PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rüştü'nün futbol hayatı tehlikede

Gökhan Özsoy
10-19-2007, 01:48
http://www.ntvspor.net/Images/21019.jpg

A Milli Takım'ın ve Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü'nün futbol hayatı tehlikede. Fenerbahçe'de oynadığı dönemde ABD'de menüsküs ameliyatı olan tecrübeli file bekçisinin bu sakatlığının nüksettiği ve tedaviye istenilen düzeyde yanıt vermediği öğrenildi.

Siyah-beyazlı takımda Trabzonspor maçında kaleye kimin geçeceği merak konusu.

Trabzonspor maçında Beşiktaş'ın kalesini koruyacak olan Rüştü'nün sağ dizindeki problem teknik heyet ve yöneticileri endişelendiriyor.

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Rüştü'nün, Fenerbahçe'de oynadığı dönemde meydana gelen menüsküs sakatlığı nedeniyle, ameliyat masasına yatma ihtimali bulunuyor.

Tecrübeli file bekçisinin Trabzonspor maçında dizinde ağrı oluşması halinde ameliyatına kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada Rüştü'nün Fenerbahçe'de oynadığı dönemde ABD'de gizlice menüsküs ameliyatı olduğu ortaya çıktı.

Doktorlar Rüştü'nün dizindeki kas yapısını kuvvetlendirememesi durumunda futbol yaşantısının tehlikeye girebiliceğini söylüyor. Doktorların tecrübeli kalecinin kıkırdak doku çevresindeki kas yapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalar yaptığı ancak Rüştü'nün şu ana kadar uygulanan tedaviye istenilen seviyede cevap vermediği öğrenildi.

Tecrübeli kalecinin tedavisini sürdüren doktor Ömer Taşer, NTV'ye yaptığı açıklamada, "Şu an için bir ameliyat söz konusu değil. Ancak ameliyat geçirdiği bölgedeki kıkırdak dokunun çevresindeki kas gurubu toparlanamıyor. Adelenin yapılan tedavilere cevap vermemesi ve istenilen seviyeye gelmemesi nedeniyle bir sıkıntı var. Ameliyat en son düşündüğümüz seçenek" diye konuştu.

Elif Kaya
10-19-2007, 07:31
eziklerin eskisini alırsan böyle olur işte

Ayşegül Alparslan
10-19-2007, 14:46
iyi oldu böyle bok vardı da gittiniz aldınız onu sırf iş olsun diye ve böyle elimizde patladı işte

Elif Kaya
10-19-2007, 14:55
denzicim küfürlü konuşmayalım uyarı alabilirsin ;)

Ayşegül Alparslan
10-19-2007, 15:10
tutamıyorum ama kendimi gelde deli olma yaaa

Adnan Direnç
10-19-2007, 15:44
denize sarı kart pls :)

Mehmet Erhan
10-19-2007, 17:43
34 yaşında geldiğinde sakat olan bi adamı hemde yıllık 1.5 milyon euro garanti paraya almışız...büyük başarı... :@

Şule Artarlar
10-19-2007, 20:08
RÜŞTÜ HAKKINDA TEK DUYDUGUM ŞEY BU SENE HEP SAKAT HEP SAKATT YUH YETER YAW NEDEN ALDILAR ŞU ADAMII ANLAMIYORUM..:doh:

Barış Kahraman
10-19-2007, 21:27
ben zaten 3yıllık anlaşıldıgını duyunca şok olmuştum adam 1sene yedekte kaldı 1sene sakatlıktan dolayı hiç oynamadı neye dayanarak o kadar para verdiler anlamış değilim.. kalitesi ve tecrübesi tartışılmaz artık beşiktaşın futbolcusu.. umarım birşeyi iyileşir..

Şule Artarlar
10-19-2007, 21:30
bİze Para Fazla Geldİİ Sanirim =) Adamlarda Zaten TecrÜbesİne Aldandilar Ama Nafİle KeŞke İyİ Olsa=)

Gökhan Özsoy
10-19-2007, 22:19
bİze Para Fazla Geldİİ Sanirim =) Adamlarda Zaten TecrÜbesİne Aldandilar Ama Nafİle KeŞke İyİ Olsa=)

ewt sanırım para fazla geldi peki para fazlaysa neden ülkerden basketbol için alınan paralar futbola kaydırılıyor ve basketbolcuların alacakları ödenmiyor..
yönetim hep hata yapıyor hep..:@

Serkan Uşak
10-19-2007, 23:05
pembe panter rüştü :))

Volkan Kaya
10-20-2007, 09:00
darulaceze gbı olduk zaten

Nihal Aslan
10-20-2007, 09:26
oluca bu bastan berı soluorum hıkaye bunlar sakat olmasada oynamaz bu adam o parayı ben alsam bende yatarım

Hüseyin Balcı
10-20-2007, 10:05
rüştünün efendiliği ve profosyenelliği tartışılmaz bence çok acımasız oluyosunuz gibi...

Nihal Aslan
10-20-2007, 10:16
evt adamın sakat oldugunu bız bılıoduk pekı baskan ve yonetım bılmıomuydu yaslı oldugunuda hepımız bılıoduk pekı baskan ve yonetım bılmıomuyduda o kadar para verıp aldılar bu adamı ne luzum vardıııı olmıcak işe amin demek bu

Uğur Şimşek
10-20-2007, 11:20
rüştünün tecrübesinin bize yararı olabilirdi ama sakat bu yaştan sonrada bu sakatlıklarla artık oynayamaz bence elimizde patladı:D: jübilesini yaparız yakında:D:

Hüseyin Balcı
10-20-2007, 11:21
rüştünün tecrübesinin bize yararı olabilirdi ama sakat bu yaştan sonrada bu sakatlıklarla artık oynayamaz bence elimizde patladı:D: jübilesini yaparız yakında:D:
bu lafını unutma :ok::ama:

Ezel Özsipici
10-20-2007, 12:07
RÜŞTÜ HAKKINDA TEK DUYDUGUM ŞEY BU SENE HEP SAKAT HEP SAKATT YUH YETER YAW NEDEN ALDILAR ŞU ADAMII ANLAMIYORUM..:doh:

evet ya bir düşüyo 2-3 ay sakatt simdi futbol hayatı tehlikede bir adam beşiktaısn kalesini koruycak bu adam diğer kaleciler murat sahin daha tam hazır diğeri desen bu maç için fazla gençç bari maçta bir sorun çıkmasa atlatsak su maçıı:S:

Barış Aygün
10-20-2007, 19:51
sasardım zaten saglam bırını alsalar....