Orijinalini görmek için tıklayınız : PKK, tribünlere sızdı !
H.Hüseyin Uluçay
09-20-2007, 21:14
http://image.haber3.com/haber/113552.jpg
Beşiktaş'ın Marsiya deplasmanında Fransız taraftarlarının tribününde PKK bayrağı açıldı.
BEŞİKTAŞ'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda, Fransa'nın Marsilya takımıyla deplasmanda oynadığı karşılaşmada, Fransız taraftarların bulunduğu tribünde, bölücü terör örgütü PKK bayrağı ve terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın posterleri açıldı.
Karşılaşmanın başlamasıyla Marsilya taraftarlarının arasına karışan PKK yandaşları, önce terör örgütünün bayrağını ardından da terörist başı Abdullah Öcalan'ın posterlerini açtı.
Marsilya tribünlerine sızan bölücü örgüt yandaşlarıı, bayraklarını açıp ortamı karıştırmaya çalıştı ancak amaçlarına ulaşamadı. Çünkü kameralar tribündeki bu çirkin ve demode şova çevrilmedi. PKK'lıların yıllardır tekrarladığı gösteriden Fransızlar da artık bıkmış olacak ki tribündekiler birkaç dakika tezahürat yaptıktan sonra ilgi görmeyince susup oturmak zorunda kaldı.
Vatan
Barış Aygün
09-20-2007, 21:21
hepsinin Allah Belasini Versin..bul Ulkeyi Bolemeyceksiniz..bu Memleketin Her Tasi Her Topragi Bu Ulke Icin Canini Verenlerindir...bolmeYe Calisanlarin Degil...turkiye Cumhuruyeti Bolunmez Bir Butundur...akilli Olun Aklinizi Aliriz...serefsizler....
H.Hüseyin Uluçay
09-20-2007, 21:25
pkk dedikte bu adamların yapmak istedikleri ne onu anlayamıyorum, bu ülkeyi bölüp kuzey ıraklamı birleşcekler su yok elekt yok, yokta yokkkkk ne bekliyolar, türk kürt diye bi kimlik varmı?yada böyle bi sorunmu var?yarın bi gün o zaman demezmi lazlar, biz lazız bizde isyan ediyoruz, ertesi gün çıkıp antalyalılar, biz antalyalıyız bizde isyan ettik bizede ayrıcalık verin, bizde alt kimlik istiyoruz deseler onlaradamı ayrıcalık verilir? pkk akıllı ol !!!
H.Hüseyin Uluçay
09-20-2007, 21:26
pkk hatta akıllı olma, olma ki seni bu ülkeden daha kolay kazıyalım, akıllı olma ki soyunuzu çürütelim.. piyon olmuş köpek insanlar...
Barış Aygün
09-20-2007, 21:30
pkk dedikte bu adamların yapmak istedikleri ne onu anlayamıyorum, bu ülkeyi bölüp kuzey ıraklamı birleşcekler su yok elekt yok, yokta yokkkkk ne bekliyolar, türk kürt diye bi kimlik varmı?yada böyle bi sorunmu var?yarın bi gün o zaman demezmi lazlar, biz lazız bizde isyan ediyoruz, ertesi gün çıkıp antalyalılar, biz antalyalıyız bizde isyan ettik bizede ayrıcalık verin, bizde alt kimlik istiyoruz deseler onlaradamı ayrıcalık verilir? pkk akıllı ol !!! valla ben bırgun sakaryda bır kurtle konustum cıddı cıddı adamlar kafalarında sızın memleket bızım memleket dıye bolmusler kardesım.....adamın bana dedıgı aynen su ''sızın memlekette bır aılede 3 cocuk varsa en az ıkısı en kotu bır ıs sahıbı...bızım memlekette 5 oglun var hıcbırı calısmıyor cunku ıs sahası yok..ve dagdan ındıklerı zaman 5 oglun var 3u senın 2sı bızım dıyor...ınsan evladını vermek ıstermı dıyor vermessen tohumuna ben mı para verdım dıyıp orada sıkıyorlarmıs cocukların kafasına...ben olsam sık lan hepsının kafasına sana adam yok degıp o cocukları daga cıkartmam...en azında assagılık bır sıfat vuracaklarsa cocukların alnına o anda vatan ugruna olsunler daha ıyı...lanet olsun bolye ınsalar topluluguna.....
Adnan Direnç
09-20-2007, 21:44
ben artık kürt sorununaa politik bakıyorum...
koskoca TÜRK Milleti Binlerce Yılldır Süre Gelen Egemenlik Yegane Milletizz Bu Konuda Kıçıkırıklarla mı Baş Edemicez Yada Edemiyoruz...
Vardır Bir Bildiğimizz Gerçekten Ciddi Anlamda Böyle Düşünüyorum...
Çokmu Zor Ele Başlarını KALDIRMAK Değil İşte Bu Yüzden Politik Bir Şeyler Var:@
Barış Kahraman
09-20-2007, 22:16
istedikleri kadar açsınlar!! anca orada burada açarlar zaten!! Bu ülkeyi biz şerefsizlere bırakacak değiliz!!
H.Hüseyin Uluçay
09-20-2007, 22:37
adnanın söylediklerine katılıyorum.. düşünülenlerden birisi şu bu çarkın dönmesi lazım...
Barış Aygün
09-20-2007, 22:40
adnanın söylediklerine katılıyorum.. düşünülenlerden birisi şu bu çarkın dönmesi lazım... ben o carkın ta ortasına s...ırm Allahın belası bır duzen....bu carkı dondurenlere yazıklar olsun....
H.Hüseyin Uluçay
09-20-2007, 22:42
elbet devlet büyüklerinin ve ordunun bi bildiği vardır.. onlara güvenmekten başka çaremiz yok.. neyse ya olay politikaya dönüyo sanırım burasıda yeri değil.. pkk Beşiktaş üzerinden prim yapmaya çalıştı ama tırt oldu.. ve hep böyle tırt olacak !!!
Barış Aygün
09-20-2007, 22:44
elbet devlet büyüklerinin ve ordunun bi bildiği vardır.. onlara güvenmekten başka çaremiz yok.. neyse ya olay politikaya dönüyo sanırım burasıda yeri değil.. pkk Beşiktaş üzerinden prim yapmaya çalıştı ama tırt oldu.. ve hep böyle tırt olacak !!! bkardesım ne bıldıgı ya allahını seversen yıllar oldu yaa yıllarr...bınler öldü gitti..olmeye devam edıyor..ne ıcın bır hıc ugruna.....ALLAH BU CARKIN DONMESINI SAGLAYAN HERKESIN BELASINI VERSIN...KAN UYKUSUNU IZLEDINIZMI BILMIYORUM BUGUNE KADAR DEVLET BUYUKLERININ NE YAPTIGI ORTADA..IZLEMEDIYSENIZ IZLEYIN...KIMIN NE YAPTIGINI OZMAN DAHA IYI ANLARSINIZ...
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.