PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Potada kaos, 31.05.2008

Bülent Girgin
05-31-2008, 12:01
Sezonu kupasız kapatan, ardından Ergin Ataman'ı kaybeden Beşiktaş Cola Turka, yıldız oyuncu Kaya Peker'le de anlaşamadı.

EFES'E KAPTIRDILAR
Beşiktaş Cola Turka Basketbol Takımı'nda sular bir türlü durulmuyor. Büyük paralar harcayarak iddialı bir takım kuran siyah-beyazlılar buna rağmen ne ligde, ne de Avrupa'da başarı sağladı. Sezon biter bitmez ilk bomba patladı ve antrenör Ergin Ataman, ezeli rakip Efes Pilsen'e transfer oldu.

UFUK
SARICA SESLERİ
Ataman'ın yerine halen antrenör bulamayan Beşiktaş'ın başına yardımcı antrenör Ufuk Sarıca'nın geçebileceği ifade edildi. Ardından sözleşmesi biten yıldız oyuncu Kaya Peker bir açıklama yaparak, Avrupa'ya gideceğini duyurdu. Kaya, Türkiye'den de teklif aldığını söyledi ama kulüp ismi vermedi

Mehmet Erhan
05-31-2008, 12:04
takımda bir işe yarayan iki yerli isimden birisi (diğeri sinancan güler)...giderse bizim için kötü olur...

Tolga Erdoğan
05-31-2008, 12:27
yaa zaten olacağı kadar oldu ergin ataman gitmiş sumpert de ditti... takım diye bişey kalmadıkii:@ bundan sonra bi hiç takımı olduk...

Nuray Kurt
05-31-2008, 16:31
acaba bizim yöneticiler beşiktaş'ın sadece bir futbol külübü olmadıgını ne zaman anlayacaklar?sezon başında da beşiktaş cola turka bir takım degildi.yani yeni kurulmuş bir ekipti.onları takım haline getiren hocayı gönderirsen olacagı bu.kimsenin başka şubeleri önemsedigini sanmıyorum.başarıya gelice bence başarılı bir sezon geçirdik uleb kupasında namalup çıktık gruplardan.çok güzel göze hoş gelen basket oynuyorduk ama ergin hoca dan sonra her şey daha zor.

Bülent Girgin
06-01-2008, 18:29
önümüzdeki sezon bütün güçleriyle futbolda basari yakalamak isteyeceklerinden basketbolde kümeye düsme ihtimali bile olabilir, çünkü kulübün olmayan parasini futbola yatiracaklarindan diger branslara ne olursa olsun gözüyle bakacaklar.

Salim İnce
06-02-2008, 07:11
Bülent abinin dediğine katılıyorum. Bu sene vargüçleriyle futbol takımına yüklenilecekk. Kulübün bütün parası oraya yatırılacak.

Zafer Çalışkan
06-05-2008, 09:20
bu yönetim bjkye karşı