Orijinalini görmek için tıklayınız : Sarhoş Taraftar!!!
Son zamanlarda artarak süregelen içkili maça gelme olayları iyice azıttı tabir yerindeyse. Taraftar arasındakı sayısız sorhoş taraftarı olumsuz etkiliyor,ve bu sorhoş kişiler tribün temsilcileri eski acık yeni acık esenler çarşı vs liderlerinin bi kısmındada oluyorsa bu çok vahim bi durum demektir.bir an önce bir çözüm bulunulması gerektiğine inanıyorum ama bu çözümün ne olacağını bilmiyorum?
Barış Kahraman
11-29-2007, 23:27
bunun esenlerle şurayla burayla alakası yok asıl vahim durum bütün kapalının içip maça gelmesidir.. ama karşı değilim içmedende o maçlar çekilmez.. dozunu kaçıranlar sağa sola salça olur tabi huzuru kaçırırlar ama bunun önüne geçilmesi çok zor..
Tuğba Demirbaş
11-30-2007, 08:01
maçlara alkol alıpta gelindiği zaman,bayan taraftarlar ve çevresindekilerin rahatsız olacağını düşünüyorum.çünkü çoğu insan bi birayla bile sarhoş olabiliyor.
Bülent Girgin
11-30-2007, 09:50
giriste alkol kontrolü yapilsin, 0.5 alkol oranini asanlar alinmasin stada :D: :D: :D:
Elif Kaya
11-30-2007, 10:33
maçlara alkol alıpta gelindiği zaman,bayan taraftarlar ve çevresindekilerin rahatsız olacağını düşünüyorum.çünkü çoğu insan bi birayla bile sarhoş olabiliyor.
bencede çok haklısın
kapalı alkollü geliyor tammda en azından sarhoş ılma boyutunda değil
Hasret Ergül
11-30-2007, 10:42
Kapalı zaten full alkollü :D Ben kokularından kafa buluyorum :D Taşkınlık , kendilerini kaybedecek derecede olmadığı sürece sakıcası yok ne içerlerse içsinler ama bazıları varki ayakta duramıyo gözleri kayıyor özellikle akşam geç saatte oynanan maçlarda ama ben marsilya maçında pek rast gelmedim desem yalan olmaz...
Neyse fazla içmeyelim din kardeşlerim günahtır:)
Adnan Direnç
11-30-2007, 10:47
Sapıtan "Sarhoş" Adama Hiç Acımam Sataşırsa Yada Düşerse Bir Tekmede Ben Vururum..
Sapıtan "Sarhoş" Adama Hiç Acımam Sataşırsa Yada Düşerse Bir Tekmede Ben Vururum..
:D: helal sana ya ya bende her kapalı taraftarı gibi içerim gitmeden önce ama haddimi aşmadan bu dengeyi kuramayanlar çakmak çaksan ucuracakalr stadı :D
Hüseyin Balcı
11-30-2007, 13:21
Her maç sarhoş erkan ve arap kardeşlerle uğraşmaktan bıktım alkol bu şişede durduğu gibi durmuyo :) ama kimseyede içme içemezsin diyede bir yaptırım yapılacak hali yok ağzıyla içmeyenleri ABARTMIYORLARSA göz ardı etmek lazım...NAPALIM BEŞİKTAŞ ADAMA ALKOLDE ALDIRIR KAFAYIDA YEDİRİR...
Bülent Girgin
11-30-2007, 13:51
Her maç sarhoş erkan ve arap kardeşlerle uğraşmaktan bıktım alkol bu şişede durduğu gibi durmuyo :) ama kimseyede içme içemezsin diyede bir yaptırım yapılacak hali yok ağzıyla içmeyenleri ABARTMIYORLARSA göz ardı etmek lazım...NAPALIM BEŞİKTAŞ ADAMA ALKOLDE ALDIRIR KAFAYIDA YEDİRİR...
o zaman neymis? hadi içelim :D: :icelim::icelim::icelim:
o zaman neymis? hadi içelim :D: :icelim::icelim::icelim:
yanii ne yapıcan ayık kafayla dimi ya içicen :p noo noo :p
Mehmet Erhan
11-30-2007, 13:53
maça içkili gelmek iğrenç bi durum gerçektende...o kokudan, maç izlenmeyecek hale geliyor bazen...ben burdan biliyorum... :D:
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.