PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyonluğa bir adım daha

Hasret Ergül
01-28-2008, 14:21
Zorlu adamı Beşiktaş geldiği günden beri şüphe ile bakılan cise'le attı. Beşiktaş takımının hocasına kadrosuna teknik taktik kondisyonuna kimsenin diyecek bir şeyi yok.
Boşuna heveslenmesinler. Genç ve yerli hocayla özellikle alt yapıya bakışı ile popüler olmayan yabancıları ile Beşiktaş Şampiyonluğun en büyük adayı. Beşiktaş'ta sıkıntılar başka yerde bütçenin büyük açığı olduğu iddiaları mali kongrede yönetimi zorlayacak. Ödenmeyen maaşlar ve futbolcu alacakları takımın galibiyetlerinden dolayı şimdilik ayyuka çıkmıyor.
Mali kongrede yönetim hasar almadan geçebilirse ki sanki biraz zorlanacak Beşiktaş ipi göğüsler.

FUTBOL AİLESİ ÇUVALLADI
Eğer ilkeni oluşturamazsan, vefasızlığı vazife edinirsen kurallar prensipler yerine talimatlara göre hareket edersen ortada camia falan kalmaz şap üstüne oturursun.
İlk defa Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri öncesi herkesin gönlüne oturmuş Türk Futbolunu dünyayla yaraşır hale getirecek bir aday yok. Ayhan Bermeğ'i geçin o zaten nöbetçi aday muamelesi görüyor.
Bu saatten sonra şahsen bana kimse futbol dünyasından, camianın kalitesinden birikiminden falan bahsedemez.
Bundan sonra Başbakan adayını açıklayacak, koca koca ünvanları olan güya futbol ailesinin önderleri de bu kararı onayacaklar.
Tıpkı eski Sovyet cumhuriyetinde komünist partisinin karar organı olan polit büro da olduğu gibi.
GERİSİ HİKAYE BİLE DEĞİL……….

Asri K.UZUN

Mehmet Erhan
01-28-2008, 14:48
defansı adam etmezlerse işimiz zora doğru gidiyor...kayseri zor maç,halledilmeli artık sorunlar... :(