PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satilmiş Basin Nerdesin?

Erhan Akın
11-12-2007, 09:57
bızler lıverpool macında o muhtesem bayragı actıgımızda tum turkkıye tek yurek olmustuk fenerlısı gs lısı ts lısı ve dıger tum takımları temsılen 70 mılyonu temsılen hareket ettık fakat kadıkoydekı macta ezıklerın ne mal oldugunuda gorduk..kahrolsun pkk .... besıktas dıye UTANMADAN bagırdıklarında soylecek kelıme bulamadım..bır takımı yaptıgı tzahuratlardan yarattıgı bestelerden topluma karsı olan duyarlılıgından ötürü kıskanabılırsın fakat boyle bır cırkınlık affedılemez..bızler sehıtlerımı dusunup gırtlagımız yırtılırcasına bagırdıgımız halde aleyhımıze feernılerın bu AŞŞAĞILIK davranısı uzerıne bıt tc vatandası olarak utandım..muz cumhurıyetının degersız uyelerı şahsiyetsiz kişileri o tezahuratı yapanlar ve daha cok ses cıkması ıcın etrafındakı ezıklerı ateslemeye davet eden pislik insan müsvetteleri ne kadar alçak oldugunuzu bir kez daha gösterdiniz..

SATILMIŞ BASIN BUNU DA YAZIN

Hasret Ergül
11-12-2007, 10:08
Basına bu konuda söyleyecek tek kelime bulamıyorum ya özellikte fenerbahçenin yandaşçılığını yapıyorlar biri beş yapıp göstermeye çalışıyorlar herkese taraftar olsun takım olsun eee ama parayı basan düdüğü çalar...

Erhan Akın
11-12-2007, 10:14
bu durumu bi şekilde ortaya cıkarmalıyız..ben sımdı merak edıyorum sıvas macında edılen kufurlerden dolayı ceza alacakmıyız dıyee hıc sesı cıkmadı satılmıs federasyonun..bakalım verılecekmı yoksa gormemezlıktenmı gelınecek..

Hasret Ergül
11-12-2007, 10:17
Fenerin PSV'yi yendikleri ertesi günü sabah gazetesinde Milli takımın yerine Norveç Maçına Fenerin çıkmasını belirten bir başlık olması iyice canımı sıkmıştı benim zaten...

Erhan Akın
11-12-2007, 10:55
fedrasyon baskanısın fenevbahce usagısın sen besıktas dusmanısın allah belanı versın versınn..

Hasret Ergül
11-12-2007, 10:58
fedrasyon baskanısın fenevbahce usagısın sen besıktas dusmanısın allah belanı versın versınn..

Biz fenerbahçeyi mercek altında tutalım derken esas oğlanı atlıyoruz bu sezon feneride geçin galatasaray adına güzel kararlar veriliyor hakemlerden her maç bir penaltı ve görülmeyen fauller kartlar...

Bülent Girgin
11-12-2007, 11:11
Fenerin PSV'yi yendikleri ertesi günü sabah gazetesinde Milli takımın yerine Norveç Maçına Fenerin çıkmasını belirten bir başlık olması iyice canımı sıkmıştı benim zaten...

nasil bir kadro olacakki fener sahaya çikarsa? adamlarda 7 tane yabanci oynuyor!!!

Hasret Ergül
11-12-2007, 11:12
nasil bir kadro olacakki fener sahaya çikarsa? adamlarda 7 tane yabanci oynuyor!!!

Bana değil onu sabah gazetesine büyük puntolarla yazan zihniyete sor abi...

Erhan Akın
11-12-2007, 11:35
ısterım cıkmalarını ınsallah yenılırlerde ( bakın yenılırız demıorum cunku ole bısey olursa ben tutmam mıllı takımı ) kepaze olurlarr.

Gökhan Özsoy
11-12-2007, 13:07

o başlığı bende görmüştüm..:( :(

Arda Hatipoğlu
11-12-2007, 15:18
siwas macında acılan pankart cok guzeldı..

10 kupona g.t weren BASIN bunuda yazın!!!

Volkan Kaya
11-12-2007, 15:42
serefsız basın bugunde taraftarın adam gıbı adam Ertugrul saglam dıe haykırmasına da el atmıs Ertugrul suc suzmu dıe haber yapmıslar yazıklar olsn...
fener de tam anlamıyla kac turk war kı:D turk olanlarda ya brezılyalı yada almancı:D aklıma gelen volkan serdar gokhan gonul yasın semıh bunlardan baska turk oglu turk yok kı takımda:D

Hasret Ergül
11-12-2007, 19:40
Bu Kadarı Pes Yani Pes!!!

http://img240.imageshack.us/img240/9708/bjksivassey1.jpg

Yukarıdaki resim milliyette haberden alıntıdır ve sözde futbolculara bizim olan tepkimizmişş...

http://img258.imageshack.us/img258/2571/bjksivaseh1.jpg

Ve yukarıdaki resmin devamı olarak bu gösterilmişşş...

Amaa pankartın asıl mesajı ve şekli aşağıdaki gibidir..!!!!

http://img208.imageshack.us/img208/2599/bjksivas7ie1.jpg

Barış Kahraman
11-12-2007, 21:17
bir takımda herşeyin yerli yerinde olabilmesi için medyanın destek vermesi çok önemli.. beşiktaş o desteği hiç arkasında göremedi! satılmışlar!!

çarşı_1903me
11-30-2007, 00:02
basın deyince aklıma öyle şeyler geliyor ama hakaret oluyor bende özgürüm kardeşim özgürlük uğruna konuşuyorum 1 günde nasıl bu kadar abuk sabuk haberler yazılıyor bir doğru dürüst gazete yok cahil medya gafletçe yazı yazmaya devam ederse vay onların haline

Tuğba Demirbaş
11-30-2007, 08:19
herşeyi işlerine geldiği gibi yorumlayıp,üzerine 10 katıp yerin dibine sokmasını çok iyi biliyorlar..:@

Utku Öz
11-30-2007, 11:25

:@:@ bu nedir ya eziklerin hanımlığını yapıyor bu basın traş basın

Barış Aygün
11-30-2007, 12:08
basında cok zayıfız lanet olsun ....bu yonetım oldugu surece her yerde zayıf kalacagız...harbıden salak bır basın bu sankı bız o pankartın tamamını bılmıyoruz....bu kadar acızlık serefsızlık olmaz yaaa

Ayşegül Alparslan
11-30-2007, 12:11
yukarıdaki resimlere bakınca gerçekten şok oldum bu kadarını beklimiyordum nasıl insanlar bunlar yaa bu nasıl bir haberciliktir allah aşkına pes valla pes

Mehmet Erhan
11-30-2007, 14:44
BÜTÜN BASIN TIRAŞ FORZA BEŞİKTAŞ!!!!!!!!!!!!!

Aras Kafkas
12-03-2007, 21:23
basını arıyosanız avrupa yakasında arıycaksınız(kadıköy civalında arayalım)

Erhan Akın
12-07-2007, 17:38
Bu Kadarı Pes Yani Pes!!!

http://img240.imageshack.us/img240/9708/bjksivassey1.jpg

Yukarıdaki resim milliyette haberden alıntıdır ve sözde futbolculara bizim olan tepkimizmişş...

http://img258.imageshack.us/img258/2571/bjksivaseh1.jpg

Ve yukarıdaki resmin devamı olarak bu gösterilmişşş...

Amaa pankartın asıl mesajı ve şekli aşağıdaki gibidir..!!!!

http://img208.imageshack.us/img208/2599/bjksivas7ie1.jpg

gördüm o serefsız gazeteyi..ALLAH BELANI VERSİN MİLLİYET..zaten almıordum o gazeteyi aslada almam aldırtmamda köpoluköpekler