PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sayın Sağlam Artık İstifa Vakti Gelmedi mi?

Gökhan Özsoy
11-06-2007, 23:24
Oynadığımız son 4 resmi maçta galibyet yüzü göremedik..Bu maçlarddan birinde ezeli rakibimize yenildik..birinde tarihe en farklı yenilen takım olarak geçtik..
bu sene ligde hiç 2 farklı galibiyet alamadık..
Dünya futbol tarihine geçtik ama en farklı yenilen takım olarak..
Kazansakta kaybetsekte her maç çıkardığı kadro eleştirildi..

Basın toplantısında özür ddileriz demiş..
ben ondan sadece şunları sölemesini beklerdim Beşiktaş bana fazla geldi İSTİFA EDİYORUM !!!

ama olmadı..

Adnan Direnç
11-06-2007, 23:26
öncee yönetimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sonraaa teknik heyett off ulan off çarşı ne derse o artık 3-4 senedir oofff ulan offff

Barış Kahraman
11-06-2007, 23:30
sağlamın hiç bir suçu yok adamın kapasitesi bu kadar çünkü.. oyunu okuyamıyacak kadar oyunu görüyor!! sağlamı göreve getiren yönetime teşekkürler..

Gökhan Özsoy
11-06-2007, 23:31
bende dedim zaten barış..Beşiktaş bana fazla geldi İSTİFA EDİYORUM demeliydi..
ama olmadı bidahaki rekora belki..

Gökhan Özsoy
11-06-2007, 23:51
şimdi aklıma geliyo yaa..2.yarı başında serdar özkanı çıkarıp daha defansif olan ali tandoğanı alıyo 6 defansla çıkması yetmezmiş gibi..

Hüseyin Balcı
11-07-2007, 08:23
bece yakışıksız bir topic bazen kendi kendime diyorumki bizdemi diğer tribünlere benzemeye başlıyoruz dünya devi liverpool aylardır parça pinçik dünyanın en pahalı 3 takımından biri üstelik benitez sorgulanmıyor bizde artık tarz olmuş o istifa bu istifa tamam artık başarısız takım istifa şart ama bence istifa olacaksa istifası beklenecek son kişi hoca ona sıra daha çok var.

Hasret Ergül
11-07-2007, 08:26
SAĞLAM hoca kalmalı..
gitmesi gereken biri varsa oda yönetim adamın eline nasıl malzeme verdinki ne bekleyesin yada o malzemede ne kadar ruh bıraktınki başarı göresin...
SAĞLAM kendini ne kadar paralasada olmazdı ve ben çok eminimki hepimizden çok onun canı acımıştır..
Ve artık öğrenmeliyiz sabretmeyi tiganaya sabreden biz SAĞLAMa en azından bir sezon sabredemicezmi...

Nihal Aslan
11-07-2007, 09:28
ya adam napsın elınde bunlar var dogru durust oynatıcak adammı var kı saglama yuklenıoruz hadı yonetım cık bıdaha ozur dıle belkı anlarız ozur dıleyınce dun aksam yasadıgımız stres gecıorsa hepsı teker teker ozur dılesın

Turgay Çetin
11-07-2007, 09:51
kesinlikle hoca kalmalı ya.adamlar iki adım fazla atacaklar diye akla karayı seciyo.ay ben düşüyom ay faul ay ay...adam gibi oynamayan futbolcun varsa ne yapsın hoca.adamın dediğine bakk---inanın bu inönü stad gözümde bu kadar büyümemişti..yuh ulannn .demi bi liverpoolu yendiniz dünya sizin olduu..yazıklar olsun sizde suc yok bizde suc..sizi hala destekliyoruz..

Nihal Aslan
11-07-2007, 11:04
saglam la yola devam ondan önce istifa buyuklerımıze düşer

the_eagle
11-07-2007, 12:44
Sahaya çıkardığı takım san marinoya bile yenilirdi. çünkü adamların yarısahasında oyuncumuz yok. 11-0-0 çıkmış. Kapasitesine bilmem ne yapiyim !

Ama bu adamı BEŞİKTAŞ'ın başına getirdiysen burası sirk değil kimse jönglör de değil. Duracak kalacak. 1-2 sene daha canımız yansın. Ertuğrul'da stajını tamamlamış olur.

Volkan Kaya
11-07-2007, 13:07
hoca nasıl bı kadroyla cıkablırdı kı aksam ??? ıstıfa etmesı gereken en son kısıdır Ertugrul hoca.goller bı anda gelmeye basladıktan snr o da caresız kaldı o da sasırdıı ..oyuncular bu kadar ruhsuz olduktan snra hoca ne yapsın hoca da kı besıktaslılık ruhu oyuncularda bıraz olsa o skor ortya cıkmazdıı ...dıattayla ıbrahmın o hatalarından snra hoca ne yapsın allah askına yaa

Hasret Ergül
11-07-2007, 13:13
Hocanın hataları higuain ilk 11de olmayışı ve rico yerine sedefi oyuna sürmesi...

Volkan Kaya
11-07-2007, 13:16
belkı haklısın ama lıwerpool deplasmanına bobo hıguaın delgado we rıco gbı 4 hucumcuyla cıktıgın zaman dun kı sonuctan pek farklı olmasdıı bencee .. ama 2. yarı koray yerıne rıco yu alıp orta sahada en azından top tutablırdık dıe dusunuorum

Hasret Ergül
11-07-2007, 13:17
Valla abi savunma ile çıktıkta noldu...
Ha bir yemişim ha iki değiştirecekti taktiği cesaretli oynatacaktı takımı biraz...
Ya taaa ne zamandır söyleniyor kontra atak için higuain şart diye...

Volkan Kaya
11-07-2007, 13:25
bende beklıodum hıguaını 11 de ama ne bıleyım napsak olmuoo cıldırazaam yaa

Gökhan Özsoy
11-07-2007, 14:40
tüm bu olanlara rağmen sağlamda suç yok diyosanız sağlam kalsın...;)
dun akşam sahaya sağlam mı çıkarmadı mı o kadroyu..:S:
mertin dediği gibi tamam kalsın stajını tamamlasın 2 3 seneye başarılı olur..;)
beniteze laf sölenebilir mi ertuğrulla benitez aynı kefeye konuşur mu?:S: :S:

Hüseyin Balcı
11-07-2007, 14:43
tüm bu olanlara rağmen sağlamda suç yok diyosanız sağlam kalsın...;)
dun akşam sahaya sağlam mı çıkarmadı mı o kadroyu..:S:
mertin dediği gibi tamam kalsın stajını tamamlasın 2 3 seneye başarılı olur..;)
beniteze laf sölenebilir mi ertuğrulla benitez aynı kefeye konuşur mu?:S: :S:
haklısın gökhan ertuğrul forvette boboınun yanında zlatanibrahimovic defansın sağında thuram göbekte nesta ile başlamalı crouch uda stam ile marke etmeliydi ama aklına gelmedi...

Gökhan Özsoy
11-07-2007, 14:47
haklısın gökhan ertuğrul forvette boboınun yanında zlatanibrahimovic defansın sağında thuram göbekte nesta ile başlamalı crouch uda stam ile marke etmeliydi ama aklına gelmedi...

hüseyin tamam elinde belki daha iyileri yoktu ama ben dun akşam açıkcası sedef'in neden ve nerde oynadığını anlamadım..
yukarda saydıklarını yapamazdı belki ama rakip yarı sahaya 2 3 tane adam koyabilirdi..rico (her ne kadar performansından mennun olmasamda) ve hıguaın oynayabilirdi.. 7 tane defans yerine..

Hüseyin Balcı
11-07-2007, 14:50
hüseyin tamam elinde belki daha iyileri yoktu ama ben dun akşam açıkcası sedef'in neden ve nerde oynadığını anlamadım..
yukarda saydıklarını yapamazdı belki ama rakip yarı sahaya 2 3 tane adam koyabilirdi..rico (her ne kadar performansından mennun olmasamda) ve hıguaın oynayabilirdi.. 7 tane defans yerine..

emin ol öyle olsa yenilsek bu seferde sen kimsim bu stadda hucuma yöenelik top oynatıyon diye eleştirirdi hataları var hocanın ak kaşık değil ama hedef yanlış.;)

Barış Kahraman
11-07-2007, 14:53
sağlam kalsın diyen arkadaşları görünce gerçekten şok oldum.. bu adamdan beşiktaşa teknik direktör olmaz.. gitsin anadoluda kulüp yönetsn

Gökhan Özsoy
11-07-2007, 14:56
emin ol öyle olsa yenilsek bu seferde sen kimsim bu stadda hucuma yöenelik top oynatıyon diye eleştirirdi hataları var hocanın ak kaşık değil ama hedef yanlış.;)

ben ağır konuşuo olabilirim sağlam hakkında dşüncem bu hucum yönelik çıkmalıydı..gol atma sansımız olurdu..şutumuz yok kaleye.:S:ama defans ynamamıza rağmen 30 şut atmış adamlar..

ben ertuğrula diyorumki sen kimsin beşiktaşın başında maça çıkmaya..

Volkan Kaya
11-07-2007, 15:52
ben burda huseyıne katılıorum rıco oynasaydı ne deıscektı .. bu takımı fener macından snra yonetım bu hale getrdıı

Mehmet Erhan
11-07-2007, 16:08
sağlam istifa bekliyorum artık...yenilgi için değil skor için...

the_eagle
11-07-2007, 18:53
Ulan boş boş konuşmayın şurda be !!! KASIMPAŞAYLA OYNARKENDE BU ADAM AYNI KAFAYLA ÇIKIYO SAHAYA ! KARŞI TAKIMDA CROUCH MU VAR GERARRD MI VAR ! POLYYANNALAR BAŞKA TARAFA !

Hasret Ergül
11-07-2007, 18:55
Ulan boş boş konuşmayın şurda be !!! KASIMPAŞAYLA OYNARKENDE BU ADAM AYNI KAFAYLA ÇIKIYO SAHAYA ! KARŞI TAKIMDA CROUCH MU VAR GERARRD MI VAR ! POLYYANNALAR BAŞKA TARAFA !

Mert konuşmalarına dikkat et lütfen...
Herkesin düşünceleri kendine saygı duyarsan sevinirim...

Bülent Girgin
11-07-2007, 20:10

hüseyin yani diyorsunki herkes kafayi ertugrula takmis , adam ne yaparsa yapsin elestiriyorlar !!!! mehmet sedef aslinda benim begendigim bir oyuncu ama haftalarca paf takiminda oynat ondan sonra kalk ingilterede liverpool maçinda ilk 11 de sahaya sür, ben bu mantigi anlamiyorum maalesef!!sol tarafta üzülmez maalesef yanlizlari oynadi çünki sedef ortalikta yoktu!!!
1-higuain neden yoktu takimda?
2-ikinci devrenin basinda yaptigi degisiklik nasil bir mantikla açiklanabilir
3-ricardinhoyu neden oyunun sonlarina dogru oyuna aldi?
hücum futbolu olayina gelince dikkat ettinmi bilmiyorum hakanin her degajinda top rakibe gitti, çünki bobo 3 veya 4 ingilizin arasinda yanlizlari oynadi, demekki boboyu 3 adamla marke ediyorlarsa bir tane daha hücuma dönük oyuncun olsa adamlar 7 kisi yerine 5 kisiyle saldiracaklar, öyle pozisyonlar olduki bobo ve delgado 5 ingilizin arasinda kaldilar çünki diger oyuncularimiza orta sahayi geçme yasagi vardi heralde diye düsünüyorum ben !!! ve bunlar birtek dünkü maçta olanlar degil!!! lig maçlarininda çogu böyleydi ama ben tamam dedim fazla üstüne gitmeyeyim ama sonunda gördük korkak futbolun neler getirdigini. selamlar

Arda Hatipoğlu
11-07-2007, 21:07
ertugruldan önce sınanla demıroren defolup gıtmelı

Barış Aygün
11-07-2007, 21:33
ertugrula laf yok bundan sonra 500 tane bıle yesek entrenor degısmemelı...once yonetımmm sonra futbolcuların uzun zaman bır arada oynaması olmalı.....

Selim Kılıç
11-08-2007, 12:57
1-öncelikle KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE BU YÖNETİM GİTMELİ!!!del bosque,rıza çalımbay,tigana..hepsi mi başarısızdı?
2-ertuğrul sağlam ın kadro seçimi inanılmaz hatlıydı.sen higuain'i ne zaman oynatacaksın?
3-mehmet sedef i lig maçlarında oynatıyo musun ki anfield road'a 11 çıkarıyorsun?
4-zaten liverpool açık ara favoriydi.yenilmemiz çok normaldi.ricardinho nun ölüsü bile top tutma özelliğinden dolayı oynamalıydı.
5-diatta beşiktaşımızın oyuncusu falan değil.özellikle babel'in attığı 6.golde.babel'in koşusuna ve diatta ya dikkat edin.derseniz ki skor 6-0 konsantre falan kalmamıştır.BEŞİKTAŞ FORMASI VARSA ÜZERİNDE 90 DAKİKA MÜCADELE EDECEKSİN.
6.bu maçta maalesef 5 defans ve 3 önlibero ile oynadık.geriye bu kadar yaslanırsan skor bu olur işte.
7-her ne olursa olsun hiçbirisi 8-0 ın mazereti değildir.8-0 da en büyük pay yönetimindir.sen derbi maçtan sonra amatör bi klüp başkanı gibi PAF takım flan dersen 3 gün sonra futbolcuların bu maça konsantre olmasını nasıl beklersin?
8-çok dertliyim.

Volkan Kaya
11-08-2007, 13:17
Ertugrul hoca nın kadro secımı kımıne gore dogru kımıne gore yanlıs..hıguaın le rıco ıle sahaya cıksaydı ne deıscektı konsantre denen hcbısey yoktu oyuncular tamamen dagılmıslardı fener macından snra yonetımın yaptıkları sayesınde sonumuz bu oldu baska kadroyla cıksaydı da 8 degılde 6 olurdu cunku gercekten bıtmıs haldeydı oyuncular . rıco dıorus da smdıye kadar ne yapmıs kı mesela en son rıze macında ne yapmıs orda ne yapsın rıco ya guwenıpte hoca ya suclamak anlamsız bence.bende bekledım 2. yarıda korayın erıne alıp orta saha da top tutarıs dıe ama rıco smdıe kadar guwen wermedı bunuda unutmayalım.sedef rıze macının en ıyılerınden dı smdı ye kadar o bolgede acık yoktu o yusden oynamadı we bu macta o bolgede acık oldugu ııcn mecburen oynadı..neyse aslnda bu macın taktık analızı yapılamas bence daha deısık bı kadroylada cıksaydık 8 olmasdı 6 olurdu bence...Hocayla dewam edılmelıı

Mehmet İpek
11-08-2007, 14:31
volkana katılıyordum. ertuğrul hocanın tek hatası diaata transferindedir. tello yok. g.zan yok ve elindeki oyuncular belliydi. Şunu Ertuğrul hocada biliyodu.''Zararın neresinden dönersek kardır.'' ama sağolsun hakanın refleksi olduğu kadar el becerisizliği, diaattanın saçma sapan top çevirmesi. bizim sonumuzu hazırlamakla kalmadı tarih yazdırdı. liverpool buna göre oyun kurmuş bence özellikle hakana göre. başka yapılabilecek birşey yoktu. şimdi kalemi kağıdı alıp komitenin kim gitsin kim kalsın yapması değil mantıklı olan. önce kongre yapılması sonra ona göre çözümler üretilmesi lazım.
Yoksa biz bu senede şampiyonluğu inanmayan gölge etmesin, sevinmek için sevmedik gibi sözlerimizle kapatıcaz.

Hasret Ergül
11-14-2007, 07:35
Sağlam'a destek neden?

Taraftar arka arkaya gelen başarısız sonuçların faturasını tamamen yönetime kesti. "Sinan'ı da al git Demirören" ve "Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam" ayrımının arkasında 3 ana neden yatıyor.
1- Beşiktaş başkanının verdiği sözleri yerine getirememesi. Beşiktaş'ın hakkı yenirken akıllı ve etkili bir tavır ortaya koyamaması.
2 - Ali Gültiken'in gönderilmesinden Sinan Engin sorumlu tutuluyor. Ne ilginçtir ki, Engin göreve geldikten sonra hakem hataları tavan yaptı. 12 maçın 5'inde Beşiktaş'a ağır darbeler vuruldu. Taraftar bunun altında Engin'in 'işini bilir' imajının ve kamuoyuna yansıyan 'Hakemler mafya' açıklamasının etkisinin olduğuna inandı.
3-Herkesin eleştirildiği bu o r - tamda teknik direktör Sağlam'a verilen tam desteği sadece kendisine olan sevgi ve inançla açıklamak mümkün değil. Taraftarın Sağlam'a desteğinin arkasında şu nedenler de var:

DÜN DÜNDÜR BUGÜN...
a) Her başarısızlıkla faturanın teknik direktörlere kesilmesine duyulan öfke.
b) Mağdur duruma düşürülen, hakkı yenen Ali Gültiken'e vefanın da Sağlam üzerinden gösterilmesi.
c) Lucescu ve Rıza Çalımbay'ın açıklamaları ile Tigana'nın giderken 'Celal Kolot ve dışarıdan Sinan Engin bizi sabote etti' açıklamaları. Siyah beyazlı tribünler 'Dün dündür bugün bugündür' mantığıyla konuya yaklaşmadığını gösterdi.

çarşı_1903me
11-29-2007, 23:57
sağlam giderse takım çöker

Kemal Arıcıoğlu
11-30-2007, 00:18
Destek OlacaĞimiz Bİr DÖnemde KÖstek Olamayiz.....

Barış Kahraman
11-30-2007, 00:58
kösteklikle falan alakası yok.. geçen seneki sivas maçı gibi olacak.. sonra yok şöyle yok böyle.. takım kötüyken herkes eleştirir önemli olan destek zamanı destek olup eleştirilerle açıkları kapatmaktır..

Gökhan Özsoy
11-30-2007, 04:08
ertuğrul'un beşiktaşın büyüklüğü altında ezildini yine iddaa ediyorum ve bırakmasını istiyorum..

Ayşegül Alparslan
11-30-2007, 09:35
ya anlayamadığım tigana gidince hperkesler sağlam gelsin dedi hayır gelmesin dediğimde tepkiler oldu şimdi gitsin diyen arkadaşlar o zaman neredeydiniz yaa artık iş işten geçti artık çok geç öyle yada böyle onunla devam edicez etmek zorundayız beşiktaşımız için ona sonuna kadar destek olmalıyız bırakalım artık şu gitsin laflarını bir kenara bence sağlam başaramayacağını anladığında artık yapabilecek birşeyi kalmadığında bırakıp gidecek kadar onurlu bir insan

Bülent Girgin
11-30-2007, 09:44
sağlam giderse takım çöker

Destek OlacaĞimiz Bİr DÖnemde KÖstek Olamayiz.....

1- Saglam giderse takim çöker demeniz saçma !!!!!

2-kemal simdiye kadar desteklendi, ama ertugrul besiktas için yetersiz, bazen öyle degisiklikler yapiyorki alacagimiz maçi rakibe hediye hediyor, aynen sivas maçinda oldugu gibi.

benim görüsüm ertugrul BESIKTASI KALDIRAMIYOR ve altinda eziliyor!!!!!!!!!!!!
selamlar

Adnan Direnç
11-30-2007, 09:52
Neden Sezon Sonunu Beklemiyorsunuz Allhım Yarrbim Elin Yabancısnı 1.5 2 Sene Çektik Ertuğrulamı Sahip Çıkamayacağız Mantıklı Olun Biraz Sezon Sonu Masaya Yatırılır Gidp Gitmemesi

4 Sendir Zamansız Hoca Yollamalrımız Yüzünden Heba Olmadı Allah Aşkına...

Elif Kaya
11-30-2007, 10:30
adam elinden geleni yapıyor. Kimlere katladık bence ertuğrul sağlamada şans verilmesi lazım

Barış Aygün
11-30-2007, 10:44
ne ıstıfası ertugrull hoca kalıyor bır yere gıttıgı yok..

Utku Öz
11-30-2007, 11:33
nooo nooo noooo ne istifası bu dönemde istifayı kaldırmaz takım köstek değil hep destek tam destek lütfen provakalara gelmeyelim!!

Barış Aygün
11-30-2007, 11:36
takım toparlanmaya baslamısken helekı bu sezon sampıyonluk yolunda bırsey kaybetmemısken ıstıfası sacmalık olur....sunu hala ogrenemedık hocanın ıstıfası demek en az 10 transfer ve bır sezonun heba olması demektır....ve 4 yıldır aynı sekılde kaybedıyoruzz...artık bunun farkına varın...

Hüseyin Balcı
11-30-2007, 13:25
Ne gerek var şimdi bu konunun güncellenmesine ? biraz rahat dursak içimiz içimizi yiyor anlaşılan ...

Mehmet Erhan
11-30-2007, 13:31
istifa için zamanı değil...o dönem geçti...bırakın şimdi bunlarıda takıma desteği arttırın...

Bülent Girgin
11-30-2007, 14:03
portoya elenirsek ve ligdede son maçlarda basari gelmezse sonu iyi olmayacak ertugrul efendinin

Utku Öz
11-30-2007, 14:04
portoya elenirsek ve ligdede son maçlarda basari gelmezse sonu iyi olmayacak ertugrul efendinin

sence abi bu ddurumda gönderirsek bir + mı olur? daha cok panik olmaz mı takımda?

Bülent Girgin
11-30-2007, 14:13
sence abi bu ddurumda gönderirsek bir + mı olur? daha cok panik olmaz mı takımda?

korkak futbol oynatmasin takima zaten basari otomatikmen gelir utku, ama ertugrulda yönetim gibi günü kurtarmak için 2 galibiyet, 2 beraberlik alirsam basarili olurum diye düsünmeye devam ederse takim zaten basari yakalayamaz ve öyle oluncada sonra neler oluyor malum :D

Barış Kahraman
11-30-2007, 16:45
ne oluyor beyler? sanki içinde benimde oldugum birkaç kişşiyi kösteklikle suçlar gibisiniz? topmu oyunuyor Beşiktaş? Bu yazının altını çizin 4-5maç sonra gelip göstereceğim.. o zaman sağlamı eleştirenlere izin vermeyeceğim.. asıl kötü olan takım kötü giderken eleştirmektir..

Şule Artarlar
11-30-2007, 17:43
valla bencede şuan için yapılacak bişey gözükmüyor saglam isterse beşiktaşın büyüklügünün altında ezilsin veya iyi sonuçlar çıkaramayan beşiktaş olsun olmasın tek yapılacak bişey kaldı sabırla destek verip beklicez.......

Merve Ar
11-30-2007, 18:04
bence istifa etmesin, daha çok yeni gibi geliyor bana. istifa etmek için en son sıralarda yer alıyor en başta Başkan istifa etmeliii ;)

Elif Kaya
11-30-2007, 18:10
zaten böyle birşey olacağını sanmıyorum şu durumda belki ileryen zamanlarda takım çok kötü giderse istifası istenebilir ama başta demirören

Barış Kahraman
11-30-2007, 18:11
demirören istifa etmez.. neyse zamana bırakalım herşeyi..

Barış Aygün
11-30-2007, 23:59
ertugrul saglam onumuzdekı sezonda kalmalı derım bu sene sampıyon olamasakta gruptan cıkamasakta ertugrul hoca bu takımda kalmalı....artık bazı seylerı kafamızda duzeltelım..nerde uzun sure bırlıktelık orda basarı...sımdı ertugul hoca gıdıcek yerıne gelen bı dunya transfer yapıcak onu ıstemıycek bu nıye var dıyecek............takım ha oturdu oturacak derken 1 sezon daha bıtıcek yıne hoca gıtsın dıyecegız....sonra bı baskası yıne aynı mevzular......bu boyle yıllarca surecek...ama saglam kalırsa kı onumuzdekı sezonda olmak zorunda aramızda elındekı topcuların ozellıklerını nerde ne yapcaklarını artık daha ıyı kestırmıs olucak..takımdakı bagı kurma yonunde bı zorluk yasamayacak cunku hoca-futbolcu arasındakı ılıskı daha farklı bır hal alıcak futbolcularını daha ıyı tanıycak hersey daha farklı olacak.....ARTIK ERTUGRUL HOCAYI BIRAKALIM ASIL SORUN YONETIM...ERTUGRUL HOCAYI BAHANE EDIYORUZ...her ne kadar kadro kurarken oyuncu degıstırırken hata yapsada onuda ogrenıcek onunda tecrubeye ıhtıyacı var tıpkı 18-20 yasındakı futbolcu gıbı...bu tecrubesınıde buyuk takımda kazanması demek BESIKTASIN GELECEĞİ SAĞLAM DEMEKTİR.....

Gökhan Özsoy
12-01-2007, 08:03
Ömür boyu kontrat imzalnasın bence. Ne gitmesiymiş. Sadece bu maçı kazandık diye söylemiyorum. Beyefendiliği herşeyden önce gelir.

beyefendilik maç kazandırmıyor arkadaşım..;)

Barış Kahraman
12-02-2007, 19:59
ne oluyor beyler? sanki içinde benimde oldugum birkaç kişşiyi kösteklikle suçlar gibisiniz? topmu oyunuyor Beşiktaş? Bu yazının altını çizin 4-5maç sonra gelip göstereceğim.. o zaman sağlamı eleştirenlere izin vermeyeceğim.. asıl kötü olan takım kötü giderken eleştirmektir..

başka bişe demiyorum..

Bülent Girgin
12-02-2007, 21:56
Ömür boyu kontrat imzalnasın bence. Ne gitmesiymiş. Sadece bu maçı kazandık diye söylemiyorum. Beyefendiliği herşeyden önce gelir.

BEYEFENDILIGINE , ADAM GIBI ADAM OLMASINA KIMSE BIRSEY DEMIYOR ERTUGRULUN AMA ANTRENÖRLÜGÜ SIFIR, FUTBOLDAN ANLAMIYOR YADA BESIKTAS ADI ALTINDA EZILIYOR !!!!

Adnan Direnç
12-02-2007, 22:10
eee ozaman yılbaşında noel babadan yeni bir teknik adam isteyelim oldu olacak...

4 senedir neden kaybediyoruz biz soruyorum size arkaşlar...

Adnan Direnç
12-02-2007, 22:10
gitmesi gereken, başkan ve eşantiyonları ibrahim üzülmez baki mercimek ve sinan engin...

Turgay Çetin
12-02-2007, 22:25
ya cok sabrettiniz zatennnn.yeni teknik adamlarda beşiktaşın kapısının önünde bekliyo beni alacakalr diyee..sacmalamayın arkadaşlar yaa.ne yapıyoda ertugrul sağlama bu kadar öfke bu kadar vurdumduymazlık.adam elinden geleni yapıyo..cıkıpta omu oynasın.yapmayın ya biraz sakin olun hep destek tam destek bugunlerde

Barış Aygün
12-02-2007, 22:30
ya cok sabrettiniz zatennnn.yeni teknik adamlarda beşiktaşın kapısının önünde bekliyo beni alacakalr diyee..sacmalamayın arkadaşlar yaa.ne yapıyoda ertugrul sağlama bu kadar öfke bu kadar vurdumduymazlık.adam elinden geleni yapıyo..cıkıpta omu oynasın.yapmayın ya biraz sakin olun hep destek tam destek bugunlerde bende kalmasından yanayım ama hala bu sekılde kadro cıkarmaya devam ederse...ısımız cok kotu...senın elınde batuhan gıbı bı adam var nobre oynuyor....mehmet sedefi koy beke onune koy serdar ozkanı buragı saga koy ortaya hıgıaın delgado...sonra bobo batu sıralasın gollerı bunu yapmak bu kadar zor degıl ya.....ama ogrenıcek bu senede sampıyon olacagız ama kanser verem veba olarak...

Barış Kahraman
12-02-2007, 22:31
kişisel görüşleri saçmalık diye nitelendirmeyin!! herkesin bakış açısı farklıdır.. kimi yönetimde suç bulur kimi teknik adamda kimi futbolcularda kimi taraftarda.. birbirimizin görüşlerine saygı duyarak eleştiri yapalım..

Ayşegül Alparslan
12-03-2007, 11:14
bir kaç yorumda gene sağlam efendi denilmiş rice ediyorum şu adama bu kelimeyi kullanmayalım

Bülent Girgin
12-03-2007, 11:19
bir kaç yorumda gene sağlam efendi denilmiş rice ediyorum şu adama bu kelimeyi kullanmayalım

ertugrula bir tek ben ertugrul efendi diyorum :D :D

Mehmet Erhan
12-03-2007, 11:21
maalesef yükü taşıyamadı...bunu oyuncu tercihleriylede belli ediyor zaten...bence gitsin artık...

Ayşegül Alparslan
12-03-2007, 11:23
ertugrula bir tek ben ertugrul efendi diyorum :D :D
o zaman demekki bir kaç yerde kullanmışsın :))) gerçekten kullanma o yorumu yaa hiç hoş değil bence

Hasret Ergül
12-03-2007, 11:24
Nereye gidiyor ya en kötü bu sezonun sonuna kadar kalmalı... senelerdir biri gidio biri gelio sonuç 5 senedir şampiyonluk göremiyoruz bence bişeyler oturmalı yerine... yada Sağlam hocayı gönderecekse yönetim yerine daha SAĞLAM birini bulmalı yoksa kimse dokunmasın Sağlam hocaya...

Bülent Girgin
12-03-2007, 11:25
Nereye gidiyor ya en kötü bu sezonun sonuna kadar kalmalı... senelerdir biri gidio biri gelio sonuç 5 senedir şampiyonluk göremiyoruz bence bişeyler oturmalı yerine... yada Sağlam hocayı gönderecekse yönetim yerine daha SAĞLAM birini bulmalı yoksa kimse dokunmasın Sağlam hocaya...

yorumsuz !!! imzami okumani tavsiye ederim :D :D

Hasret Ergül
12-03-2007, 11:25
Biz değilmiyiz sevinmek için sevmedik şampiyonluk önemli değil diyen varsın bir sene daha gitsin şampiyonluk ama yapboz gibi sürekli böylede olmazki...

Hasret Ergül
12-03-2007, 11:26
yorumsuz !!! imzami okumani tavsiye ederim :D :D

Valla abi Sağlamdan daha iyi birini alıp getirsinler ozaman ben bu laflarımı yutarım ama onu gönder git başka birini getir ondada aynı senaryolar falan bunlar boş iş zaman kaybından başka bişey değil....

Bülent Girgin
12-03-2007, 11:49
Valla abi Sağlamdan daha iyi birini alıp getirsinler ozaman ben bu laflarımı yutarım ama onu gönder git başka birini getir ondada aynı senaryolar falan bunlar boş iş zaman kaybından başka bişey değil....

radikal kararlar alinmasi sart, böyle devam ederse önümüzdeki 6 ayda kaybolup gitmeyecekmi hasret? 14 lig maçi + 5 sampiyonlar ligi maçi oynandi daha 2 farkli bir galibiyeti yok takimin!!!!!!git besiktasin tarihine bir bak en kötü dönemlerde bile böyle bir durum göremezsin.

Hasret Ergül
12-03-2007, 11:51
radikal kararlar alinmasi sart, böyle devam ederse önümüzdeki 6 ayda kaybolup gitmeyecekmi hasret? 14 lig maçi + 5 sampiyonlar ligi maçi oynandi daha 2 farkli bir galibiyeti yok takimin!!!!!!git besiktasin tarihine bir bak en kötü dönemlerde bile böyle bir durum göremezsin.

Gidicek son 5 senedir kayıplardayız zaten diyorumya abi sana ya doğru düzgün biri gelecek yada dokunulmayacak...

Hasret Ergül
12-03-2007, 11:53
Allah belasını versin bu yönetimin zaten bizim kadar kafaları basmıyormu bu adamların....

Mehmet Erhan
12-03-2007, 11:55

işte tam bu konuda haklısın abi...şampiyonlar ligi ön elemesindeki 2 maç(sheriff ve zürih) haricinde geride kalan diğer tüm maçlarda 2 farklı tek bi galibiyetimiz yok...yani 20 küsür maçta... :S: halbuki sezon başında hem zevk alan hemde zevk veren bi takım olacağız demişti ertuğrul hoca, ama kaç ay geçti bunu hala göremedik... :( :( ama tabi burda tek suçlu hoca değil aynı zamanda futbolcular...

Hüseyin Balcı
12-03-2007, 11:56
Dünya devi delbosque geldi hermaçı 4 farkla kazandık dimi abi ertuğrulunda kellesini iste ...
Baki tuğ gibisin valla abi cezayı kestiğin kişi hoca...

Barış Kahraman
12-03-2007, 12:10
herkes ertuğrulu istiyor çünkü beşiktaşın çocuğu ve olabildiğince efendi.. ama beşiktaşın cocugu olmak beiştaşı yönetmekle bir değil, efendi olmak maç kazandırmıyor, o koltuğun altında fazlasıyla ezildi.. bu saatten sonra gitmesede olur zaten..

Bülent Girgin
12-03-2007, 12:16
herkes ertuğrulu istiyor çünkü beşiktaşın çocuğu ve olabildiğince efendi.. ama beşiktaşın cocugu olmak beiştaşı yönetmekle bir değil, efendi olmak maç kazandırmıyor, o koltuğun altında fazlasıyla ezildi.. bu saatten sonra gitmesede olur zaten..

GITMESIN BARIS, BIZ SEVINMEK IçIN SEVMEDIK, VEREM OLMAK IçIN SEVDIK!!!!!!!!

Hasret Ergül
12-03-2007, 12:36
GITMESIN BARIS, BIZ SEVINMEK IçIN SEVMEDIK, VEREM OLMAK IçIN SEVDIK!!!!!!!!

+1903 :D :hii:

Barış Kahraman
12-03-2007, 12:48
sevilmek için sevmedik geyiğine farklı bir bakış açısı :)

Bülent Girgin
12-03-2007, 12:54
2.5 ay önce söyle bir yorum yapmisim :ertugrul türkiye liglerinin en az gol atan takimi olma rekoronu kirdiracak bize, su andaki görünüm o

Gökhan Özsoy
12-03-2007, 13:41
Biz değilmiyiz sevinmek için sevmedik şampiyonluk önemli değil diyen varsın bir sene daha gitsin şampiyonluk ama yapboz gibi sürekli böylede olmazki...

tmm hasret şampiyon olmayalım ama ertuğrul beşiktaşın büyüklüğü altında eziilirken takımıda azdiryo bence..

Serkan Uşak
12-03-2007, 20:03
yönetim , s.e bu takımda olduğu sürece asla ertuğrul hocamızın gitmesini istemem
Adam Gibi Adam Ertuğrul Sağlam

Aras Kafkas
12-03-2007, 21:14
Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam !..

Biri için istifa vakti geldiyse oda sinan engi ve yıldırım demirörendir

Adnan Direnç
12-03-2007, 21:54
adam gibi adam ı love you sağlam :D

Bülent Girgin
05-04-2008, 21:48
adam gibi adam olabilir ama antrenörlügü koskoca bir "0" ! ama istifa etmeyecekmis, bu sezon yapilan hatalardan ders çikarmis seneye çok daha iyi olacakmisiz, 2 farkli bir galibiyet için 16 hafta beklemeyecekmisiz, kismet olursa sampiyon bile olabilirmisiz !

Barış Kahraman
05-04-2008, 21:52
forzadada 50kişiyle tartıştım bu konuyu ama bi türlü anlamak istemiyorlar.. adam gibi adam ne demek ya? futbolda böyle bir tabir varmı? beyfendilik maçmı kazandırıyor? teknik bilgiyimi arttırıyor? heee diyosanızki teknik bilgi istemez adam gibi adam olsun yeter o zaman sağlam kalsın.. yada Ahmet Necdet Sezeri teknik direktör yapalım.. Hem daha fazla adam hemde sağlam Beşiktaşlı..

Bülent Girgin
05-04-2008, 21:53
forzadada 50kişiyle tartıştım bu konuyu ama bi türlü anlamak istemiyorlar.. adam gibi adam ne demek ya? futbolda böyle bir tabir varmı? beyfendilik maçmı kazandırıyor? teknik bilgiyimi arttırıyor? heee diyosanızki teknik bilgi istemez adam gibi adam olsun yeter o zaman sağlam kalsın.. yada Ahmet Necdet Sezeri teknik direktör yapalım.. Hem daha fazla adam hemde sağlam Beşiktaşlı..

beni susturdular, yada öyle saniyorlar ! çok demokratik bir "demirörene destek sitesi" !

Barış Aygün
05-04-2008, 22:29
beni susturdular, yada öyle saniyorlar ! çok demokratik bir "demirörene destek sitesi" !
...ertugrul hoca ne kadar kotu olsada ben seneye klamasından yanayım...cunku yenı hoca demek yenı olusum demektır bu da bızım ıcın eksı bır olaydır..bı kere bunu kabul edın artık...ertugrul hoca ıle artık uzun yıllar calısmalıyız ılla kı bırgun duzelıcektır...cunku yenı hoca geldıgı zaman takımın %90nını ıstmeyecek ve bır dunya para harcayacagız artık uzun vadede bır beraberlık lazım ertugrul saglam onumuzdekı yıl hatalarını duzeltıcektır......arkadaslarım abılerım....baskan konusnda forza dısında aynı fıkırdeyız zaten....

Bülent Girgin
05-05-2008, 07:56
...ertugrul hoca ne kadar kotu olsada ben seneye klamasından yanayım...cunku yenı hoca demek yenı olusum demektır bu da bızım ıcın eksı bır olaydır..bı kere bunu kabul edın artık...ertugrul hoca ıle artık uzun yıllar calısmalıyız ılla kı bırgun duzelıcektır...cunku yenı hoca geldıgı zaman takımın %90nını ıstmeyecek ve bır dunya para harcayacagız artık uzun vadede bır beraberlık lazım ertugrul saglam onumuzdekı yıl hatalarını duzeltıcektır......arkadaslarım abılerım....baskan konusnda forza dısında aynı fıkırdeyız zaten....

ben yasayamam o günleri, senin yasayacaginada kimse garanti veremez:D

Ayşegül Alparslan
05-05-2008, 09:26
hoca kesinlikle kalmalı o gidecekte kim gelecek sanki yerine hadi gitti diyelim gene aynı senaryolarla karşı karşıya kalmayacakmıyız seneye mutlaka takımın başında olmalı eğer başaramazsa demirörenle birlikte giderler artık arkasına sığınacakları tek bir bahaneleri kalmaz o kadarda yüzsüz değildirler en azından sağlam değildir ama ona bi şans daha verilmeli

Bülent Girgin
05-05-2008, 09:35
hoca kesinlikle kalmalı o gidecekte kim gelecek sanki yerine hadi gitti diyelim gene aynı senaryolarla karşı karşıya kalmayacakmıyız seneye mutlaka takımın başında olmalı eğer başaramazsa demirörenle birlikte giderler artık arkasına sığınacakları tek bir bahaneleri kalmaz o kadarda yüzsüz değildirler en azından sağlam değildir ama ona bi şans daha verilmeli

sansini kayseridemi, trabzondami nerede deneyecekse denesin ama Besiktas ona biraz agir geldi !

Salim İnce
05-05-2008, 09:41
Stajyer Ertuğrul Sağlam bu senede göreve devam etmeli. Çünkü bu takımın devamlılığa ihtiyacı var. Her sene hoca değiştirerek bir yerlere varamayız. Yeni gelecek hoca yeni transferler demek bir çok oyuncunun gönderilmesi demek. Beşiktaşında bunu yapacak gücü yok. Ertuğrul Sağlam Euro2008 maçlarını gidip çıplak gözle izlemesi gerekir. Bu maçları izleyerek değişik hocalardan değişik taktikler öğrenir. Kendini daha fazla geliştirir.

Bülent Girgin
05-05-2008, 09:45
Stajyer Ertuğrul Sağlam bu senede göreve devam etmeli. Çünkü bu takımın devamlılığa ihtiyacı var. Her sene hoca değiştirerek bir yerlere varamayız. Yeni gelecek hoca yeni transferler demek bir çok oyuncunun gönderilmesi demek. Beşiktaşında bunu yapacak gücü yok. Ertuğrul Sağlam Euro2008 maçlarını gidip çıplak gözle izlemesi gerekir. Bu maçları izleyerek değişik hocalardan değişik taktikler öğrenir. Kendini daha fazla geliştirir.

sanki simdi yine 5-6 oyuncuyu göndermeyeceklerde :D hersene aynisi degilmi?

Barış Kahraman
05-05-2008, 09:46
yetiştirme kurumu gibi olduk zaten.. i.akın burak i.kaş bizde piştiler başka takımlarda oynuyolar.. bide hoca yetiştiriyoruz.. hadi hayırlısı..

Salim İnce
05-05-2008, 09:53
sanki simdi yine 5-6 oyuncuyu göndermeyeceklerde :D hersene aynisi degilmi?

Tamam yine 5-6 oyuncu gelecek ama düşük maliyetli oyuncu alınacak. Ertuğrul Sağlam gönderilirse erine muhakkak yabancı bir tenkik direktör getirelecek. Yabancı teknik direktör getirmek o kadar değil. Adamların bir ton istekleri var. Kadrolarında mutlaka bir iki tane yıldız oyuncu istiyorlar. Sözleşmelerine ağır maddeler koyduruyorlar. Beşiktaşa gelecek yabancı bir teknik direktör adım gibi eminim ilk senesinde bizi şampiyon yapamayacak. Sonra sözleşmesi fes edilip gönderecekler. Tamam göndersinler yerine yeni birini bulurlar ama. Bu adamların gönderildiklerinde aldıkları tazminatları görüyoruz. Beşiktaş bir del bosque davası yükünü kaldıramaz. Hadi o tazminatı ödedik diyelim. Bir de onun getirdiği yıldız oyuncular var. Onlara bir ton bonservis ödemişiz. Onlarında performansı ne olacağı hakkında kimse garanti veremez. Onlarda başarısız olup gönderilirse ondan sonra Beşiktaşın vay haline.

Barış Aygün
05-05-2008, 10:25
ben yasayamam o günleri, senin yasayacaginada kimse garanti veremez:D

sakın olmak lazım abı seneye ozamanlar :D en kotu bır sene daha beklerız sonrası M.UTD ;)

Nihal Aslan
05-05-2008, 10:29
ertugrul gıtmesın kalsın ama işi bilen yasca daha buyuk luce gıbı bı adam alsınlar ertugrulda onun yanında gezınsın ısı ogrensın satajerlıgıne devam etsın işte :p

Ayşegül Alparslan
05-05-2008, 10:39
ertugrul gıtmesın kalsın ama işi bilen yasca daha buyuk luce gıbı bı adam alsınlar ertugrulda onun yanında gezınsın ısı ogrensın satajerlıgıne devam etsın işte :p aaa sizde iyice cahil ettiniz adamı kız bu kadarına müsade edemem :)) bu kadar üstüne gitmeyin ben inanıyorum seneye herşey çok farklı olacak

Salim İnce
05-05-2008, 10:43
ertugrul gıtmesın kalsın ama işi bilen yasca daha buyuk luce gıbı bı adam alsınlar ertugrulda onun yanında gezınsın ısı ogrensın satajerlıgıne devam etsın işte :p

Evet aslında bu şekilde bir teknik yönetim anlayışına geçilebilir. Ertuğrul Sağlam yine teknik direktörlük işine devam eder. Ertuğrul sağlamıda yönetmesi için daha önce büyük başarılara imza atmış tecrübeli bir isim bulunabilir. Gelecek kişi hem transferlerle ilgilenir. hemde takımın genel konularına bakar.

Barış Kahraman
05-05-2008, 10:46
onu kabul edecek adamda zor bulunur ama.. hatta hiç kimse kabul etmezki..

Salim İnce
05-05-2008, 10:51
Benim şahsi düşüncem böyle bir uygulamaya geçilsin o işi yapacak bir sürü insan bulunur.