PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sağlam : "Telafi edeceğiz"

Gökhan Özsoy
11-08-2007, 15:00
"Telafi edeceğiz"

Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Sağlam Liverpool'dan aldıkları yenilgiyi telafi edeceklerini söyledi

Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz ekibi Liverpool'a 8-0 yenilen ve Turkcell Süper Lig'de bu hafta sonu oynayacağı Sivasspor maçına PAF takımı ile çıkma kararından geri adım atan Beşiktaş sıkıntılı günler geçiriyor. Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ümraniye Nevzat Demir tesislerinde bir basın toplantısı düzenledi. Sporx.com olarak canlı aktardığımız basın toplantısında genç teknik adam, Beşiktaş'ın aldığı üzücü mağlubiyetten sonra dimdik ayakta olduklarını ve tekrar sezon başındaki birlik görüntüsüne ulaşacaklarına inandığını belirtti.

Ertuğrul Sağlam, "Sözlerime şu şekilde başlamak istiyorum. Salı günü istemediğimiz bir şekilde taraftarlarımıza ve camiamıza üzücü bir gece yaşattık. Dolayısıyla tekrar taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Tabii ki yaptığımız iş futbol ve futbolda bu tip işlerin zaman zaman olduğunu belirtmek istiyorum. Roma'nın M.United karşısındaki 7 gollü mağlubiyeti, S.Prag'ın Arsenal karşısında aldığı yenilgiler örnek. Bu aldığımız mağlubiyeti iş kazası olarak nitelendirmek istiyoruz" dedi...

Sağlam daha sonra sözlerine şu şekilde devam etti: "Bundan sonra alınan bu üzücü skoru nasıl telafi edebiliriz onun yollarını hep beraber arıyoruz. Liverpool'u ilk maçta bu çocuklar 2-1 yendi. O gün herkes kahramandı. Maalesef aynı çocuklar 15 gün sonra böyle bir maç oynadılar. Onlar da olgun insanlar gibi davranıp, 'bu üzüntüyü camiamıza biz yaşattık, bunu biz telafi edeceğiz' diyerek cumartesi günü oynanacak Sivasspor maçında fırsat istediler. Bu olumsuz hava için o maçın çok önemli olduğunu belirttiler. Bu üzüntüyü hafifletmek istiyorlar. Dolayısıyla cumartesi günü Sivasspor mücadelesine bu çocuklarla çıkıp taraftarımızın acısını bir nebze olsun dindirecekler diye düşünüyorum."

DESTEK ÇAĞRISI

Daha sonra taraftarlara seslenen Sağlam, "Cenaze evinde bayram yapanları, bizi bu kötü durumda parçalamak isteyenleri gördükten sonra tüm taraftarımıza ve camiamıza seslenerek herkesten destek istiyorum. Beşiktaş'ı gerçekten sevenlerin bu çağrıya kayıtsız kalşmayacağını düşünüyorum. Taraftarlarımızın Cumartesi günü bu olgunlukta olacağını düşünüyorum. İnanıyorum ki sezon başındaki birlikteliğimizi tekrar kazanarak bu işlerin de üstünden geleceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

"Elimizde bulunan mevcut değeri kazanmak ve bunu kullanmak zorundayız. Sivasspor maçını bu yüzden çok önemsiyoruz ve Beşiktaş'ı seven herkesin desteğini bekliyoruz" diyen Sağlam, "Büyüklerimiz hep söylerler 'İyiler sendelerler ama asla yıkılmazlar'. Biz de sendeledik ama başkanımızla, futbolcularımızla, camiamızla, taraftarımızla dimdik ayaktayız. Bu işin üstesinden geleceğini biliyoruz. Herkes bu işi böyle bilsin. Dimdik ayaktayız" ifadelerini kullandı.

"HAKAN ARIKAN KONUSU"

Sağlam, kaleci Hakan Arıkan'ın psikolojisiyle ilgili olarak ise, "Biz profesyoneller bu işlerden en fazla etkilenen insanlarız. Kendi geleceğimiz adına yaşanan mevcut olumsuzluklardan en az nasıl etkileniriz bunu düşünmek zorundayız. Hakan da iyi bir profesyonel. Pskologumuzdan yardım isteyeceğiz. Kendisi bu mücadeleyi verirken etrafındaki insanların ona destek olması gerekiyor. Bu hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum" dedi.

"TRANSFER GÜNDEMDE..."

Ara transfer döneminde takıma katkı olup olmayacağı konusunda bir soruya ise Ertuğrul Sağlam şu şekilde yanıt verdi: "Malzemeye geldiğimiz zaman şunu ben de samimi bir şekilde söylemek istiyorum. Sezon başında kadroyu oluştururken şu andaki kadromuzdan çok daha fazlasını bekliyordum açıkcası. Bundan sonra daha iyisinin olacağını düşünüyorum."

Ertuğrul Sağlam yabancıların kötü performansı konusunda ise, "Önümüzdeki maçları bu kadro ile oynayacağız. Devre bittikten sonra yeniden bir değerlendirme yapacağız. Bizim hedeflerimiz doğrusunda yeterli olmayan isimler varsa bunlar ile yollarımızı ayıracağız. Tabii ki bu takıma katkı olacak" diye konuştu.

"İSTİFAYA HAZIRIM DEDİM..."

İstifa söylentileri ile ilgili olarak da konuşan Sağlam, "Maçtan sonra başkan ile yaptığım olduğum görüşmede kendisine şunu söyledim, 'Ben kulübümüzü çok seviyorum. Takımın menfaati adına herhangi bir şey yapmamız gerekiyorsa buna hazırım.' Başkan ise bana, 'Biz burada olduğumuz sürece böyle bir şeyin mümkün olmayacağını' belirterek desteğini açıkladı. Buna çok sevindik. Eğer bir şeylerin olamayacağına karar verirsem kesinlikle bunu çok açık bir şekilde başkanımıza iletirim. Ama şuna inanıyorum. Biz güçlüyüz. Biz bu olumsuzluklardan sıyrılacak inanca sahibiz" ifadelerini kullandı.

Bülent Girgin
11-08-2007, 15:02
ne sendelemesi be, yerlerde sürünüyor takim !!!!!!!

Bülent Girgin
11-08-2007, 15:05
Sağlam daha sonra sözlerine şu şekilde devam etti: "Bundan sonra alınan bu üzücü skoru nasıl telafi edebiliriz onun yollarını hep beraber arıyoruz.

bunun telafisi olmazzzzzzzzzzzzzzz, bu karaleke temizlenemez, bu senin bildigin lekelerden degilki, ne omo nede persil temizler bu lekeyi !!!!!

Volkan Kaya
11-08-2007, 15:05
hocam bu takımda bı tek sana guvenıyorum benn

Gökhan Özsoy
11-08-2007, 15:09
hocam bu takımda bı tek sana guvenıyorum benn

volkan anlamıyorum seni yaa neyine guveniyosun hala..:(

bu leke asla temizlenmez hocam..

Volkan Kaya
11-08-2007, 15:11
Ertugrul hoca dan daha BESIKTASlı durusu sergıleyen bı adam daha warmı su an camıa da

Hasret Ergül
11-08-2007, 15:59
En son gitmesi gereken kişi SAĞLAM...
Bu skorda onun ne suçu var tamam belki cesaretsiz oynattı takımı falan ama 8de yiyin demediyaa...
Haklı aslında 2 hafta önce kahramandılar şimdi hepsi bir pislik mıuhamelesi görüyor..
Of nerden baksan karışık olay ne diceğimizi ne tarafa döneceğimizi şaşırdık..

ersen1903
11-08-2007, 16:58
evet bence de kalmalı en son suclanacak kısı ertugrul hoca zaten ona kadar ohoooo bırcok kısının ıstıfa etmesı lazım

Utku Öz
11-08-2007, 18:02
sen mi oynucaksın sayın sağlam :S

Bülent Girgin
11-08-2007, 20:32
Ertugrul hoca dan daha BESIKTASlı durusu sergıleyen bı adam daha warmı su an camıa da

En son gitmesi gereken kişi SAĞLAM...
Bu skorda onun ne suçu var tamam belki cesaretsiz oynattı takımı falan ama 8de yiyin demediyaa...
Haklı aslında 2 hafta önce kahramandılar şimdi hepsi bir pislik mıuhamelesi görüyor..
Of nerden baksan karışık olay ne diceğimizi ne tarafa döneceğimizi şaşırdık..

evet bence de kalmalı en son suclanacak kısı ertugrul hoca zaten ona kadar ohoooo bırcok kısının ıstıfa etmesı lazım

birtek sorum var sizlere : besiktas futbol takimindan kim sorumlu? cevaplariniz için simdiden tesekkürler.

Mehmet İpek
11-08-2007, 20:35
birtek sorum var sizlere : besiktas futbol takimindan kim sorumlu? cevaplariniz için simdiden tesekkürler.

abi bu sorun somut bir cevapsa teknik kadro.
ama derimki sen sorumlusun ben sorumluyum biz sorumluyuz.

Bülent Girgin
11-08-2007, 20:43
bunu anlamadim mehmet, neden sen,ben biz sorumlu olalim? kadroyu benmi,senmi yoksa bizmi kurduk?takimi kim çalistiriyor?bir takim nasil 3 gün içinde böylesine zit ve kötü futbol oynuyor?ya ertugrulun aldigi futbolcularda is yok, yada ertugrulda is yok, bunun baska hiçbir kimseyle alakasi yok bence

Barış Kahraman
11-08-2007, 21:04
neyi telafi edecek pardon ben anlamadım arkadaşlar? zamanı geriyemi alacak yoksa tarihimize sürünen o kara lekeyi yokmu sayacak? ulan BEŞİKTAŞ 8tane yermi be yazıklar olsun size!!

Mehmet İpek
11-08-2007, 21:06
abi sezon başından beri futbolcular yada t.direktör eleştiriliyor. süper kupa mücadelesinde izlediğimiz, Liverpool maçında izlediğimiz bu futbolcular olmasına rağmen ne ligde ne kupalarda istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Demekki sende bende ve bizde bişeyler var.
etkimizi ve tepkimizi birşekilde yanlış gösteriyoruz. Nasıl çözülür bende bilmiyorum ama bu sadece teknik kadro ve futbolculardan kaynaklamıyo. istenince ''manyak bişey ya'' dediğimiz istediğimiz, özlediğimiz beşiktaş olan fakat yine aynı kadro da bizden daha güçsüz olan takımlara inanılmaz şekilde ya yenilen yada berabere kalan zar zor galibiyetler alan bir bEŞİKTAŞ var. bunda sence sadece 18 kişi ve t.direktör mü var. hepimiz bir yerde yanlış yaptık. Ama nerde inan bende bilmiyorum.

Barış Kahraman
11-08-2007, 21:17
yanlışın en büyüğü bana göre geçen sene çarşının demiröreni destekleyip istifa edenlere saldırmasıydı.. demirören çarşıdan destek aldı istifasını geri çekti..

yanlış bu yönetimi seçen ve hala bir başkan adayı çıkaramayan delegelerde..

yanlış demirörene dur demeyen divan kurulunda..

yanlış böyle beceriksiz teknik direktör getiren yönetimde..

yanlış böyle dandik transferler yapan transfer komitesinde..

yanlış yanlış yanlış.. yönetime dayanan ve destek veren herkes yanlış yapmış ve beşiktaşa zarar vermiştir.. bu benim şahsi düşüncemdir..

Gökhan Özsoy
11-08-2007, 21:21
ben telafi istemiyorum istifa etsin..

Barış Aygün
11-08-2007, 22:03
ben telafi istemiyorum istifa etsin.. ne olacak ıstıfa edınce hersey duzelecek lıverpoola mılana barca 10mu atıcaz....bızım takım uzun vadede beraberlıgı saglayamadıgı ıcın bu halde...BU ISIN TEK TELAFISI
SAMPIYONLUK VE GRUPTAN CIKMAKTIR....