Orijinalini görmek için tıklayınız : Okuyun!!!!!demİrÖren Ve Personelİne Befam Bİlen Var Mi? Befam Neden Kullanilmiyor!!
Barış Aygün
04-03-2008, 13:44
arkadaŞlar Bildiginiz Uzere Befam(besiktas Futbolcu Arastirma Merkezi) Diye Bir Kurumu Var Kulubumuzun Ve Nedense Bu Kurum Kullanilmiyor Bugun Katildigim Bir Panelde Sinan Vardar'in Baskanla Konustugunu Ve Befamin Tekrar Faaliyete Gecirlilmesi Gerektigini Iletmis..yildiz Futbolcumuz Tello,gokhan Gonul,ugur Boral Ve Avrupada Oynayipta Befam Tarafindan Aylarca Izlenerek Belirlenen Binlerce Yildiz Adayi Var...fakat Nedense Yonetim Bu Kurumu Kullanmayip 24 Saate Karar Verdigi Bir Gordonu Transfer Etti...ve Basa Geldiklerinden Beri Bir Dunya Sacma Sapan Oyuncu Transfer Edildi...neden Elimizde Boyle Bir Olusum Varken Kullanilmadi...sinan Vardar Abimiz Del Bosque Geldigi Zaman Bosqueyi Ceo Yapalim Altina Da Bir Antrenor Verelim Demis Sebebi Ise Daha Goreve Geleli 2. Gun 13-15 Yas Arasi Takimimizi Izlemeye Baslamis(adam Arayis Icinde) Ve Bunu Gordukten Sonra Befam İle Beraber Calismasini One Surmus Fakat Bildiginiz Gibi Nedeni Amaci Belirsiz Bir Sekilde Gonderildi.......
Ve Bugun Ogrendigim Birsey Daha Var Ki Paf Takimimizin Nevzat Demire Girme Yasagi Varmis,ustelik Paf Takiminin Burda Binasi Olmasina Ragmen..oyle Veya Boyle Paf Takiminin Binasini Actirmislar Ve Burda Idman Yaptirmaya As Takimla Kaynasmalarini Saglamis Hatta Tumer Kendi Gramponlarini Cocuklara Hediye Ederek Bu Kaynasmanin Mimarlarindan Olmus....ve Sinan Varda Israrla Alt Yapiya Destek Cagrisinda Bulunuyor...bugun Aydin,mehmet Sedef,batuhan,ethem... Gibi Oyuncularimiz As Takimda Dusunun Bu Oyuncularin Yerine Transfer Yapilsa 3 Milyon Avrodan 6 Futbolcu 18milyon Avro Eder, Ve Alt Yapiya Destek Ne Kadar Verilirse O Kadar Karda Olucaz......ama Neden Bu Yonetim Destek Vermiyor??? Bana Sorarsaniz Sık Sık Gundemi Mesgul Eden EndÜstrİyel Futbol Kavrami...yazı bana aittir arkadaslar bugun panelden aklımda kalanları yazdım...daha fazlası ıllakı var...
Barış Kahraman
04-03-2008, 14:51
bu yazı kimin?
burda yazılanlardan daha fazlası var.. paf takımda neler dönüyor neler.. bu yönetim beşiktaşı, beşiktaşlılık duruşunu, beşiktaşlılık tarzını, onurunu, gururunu, şerefini herşeyini alt üst etti!! normal bir anadolu takımı olma yolundayız..
Barış Aygün
04-03-2008, 15:22
bu yazı kimin?
burda yazılanlardan daha fazlası var.. paf takımda neler dönüyor neler.. bu yönetim beşiktaşı, beşiktaşlılık duruşunu, beşiktaşlılık tarzını, onurunu, gururunu, şerefini herşeyini alt üst etti!! normal bir anadolu takımı olma yolundayız..
yazı bana aıttır barıs...bugun ben gıttım panele ordan duyduklarımın bır kısmı...ıllakı daha cok sey var...ve sınan abının ıstedıgı ne zamankı kongre uyelerımızın sayısını 100.000 yaparız ozaman kımse yonetımın ısıne karısamaz fılan dedı suan 20.000 kısı dedı ve bunları uyelık paralarını bırılerı oduyor fılan dedı zaten uyelerın coguda baska takımların taraftarları...bunlardan kurtulmamız gerekıyor dedı..
Barış Kahraman
04-03-2008, 15:27
bizim arkadaş pafta gol kralı oldu 3kere üst üste a takıma çıkarmak için bundan menejer para istemişti.. yurt dışındanda teklifler vardı.. menejern adını burda yazmak istemiyorm tahmin edin kim istedi acaba! herneyse.. yani çok büyük yanlışlar dönüyor beşiktaşta..
Barış Aygün
04-03-2008, 15:36
hemde neler donuyor kardesım ya....Alen abı Can Dizdar bır konustu varya cok sey var bılmedıgımız....ben tahmın ettım o karaktersızı....Maalesef takımımız cok kotu durumlarda...
Barış Aygün
04-03-2008, 16:11
bıde sey var mesela futbolcularımızın ıyı bır performans yakaladıgında cok abarttıgımıız soyledıler bunun yuzunden de kaybedıyor Beşiktaş....mesela ozellıkle bobo konusunda bu boyle nerdeyse adamı barcelanoya satmadıgımız kaldı dedıler....bıraz daha abartısız olalım taraftar olarak....sonra yedekdekı topcularına guvenmeyen bır hocamız var fener macından sonra batuhandan baska oyunu degıstırecek adamımız yok fılan demıs.....bu nedır yaa....
Bülent Girgin
04-03-2008, 16:24
hemde neler donuyor kardesım ya....Alen abı Can Dizdar bır konustu varya cok sey var bılmedıgımız....ben tahmın ettım o karaktersızı....Maalesef takımımız cok kotu durumlarda...
Alen o herifin ayagina gidecegine koyulan tepkilerin arkasinda durulsaydi bugün hersey bambaska olurdu !
Bülent Girgin
04-03-2008, 16:27
bıde sey var mesela futbolcularımızın ıyı bır performans yakaladıgında cok abarttıgımıız soyledıler bunun yuzunden de kaybedıyor Beşiktaş....mesela ozellıkle bobo konusunda bu boyle nerdeyse adamı barcelanoya satmadıgımız kaldı dedıler....bıraz daha abartısız olalım taraftar olarak....sonra yedekdekı topcularına guvenmeyen bır hocamız var fener macından sonra batuhandan baska oyunu degıstırecek adamımız yok fılan demıs.....bu nedır yaa....
ben ne dedim hep, Besiktasimiz bu adama çok agir geldi, kaldiramiyor, altinda iyice ezildi ! kimse sormazmi simdi buna, korayi, higuaini, i.akini kim gönderdi diye?
Barış Aygün
04-03-2008, 16:58
Alen o herifin ayagina gidecegine koyulan tepkilerin arkasinda durulsaydi bugün hersey bambaska olurdu ! abi onunda acıklamasını yaptı zaten...sinan erngin pankartından sonraki gün alenler ümraniyeye gitti acıklama yaptı alen
birlik beraberllik yolunda bıze zarar gelmesın dıye..herkes de alen sinanın adamı falan algıladı bunu göze alarak gitti...ama herkesın dusundugu degıl gercek onemlı dedı eger dedı benı bırılernın adamı olsaydım sımdı yatlarım katlarım olurdu besıktas umrum olmazdı dedı....eger bırının adamı olsaydı trıbunde ısım olmazdı koyardım yerıme bırılerını dedı...
Erkan Korkmaz
04-03-2008, 17:59
Entrikalarla doluyz şerefsizim...
Barış Aygün
04-03-2008, 18:08
daha neler var erkan aklnıza gelmeyecek seylerle dolu hemde.....baskanın bıran once aktıf hale gecmesı lazım...
Erkan Korkmaz
04-03-2008, 18:49
aktif hale geçsin derhal bıraksın o koltuğu....
Elif Kaya
04-04-2008, 04:06
Ya futbol takımı değil sanki kurtlar vadisi bjk neler dönüyor böyle ya
Mehmet Erhan
04-04-2008, 04:12
ya yazıklar olsun...şu halimize bakın...nelerle uğraşıyoruz...takım,iyice takım olmaktan çıktı artık...futbol dışında ne ararsan var...sahtekarlık, dolandırıcılık, türlü entrikalar vs...bütün bu olanların sorumluları belli aslında ama nedense hiç kimse sesini çıkaramıyor...herkes çıkar peşinde, rant peşinde...iyice etiket düşkünü olmuşlar...yazık çok yazık... :( :@
Barış Aygün
04-04-2008, 07:16
her gecen gun daha kotuye gıdıyoruz bu sekılde devam ederse.....maalesef kı en fazla 3 yıl ıcınde rezıl bı hal alıcaz....trabzondan beter olucaz....
Uğur Şimşek
04-04-2008, 13:51
beşiktaş = teksas olmaz böyle birşey beşiktaşlyıım diyen adamlar beşiktaşı mahfediyo ya herkez farkındada bi bu yönetimmi farkında değil herşeyin allah onları bildiği gibi yapsın onları tüm taraftarlar olarak allaha havale ediyorum..
Barış Kahraman
04-05-2008, 08:23
Beşiktaşın geldiği şu durum gerçekten içler acısı.. bir kulüp 3-4sene içinde bu kadar amatörleşemez bu kadar çökemez! imkiansızı başardıkları için demirören ve tayfasına teşekkürler!
Barış Aygün
04-05-2008, 08:32
benım anladıgım kongre uye sayısının 100.000 olup suankı 20.000kısı ıcındekı ezık ve gaysaraylıların yok edılmesı ve alt yapıya gereken onemın verılmesıyle duzelıcek bır durum hee bırde a takıma kondısyoner lazım....
Mehmet Erhan
04-05-2008, 13:28
artık seneye yeni bi hocayla birlikte yeni bi kondisyoner de gelir barış (çerkez)...en azından ben öyle umuyorum...
Barış Aygün
04-05-2008, 17:15
bence hoca gıtmesın ne kadar begenmesemde cunku yenı gelen adam ıstıycek var olanları ıstemıycek bastan bır olusum bence ertugrul hocaya sabretmek lazım....yenı hocanın gelmesı demek tekrar bekleyıs demek en az 2 yıl....o yuzden sadece konsıyonr lazım..
Erkan Korkmaz
04-06-2008, 07:32
sonumuzu getirecek bu haysiyetsizler iç hesaplaşma menfaat çarkına çevirdiler beşiktaşımızı en sonunda dökecekler milyonları sokağa onu istiyorlar....
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.