Orijinalini görmek için tıklayınız : Sabote Etmeyin!!
Barış Kahraman
05-11-2008, 14:01
Dün maça 'Yeter yıldırım demirören' tezahüratı ile başlandı ve kapalı üstün ortası(kutu) tepki gösterdi.. Ama ısrarla yönetimi istifaya çağırmak isteyen taraftarlar tezahüratı durdurmadı.. Dakikalar ilerledikçe arada bir İstifa sesleri duyuldu.. Ama kapalı üstteki kutu her seferinde sesi bastırmaya çalıştı ya ıstıkladı ya başka bir tezahurat başlattı.. ilk yarı bitti devre arasında kapalı altın koltuk aralarında 3-5kişi geziyordu istifaya çağırmıyoruz çağıranı bilmem ne yaparız uymayın sakın gibisinden sağa sola tehdit vari konuşmalar yapıyordu.. o adam kimdir nedir bilinmez.. Kapalı üst sağ-sol taraf kapalı alt sağ sol taraf sürekli yönetimi istifaya çağırmak istemesi bazılarının zoruna gitmiş olacakki 'eyyamcı alt taraf' , 'sabote etmeyin uefaya gidelim' satılmışlık yapmayın gibisinden tezahüratlar söylendi (kutu).. Daha birçok detay var onları yazmaya gerek yok.. maça giden ve alt üstteki iletişimi takip edenler görmüştür zaten.. Yazık diyorum başka birşey demiyorum..
Mehmet Erhan
05-11-2008, 14:05
bunların neden ve ne amaçla olduğunu zaten bilen biliyor...fazla detaya inmeye gerek yok...bir de benim aldığım duyuma göre dün ertuğrul sağlama çoğunluk destek olup onu alkışlarken bir kişi su şişesi fırlattı diye adamı fena benzettiler...o olayı da ben söylemiş olayım...yazıklar olsun ki demirören ve tayfası kendi istekleriyle gitmedikçe bu tip şeyler yaşanmaya devam edecek...
Barış Kahraman
05-11-2008, 14:11
evet kapalı alt sağ taraftan biri pet şişe fırlattı.. ancak o elemanı çok pis dövdüler oda yetmezmiş gibi üst taraftan birçok kişi inerek adamı linç etti.. biz istifa diye bağırırken bizede çok tepki geldi bağırmayın diye ancak kalabalık oldugumuz için kimse birşey diyemedi.. Daha fazla açıklama yapmıcam ama tam kapalı üstün altındaydık orda konuşulanları bile duyduk.. Satılıkmış tüm sevgiler!!!
Güvenç Küçük
05-12-2008, 13:40
Acaba Beşiktaşımızı kim sabote ediyor !!!! yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış derdi büyüklerimiz
Adnan Direnç
05-12-2008, 15:15
bu aralar doların ateşi düşüyor niyr acabaa :)
dolar döngüsünde sorun oldu tabe lg bittii
ÇARRRRRR $$$$$$$$$$$$$$$ IIIIIIIIIII
Tolga Erdoğan
05-12-2008, 15:40
pet şişeyi atan zaten işi bitti pelt ettiler valla ben bile indim kapalıdan çocuğa wurmak için ... aslında kapalı(kutu) başlattı istifayı kimse bişey demiyordukiiii.......
Barış Kahraman
05-12-2008, 15:59
kapalı başlatmadı istifayı..kapalı sağ başlattı.. kapalı kutudada vardı ilk başta bagıranlar ama susturdular.. sadece 1-2kişi bagırıyodu zaten..
Bülent Girgin
05-12-2008, 16:03
demekki benim açtigim topicte benim sordugum sorunun cevabida verilmis oldu ! çARSI DEMIÖRENIN AVUKATIYMIS !
Adnan Direnç
05-12-2008, 16:27
çarşı yok artık ÇAR $$$ III Var :)
Barış Aygün
05-13-2008, 00:59
çarşı euroya karsı dolara razı lanet olsun sızın gıbı para ugruna BESIKTASI satanlara...
Mehmet Aştı
05-13-2008, 22:29
BİLMEM KAÇ SENE ÖNCE NUMARALI SATILMIŞ çarşı DİYE BAĞIRMIŞTI DA çarşı NUMARALI TRİBÜN ÇIKIŞINA GELİP TAŞLAMIŞTI KAPILARI...YİNE AYNI ŞEYLER AMA BU SEFER İNSANLAR SATILMIŞ çarşı DEMEYE KORKUYORLAR SONUÇ OLARAK PARA YİNE KAZANDI
Barış Aygün
05-13-2008, 22:31
bu sefer kımsenın susacagını sanmıyorum cunku 3-5 zıbıdı var sadece....koskoca besıktası bu culsuzlara mı bırakıcagız...
Bülent Girgin
05-13-2008, 22:38
bu sefer kımsenın susacagını sanmıyorum cunku 3-5 zıbıdı var sadece....koskoca besıktası bu culsuzlara mı bırakıcagız...
baris is hiçte düsündügümüz gibi degil galiba :( bu isler 3-5 zibidinin isi degil :( çarsi kapalidan çikmamak ugruna Besiktasin gelecegini veya en azindan önümüzdeki 5-6 yilini resmen satti gibime geliyor ! manisa maçindan önce forzayi kapatmalirindan ve daha önceden demirörene laf söyleyenleri forumdan ihraç etmeleriyle ne olduklarini belli ettiler!benim için çarsi 25. senesinde bitmistir !
Barış Aygün
05-13-2008, 23:40
baris is hiçte düsündügümüz gibi degil galiba :( bu isler 3-5 zibidinin isi degil :( çarsi kapalidan çikmamak ugruna Besiktasin gelecegini veya en azindan önümüzdeki 5-6 yilini resmen satti gibime geliyor ! manisa maçindan önce forzayi kapatmalirindan ve daha önceden demirörene laf söyleyenleri forumdan ihraç etmeleriyle ne olduklarini belli ettiler!benim için çarsi 25. senesinde bitmistir !
bıttıler abı o allahın emri....bundan sonra carsı dıye bısı yok benım ıcın BESIKTAS TARAFTARI VAR...BAKALIM ALEN NE DIYECEK BU KONUKLAR HAKKINDA....
Barış Kahraman
05-14-2008, 14:09
BİLMEM KAÇ SENE ÖNCE NUMARALI SATILMIŞ çarşı DİYE BAĞIRMIŞTI DA çarşı NUMARALI TRİBÜN ÇIKIŞINA GELİP TAŞLAMIŞTI KAPILARI...YİNE AYNI ŞEYLER AMA BU SEFER İNSANLAR SATILMIŞ çarşı DEMEYE KORKUYORLAR SONUÇ OLARAK PARA YİNE KAZANDI
geçen sene sivas maçında..
Bülent Girgin
05-14-2008, 14:26
bıttıler abı o allahın emri....bundan sonra carsı dıye bısı yok benım ıcın BESIKTAS TARAFTARI VAR...BAKALIM ALEN NE DIYECEK BU KONUKLAR HAKKINDA....
Alen diyecegini dedi baris, okumadinmi? :D okumadiysan link assagida.
http://www.kartalpencesi.com/forum/showthread.php?p=50513#post50513
Mehmet Aştı
05-14-2008, 20:55
Alenden iyi politikacı olur lafı dolandırıp dolandırıp yine kendi istediği mesajı insanlara aşılayarak bitiriyor ...25 yılın yıkılmayan bir pençe çarşısına noluyor??
Barış Aygün
05-14-2008, 21:17
Alen diyecegini dedi baris, okumadinmi? :D okumadiysan link assagida.
http://www.kartalpencesi.com/forum/showthread.php?p=50513#post50513
hemen okuyorum aslında okudum ama bıdaha okuyacagım.... :D
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.