PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rıdvan Dilmen "Saglam Hata Yaptı"..

Ezel Özsipici
10-03-2008, 14:06
Metalist abandone etti
3 Ekim Cuma 2008

Bir tarafta anormal konsantre olan, hem savunmayı, hem hücumu iyi yapan bir rakip, diğer tarafta gardı çöken, ne hücumda, ne savunmada bir şey yapan Beşiktaş

Dört gol ve bunun dışında benim saydığım 7-8 net pozisyonu vardı Metalist takımının. Beşiktaş adına ise bir gol ve bir de kaleye giden Bobo’nun vuruşunda Nobre’ye çarptığı için ofsayt olan pozisyon.
Evet maçın zor geçmesi bekleniyordu ama böylesi beklenmiyordu. Metalist takımı Beşiktaş’ı resmen sahadan sildi. Duran toptan pozisyon buldular. Kenardan ortalarla buldular. İkiye birlerle buldular. Kısacası futbolda gol pozisyonu için her organizasyonu yaptılar.
Beşiktaş ne yaptı? İlk maçtaki skoru düşünerek Ertuğrul Sağlam 4-4-1-1 başladı. 2-0’dan sonra, ikinci yarıda direkt 4-4-2 oynadı. Skor avantajını yakaladığı için Metalist takımı mecburiyetten Cisse’nin yanında Delgado’nun oynamasından faydalandı, hücumda kaptırılan her top Beşiktaş kalesinde tehlikeye dönüştü. Oyun içerisinde o kadar çok pres yediler ki, bu oyunun tamamında devam etti. Sadece klasik top kaybı yapan Delgado değil, öndeki Bobo, Holosko ve ilginçtir ki savunmanın ortasındaki Zapotocyn’den hata üstüne hata geldi.

Sağlam hata yaptı
Skorlardan sonra eleştirmek kolaydır. Dün gece için en büyük eleştirim şu olacak; Ertuğrul Sağlam 1-0’ı korumaya çıkmış. Dört tane hiç hücuma gitmeyen savunmacı, onların önündeki ikili de savunmacı. 1-0’ın sadece savunmacılarla korunamayacağını, topa sahip olmak için biraz da ofansif oyunculara ihtiyaç gerektiğini Ertuğrul hoca düşünememiş. Orta sahayı kontrolüne alması gerektiğini gözden kaçırmış.
Üç gün üç gece oynansa Beşiktaş’ın turu geçme şansı yoktu. Bir tarafta anormal konsantre olan, hem savunmayı, hem hücumu iyi yapan bir rakip, diğer tarafta gardı çöken, ne hücumda, ne savunmada birşey yapan Beşiktaş. Sonuçta maalesef lige döndü Beşiktaş.
Bu arada bir not; Geçen sene Liverpool girdiği sekiz pozisyonu da golle sonuçlandırmıştı. Dün Metalist 12 pozisyona girdi sadece 4’ünü gole çevirdi.

Samet Sahin
10-03-2008, 14:14
dogruları söylemiş .. ah ertugrul ah ne duruma düşürdün bizi

Ezel Özsipici
10-03-2008, 14:17
zaten okudugum bütün yazarların görüşü aynı "SAGLAM HATA YAPTI"

Samet Sahin
10-03-2008, 14:18
7 den 70 e herkes görüyor bi hoca görmüyor

Barış Kahraman
10-03-2008, 15:07
Rıdvan hoca onu biliyoruz başka bişe söyle.. Sağlamın hata yapmadıgını savunan tek bir kişi yoktur..

Mehmet Erhan
10-03-2008, 18:04
rıdvan çakalı da herkesin bildiği yorumları yapar sonra da spor yorumcusu kesilir başımıza...o gitsin ezik fbyi yorumlasın...veya bize bilmediğimiz bir şey söylesin...ertuğrul hata yapmışmış, yok ben hata yaptım yanlışın var...töbeeeeeee...hey allahım sen bana sabır ver... :@

Bülent Girgin
10-03-2008, 18:16
kendisi çok iyibir antrenör ya ! ama nedense bir türlü is bulamiyor :D belki aragonesin yerine geçer birgün.

Samet Sahin
10-03-2008, 18:29
kendisi çok iyibir antrenör ya ! ama nedense bir türlü is bulamiyor :D belki aragonesin yerine geçer birgün.

sanırım febeye gitmişti ama basarılı olamamıştı :)

Ezel Özsipici
10-03-2008, 18:32

aragonesinn yerine kimsee gecemezz!!.. o bu sene feneri 15.yapıcak daha durun :D

Gökhan.Şen
10-03-2008, 20:01
en büvük araGOnes :D:D:D haha:kisne:

revizyon yapmak şart..:(

Barış Aygün
10-04-2008, 00:34
sımdı adam fenerlı dıye ezmeyın hakkaten bu ısı bılıyor yıgıdı oldurun hakkını yemeyın abıelr kardesler ablalar :D :D

Arda Hatipoğlu
10-04-2008, 02:22
bana göre turkıyenın en buyuk yorumcusu rıdwan dılmen her zaman dınlerken buyuk zewk alırım soledıklerının hepsıne yakınıda dogru cıkar..

Samet Sahin
10-04-2008, 11:39
güzel evet ama bence yorumcu olarak kalmalı

Ayşegül Alparslan
10-04-2008, 13:10
iyide bunları görmek için rıdvana ne gerek var kimse kör değil çok şükür adamlar topu alıp takır takır gelirken bizimkiler üsküdara gideriken aldıda bir yağmur edasında allahım düşündükçe sinir oluyorum kanser ettiler resmen

Ali Dincel
10-04-2008, 13:24
bunu göremeyen yorumcularda var ya da görmezden gelmek isteyen mesela hakan ünsal..?? bi kabahat armamak lazım felan diyo...der tabi tam onlara göre bi takım olmaya başladık o memnun olmıycakta biz mi olcağız...neyse ki sergen haddini bildirdi...