PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sağlam kolları sıvadı

Gökhan Özsoy
11-05-2007, 08:53
Sağlam kolları sıvadı

Olaylı Fenerbahçe derbisi sonrasında moral çöküntüsü yaşayan Beşiktaş’ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam duruma el koydu. Oyuncularıyla bir toplantı yapan genç çalıştırıcı, “Derbi artık geride kaldı. Şampiyonlar Ligi’ndeki kaderimiz Liverpool maçında çizilecek. Herkes aklını başına toplamalı ve Liverpool karşılaşmasına hazırlanmalı. Avrupa’da kaderimizi belirleyecek telafisi olmayan maçlara çıkacağız” diye konuştu.

Ara vermeden çalıştılar

Bu arada Kara Kartal, hazırlıklara ara vermeden başladı. Derbide forma giyenler düz koşu yapmakla yetinirken, diğer oyuncular çabukluk, ve çift kale maç yaptılar. Beşiktaş’ın Liverpool kafilesinde şu isimler bulunuyor: Rüştü, Hakan, Atilla, Ali Tandoğan, Batuhan, Bobo, Burak, Delgado, Diatta, Cisse, Higuain, İ.Kaş, İ.Üzülmez, İ.Toraman, Koray, M.Sedef, Ricardinho, S.Özkan, M.Yozgatlı, S.Kurtuluş.”

Kara Kartal’da umuda yolculuk

Zorlu Liverpool karşılaşması için Beşiktaş bugün İngiltere’nin yolunu tutacak. Siyah-Beyazlılar, saat 09.15’te Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçakla Liverpool’a gidecek. Bu arada teknik direktör Ertuğrul Sağlam, 20.30’da mücadelenin oynanacağı Anfield Road’da bir basın toplantısı düzenleyecek, basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Kartal’ın son antrenmanı da saat 21.00’de yine Anfield Road’da yapılacak.

Dev maçın hakemi Markus Merk

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki kaderini belirleyecek olan Liverpool maçında düdük çalacak hakem belli oldu. UEFA’dan yapılan açıklamada, yarınki zorlu mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonu’ndan Markus Merk yönetecek. Anfield’daki 90 dakikada Merk’in yardımcılıklarını Sönke Glindemann ve Peter Henes yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Jochen Drees olarak açıklandı.

Gökhan Özsoy
11-05-2007, 08:54
kolları sıvamak için geç kalmadın mı Sayın Sağlam !!!

Bülent Girgin
11-05-2007, 11:26
7-8 hafta öncede böyle bir sey okumustum :( :(

Hasret Ergül
11-05-2007, 11:28
Sağlam elinden geleni yapıyor...

Gökhan Özsoy
11-05-2007, 11:29
Sağlam elinden geleni yapıyor...

o zaman bi zahmet daha fazlasını yapsın...

Utku Öz
11-05-2007, 11:29
bir maç aldık adamlra gazı verdin verdin tatilleri verdin idmanları yarım gün yaptın olacağı bu sayın sağlam

Hasret Ergül
11-05-2007, 11:30
o zaman bi zahmet daha fazlasını yapsın...

İletirim canım:D

Nihal Aslan
11-05-2007, 11:32
oynayan adamlarda hırs yok saglan ne yapsın

Gökhan Özsoy
11-05-2007, 11:32
İletirim canım:D

konuyu dağıtma canım..:D

Ayşegül Alparslan
11-05-2007, 11:57
oynayan adamlarda hırs yok saglan ne yapsın hırs olsa ne olurki son maçta o ilk golü atan i..nin üzülmeze yaptıklarını görmedinmi şeytan diyo tut kır o elini bir daha kullanamasın ama işte

Gökhan Özsoy
11-05-2007, 12:01
hırs olsa ne olurki son maçta o ilk golü atan i..nin üzülmeze yaptıklarını görmedinmi şeytan diyo tut kır o elini bir daha kullanamasın ama işte

yaa herzmn diyorum faul yapınca kart görceksen rakip futbolcu sahalardan 2 ay uzak kalcakki işe yarsın..

Utku Öz
11-05-2007, 12:03
yaa herzmn diyorum faul yapınca kart görceksen rakip futbolcu sahalardan 2 ay uzak kalcakki işe yarsın..

işte o dediğini sergen yapıyordu istanbullu mu tizeli mi kimin ayağını kırmıştı ya :D:

Ayşegül Alparslan
11-05-2007, 12:03
yok o kadarda katı düşünmüyorum ama bazı köpekler hak ediyor işte sen kimsinki adamlık taslıyosun bee hele o volkanmıdır nedir ama onlarda gelecek artık saygıymış bilmem neymiş buraya kadar bizde onları deli etmek için elimizden ne gelirse yapıcaz çirkeflikse çirkeflik bunlar anca ondan anlar

Gökhan Özsoy
11-05-2007, 12:04
zago gibi yappcaksın yada hakem görmeden vurcan dirseği..
yada nouma gibi tüm dunyanın gozu önünde allah ne verdiyse asılcaksın..
ben o volkanın .... bide kazımmıdır nedir bi tane çakma türk var süper kupa maçındada bu maçtada oayların içindeydi..:@