Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyonluk yine gitti.. Peki sorumlusu kim?
Barış Kahraman
04-17-2008, 02:14
Senelerdir çile çekiyoruz.. Senelerdir şampiyon olamıyoruz.. Her sene için bir bahane buldular, hakemler, teknik direktör, menejer, federasyon, takımın yeni oluşu vs..
Barış Kahraman
04-17-2008, 02:26
tek sorumlusu var oda yönetim...
Yönetim güçlü olsun hakemlere ezilmesin..
Yönetim güçlü olsun sözünü federasyona geçirebilsin..
Yönetim güçlü olsun nokta transferler yapabilsin..
Teknik direktörü getirende yönetim, transferleri yapanda yönetim, lobisi sağlam olmayanda yönetim.. nereye baksan hangi taşı kaldırsan yönetim!!
bence tek sorumlu var oda şuanki yönetim..
Bülent Girgin
04-17-2008, 07:32
Yönetim, teknik direktör
Emre Engin
04-17-2008, 08:26
Başarısızlık tek bir kişinin bi grubun işi değil Yönetim suclu Teknik Dİrektör de Futbolcularda Hakemlerde Federasyonda Hepsi birbirne geçmeli
Ya BİZ ?? gereğinden fazla destek verdik protesto etmedik sandıkki biz beşiktaşı protesto edicez.Hayır biz yönetımı futbolcuları dırektörü edıcektik BEŞİKTAŞ ı kurtarmak için.BIZ VE BESIKTAS HEP BURDA OLCAKTIR YONETIM DIRKTÖR FUTBOLCULAR GIDICEKTIR düşünüemedik hep destek verdik.
Baki Beşiktaş ta oynuyosa bugun hala seneye gönderılmezse yazıklar olsun..
Eğer Baki Süper amatör de 11 e girsin ben yorum yazmmam bidaha biyerde
dıger futbolcuları saymıyom hangısı topcu hangisi degil hepımız bılıoruz.
ŞAMPIYONLAR LIGINDE MUCADELE ETMEK ICIN TECRUBELI TEKNIK DIREKTOR LAZIM
ERTUGRULU KINAMIYORUM AMA BU ISI KALDIRCAK GUCTE TECRUBEDDE DEGILKEN BESIKTASIN BASINA ZORLA GETIRILDI.
Yönetim bu iş tüp satmaya benzemiyo!!!
En büYÜK BEŞİKTAŞ En büyük Taraftar
Saygılar.
Mehmet Erhan
04-17-2008, 08:36
önce yönetim,sonra futbolcular,daha sonra da teknik direktör...hakemlerin suçsuz oldukları da söylenemez...
Nihal Aslan
04-17-2008, 10:49
acıkcası bırden fazla sık secmek ıstıorum ama sıstemımızın buna ızın vermıor ozamn ıkıncıyıde buraya yazıorum yönetim ve futbolcular dıorum
Sercan Kandemir
04-17-2008, 10:54
aslinda hepsinin sucu var 5i bir arada,1.olarakta tabiiki yönetim
Şule Artarlar
04-17-2008, 19:12
Kesinlikle yönetim geriside sırayla geliyor zaten..
Kemal Arıcıoğlu
04-17-2008, 20:53
bence sinan engine ayrı bir link açılmalıydı...
Kartal Şahin
04-18-2008, 00:20
Ben bu ankete oy vermiyorum çünkü bu başarızlığın tek sorumlusu bence Sinan ENGİN.Ertuğrul hocayı benim kanımca harcadı ve kimse bu konuya parmak basmıyor.
Elif Kaya
04-18-2008, 09:34
Yönetim yönetim yönetim tek suçlu bunlar :@
Adnan Direnç
04-18-2008, 10:19
Tek Sorumlu çarşi...
Kemal Arıcıoğlu
04-18-2008, 22:23
açık konuşmak gerekirse alayı defolsun gitsin...baki kalan tek bişey var oda beşiktaş ve taraftarıdır...
Bülent Girgin
04-21-2008, 10:39
Tek Sorumlu çarşi...
gol atmasini, defans yapmasini bir türlü ögrenemediler gitti :D:
Barış Aygün
04-21-2008, 12:24
tek sorumlunun baki olmadıgı kesındır :D
Bülent Girgin
04-21-2008, 13:19
sampiyonlugun kaçmasinin tek sebebi oscar cordobadir ! bu böyle biline :D
Bihter Öztürk
04-21-2008, 14:11
yöNetim bence tabiKi sonra futboLcuLar geLıor
Mehmet İpek
04-21-2008, 19:47
Sayın admin yönetimin değil yıldırım demirörenin yanlışları sonucu bu durumlara düştügümüze inanıyorum.
bu yüzden genellememek için bende oy kullanmıyorum. Saygılar.
O kuulda eminim ki istediklerini yapamayan bir çok kurul üyesi bulunmaktadır.
Barış Aygün
04-21-2008, 21:23
Tüm Suç Benim Herseyi Ben Planladim :D:
Barış Kahraman
04-23-2008, 14:10
Sayın admin yönetimin değil yıldırım demirörenin yanlışları sonucu bu durumlara düştügümüze inanıyorum.
bu yüzden genellememek için bende oy kullanmıyorum. Saygılar.
O kuulda eminim ki istediklerini yapamayan bir çok kurul üyesi bulunmaktadır.
kulübümüzün bi yasaları var tüzügü var.. demirören tek başına hiç birşey yapamaz o kadar yetkisi yok zaten.. tamam hatanın çoğunlugu demirörende olabilir ama Beşiktaşı sadece futbol olarak düşünmeyin.. bayan voleybol takımı 20saatlik yola otobüsle gidiyor, amatör branşlar kapanmak üzere, basketbolcular paralarını alamadıkları için antremana çıkmıyorlar.. her branşın yöneticisi oldugunu var sayarsak yönetim suçlu.. sonuçta demirörende o yönetimin bir adamı..
Barış Aygün
04-23-2008, 15:01
kulübümüzün bi yasaları var tüzügü var.. demirören tek başına hiç birşey yapamaz o kadar yetkisi yok zaten.. tamam hatanın çoğunlugu demirörende olabilir ama Beşiktaşı sadece futbol olarak düşünmeyin.. bayan voleybol takımı 20saatlik yola otobüsle gidiyor, amatör branşlar kapanmak üzere, basketbolcular paralarını alamadıkları için antremana çıkmıyorlar.. her branşın yöneticisi oldugunu var sayarsak yönetim suçlu.. sonuçta demirörende o yönetimin bir adamı..
barıscım kulubumuz sadece demıroren beyefendının yınetımınde...sayın kolotu dınledın mı bılmıyorum ama adam kafasına gore takılıyor....kolot ne antrenorler onermıs gorusmelere gıtmıs istanbula bı donmus ertugrul saglma teknık patron ve adam bunu gazetelerden ogrenıyor ve koca kulupte 3 kısının haberı var...kolot gıdıyor en kral topcularla gorusuyor baskan efendı ve saglam dıatte gordon gıbı abuk sacma adamları aldırıyor...ve bunun gıbı bır cok sey dunku hurrıyet gazetesının bır ekınde var bu roportaj bulabılırsenız alın okuyun besıktasın nasıl tek kısı tarafında salakca yonetıldıgını gorun...her branstan bahsedıyorsun bır kulup kurumsallasmazsa tum branslar kapanır.....
Barış Kahraman
04-23-2008, 15:14
barıscım kulubumuz sadece demıroren beyefendının yınetımınde...sayın kolotu dınledın mı bılmıyorum ama adam kafasına gore takılıyor....kolot ne antrenorler onermıs gorusmelere gıtmıs istanbula bı donmus ertugrul saglma teknık patron ve adam bunu gazetelerden ogrenıyor ve koca kulupte 3 kısının haberı var...kolot gıdıyor en kral topcularla gorusuyor baskan efendı ve saglam dıatte gordon gıbı abuk sacma adamları aldırıyor...ve bunun gıbı bır cok sey dunku hurrıyet gazetesının bır ekınde var bu roportaj bulabılırsenız alın okuyun besıktasın nasıl tek kısı tarafında salakca yonetıldıgını gorun...her branstan bahsedıyorsun bır kulup kurumsallasmazsa tum branslar kapanır.....
ne diyorm suçun en büyüğü demirörendedir ama yönetimdede iş yok.. alayı aynı.. paraylar yönetime girenler işi bilmeyenler doluşmuş yönetime.. hepsi aynı..
Emrah Güler
04-23-2008, 20:46
Bu yönetim yüzünden sadece şampiyonluklar değil aynı zamanda Beşiktaşlılık değerleri elden gidiyo. Bence bu daha büyük bi sorun.
Erkan Korkmaz
05-06-2008, 20:42
Takımı yönetmek için para illaki lazım ama Allah Bazı Kullarına para veririken bazı bir çok Şeyini kısabılıyor örnek Yıldırım DEMİRÖREN PARADAN BAŞKA HİÇ BİRŞEYİN YOK SENİN YOK.... Ne bir duruşun var ne yüreğin var Fenerbahçeden futbolcu almaktan başka ne iş yaptın ? del bosque davasını bu hale getirenlerde sizlersin klübü ne hale soktunuz farkındamısın ?
Mehmet İpek
05-06-2008, 22:28
bu arada önceki yazımda eklemeyi unutmuşum.
Beşiktaş taraftarının yani bizimde suçumuz oldugunu varsayıyorum.
Çünkü biz porto maçına gitmeseydik yada tezahuatta bulunmasakdık birçok şeyi değiştirebileceğimize inanıyorum.
o maça gitmek; ne olursa olsun kabul etmek anlamına gelmiştir. Kötü mü tabiki hayır.
ama eğer bu cüreti gösteriyorsan sivas maçında yeterrrrr diye bağırmayacaksın..
Tabiki bu benim fikrim tartışma yaratmak için paylaşmadım.
Barış Aygün
05-07-2008, 00:26
baskan gıtmıyorsada sınan engın gıtmek zorunda hemde cok uzaklara...
Barış Kahraman
05-07-2008, 21:51
Bu yönetim yüzünden sadece şampiyonluklar değil aynı zamanda Beşiktaşlılık değerleri elden gidiyo. Bence bu daha büyük bi sorun.
Aynen öyle... Ama şöyle birşey var.. Yönetimin arkasında durarak taraftarda bu suça ve yanlışa ortak oluyor!!
Bülent Girgin
05-08-2008, 08:32
iki tane sorumlu var : BAKI VE ÜZÜLMEZ :D
Özgür Harmankaya
05-29-2008, 09:44
Mhk........
Barış Aygün
05-29-2008, 12:48
tek sorumlu var benım :D
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.