PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sağlam Trabzon´da kimi oynatacak?

Elif Kaya
10-19-2007, 15:28
Sağlam Trabzon´da kimi oynatacak?
Beşiktaş´ta sakat oyuncuların fazlalığı teknik direktör Ertuğrul Sağlam´ı zorlarken, genç teknik adamın Trabzonspor maçı öncesi kadroyu henüz netleştiremediği ve özellikle kaleci konusunda sıkıntı yaşadığı öğrenildi.

Sağlam´ın Trabzonspor deplasmamında büyük olasılıkla kalede Rüştü´ye görev vereceği ancak doktorlardan da Hakan Arıkan için henüz olumsuz bir rapor gelmemesi nedeniyle kale konusundaki kararını şimdilik beklemeye aldığı ifade edildi.

Tecrübeli kaleci Rüştü´nün "Kendimi iyi hissediyorum. Ayağımda her hangi bir problem yok. Trabzonspor maçında takımdaki yerimi almak istiyorum. " dediği öğrenildi.

Sağlam´ın Trabzonspor deplasmanında ayrıca sakatlığı tamamen geçen Ricardinho´dan da en az bir devre yararlanmayı düşünüğü ve tecrübeli oyuncuyla bir görüşme yaptığı belirtildi.

Genç teknik adamın Brezilyalı futbolcuya "Bu maçta senin tecrübene ve kalitene ihtiyacım var. Seni en az bir devre oynatmak istiyorum. En iyi şeklide bu maç hazırlanmalısın" dediği öğrenildi.

15 gün boyunca takımla antrenmanlara fazla katılamayan Serdar Kurtuluş, İbrahim Toraman ve İbrahim Akın´ın ise tamamen hazır olduğu ve bu maçta forma giyebilecekleri öğrenildi

Utku Altıncık
10-19-2007, 15:29
oturmadı şu kadro gitti yaa oyun palnımız herşey alt üst oluyorr

the_eagle
10-19-2007, 16:52
Rüştü

Serdar Zan Toraman Deli

Mehmet Cisse Delgado Tello

Nobre Burak

Şimdilik böyle görünüyo. ama ben olsam tello'yu geri çeker ibrahim akınla başlarım o ayrı.

Adnan Direnç
10-19-2007, 17:01
nobre burak bu maçta gol olmaz :) 0-0

ilk 11 de oynatmıyacaksa higuanı niye aldı bu ertuğrul anlamış değilim :@

Gökhan Özsoy
10-19-2007, 17:19
Rüştü

Serdar Zan Toraman Deli

Mehmet Cisse Delgado Tello

Nobre Burak

Şimdilik böyle görünüyo. ama ben olsam tello'yu geri çeker ibrahim akınla başlarım o ayrı.

ibrahim akın sakat olduğu için kadroda yok mert..keşke olsada dediğin gibi başlasa..

Mehmet Erhan
10-19-2007, 17:33
bence rüştü,serdar k.,toraman,zan,deli,yozgatlı,cisse,koray,delgado,t ello,nobre... şeklinde çıkacak,bu benim tahminim ama ben olsam higuaini 11 e alır korayı yedek bırakırım...

Şule Artarlar
10-19-2007, 20:12
Burakmi ?batuhan Oynasa Daha İyİ Walla..

Barış Kahraman
10-19-2007, 20:24
rüştü

tandoğan zan toroman tello

yozgatlı cisse delgado i.akın

burak nobre

bence bu kadro ile çıkılmalı.. zaten pek bir alternatifte yok tandoganın yerine serdarı koyabilir, i.üzülmez ısrarı sürerse i.akını keser.. zayıf bir kadro değil alternatif çok!

Ezel Özsipici
10-19-2007, 20:46
bncde burak gibi [edit] nasıl oynatıo bu yha batuhanı oynatsıns ayi sayi:D

Turgut.Kartal
10-19-2007, 21:03
burak bence oynamalı. akıllandı artık en azından bana göre nobreden iyi

Hüseyin Balcı
10-20-2007, 07:54
rüştü

tandoğan zan toroman tello

yozgatlı cisse delgado i.akın

burak nobre

bence bu kadro ile çıkılmalı.. zaten pek bir alternatifte yok tandoganın yerine serdarı koyabilir, i.üzülmez ısrarı sürerse i.akını keser.. zayıf bir kadro değil alternatif çok!
herkeste ibrahim akına taktı oynamıyo adam kadroda yok anlamadım gitti ne bu akın sevdasıdır :D

Volkan Kaya
10-20-2007, 08:39
bence oynamayn oyuncular cok ta aranılcak oyuncular degıl en azından son form durumlarına gore
hem bu kadrdo yu bugunlerı dusunerek genıs yaptık o yuzden o yoktu bu yoktu demek anlamsız bencee