PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Plaj Voleybolunda Tüm Maçları Kazandık

Barış Kahraman
01-25-2010, 11:30
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=plaj_voleybol_erkekhbr

Erkek ve Bayan Plaj Voleybol Takımlarımız, ligin 10. haftasında oynadığı 6 maçın 6'sını da kazandı.
Plaj Voleybol Liglerinde 10. hafta karşılaşmaları İstanbul'da yapıldı.

Bayan Plaj Voleybol Takımımız, İller Bankası'nı 2-0, Arkasspor'u 2-0 ve Numune Özcan'ı da yine 2-0'lık sonuçlarla mağlup etti.

Erkek Plaj Voleybol Takımımız ise, Alanya Belediyesi'ni 2-0, Altınyurt'u 2-0 ve Nazilli Belediyesi'ni de 2-0'lık skorlarla yendi.

http://www.kartalpencesi.com/diger-branslar/plaj-voleybolunda-tum-maclari-kazandik

Yılmaz Özgüller
01-25-2010, 12:30
barış ne plajı ya bu havada

Barış Kahraman
01-25-2010, 12:38
ben resmi sitenin yalancısıyım :)))

Yılmaz Özgüller
01-25-2010, 12:55
ya bizim ülkede normal aslında yaz oyunlarını kışın,kış oyunlarınıda yazın yapılması aslında normal niye şaşırıyozki kesin voleybol federasyonu başkanı bizim yd nin bi yakınıdır anca onlar yapar

Barış Kahraman
01-25-2010, 13:18
Beşiktaş klubü resmi internet sitesinde yayınlanan Beşiktaş bayan voleybol takımının Umman milli takımı ile yapacağı maç izlemeye gelenleri güldürdü.Genel menajer Zafer Atay'ın organize ettiği maç için ısınmaya başlayan bayan voleybolcularımız karşılarında Umman erkek voleybol takımını görünce şaşırdı.Türkiye'de bulunan Umman milli takımının erkek takımı olduğu anlaşılınca maç iptal edildi.Bunun üzerine bayan takımı maç yerine idman yapmak zorunda kaldı.

o zaman birde bu habere bak :)))

Mustafa Balcılar
01-25-2010, 14:42
o zaman birde bu habere bak :)))
e barış şimdi antucular bu haberi okumiycakmı :kisne:
gerçi bu fedasyonun aptallığıdır ayrı mevzu. ama umman deyince, ve bayan veleybol deyince içime kurt düşmüştü.

Barış Kahraman
01-25-2010, 15:20
yok be abi ne federasyonu.. beşiktaşın hatası o..

Yılmaz Özgüller
01-25-2010, 16:12
şimdi kesin belli yd nin ekibinden birinin işidir

Erhan Küçük
01-25-2010, 23:12
Mustafa balcı nickli üyeden alıntı

umman deyince, ve bayan veleybol deyince içime kurt düşmüştü

Sen bunu farketmişsin,koskoca yönetici ve maaşları adamları farkedemiyor..

Ben olsam sorumlular hakkında gereğini hemen yaparım.Rezalet çünkü..Tam traji komik..

Mehmet Ak
01-25-2010, 23:19
çok çelişkili ben hiç anlamam. ama yönetim kısmına gelince evet rezil olmamızın sebibi olarak kesinlikle başroldeler.

Barış Kahraman
01-25-2010, 23:21
çok çelişkili ben hiç anlamam. ama yönetim kısmına gelince evet rezil olmamızın sebibi olarak kesinlikle başroldeler.

"çok çekişkili hiç anlamam.." ne demek istedin bende bunu anlamadım..

büyük bir rezalet var ortada.. gülermisin ağlarmısın :S

Mehmet Ak
01-25-2010, 23:33
çelişki derken birinci haberi kastettim :=) kışın plaj oyununa. ikinci kısımdada yönetimin umman rezaleti var.

:=) bu arada kırmızı formama ne diyosun abi. çok klasik oldu ya. hangi yılın formasıdır acaba

Barış Kahraman
01-25-2010, 23:36
çelişki derken birinci haberi kastettim :=) kışın plaj oyununa. ikinci kısımdada yönetimin umman rezaleti var.

:=) bu arada kırmızı formama ne diyosun abi. çok klasik oldu ya. hangi yılın formasıdır acaba

oldukça güzel mehmet forman.. ancak orjinal olduğu hakkında şüphelerim var :)

Mehmet Ak
01-25-2010, 23:48
valla bayağı eski evde buldum. benim değil. zaten dar geliyor :=)

Mustafa Balcılar
01-26-2010, 08:59
valla bayağı eski evde buldum. Benim değil. Zaten dar geliyor :=)

belli ben body zannetmiştim:d:

Yılmaz Özgüller
01-26-2010, 13:26
valla bayağı eski evde buldum. benim değil. zaten dar geliyor :=)

2002-2003 1ooyılda o forma vardı mehmet,çarşı korsanada karşı lisanslı ürün mehmet