Orijinalini görmek için tıklayınız : Sergen Yalçın'a Jübile
Arda Hatipoğlu
05-02-2008, 15:41
Bugün İtibariyle Sergen Yalçın Son Takımı Olan Eskişehirspor'da Kadro Dışı Bırakılmış Ve Kendisi De Futbolu Bırakma Kararı Almıştır. Bilindiği Gibi Sergen Yalçın Beşiktaş'a Çok Emeği Geçmiş Üst Düzey Yetenekleri Olan Bir Futbolcudur . Geçen Sene Nedeni Anlaşılamayan Bir Şekilde Jean Tigana Sergeni Kadroda Görmek İstemediğini Belirtmiştir . Bizler De Burada Elimizden Geldiğince Sergene Destek Olmaya Çalışmış , Ancak Başarılı Olamamıştık . Şimdi Sergen Yalçın'a Bir İyilik Yapmak Bizlerin Ve Beşiktaş Yönetiminin Elinde . Futbolu Bu Şekilde Dramatik Değil De Doğduğu Büyüdüğü En İyi Şekilde Hizmet Ettiği Beşiktaş Klübünde Bırakmasını Sağlayalım . Ligtv'ye Bağlanan Sinan Engin Elimde Olsa Sergeni Geri Getiririm Düşüncesini Dile Getirmiştir . Bunu Gerçekleştirelim Ve Gelecek Sezon Sergenle 1 Seneliğine Kontrat İmzalayalım Ve Sezon Sonunda Jübilesini Yapalım . Maç Oynamasa Bile Hocanın Yanında Oturur Abilik Yapar Arada Çıkar Topunu Oynar . İbrahim Üzülmez'e Yıllarca Sesimizi Çıkarmadıysak Sergen Yalçın'a Bahane Aramamıza Gerek Yok . Büyük Beşiktaş Kulübü Ve Taraftarı Sergen Yalçın'a Hak Ettiği Jübileyi Yapacaktır.
Arda Hatipoğlu
05-02-2008, 15:41
''Şimdikiler de Sergen gibi olsa''
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Sergen Yalçın'ın futbolu bırakmasını değerlendirdi. "Kızmıştır, bırakmaz" diyen Engin, imkanı olsa Onu tekrar Beşiktaş'a alacağını kaydetti! Övgüler yağdırdığı oyuncuyu şimdiki futbolcularla da kıyaslayan Engin, F.Bahçe maçında gözlerinin Sergen'i aradığını itiraf etti
Lig Tv'de yayınlanan Futbol Gündemi programında Sergen'in futbolu bırakacağının açıklanmasının ardından canlı yayına telefonla bağlanan Sinan Engin, Sergen'in bu kararında cayacağını söyledi ve imkanı olsa O'nu Beşiktaş'a alacağını kaydetti.
Engin, eski futbolcusunu övgü yağmuruna tutarken, "Başka Sergen gelmez" dedi.
İşte Ajansspor.com'un derlediği Engin'in açıklamaları;
“Sergen böyle bir karar verdiyse çok kızmış demektir. Sergen çok özel bir futbolcu. Sergen , ‘Kullanılmıştır’ diye düşünmek bence çok yanlış. Sergen saf bir çocuk. Sergen kimseye müdahale etmeyen, içi dışı bir, bir yöneticisi yormayan bir oyuncu. Gerçi bizi de yordu ama Sergen gibi futbolcu da yorsun! Keşke şimdikiler de Sergen gibi oynasın da yorsun.”
“Sergen’i özlüyoruz tabii. Geçen gün Ali Kalaylıoğlu’na Fenerbahçe maçında söyledim. Sergen şimdi burada olsaydı inanılmaz işler yapardı. Ben elimde imkanım olsa yine onu Beşiktaş’a alırım. Ama futbol oynaması için değil, yanımda otursun yeter. Ben onu insan olarak da çok seviyorum. Arada sırada oynar tek başına birkaç maça imza atar, asist yapar. Çoğu transferde de daha fazla iş yapar.”
“Hangi, takımda oynarsa oynasın Sergen’i tanımak ve iyi değerlendirmek lazım. Biz bunu daha önce Yıldırım başkanla yaptık. Aldık ve takımın şampiyonluğunda büyük rol oynadı. Hatta o zaman sakattı ve bize çok tepki gösterdiler. Ama om zaman Beşiktaş’ın kritik maçlarına attığı gollerle geride kaldığımız bir dönemde 100. yıl şampiyonluğunda biz de varız dedik.”
“Lucescu bazen şikayet gelirdi. Ama ben Sergen’e sorduğumda ‘Abi bana bir şey söylemiyor, benden çok memnun olduğunu söylüyor’ derdi. Yani ona bir şey söylemeye Lucescu bile çekinirdi. Biz hocayla Sergen’i çok iyi kullandık. Keşke bir kez daha oynasa da seyretsek.”
“Biz İngiltere’de Chelsea’yi yendik ve daha sonra Elazığ’da maça gittik, Sergen’e taş atıyorlar, küfür ediyorlardı. Ben de daha bu çocuk 2-3 gün önce Chelsea’ye 2 gol attı dedim. Yani başka Sergen yok. Bir daha da gelmez. İmkanım gücüm olsa tekrar Beşiktaş’a alırım. Ama şimdi beni biraz aşar gibi görünüyor bu mesele.”
“Şimdi 20 dakika falan oynar diyorlar, ama bence öyle değil. Fizik gücü çok iyi Sergen’in. Ama onun yaşadığı hayatı başka futbolcu yaşasa imkanı yok oynamayaz. Kampta gece 12’ye kadar uymazdı. Sergen gerçekten gerekenleri yapmış olsa çok daha üst düzey bir futbolcu olurdu. Sergen’in önemli olan dış hayatını kabul ettirmek. Ama basımız bunu çok yazıp çiziyor. Şimdi alırız 50 türlü eleştiri yaparlar. Ama ben Sergen’in futbolu bırakacağını düşünmüyorum. Cazip bir teklif gelirse vazgeçer. Sinirlenmiştir ve böyle bir karar vermiştir.”
“Ben imkanım olsa alırım dedim. Ama bunu yapmak kolay değil. Şimdi izlediğim Sergen golleri, bana koştuğu o anlar bizi mutlu eden goller. Bütün şampiyonluk maçlarında icraatı var. Bu kadar çok icraatlı bir futbolcu yok. 5 kırmızı kartlı maçta Sergen oynasa öyle bitmezdi. Liderlik vasfı olan bir isim çünkü . Takımın kaptanına futbol olarak da saygı duymak lazım. İyi futbolcuysan seni herkes sayar. Sergen yine bu sene oynar. Sergen’in varlığını yanında hissetmek bile o takımın büyük transfer yaptığını düşündürür.
İnallah Sergen bu kararından cayar!”
http://www.ajansspor.com/futbol/superli ... _olsa.html
Elif Kaya
05-02-2008, 15:57
evet sergen beşiktaşın en önemli ismilerinden ve beşiktaş diyince sergen yalçın seegen diyince beşiktaştı bu şekilde futbolu bırakması üzücü umarım yönetim sergene bir jest yapar
Mehmet Erhan
05-02-2008, 15:57
sergenin BJK ye emekleri ve kazandırdıkları tabiki yadsınamaz...ona jübile yapmak yönetimin elinde...eğer kendisi de BJK de jübile yaparım diyorsa neden olmasın...futbola BJK de başladı, hiç değilse BJK de bırakmış olur...
Barış Aygün
05-02-2008, 18:38
bencede gelsın super olur...ne jubılesı rıcardınhonun yerıne oynasın ıste...sakatlanmaz bısı olmaz abılık yapar....sergen bu ya
Nihal Aslan
05-03-2008, 09:42
gelsin klubede yer var oda oturur ne olcak bı sergenemı yer acamıcaz:p
Barış Kahraman
05-08-2008, 03:43
Sergene jubile yapmak şart.. eğer Beşiktaş sergen gibi bir futbolcuyada jubile teklif etmeyecekse kulübe kilit vurup kapatsınlar!!
Bülent Girgin
05-08-2008, 07:17
cem uzan yapsin jübilesini !
Salim İnce
05-08-2008, 11:27
Sergeni beşiktaşa alsınla. Sürekli yedek kulübesinde dursada buna razıyız. Son 20 dakika oynasın bizede onada yeter. Sergen gibi biri daha bu ülkeye gelmez. Ayrıca jübilesinide beşiktaşda yapması gerekli.
Barış Kahraman
05-08-2008, 11:28
Sergeni artık almazlar.. hele sağlam söz geçiremeyeceği için hiç almaz.. ama jubilesinin yapılması şart..
Bülent Girgin
05-08-2008, 11:34
fener yapsin jübilesini !
Ayşegül Alparslan
05-08-2008, 11:42
fener yapsin jübilesini ! sende yani bazen ne demeye çalışıyorsun anlayamıyorum ne demek fener yapsın öyle bişey olsa adım gibi eminim bizim yönetimi ve sergeni eleştirenlerin en başında sen olacaksın
Bülent Girgin
05-08-2008, 11:45
sende yani bazen ne demeye çalışıyorsun anlayamıyorum ne demek fener yapsın öyle bişey olsa adım gibi eminim bizim yönetimi ve sergeni eleştirenlerin en başında sen olacaksın
trabzon yapsin jübilesini
Ayşegül Alparslan
05-08-2008, 12:25
trabzon yapsin jübilesini
trabzon sana yapacakmış jübileyi gerçi süpriz yapmayı düşünüyorlardı ama
Bülent Girgin
05-08-2008, 14:34
trabzon sana yapacakmış jübileyi gerçi süpriz yapmayı düşünüyorlardı ama
galatasaray yapsin jübilesini
Barış Aygün
05-08-2008, 15:43
abı nıye boyle bırsey soyluyorsun anlamadım vallahi :(
Bülent Girgin
05-08-2008, 16:13
abı nıye boyle bırsey soyluyorsun anlamadım vallahi :(
bütün dedigim takimlarda oynadi, onlarda yapabilirler jübilesini. ayrica sergen hakkinda neden böyle düsündügümüde suraya bakarsan görürsün.
http://www.kartalpencesi.com/forum/showthread.php?t=170&page=4
Mehmet İpek
05-08-2008, 20:42
Segen Yalçın oynadıgı futbol ve Beşiktaşa kazandırdıgı maçlar,kupalarla ayakta alkışlanacak , üzerinde formayı giydiğ sürece görevini yerine getirmiş bir futbolcudur.
Yapmış oldugu hareket , söylemiş oldugu sözler geçmişindeki başarıları silecek kadar geçerli değildir benim gözümde.
O zaman Pascal attığı gol sonrası elini şortuna soktu diye , ilhan mansız hep agrasif davranarak takıma zararlar verdi diye vb. gibi yargılanmalılar.
Sergen Yalçın Benim herzaman sevdiğim ve tkdir ettiğim beşiktaş tarihindede yeri belirli bir oyuncudur...
Koray Ercan
05-08-2008, 21:25
Segen Yalçın oynadıgı futbol ve Beşiktaşa kazandırdıgı maçlar,kupalarla ayakta alkışlanacak , üzerinde formayı giydiğ sürece görevini yerine getirmiş bir futbolcudur.
Yapmış oldugu hareket , söylemiş oldugu sözler geçmişindeki başarıları silecek kadar geçerli değildir benim gözümde.
O zaman Pascal attığı gol sonrası elini şortuna soktu diye , ilhan mansız hep agrasif davranarak takıma zararlar verdi diye vb. gibi yargılanmalılar.
Sergen Yalçın Benim herzaman sevdiğim ve tkdir ettiğim beşiktaş tarihindede yeri belirli bir oyuncudur...
brava katılıyorum
Barış Kahraman
05-08-2008, 21:33
valla bende sergen'e tek bir laf dedirtmem.. bütün takımlarda oynamış olabilir ama Beşiktaşlılıgından hiç bir zaman taviz vermedi.. en azından tümer gibi sağda solda saçma açıklamalar yapmadı..
Erkan Korkmaz
05-08-2008, 22:24
Sergen o saydığın tüm takımlarda oynadı peki... hangisinde beşiktaşta oynadığının yarısı kadar oynadı ? Beşiktaş sergene jübile yapmalıdır hatta olursada 1 sene dahi olsa alıp oynatmalıdır...
Mehmet Erhan
05-24-2008, 13:35
Dört büyüklerde top koşturan ve son olarak Eskişehirspor'dan ayrılan Sergen Yalçın, spor yorumcusu oldu.
Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzon'da oynadığı futbolla kendine özel bir kitle yaratan Sergen artık yorumcu.
Son olarak Eskişehir'den tartışmalı bir şekilde ayrılan Sergen Yalçın NTV SPOR'la el sıkıştı.
Haziranda başlayacak olan Avrupa Şampiyonası'nda yorumlarına başlayacak olan Sergen, yeni sezonda da Türkiye ligini yorumlayacak
internet spor
yurt dışına çıkıp antrenörlük kursu alsaydı daha iyi olurdu...bakalım yorumculuğu da futbolu kadar üst düzey olabilecek mi...
Bülent Girgin
05-24-2008, 16:59
Jübilesini NTV yapacak demekki :D
Erkan Korkmaz
05-25-2008, 09:35
bence gelip 1 sene daha oynasın sırf derbilerde bile oynasa yeter ya....
Bülent Girgin
05-30-2008, 07:43
Beşiktaş’tan futbolu bırakan eski yıldızına anlamlı teklif:
SKİ sembol futbolcularına vefasız davrandığı konusunda yaygın bir inanış bulunan Beşiktaş’ta kötü alışkanlıklar değişmeye başladı.. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş altyapısının Türk futboluna hediye ettiği Sergen Yalçın’a sürpriz bir jübile yapmak için harekete geçti.. 1991-92 sezonunda Beşiktaş altyapısından A takıma yükselen Sergen, 1997-98 sezonunda 8 milyon dolara İstanbulspor’a satılmış; daha sonra F.Bahçe ve G.Saray’da 2’şer, Trabzonspor’da ise 1 sezon oynadıktan sonra 2002-03 sezonunda tekrar Beşiktaş’a dönmüştü.. Beşiktaş’ın son şampiyonluğu yaşadığı 100. yıl kadrosunda yer alan Sergen, 2006-07 sezonunda Beşiktaş’la yollarını 2. defa ayırıp İkinci Lig’deki Şekerspor’a gitmişti
DEMİRÖREN’E BRAVO
KENDİSİNİ gönderen Demirören yönetimiyle de sorunlar yaşamasına karşın, Beşiktaş tecrübeli futbolcuya önemli bir vefa örneği gösterdi. Demirören’in talimatıyla önceki gün Sergen’i telefonla arayan menajer Sinan Engin, “Futbolu bıraktığını duydum.. Senin gibi yetenekler kolay yetişmiyor.. Ben yeteneğini ve tecrübeni gençlere aktarmandan yanayım.. Sen Beşiktaş’ın çocuğusun.. Beşiktaş’la arana mesafe koymana da gerek yok.. Yaşanan tatsızlıkları unutalım.. Ve madem futbolu bıraktın, üstümüze düşeni yapalım, sana görkemli bir jübile düzenleyelim.. Ayrıca istersen, İngiltere’ye teknik direktörlük kursuna yollayıp hem yabancı dil öğrenmeni hem de kendini geliştirmeni sağlayalım. Sonra Beşiktaş’a hizmet edersin” teklifinde bulundu
SERGEN DUYGULANDI
BU bir öneri karşısında duygulanan Sergen ise Engin’e “Bu kadar ince düşünmenizden gururlandım.. Başka takımlarda da oynamış olabilirim ama ben her zaman Beşiktaşlı Sergen’im.. Tabii ki jübile yapmak isterim, ayrıca kendimi gelişme konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Bu yaklaşımınıza teşekkür ederim” karşılığını verdi.. Engin’in Sergen’i başkan Yıldırım Demirören’le görüştürdükten sonra sezon başına kadar jübileyi yetiştirme çalışmalarının başlayacağı öğrenildi.. Sergen için Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de bir jübile planlıyordu.. Ancak Beşiktaş’ın devreye girmesiyle, Sergen’e futbola başladığı siyah-beyazlı formayla jübile yapma şansı doğdu..
KARTAL YİĞİT ( Yalan haber yapmada üstüne yoktur :D )
Salim İnce
05-30-2008, 08:23
Bunu demirören düşünmüş ise helal olsun. Sergen bir jübile yapacaksa o da Beşiktaşta olması gerekiyor.
Şule Artarlar
05-30-2008, 09:13
Geç Kalinmiş Bi Jubile Ama Nyse Artik...
Nihal Aslan
05-30-2008, 09:40
bilemiorummmm..........
Erkan Korkmaz
05-30-2008, 10:01
ben hala 1 sene daha bizde oynamasından yanayım ya neyse :)
Mehmet Erhan
05-30-2008, 10:51
bülent abi neden yalan haber olsun ki...vallahi ben zaten böyle bir haber çıkmasaydı şaşırırdım...çok ince bir davranışta bulunmuş yöneticiler...hayret doğrusu...sergeni her ne kadar fazla sevmesem de doğru olanı BJKde jübile yaparak futbolu bırakmasıydı ve o da olacak sanırım...bülent abi bu arada senin jübilesini yapsın dediğin hiç kimse sergenin jübilesini yapmıyor ve de futbolu futbola başladığı kulüpte bırakıyor... :D
Bülent Girgin
05-30-2008, 11:22
bülent abi neden yalan haber olsun ki...vallahi ben zaten böyle bir haber çıkmasaydı şaşırırdım...çok ince bir davranışta bulunmuş yöneticiler...hayret doğrusu...sergeni her ne kadar fazla sevmesem de doğru olanı BJKde jübile yaparak futbolu bırakmasıydı ve o da olacak sanırım...bülent abi bu arada senin jübilesini yapsın dediğin hiç kimse sergenin jübilesini yapmıyor ve de futbolu futbola başladığı kulüpte bırakıyor... :D
adamin adi yetiyor, bu kaç kez böyle yalan haberler yapti! geçen sezon istanbuldan sanki avusturyadaymis gibi futbolcularla röportaj bile yapmisti :D Jübile konusuna gelince, yeni stad projesi gibi birsey diyeyim ben :D
Mehmet Erhan
05-30-2008, 11:34
adamin adi yetiyor, bu kaç kez böyle yalan haberler yapti! geçen sezon istanbuldan sanki avusturyadaymis gibi futbolcularla röportaj bile yapmisti :D Jübile konusuna gelince, yeni stad projesi gibi birsey diyeyim ben :D
bana göre bu, ne yalan bir haber olacak, ne de o stad konusu gibi olacak...zaten yönetim yapmasaydı taraftar baskı uygulayıp yaptırırdı jübileyi...bence jübile için en uygun tarih euro 2008 sonrası...temmuz veya lig başlamadan önce ağustos ayı içerisinde olabilir...bekliyoruz bakalım gelişmeleri...
Bülent Girgin
05-30-2008, 12:00
bana göre bu, ne yalan bir haber olacak, ne de o stad konusu gibi olacak...zaten yönetim yapmasaydı taraftar baskı uygulayıp yaptırırdı jübileyi...bence jübile için en uygun tarih euro 2008 sonrası...temmuz veya lig başlamadan önce ağustos ayı içerisinde olabilir...bekliyoruz bakalım gelişmeleri...
"taraftar baskı uygulayıp yaptırırdı"
neyin baskisi mehmet? taraftar kulübün batirilisina bile ses çikarmazken sergene jübilemi yaptiracak?hangi taraftar?:( forzada baslamislar yine "demirören istifa" topiclerini silmeye!
Mehmet Erhan
05-30-2008, 12:05
"taraftar baskı uygulayıp yaptırırdı"
neyin baskisi mehmet? taraftar kulübün batirilisina bile ses çikarmazken sergene jübilemi yaptiracak?hangi taraftar?:( forzada baslamislar yine "demirören istifa" topiclerini silmeye!
abi benim sana bu konuda anlatmak istediğim şu ki; eğer ki yönetim biz sergene jübile yapmıyoruz diye bir açıklama yapsaydı Beşiktaşlı taraftarlar stadda, forumlarda vs... çıkıp yönetime sergenin jübilesini yapmaları için söylemlerde ve tezahüratlarda bulunurdu...Beşiktaş taraftarlarının çoğu sergeni çok seviyor ve de futbolu bırakacaksa da futbola başladığı kulüpte bırakmasını istiyor...nasıl ki yabancılardan pascal taraftarın göz bebeği ise yerli futbolculardan da sergen aynı şekilde çoğu BJK linin sevgilisi durumunda...hem taraftardan kastım da çarşı değil benim...tüm Beşiktaş taraftarlarından bahsediyorum...olaya sadece çarşı olarak bakmamak lazım...
Emrah Ulutürk
05-31-2008, 12:12
sergen 1 tane herturlu jubile gider
Barış Aygün
05-31-2008, 18:11
mantıklı olur jubıle....artık vefasızlık yapmamak lazım....eskılere...
Elif Kaya
05-31-2008, 19:39
sergene iyi bir jübile yapmak şart
Ahmet Ardahan Öztürk
08-19-2008, 14:45
sergen sen on numarasın
sergen sen son numarasın
düdük çaldı hadi vur şuna
golün tekrar ekrana gelsin
dilerim bütün aslar da sana gelsin
sergen sen peter pan'ı bilirmisin
orada ne diyorlardı bilir misin
'peri tozu yetmez kumaş boyası da lazım'
sergen türkiye candır avrupa'yı boşver
doksanda attın ya sen o golu boşver
Vedat Özdemiroğlu.. "Beşiktaş Şiirleri"
Soner Koçer
08-19-2008, 15:23
walla oynarken karşıydım artık geçti sergenden diye,ama şimdi bile nedense hiç düşünmeden bıraksın diyemiyorum,sadece işini yapsa bence 30 dakka oysada da yeterdi,ama artık jübile şart.
Onur Aksu
08-20-2008, 12:36
oktaya jubile yapılıyorsa sergene hayli yapılmalı
Barış Kahraman
08-20-2008, 14:22
öyle yada böyle sergen yalçın futbolu bıraktı.. eğer oktaya tümere tepki gösteriliyorsa sergenede gösterilmeli.. sergenin onlardan aşagı kalır bi yanı yok.. sergeni çok seviyorum ancak madem oktaya tepki gösteriliyor sergenede gösterilmeli..
Onur Aksu
08-24-2008, 00:05
oktaya yapıldıysa segene de yapılmalı.sergene de yapılacaksa zamanında nouma neden kovuldu.hadi nouma yı kovdun .beşiktaşa karşı oynadığı maçta gol attığında gol sevinci yaşamayan ilhana niye zamanında sahip çıkılmadın.sinan engin için ali gültiken niye kovuldu menejerlikten???soru işaretleri soru işaretleri...pascal ve ilhan a sahip çıkalım onlar tartışmasız beşiktaşın taraftarı olan futbolculardı.ikisininde gözyaşları herkesin hatırındadır.
Muhammet Ervan
08-25-2008, 15:42
jubile gerekir
Sercan Kandemir
08-25-2008, 16:24
sergenin jübilesi cok güzel olur diye düsünüyorum ona bakarsaniz suc sadece sergende degildi tigana döneminde istenmedi sahip cikilmadi ama derbilerde yine kaptan olarak en önemli oyuncumuz du sezon bitiminde masaya oturmaya planliyordu sergen repörtajlarda "ben besiktasin ogluyum besiktasta para söz konusu degil" demisti ve takimdan kovdular....
Samet Sahin
08-27-2008, 20:34
türkiyenin gelmiş gecmiş en iyi sol ayagı ..
Emrah Kahraman
08-27-2008, 20:37
kesınlkle samet katılıorm sana en iyi sol ayaktır.istese realdede milanda da oynardı.10 Sergen =)
Atilla Sezer
09-19-2008, 15:50
istese dünyada sayılı futbolcular arasına girerdi .. ama takmadı kiloluydu geceleri alemlerde olrdu :D
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.