PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şaban Goll Goll Goll :))

Hasret Ergül
11-20-2007, 09:11
http://www.youtube.com/watch?v=SkXFR4h-exY&feature=related

Elif Kaya
11-20-2007, 09:13
ya videoları izleyemiyorum ben :(

Hasret Ergül
11-20-2007, 09:17
ya videoları izleyemiyorum ben :(

Sanırım sizde yasaklı elif o yüzden...

Bülent Girgin
11-20-2007, 10:46
gerçek besiktasli sabanda vardi biliyormusunuz peki? yine bir besiktas-fener maçinda maç 1-1 devam ederken fenerli seyirciler hep top sabana geldiginde "mööööö möööö" diye tezahürat yaparken saban bunlara golü atmisti ve ondan sonra bütün fener türbünleri sustu ve bir daha mööö mööö diye tezahürat yapilmadi sabana :D :D

Hasret Ergül
11-20-2007, 10:50
gerçek besiktasli sabanda vardi biliyormusunuz peki? yine bir besiktas-fener maçinda maç 1-1 devam ederken fenerli seyirciler hep top sabana geldiginde "mööööö möööö" diye tezahürat yaparken saban bunlara golü atmisti ve ondan sonra bütün fener türbünleri sustu ve bir daha mööö mööö diye tezahürat yapilmadi sabana :D :D

İsmini duydum aama bu olayı bilmiyordum abi teşekkürler bizimle paylaştığın için.. Zaten senden çokşey öğreniyoruz ya sağol...:)

Mehmet Erhan
11-20-2007, 11:25
bu filmi hiç izlemediysem 20 defa izledim...her izlediğimdede ayrı bi haz duyuyorum... :D

Ersin Erdal
12-02-2007, 21:17
bülent abi sen neden her konuda çok bilmişlik taslıyon

Barış Kahraman
12-02-2007, 21:22
bilmişlik taslamak denmezki arkadaşım buna.. Bülent abi sadece kendi zamanından bir örneği vermiş..

Bülent Girgin
12-02-2007, 21:23

anlamadim? bilmislikle ne alakasi var sunu bana bir anlat!!! benim yasadigim bir olay hakkinda yazmamin bilmislik taslamakla ne alakasi var simdi?azicik saygili olamazmiyiz yorum yaparken?eger benimle bir problemin varsa özelden bir mesajda atabilirsin :D selamlar

Mehmet İpek
12-02-2007, 22:16

Belki Abi oldugu içindir ERSİN. peki sana bir soru senin neden zoruna gidiyo.

Utku Öz
12-02-2007, 22:19
forma çok yakışmış :)

Hüseyin Balcı
12-03-2007, 07:54
Ersinde kafayı bülent abiyle bozmuş gerçi bülent abide çarşıyla bozdu ama o konu dışı :)
Ersin 21 mesaj yollamışsın 2 si Bülent abiye 11 taneside isme özel forma topicine birazda Beşiktaşımızla ilgili görüş ve bilgilerini paylaşmayı denesen daha hoş olur sanki kardeş...adam 45 yaşına gelmiş Beşiktaş ile geçirmiş bu seneleri tahammül edemediği konular olabilir yada anlatmak istediği şeyleri bizimle paylaşmak istemeside olabilir bizim hiçbir şikayetimiz yok ...
saygılar :hii:

Hasret Ergül
12-03-2007, 07:57

ben bunu espri olarak algılıyorum daha doğrusu öyle algılamak istiyorum yoksa bu uslüp gerçekten hiç yakışmamış ciddiysen eğer...
bülent abi sağolsun o yıllardan bizim birçok bilmediğimiz şeyi bizlere anlatıyor öğretiyor...

Neyse konu dağılmasın şaban golllllll golllllll golllllll:bagir:

Gökhan Özsoy
12-03-2007, 09:34

şaka dimi bu..buna bilgiçlik denmez bilgilerini paylaşmak denir..
sende forma isteği yapcana bildiklerini paylaşta öğrenelim..