PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Olay sözler

Hasret Ergül
09-29-2007, 07:46
Beşiktaşlı yönetici Kolot, derbi öncesi Sağlam'ı eleştirdi Diatta ve Higuain için de, "Çok vasat" yorumunu yaptı..

Beşiktaş'ta futbol şube sorumluluğu görevindeyken, sergilediği tutum ve yaptığı açıklamalarla adından sıkça söz ettiren Celal Kolot, derbiye 24 saat kala Radyospor'da, yine gündem yaratacak sözler sarf etti. Ertuğrul Sağlam'ı eleştiren Kolot, "Oturmuş takımımız vardı. Takımla bu kadar oynamak iyi değil. Bu kadar bozmaya gerek yoktu. Higuain'i almasaydı Beşiktaş ne kaybederdi? Yedek oyunculara bakıyorsunuz, İbrahim Akın, Mehmet Yozgatlı... Tigana'yla ne kadar birbirimizi sevmesek de oturmuş bir kadro vardı, birkaç takviyeyle başarılı olacağına inanıyorduk" dedi. Diatta'nın Bursaspor'a alınacakken Beşiktaş'a geldiğini iddia eden Kolot, "Diatta ve Higuain vasat futbolcular. Onların yerine daha kaliteli futbolcular bakmıştık. Gravesen, Makelele, Edmilson, Helguera, Navarro, Juventus'tan Lecrottaglie'ye imza attırdık, ancak kulüp başkanı izin vermedi. Anderson'u beğenmedi Ertuğrul Sağlam, Lyon'a transfer oldu. Onu da ucuza alıyorduk" diye konuştu. Türk antrenörlerinin ömrünün fazla olmadığını söyleyen Kolot, "Sağlam erken geldi. Ben Lippi'yi istiyordum, Stuttgart'ın antrenörü de vardı. Temas kurduk Almanya'da. Bu kadro tam Lucescu'luk idi. Ancak Sağlam geldi" ifadesini kullandı.

Utku Altıncık
09-29-2007, 08:11
doğru söylemiş

Barış Kahraman
09-29-2007, 16:57
katılıyorum.. adamın konuşmaları adnan aybabanın konuşmalarınıda doğruluyor..

Hüseyin Balcı
09-29-2007, 17:06
ya ne doğrusu boş konuşan biriydi diğeride adnan aybaba zaten kendini abromovic zannediyodu güle güle...

Barış Kahraman
09-29-2007, 17:12
herkesin kendi görüşüdür.. zaman doğruyu ve yanlışı gösterecek elbet..

Hüseyin Balcı
09-29-2007, 17:21
herkesin kendi görüşüdür.. zaman doğruyu ve yanlışı gösterecek elbet..

muhakkak ama herşey yolunda giderken yada o doğrultuda ilerlerken tekere çomak sokulmasına tahammül edemiyorum...

Barış Kahraman
09-29-2007, 17:25
evet haklısın.. her ayrılan takıma teknik direktöre laf söyleyip, yönetim içinde yapılan anlaşmaları basına açıklayacaksa vahh Beşiktaşımızın haline..

Ezel Özsipici
09-29-2007, 17:41
bence ayıp etmiş bern katılmıyorum görüşünee

Serkan Uşak
09-29-2007, 18:01
ben çoğu lafına katılıyorum ali gültiken bu yönetimde en iyisiydi kavuldu şimdi celal kolot normalde çok iyi bi yönetici olmasada şuanki yönetimin en iyisiydi oda kovuldu

Savaş Aygün
09-29-2007, 23:24
higuani e vasat demiş ya resmen...onda ki teknik bu takımda çok az kişide var