PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Üzüntümüzü Paylaşmayan, Sevincimizide Paylaşmasın...

Hasret Ergül
11-29-2007, 12:16
Forzada bir arkadaş bu başlığı gazeteciler için açmış ama ben bu başlığı dün akşamki kapalıda olan bir takım seyirciler için açıyorum...
İlk yarı iiyiydik çok iyi olmasakta iyiydik bide gelen golle biraz daha havaya girdik ama ikinci yarı marsilya sadece sahaya değil trübünede baskı uyguladı ikinci yarı takımla beraber resmen kapalı altta döküldü ama dk 88 ve gelen gol ile taraftar çoştu.. Peki soruyorum o arkamda duran çekirdekçiler öndekiler özellikle kapalı sol sağ köşe gole kadar nerdeydiniz_? Asıl destek vermemiz gereken dakikalarda sustunuz golden sonra çoştunuz...
Yemin ediyorum nefes almaya çalıştığım dakikalar haricinde 80dk. bağırdım susmadım destekse tam destek diye ama....
Çekirdekçiler gelmesin abi maça oturun evinizde izleyin hele diğer takımın elemanları taraftarının hiç yeri yok trübünlerimizde!!!
Dedimya üzüntümüzü paylaşmayan sevincimizide paylaşmasın gol gelince bağır gol yoksa sus bu böyle olmaz...

Hüseyin Balcı
11-29-2007, 12:19
Bende deli oldum zaten bir ara marsilya taraftarı parlayacaktı nerdeyse üst delirdi zaten bir ara aralarında kartal gol gol gol yaptı sonra silkelendi alt taraf biraz...

Hasret Ergül
11-29-2007, 12:21
Bende deli oldum zaten bir ara marsilya taraftarı parlayacaktı nerdeyse üst delirdi zaten bir ara aralarında kartal gol gol gol yaptı sonra silkelendi alt taraf biraz...

evet topu topu 3,4 dk falan silkelenmiştir... abi sağım solum çekirdekçiydi onlar silkelense nolur silkelenmese nolur...

Hüseyin Balcı
11-29-2007, 12:25
evet topu topu 3,4 dk falan silkelenmiştir... abi sağım solum çekirdekçiydi onlar silkelense nolur silkelenmese nolur...

Abartma sende demekki gelin ewinde maç izlesen vurursun onları .herkes yoruldu bide alkol kokusundan geçilmiyodu onunda etkisi var ama okadarda kötü değildi tribün...

Utku Altıncık
11-29-2007, 12:27
yok normal kapalıda maç keyfi için geldikleri belli ben de şaşırdım ikinci yarı hiç ses çıkmadı esasında tuhaftıı

ama çekirdekçilere kızmıyorum çünkü gelip o havayı solumak istemişlerdir farklı bir bakışla
altan duyardım genelde üst taraf sesin çıksın üst taraft diye :)

Hasret Ergül
11-29-2007, 12:32
Abartma sende demekki gelin ewinde maç izlesen vurursun onları .herkes yoruldu bide alkol kokusundan geçilmiyodu onunda etkisi var ama okadarda kötü değildi tribün...

İkinci yarı kötüydü! Hiçde abartılan bir durum yok ortada ben yaşadığımı söylüyorumki böyleydide... Ve dikkatini çekerim ortadan bahsetmiyorum sağ ve soldan... Abartılacak bişey yoktuda onun içinmi üst taraf delirdide bağırmayan taraftar s.gitsin dedi...

H.Hüseyin Uluçay
11-29-2007, 15:56
admine doğru diyo, liverpool maçındaki taraftar nerde bu maçtaki nerde?? gerçi o maçtan sonra o kadar şey oldu, taraftarada hak vermek lazım.. bu taraftarda insan sonuçta, makina değilki jetonu atınca çalışsın...

Utku Öz
11-29-2007, 23:02
evet haklı ben bile bir ara duruldum sinirlerim bozulduu ama bir ara 5 dk kadar sonra çoştukk sonraaa gol geldi zatenn :D: bobooo

Kemal Arıcıoğlu
11-29-2007, 23:16
ya kimse bişey demewsin...yokluğum nasılda belli oluyor sizde gördünüz bunu dün akşam....:Dşaka bir yana tribünler dün gece gerçekten çok durgundu...ben bunda soğuk havanında etkisi olduğunu düşünüyorum açıkçası...

Hüseyin Balcı
11-30-2007, 13:04
Aslında birazda attığı adıma sahip çıkamamak desteği azalttı 1 maç önce bağırdıklarımızı bu maçta takıma zarar vermemek için sineye çekme gereği duymak ve o olayların psikolojisinden kurtulamamaktan oldu ama ölümüz buydu ölümüz bile alayına gider daha kralı varsa destek veren şapka çıkartırım ...

Utku Öz
12-01-2007, 18:04
ya kimse bişey demewsin...yokluğum nasılda belli oluyor sizde gördünüz bunu dün akşam....:Dşaka bir yana tribünler dün gece gerçekten çok durgundu...ben bunda soğuk havanında etkisi olduğunu düşünüyorum açıkçası...

yok soğuk havanın etkiside sadece alınan üst üste kötü sonuclar olabilir yoksa taraftar üşümüz devamlı tempo halinde

Ezel Özsipici
12-01-2007, 19:47
basında da bu böle liverpoll macında beşiktaslı diiildiler ne oldu allayıp oulladıkları fener sapa oturdu ohh iyi oldu (türkiye olsa bile)Bilmiyorum ama herkes 90 dakika takımını ateşlemek zorunda biz neden inönüde kolay kolay kaybetmiyoruzz...

Barış Aygün
12-01-2007, 20:35
çekırdekcı taraftar ıstemıyoruzz.....stada destek ıcın gelınır macı ızlemek ıcın gelınmez.....ben lıverpool macında gollerımızı bıle goremedım sahaya donmustum arkamı...sadece destek vermek ıcın stada gıdın....

çarşı_1903me
12-02-2007, 00:32
ooooooooooooooooooooooooo
kartal gol gol gol
kartal gol gol gol
kartal gol gol gol
kartal gol gol gol
kartal gol gol gol
kartal gol gol gol