PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sen kımın yolundasın?

Muhammet Sancak
08-19-2008, 22:42
ataya saygısızlık diz boyu.bir söz vardı..ATAM İZİNDEYİZ..

ne güzel söylenmıstı bu söz..lıderın, onderın, bas oggretmenın,baskumandanın ızınde olmak..

yalnız bu sözunde deyımı yerındeyse ıcıne ettıler..gecenler de gözüme carpan bir söz..''ATAM İZİNDEYİZ,SİROZDAN ÖLECEGIZ''

yazık dıyorum..bu mu mustafa kemalı anlamak..siz böyle anlıyosanız eger kı,ben mustafa kemalı anlamamısım hala..

Salim İnce
08-19-2008, 22:47
Bu konu ile ilgili çok güzel bir yorum yapacaktım ama yapmayacağım. Çünkü siaysete girecek. Ataya saygısızlık yapan insanların ben ta...diyorum sadece....

Barış Aygün
08-20-2008, 04:03
bencede bu tezehuratı anlamıyorum.....sacma sapan bısı.....zaten bızım taraftara bu alkol huyu yuzunden uyuz oluyorum maca gıtmeden alkol almak adamlık olmaya basladı boyle adamlık olur mu yaa...alkole karsı olmamız gerekırken onunla yasıyoruz ve maalesef ortaya boyle aptal bır goruntu cıkıyor....KIMSE KUSURUMA BAKMASIN AMA BU BOYLE...mactan once ıcıp kendını kaybedıp bır gram ınsanlık gormemıs hale gelıp o guzelım dolmabahcenın duvarlarına işeyip(BAYANLARDAN COK OZUR DILYORUM),kusmak,salak salak saga sola kufur yagdırmak marıfet ve adamlık olmus yazıklar olsun.....

Tuğba Demirbaş
08-20-2008, 09:25
Sadece içki içseler neyse.Daha neler neler.İşte noluyo o zaman.Adam karısını çocuğunu alıp maça gitmek istemiyo.Başım belayamı gisin diyo.Yoksa neden herkez maça gitmek istemesinki.

Bülent Girgin
08-20-2008, 10:52
ben olsam avrupadaki gibi alkollü olanlari stada sokmam ! fener maçinda kapalinin %40-50 arasi sarhostu ve en az 4-5 kavga çikti ! rezillik !

Mehmet Erhan
08-20-2008, 10:58
içerek maça gitmek moda olmuş zaten...herkeste bir içki içme merakı almış başını gidiyor...sanki içki olmazsa bağıramayacak...bide içkiyi erkeklik zannedenler var ya esas ona uyuz oluyorum ben...hadi bunlar bir kenara, bu yolla ATATÜRK üzerinden pankart veya tezahürat gibi eylemlerde bulunmak son derece çirkin bir davranış...yasaklayın kardeşim içkili maça girmeyi...

Yalçın Özdemir
08-20-2008, 11:49
dogru ıcenler sapıtıyo sonradan gıtı baskalrına satasıyolar kavga cıkıyo durduk yere adam ıcmeden gelse adam gıbı bagırsa yensede yenılsede takımın her dakka her sanıye arkasında olsa olmazmı NO İÇKİ

Muhammet Sancak
08-20-2008, 16:19
bu sözün bır beşiktalıyı aıt oldgunu bılmıyodum..sylenenlerden dogru mu analdım bılmıyorum ama eger kı bu söz bır beste ıse bizim trubunlerde yazık dıyorum.hayatımda ılk kez o buyuk beşil-ktas taraftarına yazık dıyorum..icim acıyarak..canım yanarakk

Ezel Özsipici
08-20-2008, 20:14
Sadece içki içseler neyse.Daha neler neler.İşte noluyo o zaman.Adam karısını çocuğunu alıp maça gitmek istemiyo.Başım belayamı gisin diyo.Yoksa neden herkez maça gitmek istemesinki.
evet özellikle bu konuda benim cok canım yandı ailemi bu konuda kandırmak gercekten cok zor oluyo ama onlarada hak vermiyo diilimm..bu gercekten atatürke yapılan büyük bir saygısızlık tezahurat sölenyo birde msnde nickleere felan yazmıslar gecen gün kendi msnimde gördüm:S:

Gökhan.Şen
08-26-2008, 11:19
çok kötü boşuna dememişler alkol kötüdür diye.