PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sağlam neşteri vuruyor

Hasret Ergül
10-01-2007, 08:21
Beşiktaş'ın sezon başından beri istenilen performansı ortaya koyamaması ve son Galatasaray yenilgisi bardağı taşırdı. Şampiyonlar Ligi'ndeki Porto karşılaşması öncesi takımdaki ilk operasyon için düğmeye basan teknik kadro, Bobo, Koray ve İbrahim Üzülmez'i kızağa çekme kararı aldı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre: "Sezon başında "Az para alıyorum. Fransız kulüpleri beni istiyor. Ya parama zam yapın ya da beni bırakın" diyerek ücretine katmerli zam yaptıran ve daha sonra hızla performansı düşen Bobo'ya kulübe yolu gözüktü. Brezilyalı futbolcu ile beraber Koray ve İbrahim Üzülmez de Ertuğrul Sağlam'ın gözünden düştü. İki futbolcunun da Porto karşılaşmasında kadro dışı kalacağı öğrenildi. Bu arada Sağlam dün sabah idmandan sonra futbolcularını toparlayarak Galatasaray maçındaki vasat futbolun sebebini sordu. Genç teknik direktör, oyuncularına "Kaliteli bir takımız. Bunu daha önceki maçlarda defalarca gösterdik. En zor geçmesi beklenen Ağustos ayını başarıyla atlattık. Galatasaray maçında olanları anlamak istiyorum. Önümüze bakabilmemiz için bunun cevabını vermek zorundayız" dedi.

HATALIYIZ, İYİ OYNAMADIK

Siyah beyazlı oyuncular ise Sağlam'a "Hocam hiçbir problem yok. Her şey yolunda. Biz de ne olduğunu anlamadık. Hatalıyız, daha iyi oynamalıydık" ifadesini kullandı.

Gökhan Özsoy
10-01-2007, 08:22
vay sonunda büyk kaptan ibrahim üzülmez kulübeye çekiliyor..

Adnan Direnç
10-01-2007, 08:51
sonunda yaa..

sol kandımız tello-ibrahim akın sağ kandımızda kurtuluş-özkan 2 lisnin oynaması gerek inşllah bu doğruyu görür ertuğrul hoca !!!!

hattaa idda ediyorum ibrahim akın forvette daha yararlı...

Barış Aygün
10-01-2007, 09:02
bencede dogru bı karar almıs fazla gec kalmadan....artık bırseyler olmak zorunda...artık guven vermeye baslasınlar bıze her maca stressle cıkmak boguyor artık benı...ne olacagından haberımız bıle yok..tahmın bıle yapamıyoruz artık....tello i.akın serdarlar kanatlar saglam olur bu sekılde...hatta yozgatlı serdar kurtulus sag kanatta serdar ozkanda orta sahada iyi iş yapar

Adnan Direnç
10-01-2007, 09:07
bence serdar özkan 90 dk kaldıramıyor tecrübesi yetmiyor ve topla çok oynuyor...
bence bu adamdan 2. yarı yararlanmak gerek takımı ateşlemek amacı ile bu şekilde daha çok pozisyon bulur ve yararlı olur gibime geliyor..

ayrıca porto maçında batuhanın oynamsını çok istiyorum 10 dk da olsa en azından bence formsuz bobo ve varlık gösteremeyen nobreden daha çok etlili olur gibime geliyor...

Barış Aygün
10-01-2007, 09:17
batuhan mı abı adam boss gecmıyor paf lıgınde hatta hepsı bos gayse macında mehmet sedefle batu forvette oynadı ve muhtesemdı ıkısıde mehmet sedef 3 batu 1 gol attı...

Utku Altıncık
10-01-2007, 09:25
iki aydır deliricam nerdeyse ibarahim akınla tollo sol kanadı felç eder diye ağresif futbolcular en azından hayırlısı illahi bişeylerin tersmi gitmesi gerek yani ?bunu yapmak için

Gökhan Özsoy
10-01-2007, 09:27
batuhan mı?:S: abi benim şampiyonlar ligi maçlrını izlerken heycandan nasıl elim ayağım titriyosa o çocuğunda o maçta eli ayağı titrer bişe veremez bence..:S:
fakat solda tello - akın ikilisine heralde kimse hayır demez..

Adnan Direnç
10-01-2007, 09:32
ben 10 dkda olsa görmek isterimmm bana çok büyük bir haz verirr emin olun eğer bir tarafları kalktıysaa bu sayede inecektir Kıymetini Bilecektir Beşiktaşınn

Bülent Girgin
10-01-2007, 12:19
valla batuhanimi oynatir muhammetimi oynatir önemli degil, artik dogru dürüst bit 11 yapsin ve bir iki maç ayni kadroyla sahaya çiksin !!!!!!

Mehmet Erhan
10-01-2007, 16:39
buna ihtiyacımız vardı.bence porto maçı kadrosu:rüştü,serdar k.,toraman,zan,tello,s.özkan,cisse,delgado,i.akın, hıguain, nobre şeklinde olmalı...

Gökay Ortaburun
10-01-2007, 17:12
Geç kaldın hocam. Neşteri Doğrudan Deli İboya ve Nobreye vurursan daha faydalı olur. Benden söylemesi...