PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ricardinho'dan Beşiktaş'a rest

Hasret Ergül
11-02-2007, 08:04
Brezilya milli takımıyla birlikte 2 dünya şampiyonluğu yaşayan Ricardinho'nun, Beşiktaş’la yollarını ayıracağı öne sürülüyor.

Akşam gazetesinin 2 Kasım Cuma tarihli baskısında yer alan haber şu şekilde; Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın, Ç.Rize ile oynanan Türkiye Kupası maçında yedek futbolcularına şans tanımasıyla patlak veren skandal, Ricardinho’nun kendisini haftalar sonra ilk on birde görmesiyle birlikte daha da büyüdü. Profesyonelliği elden bırakmak istemeyen ve Rize karşısında forma giyen Ricardinho, maçtan sonra Beşiktaş taraftarının kendisini yuhalamasıyla ise ikinci şoku yaşadı.

HİÇ PROTESTO EDİLMEDİM

Maç bitimi ile telefonuna sarılan ve menacerini arayan Ricardinho, “ben yedek kalacak futbolcu değilim. Takım maç kaybetti, taraftar beni ıslıklıyor. Hayatımın hiçbir döneminde taraftar protestosu ile karşılaşmadım. Burada sıkıntılı günler geçiriyorum. Ayrılmak istiyorum” diyerek dert yandı.

Maç sonunda öfkesini gizlemeyen Ricardinho, arkadaşlarının kendisini teselli etmesine de izin vermedi. Ricardinho’nun tribünler tarafından ıslıklandığını gören Bobo ve Nobre, Rico’nun yanına koşarak teselli etmeye çalıştı. Ancak arkadaşlarını dinlemeyen Ricardinho, eliyle yalnız kalmak istediğini işaret ederek, vatandaşlarına yalnız kalmak istediğini söyledi.

SAĞLAM MORAL VERDİ

Ricardinho dün Ertuğrul Sağlam ile de özel bir görüşme yaptı. Sağlam’ın Ricardinho’ya “Senin tecrübelerinden ve futbol kalitenden faydalanmak istiyorum. Fenerbahçe ve Liverpool maçlarında sana ihtiyacım olacak” sözleriyle moral vermeye çalıştığı öğrenildi.

Hasret Ergül
11-02-2007, 08:05
Eğer bu doğruyda ve sıkıntılı günler geçiriyorsa bırakın gitsin huzuru olmayan bir futbolcunun ne kendine ne bize yararı olur...

Utku Altıncık
11-02-2007, 10:26
güle güle yan pas atmak tan başka numarası yokk

ölümüne
11-02-2007, 10:53
GİTSİN ABİ YA BİZE YARARI OLMAYANIN MEKANI ÇEHENNEM OLSUN YA O OLMASADA BIZ BURDAYIZ HAKSIZMIYIM YAAAA BIRI CVP VERSIN ALALAH:swoon[1]:

Hasret Ergül
11-02-2007, 10:55
Cehhenem olsun biraz ağır kaçar:) ama gitmesi en doğrusu ne o bizi ne biz onu üzelim geldiği gibi giderkende saygı ile uğurlayalım paşa dedik bikere sırt çevirmek olmaz...

Volkan Kaya
11-02-2007, 11:06
yedek kalcak futbolcu deılmıs beyfendıı bak sen sunaa...1.5 seneden berı yaptıgı 3 asıstten we attıgı penaltı gollerınden baska bı ıcraatını gordukmu sankı adama paşa lakabını takan da bu trıbunler ama o hıcbı zaman pasalıgını gosteremedı ..3 aylık lıncoln un we alex ın yaptıklarını gordukten snra ıyıce sogdum bu adamdan kı en cok sewenlerden bırıydım ama artık bıttı dewre arası gonderılsın hıcbır katkısı yok!!!

Ayşegül Alparslan
11-02-2007, 11:13
ne oluyor böyle anlamıyorum ki niye bi tanesiylede adam gibi ayıramıyoruz yolları buda gider olaylı bir şekilde sonra uğraş dur hem bence rico haklı yedek bekleteceksen gönder ne o öyle dünkü çocuk muamelesi yapılıyor

Utku Öz
11-02-2007, 11:40
haksız da deil adam yani oynatmıyorlar ki gerci oyun düzeni ona izin veriyor ama

Volkan Kaya
11-02-2007, 12:17
nasıl oynatmıolar yaa sakatlanana kadar takımın bankosuydu.1.5 yıldr ne oynuo kı yedek kalmasın

Bülent Girgin
11-02-2007, 12:38
oynadigi maçlardada gördük neler yapamadigini!!!

Barış Kahraman
11-02-2007, 12:40
bir işe yaramıyor zaten.. kapı açık gitsin..

Arda Hatipoğlu
11-02-2007, 14:53
gidene dur demıcem gule gule paşa...kalmasından yana degılım zaten

the_eagle
11-02-2007, 16:33
Ricardinho'ya kadar gidecek 10 kişi var bu takımda. YAVAŞ...

Bu Rest mest olayı da tamamen medyanın pompalaması. Bunlara alet olmayın. Taraftarla futbolcunun arası açılmasın. Ben şahsen menajeriyle böyle bi görüşmenin olduğuna da inanmıyorum.

Hasret Ergül
11-02-2007, 17:45
Ricardinho'ya kadar gidecek 10 kişi var bu takımda. YAVAŞ...

Bu Rest mest olayı da tamamen medyanın pompalaması. Bunlara alet olmayın. Taraftarla futbolcunun arası açılmasın. Ben şahsen menajeriyle böyle bi görüşmenin olduğuna da inanmıyorum.

Hiçbişeye alet olduğumuz yok mert gazla hareket edicek kişi değilim ben paşanın geldiği günden beri söylüyorum ben iş yok diye bu zamana kadar ne yapmışta arkasında durucaz vee son durumdada herşey ortada gtmek istiyorsa kapı orda güle güle!
Ha bu arada bişeyde haklısın o gidene kadar gidecek on kişiden biri burak:D

the_eagle
11-02-2007, 18:08
Bugünde herkes bana mı patlıyo nedir :) Hasret laylaylom gaza geliyosun diye demedim :) Böyle Restleşti yok menajerini aradı falan bunlar basının pompası. Taraftarla Futbolcunun arasını açmak istiyorlar. Sadece bunun altını çizdim senlik bişey yok :)

Burak çok yönlü önemli bir oyuncumuz onu kastetmediğimi sende iyi biliyosun :)

Hasret Ergül
11-02-2007, 18:21
Bugünde herkes bana mı patlıyo nedir :) Hasret laylaylom gaza geliyosun diye demedim :) Böyle Restleşti yok menajerini aradı falan bunlar basının pompası. Taraftarla Futbolcunun arasını açmak istiyorlar. Sadece bunun altını çizdim senlik bişey yok :)

Burak çok yönlü önemli bir oyuncumuz onu kastetmediğimi sende iyi biliyosun :)

Sinirlerim tepemde kusura bakma ;)

Ezel Özsipici
11-02-2007, 19:29
hiçç eskiii takımındaki gibi değil....zaten bize her gelen öle oluyo ama neyse bir tello olmadı...aman takıma oyun kurucu lazımmm:Sbilmiyorum ama eski rıcardınho olmıycaksa gitsinnn....

Utku Öz
11-04-2007, 21:59
araştırdım rest cekme olayı yok çatlak seslere aldanmayalım