PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ricardinho kopuyor!..

Hasret Ergül
12-01-2007, 09:29
Marsilya karşılaşmasında oyunan alınırken ıslıklanan ve üzerine çakmak atılan Ricardinho, valizini toplamaya başladı. Karşılaşma sonrasında içini vatandaşı Bobo’ya döken Ricardinho, “Futbol hayatım boyunca başıma ilk kez böyle bir şey geliyor. İlk kez sahadan ıslıklanarak çıkıyorum. Taraftarın tepkisini de anlamış değilim. Ama beni en çok üzen çakmak atılıp, küfür edilirken kimsenin bana sahip çıkmaması oldu” diyerek kırgınlığını dile getirdi.

ENGİN’DEN PARALARINI İSTEDİLER

Bobo, Ricardinho’yu teselli etmeye çalışsa da Brezilyalı futbolcu, “Benim için artık Beşiktaş bitmiştir, ilk fırsatta buradan ayrılacağım” diye konuştu. Bu arada Ricardinho ile 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Beşiktaş Kulübü bu futbolcusunu teklif gelmesi haline satmayı planlıyor.

Brezilyalı futbolcudan zarar etmek istemeyen yönetim, Ricardinho’yu takasta kullanmayı planlıyor. Öte yandan Ricardinho, Bobo ve Nobre’nin paralarını alamadıkları için menajer Sinan Engin’in kapısını çaldıkları belirtildi. Bu üç futbolcunun Engin’e “Paraların ne zaman ödeneceğini bize tam olarak söylerseniz biz de kendimizi ona göre ayarlarız” diye konuştuğu öğrenildi

Hasret Ergül
12-01-2007, 09:29
Fanatikten sonra akşamda başladı kolpa haberlere:@ Hadi ıslıklanma neysede çakmakta neyin nesi be:@

Elif Kaya
12-01-2007, 09:43
yazıdan belli kolpa haber olduğu adam boboya anlatmış güya eee gazateye kim anlattı ?

Gökhan Özsoy
12-01-2007, 09:44
ineldiği yerden kopar rico;)bunu sen istedin..
bursı trkiye kötü oynarsan kafana çakmakta yersin,yuhalanırsında küfrde yersin..;)
ama sen bunların yapılmamasıbı sağlıycak hiçbişe yapmadın..yolun açık olsun..

Barış Aygün
12-01-2007, 09:57
RİCO TAMM gıdecekte bobo ne alaka ne para alamaması ya ne sacmalıyorlar bunlar ...

Hüseyin Balcı
12-01-2007, 09:58
Haber doğrudur yaşandı bu yazılanlar çünkü ama rico paşa bunlar başıma ilk defa geliyo diyonda daha dün gibi seni havaalanında karşıladığımızı hatırlıyorum o sevgiye layık olmaya çalışsaydın biraz bak ozaman sırtımızdan indirirmiydik seni :(

Barış Aygün
12-01-2007, 10:01
ossun sadece son zamanlar da kotu oynadı haksızlık etmeyelım....sonucta katkıları oldu bıze olmadı dersek yalan olur...her ne kadar haber kolpa olsada devre arasında gıdecegı kesın onu guzel bır sekılde besıktas taraftarına yakısır bı sekılde ugurlayalım.....nasıl geldıyse oyle gonderelım herzaman topcumuza karsı ıyı nıyetlı olalım kı geleceklerde rahat gelsınler...

Utku Öz
12-01-2007, 10:57
Benim için artık Beşiktaş bitmiştir, ilk fırsatta buradan ayrılacağım

bu lafı söyleyen adamla bizim zaten işimiz olamaz

Barış Aygün
12-01-2007, 11:13

bu lafı söyleyen adamla bizim zaten işimiz olamaz utku sen bunu soledıgıne ınanıyor musun bence bu lafı solememıstır.....her zzamankı gıbı kolpa yalan haber...bunlara ınanmayın....

Mehmet Erhan
12-01-2007, 11:15
utku sen bunu soledıgıne ınanıyor musun bence bu lafı solememıstır.....her zzamankı gıbı kolpa yalan haber...bunlara ınanmayın....

söylesede söylemesede gidecek ama barışım... ;)

Utku Öz
12-01-2007, 11:16
utku sen bunu soledıgıne ınanıyor musun bence bu lafı solememıstır.....her zzamankı gıbı kolpa yalan haber...bunlara ınanmayın....

traş basının ne yapcağı belli olmaz doğru söylüyorsun ama söylediyse defolsun

Barış Aygün
12-01-2007, 11:42
traş basının ne yapcağı belli olmaz doğru söylüyorsun ama söylediyse defolsunsoyledıyse dfolsun ama basın sonucta dedıgın gıbı ne yazacagı bellı olmaz....bunların yazıları bızı ıcten yıkmaya yonelık...

Barış Aygün
12-01-2007, 11:43
söylesede söylemesede gidecek ama barışım... ;)
gıdıcek canım ondan suphemız yokta..bu sekılde soylenıpte gıdecegını sanmıyorum basının ısleı buınlar...

Şule Artarlar
12-01-2007, 12:20
“Benim için artık Beşiktaş bitmiştir, ilk fırsatta buradan ayrılacağım” diye konuştu.

bende inanmıyorum riconun böle dedigine....

H.Hüseyin Uluçay
12-01-2007, 12:31
nereye kopuyor, yyapıştırırz...

çarşı_1903me
12-01-2007, 14:25

bu lafı söyleyen adamla bizim zaten işimiz olamazben rico paşamın böyle söyleyeceğinden hiç şüphem yoktur bu bir medyanın uydurmasıdır

Arda Hatipoğlu
12-01-2007, 14:40
bi halta yaramıyo zaten gıtsın bıran once

Bülent Girgin
12-01-2007, 14:55

bu lafı söyleyen adamla bizim zaten işimiz olamaz

yine büyük konusmussun utku :D: utku ricoya karsi

Utku Öz
12-01-2007, 15:05
yine büyük konusmussun utku :D: utku ricoya karsi

cok sinir etti ama abi yaa :@

Ezel Özsipici
12-01-2007, 20:26
“Benim için artık Beşiktaş bitmiştir, ilk fırsatta buradan ayrılacağım” diye konuştu.
yok artık bu kadar da değil böle bir şey sölememiştrii

ayrıca bence ricardınho gitsin yabancı kontejnynaı acılsın zaten bir işe yaramıyo sahda ruh gibi geziyo eski performansından eser yok

Barış Kahraman
12-01-2007, 20:29
inceldiği yerden kopsun..

Barış Aygün
12-01-2007, 20:30
inceldiği yerden kopsun.. zaten koptu da gonderırken karsıladıgımız gıbı gonderelımm...kolpa haberlere bakıp degıl ;)

Ezel Özsipici
12-01-2007, 20:33
kolpa hbaer bu bellide kolpa haber olsun olmasın futbolu berbat gitsin artık yeter!!

Barış Kahraman
12-01-2007, 20:36
zaten koptu da gonderırken karsıladıgımız gıbı gonderelımm...kolpa haberlere bakıp degıl ;)

haber kolpamı bilmem ama gitmesi gerekiyor..

Barış Aygün
12-01-2007, 20:53
haber kolpamı bilmem ama gitmesi gerekiyor..
:D en azından gıtmesı konusunda hemfıkırız... hayırlısı olsun merak edıyorum kımı alıcaklar paşa nın yerıne....

Mehmet Erhan
12-01-2007, 20:59
:D en azından gıtmesı konusunda hemfıkırız... hayırlısı olsun merak edıyorum kımı alıcaklar paşa nın yerıne....

kimi olacak tabiki KERLON u... :D:

Barış Aygün
12-01-2007, 21:07
kimi olacak tabiki KERLON u... :D: ınsallah tabıkı bızımkılerın haberı varsa kerlondan.... :D o olamasa bıle onun ayarında bır adam olmak zorunda artık bu takımda..

Mehmet İpek
12-01-2007, 21:41
Giden AĞAMDIR Gelen PAŞAMDIR

Barış Aygün
12-01-2007, 21:42
Giden AĞAMDIR Gelen PAŞAMDIR
bu lafın uzerıne baska soz soylenmez herhalde ama bu sozde bı eksık var :D giden agamdır gelıpte canıını ortaya koyan paşamdır ;)

çarşı_1903me
12-02-2007, 00:20
ya arkadaşlar ben hiç gazete almıyorum çünkü doğru dürüst bişey yazılmıyor hepsi uydurmaca kim yalandan ilgi çekerse o kişi çok para kazanacak tıpkı onun gibi bişey