..

Mehmet Erhan
08-14-2008, 09:36
oktay yanlış yaptı jübilesini Beşiktaş'ta yaparak...yaşı 33 zaten...1-2 yıl daha oynardı bir kulüpte orda yaparlardı jübilesini...şimdi hiç yoktan morali çökecek adamın...kendi etti, kendi buldu olacak... :))

Orhan Aslan
08-14-2008, 13:24
maçı fox tv verecekmiş arkadaşlar.

Arda Hatipoğlu
08-14-2008, 13:57
silin gitsin su baslıgı artık ya!!!

Mehmet İpek
08-14-2008, 14:08
maç hangi gün ?

Ozan Karabulut
08-14-2008, 15:17
maç hangi gün ?

16 ağustosta.fenerbahçe formasını giyen bir adamın besiktas forması giymesine karşıyım.çok merak ediyorum nası bi atmosfer olacak

Mehmet İpek
08-15-2008, 00:23
16 ağustosta.fenerbahçe formasını giyen bir adamın besiktas forması giymesine karşıyım.çok merak ediyorum nası bi atmosfer olacak

Saat kaçta :)

Murat Haser
08-15-2008, 04:34
Tahmini seyirci sayısı 7000 -10000 arası olur 2ooo kişi gökhan özeni dinlemeye 1000 kişi röyayı dinlemeye 3000 kişi demet akalını hem izlemeye hem dinlemeye :D kalanlarda oktaya bakmaya giderler :)

Erkan Korkmaz
08-15-2008, 13:43
belki bende giderim :)

Mehmet Erhan
08-15-2008, 15:13
Saat kaçta :)

16 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00 da İnönü Stadyumu'nda...maç yayını fox tv...başka soru var mı... :D

Ayşegül Alparslan
08-15-2008, 15:49
ben olsam giderdim en azından rahat rahat sahaya atlayabilirsiniz kimse o kadar çok tepki göstermez sırf bunun için giderdim valla :D

Yalçın Özdemir
08-15-2008, 16:08
cok sevdıgım bı oyuncuydu arada bı bjk tv de eskı amcları verıyolar cok guzel gollerı var

Bülent Girgin
08-15-2008, 16:46
ben olsam giderdim en azından rahat rahat sahaya atlayabilirsiniz kimse o kadar çok tepki göstermez sırf bunun için giderdim valla :D

maksat ortami germek olsun :D masallah hep en ön saflardasin :D

Ezel Özsipici
08-15-2008, 20:29

süper olurdu gercekten :zipla:ordan tirbünler nasıl gözüküyor cok merak ediyorum bende:D

Kemal Arıcıoğlu
08-15-2008, 22:36
bende gitmek isterdim...ama sırf 90 dk boyunca oktay denilen şahsiyetsize tükürdüğünü yalayan yıldırım demirören gibi sözünü yiyen birine küfür etmek için...ama bu ondanda anlamaz....

Şule Artarlar
08-16-2008, 09:37
CanLI cAnLI yAyIn ...;)

Nur Kara
08-16-2008, 12:25
oktayı inanılmaz severdim ama fenere gittiği gün yıkıldım aynen sergende tümerde olduğu gibi...şimdi jübilesine bile içim yandı futbolu bırakmasına ama affedemiyorum beşiktaşı bırakıp gitmesini hazmedemiyorum bu nasıl iştir jübile neden bizde yapılıyo beşiktaş yönetimi nasıl izin verir buna!!!!!

Ezel Özsipici
08-16-2008, 19:32
valla kapalı tamamen dolmus I love you oktay die bagırıyolardı deminnn :D zaten oktayda bir üçlü cetiremedi beceriksiz:D:

Ezel Özsipici
08-16-2008, 19:36
Nobree gol attıı :D inönüyü cookk özlemişim be yeniden görünce tüylrim diken diken oldu:((

Barış Kahraman
08-16-2008, 21:37
Beşiktaşımız, Oktay Derelioğlu'nun jübilesinde karşılaştığı Azerbaycan takımı Hazar Lankaran'ı 4-0 yendi. Yedekler ve PAF Takımı takviyesiyle Hazar Lankaran maçına çıkan siyah-beyazlıların gollerini Mert Nobre (2), İbrahim Toraman ve genç futbolcu Saim Çelik attı. Yönetim kurulu tarafından affedilen İbrahim Toraman ile İbrahim Üzülmez'in ilk 11'de çıktığı karşılaşmada Nobre ve Serdar Özkan ortaya koydukları etkili oyunla göz doldurdu.
14. dakikada, Nobre'nin pasıyla ceza alanı içinde buluşan Oktay Derelioğlu'nun şutunda top yan direkten döndü.

32. dakikada, Mehmet Sedef'in kafayla indirdiği topla ceza alanı içinde buluşan Nobre'nin şutunda meşin yuvarlak kaleci Kramarenko'nun yanından filelere gitti ve Beşiktaş 1-0 öne geçti.

34. dakikada, Martins'in sol çaprazdan kullandığı serbest atışta top kaleci Hakan'dan döndü. Dönen topu Nobre uzaklaştırdı.

39. dakikada, Serdar Özkan'ın sağdan geliştirdiği atakta, ceza alanı içinde önce Mehmet Sedef, ardından da Ekrem müsait pozisyonda topu ağlara gönderemedi.

Karşılaşmanın ilk yarısı Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

54. dakikada, Serdar Özkan'ın soldan ortasında ceza alanı içinde Nobre'nin kafa vuruşunda top ikinci kez Hazar Lankaran filelerine gitti: 2-0

59. dakikada, Serdar Özkan'ın soldan kullandığı serbest atışta ceza alanı içinde topa iyi yükselen İbrahim Toraman, kaleciden önce davranarak meşin yuvarlağı kafayla ağlara gönderdi: 3-0

82. dakikada, Beşiktaş'ın genç futbolcusu Saim, ceza yayı içinden plase bir vuruşla meşin yuvarlağı Hazar Lankaran takımı filelerine gönderdi: 4-0

90. dakikada, Silvano'nun altıpas içinden kafa vuruşunda top yan direkten döndü ve karşılaşma 4-0 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi.

Bu arada, karşılaşmanın devre arasında Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, jübile yapan Oktay Derelioğlu'na siyah-beyazlı kulübe yaptığı hizmetlerden dolayı bir şilt verdi.

Beşiktaş Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören karşılaşmayı Hazar Lankaran Kulübü Onursal Başkanı Mubariz Mansimov ile birlikte izledi.

Karşılaşma sonrası Demet Akalın, Gökhan Özen ve Azerbaycanlı Röya izleyicilere konser verdi.

Ezel Özsipici
08-16-2008, 21:57
kandil günü konser.. baska gün nie ayarlamamıslarr..

Arda Hatipoğlu
08-16-2008, 22:35
oktay bi 3 lü cektiremedi ne güldüm ya:)

Kemal Arıcıoğlu
08-16-2008, 23:26
anlamadıgım şey. biz tek kalemde birini siliyomuyuz. sıralayalım o zaman birçok şeyi.
adam bi hata yaptı diye onca emek onca anı onca mutluluk gitti yani öylemi . bravo :(h5):

Seni Her zaman Sevicem oktay derelioğlu. çünkü ben seninle çok çığlık attım , çok kafa buldum arkadaşlarımla. Benim tanıdıgım en iyi oyunculardan biri olarak kalacaksın.
tümer içinde aynı şeyleri düşünebiliyosan diyecek bişi bulamıyorum sana mehmet...eğri oturup doğru konuşalım tümerde çok çığlık attırdı bizlere ...

Kemal Arıcıoğlu
08-16-2008, 23:32
tümerin beşiktaşı paylaştıgı yılları da tartışırız kemal. eğer satmaksa sizin bahsettiğiniz şey. ilhan mansızın kasıtlı kırmızı kartlarıyla takımı satmasınıa ele alalım ozaman , pascalın beşiktaşın duruşuna yakışmayacak hareketinide ele alalım o zaman... yapma kemal
konuyu başka taraflara çekiyorsun mehmet..bizim kızdığımız nokta sözünü yemesidir...oktay ne dedi ben doğuştan fenerliyim dedi...alpay ne yaptı beşiktaş kapalı trübünlerine kol hareketi...tümer ne dedi türkiyede beşiktaştaştan başka takımda oynamam...peki bi pascal veya bi ilhan bu gibi sözler sarfettimi sorarım sana...

Fatma Selen Kaya
08-17-2008, 01:18
sence bu kadar basitmı bu forma gelsin yapsın diyecekk kadar??? bazı şeylerin değerini kaybetmeyelim lüttfenn!!

Ezel Özsipici
08-17-2008, 14:34
oktay bi 3 lü cektiremedi ne güldüm ya:)

aynenn hiç mi maç izlemedi bu adam bu kadarda olmaz ki:D:

Mehmet Erhan
08-17-2008, 15:40
maçın ilk yarısını izleyemediğim için şenliği kaçırmışım anlaşılan...ama en çok sevindiğim nokta ibrahimleri sahada görmek ve toramanın daha ilk maçında gol atması oldu...gençlerin performansı ve maçın skoru da güzeldi...

Erkan Korkmaz
08-17-2008, 15:50
Mehmet ilhan samsun maçında kırmızı kart görmesinin sebebini açıkladı zaten karttan once durum 4-1 di bilerek kendini attırıp fark daha buyumeden maçın hükmen kaybedilmesini sağladı.

Mert Tatar
08-17-2008, 17:45
oktay attığın gol seni dünyaya tanıttı seni beşiktaş taraftarı unutmayacak diğer hayatında başarılar

Gökhan.Şen
08-23-2008, 10:27
güzel bir jubile oldu onun açısından severim kendisini.

Yalçın Özdemir
08-23-2008, 11:47
bıde attıgı sut dırekten donmeseydı cok guzel olucaktı

Muhammet Sancak
08-23-2008, 11:58
özellıkla bu macta dahı trbunlerdekı canlılık benı bır kat daha mutlu ettı

Burak Sönmez
08-24-2008, 17:53
Talihsiz bir kaderi varmış. Eşinin ölümünden sonra toparlayamadı kendini yoksa çok daha iyi yerlere gelebilirdi.

Samet Sahin
08-27-2008, 23:45
ben kücüktüm oktayı zamanında cok severdim .. jübilesinde kapalıyı göstererk buraya gelicem dedi