Orijinalini görmek için tıklayınız : Potada son dakika transferi !
Güvenç Küçük
01-11-2008, 08:50
Avrupa da 78 takım arasında yenilgisiz yoluna devam eden ve Portekizde Overense , Akatlarda Chalon maçını kazanırsa Uleb tarihinin gelmiş geçmiş en iyi performansını yakalayacak takımımıza teknik heyetimiz takviye kararı aldı !
Son Dropnjak transferi ile pota altını güçlendiren takımımızda tek eksik Akatlara seyircinin gelmemesini gören teknik heyetimiz Euroleague de 10 maçta 10 mağlubiyet almasına rağmen salonlarını tıklım tıklım dolduran iyi günde kötü günde takımlarına destek olan Le Mans taraftarları ile prensipte anlaştı ! transferde pürüz çıkması durumunda ise 12.000 kişilik Nokia arenayı her maç tıka basa dolduran Maccabi Tel Aviv fan clup taraftarlarıyla ön görüşmelerin başlatılacağı bilgisi verildi.Uçak bileti,pasaport ve vize işlemleri yetişirse 22 ocakta ki Chalon maçına Deli Murat , Evrybody , Saloko , basketçi yakınları ve Le Mans ya da Maccabi taraftarlarıyla oynanacağı bilgisi verildi.
yenilsende yensende taraftarın senle
üzüntünle sevincinle seninle birlikte ....
Bülent Girgin
01-11-2008, 09:23
zamaninda herkes besiktas seyircisini överdi takimini yanliz birakmiyor diye, simdi ne hallere düsmüsüz :(
Hasret Ergül
01-11-2008, 09:32
Çok zoruma gitti bu durum benım :( Umarım diğer renkdaşlarada dokunurda bu durum bunu telafi edebilirz, telekom maçında göstersin herkes taraftarlığını... En büyük taraftar biziz diyoruz o en deli en tutkun takımına en sahip çıkan taraftar kapalıda diyoruz ozaman gelsinler maçlara kapalının çeyreği doldurur Akatları yaa...
Bu duruma en çok sevinen deli murattır sanırım...
Mehmet Erhan
01-11-2008, 10:41
uçtan uca dokundurmuşlar aslında burada...bende güvenç arkadaşın açtığı topice harfi harfine katılıyorum...ve her zaman dediğim gibi destek diyorum...bu hoca, bu takım, bu oyun ve bu başarılı tablo bu taraftarı haketmiyor...daha fazlasını ve coşkulusunu hak ediyor...lütfen gereken destek ve önem verilsin artık...35 yıllık şampiyonluk özlemi bu yıl son bulsun artık...:( :( :(
Utku Altıncık
01-11-2008, 11:13
benim zoruma gitmi iyi oldu......4 haftadır yırtınıyommmm burada başka yerde .....iyi oldu....sadece inönü ile olmuyo bu işler ...allahtann unıbjk var yoksa içler acısı
Güvenç Küçük
01-11-2008, 11:17
buraya açtığım konuları forzabeşiktaşa ruhi ferit eralp adına açıyorum sanırım iyi bir beşiktaşlı olamadığımdan dolayı forza beni aralarına kabul etmedi!
Mehmet Erhan
01-11-2008, 11:22
buraya açtığım konuları forzabeşiktaşa ruhi ferit eralp adına açıyorum sanırım iyi bir beşiktaşlı olamadığımdan dolayı forza beni aralarına kabul etmedi!
iyi bi beşiktaşlı olamadığından değil,gerçekleri kabul etmek istemedikleri için olabilir belki...;)
Hasret Ergül
01-11-2008, 11:28
Teşekkürler olaylardan haberdar edip bizimle paylaştığın için ;)
Hasret Ergül
01-11-2008, 11:31
benim zoruma gitmi iyi oldu......4 haftadır yırtınıyommmm burada başka yerde .....iyi oldu....sadece inönü ile olmuyo bu işler ...allahtann unıbjk var yoksa içler acısı
Senin benim bağırmamla bişey olmuyorki bişeyler yapılmalı, yönetim bu transferi yapacağına bilet fiyatlarında oynasın.. Diceksiniz ne varki fiyatlarda diye ama çoğu kişi ondan yakınıyor, gerçi zamanında çok uzak gidiş geliş ters deniyordu örn; ben diyordum ama şimdi servis olduğu için hiççde tınlamıyorum artık o olayı ama servis gelmesine rağmen hala tık yok.. Bişeyler yapmak lazım ama ne?
Anlamıyorum başarı getiriyor bu oyuncular ama sonuç bu ilginç...
Utku Altıncık
01-11-2008, 12:54
ben birkaç kişiye söyledimm..kurs var..okul var...iş var haklılar..ama türkiyede bukadar büyük kulüpsün istanbulun nüfusu kaççç milyon belli değil 10 bin kişi gidemiyormu yaaaa ..hepsininmi durumu kötüü...yada öğrenci..
Hasret Ergül
01-11-2008, 13:04
ben birkaç kişiye söyledimm..kurs var..okul var...iş var haklılar..ama türkiyede bukadar büyük kulüpsün istanbulun nüfusu kaççç milyon belli değil 10 bin kişi gidemiyormu yaaaa ..hepsininmi durumu kötüü...yada öğrenci..
zaten acı yanı bu 3000 kişi olmuyor....
Engin Temel
01-11-2008, 13:54
yaa insanların maça gelmemesın bılet parası veya sunla bunla alakası olduğunu dusunmuorum.ulaşım denıyodu servıs kondu.bilet parası desen 10 ytl.insanlar maç seçiyo fb maçında insanlar kapıda kaldı.nerde ozaman gelen insanlar.bu kadar başarılı takımı gelıp desteklemıcende nezaman gelıcenn.
H.Hüseyin Uluçay
01-11-2008, 15:07
bu işler 2-3 kişiyle olmuyo.. organize olmak çoğalmak lazım..
Utku Altıncık
01-11-2008, 15:33
yok ya üstaddd bu beşiktaşın büyüklüğünden ziyade maç seçmek gibi birşeyy...fb maçına git dışarda bir ton insan kalsın..... şimdi adamlar destek bekliyoruz başarılı gidiyoruz ...taraftar istiyoruz diye ağlasın olacak iş değil...bu beşiktaşın büyüklüğünden çok fb nin büyüklüğündenmidir ...tartışılır....haniii anadolu takımları 5 bine oynar stadda..bjk ..gs..fb...gelince tıklım tıklım ...aynen bu durummm
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.