PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Servet'in Golü Buz Gibi Ofsayt(Resmli)

Gökhan Özsoy
11-05-2007, 09:05
http://www.milliyet.com.tr/2007/11/05/resim/or084120.jpg

Buz gibi golü vermeyen Türk hakemleri takım farklı olunca buz gibi ofsayt olan pozisyonda gol veriyor..:(h5)::(h5):

Rıdvan Dilmen'in yazısından gol değerlendirmesi : Maça gelince; Gaziantep takımı farklı kazanacağı maçı kendi beceriksizliği yüzünden, tabii ki yardımcı hakemin inanılmaz hatasından (pozisyonun içinde Servet olduğu için kendi kalesine attı zannetti herhalde) berabere tamamladı. Sonuçta da Galatasaray müthiş bir puan aldı.

Hasret Ergül
11-05-2007, 09:06
Bu seene hakemler şaibeye çalışıyor!

Utku Öz
11-05-2007, 11:22
şaibesaray işte daha ne beklersiniz futbolcu hade saf orda duruyor ofsaytın iiçinde hakem ondanda saf :D:

Gökhan Özsoy
11-05-2007, 11:30
bunlar saf görünen uyanıklardan utku..;)

Utku Öz
11-05-2007, 11:36
bunlar saf görünen uyanıklardan utku..;)

aslında haklısın varya asıl saf olanalr biziz temiz oalnlar biziz alem şerefsiz

çarşı_1903me
12-02-2007, 00:55
ya herkes görüyor hakemler görmüyor nereye bakıyorlar bunlar havayamı yawww

Barış Aygün
12-02-2007, 10:20
hakemlerın gozu anca bıze acılır...haksızlık adaletsızlık ortada....hakkımızda hayırlıs....

Gökhan Özsoy
12-02-2007, 10:28
barış adamalrda bişe var panionios maçındada bir gol ofsaytmış penaltııda penaltı deilmiş..:D yunanlara iyi oldu ama:D
walla anladı adamlar heryeri bağlamış sanırım:D

Hüseyin Balcı
12-02-2007, 10:41
barış adamalrda bişe var panionios maçındada bir gol ofsaytmış penaltııda penaltı deilmiş..:D yunanlara iyi oldu ama:D

o maçı ağzım açık izledim ilk yarı şut çekemediler yalandan dahi olsa ikinci yarı bir gol attı serkan net 1,5 metre ofsayt ardından tartışmaya bile açık olmayan bir pozisyonda 1 metre gerisinde koşarken gayselinin adam hakem penaltı verdi itirazdanda kırmızı kart sonrası malum hakan şükür kral ...

Barış Aygün
12-02-2007, 10:42
evwet ızledım o macı...valla beleşten mac kazanıyorlar...bızde bı yerlerımızı yırtıyoruz...

Mehmet Erhan
12-02-2007, 11:45
g.saraylısı bile bu sene şampiyonuz...hakemler bize çalışıyor diyorlar...artık burda varın gerisini siz düşünün...şu ligde boşuna oynuyormuşuz gibi hissediyorum bazen... :( :( :(

Utku Öz
12-02-2007, 12:23
g.saraylısı bile bu sene şampiyonuz...hakemler bize çalışıyor diyorlar...artık burda varın gerisini siz düşünün...şu ligde boşuna oynuyormuşuz gibi hissediyorum bazen... :( :( :(

yuhh kim demiş bunu kanıt ? :s

Mehmet Erhan
12-02-2007, 12:24
yuhh kim demiş bunu kanıt ? :s

benim arkadaşlarım...en büyük kanıtda bu şahsın kulakları... :D:

Ezel Özsipici
12-02-2007, 15:17
bu ne yaa her sene aynı sey yeter gecen sene fenre(gerci hala devam ediyo ama bjkın rakibi kimseona gibime geliyo)bu senede gsye bu ne ya bu kadarıda olmaz spor yorumcuları diyro hakemler kasten yapmıyo bir defa yapmıyo ki bunolar 14 hafta oldu bu kaccıncıI?

H.Hüseyin Uluçay
12-03-2007, 09:23
şu anda görevdeki federasyon, gsyi 4sene üst üste şampiyon yapan federasyon, daha ne bekliyorsunuz ben anlamıyorumki :S: herşey ortada zaten

Aylin Şengül
12-04-2007, 08:03
Hakem hatalarından dolayı puanları kazananlar kazandı, puanları ceplerine indirdiler ve sahada top oynamadan haftalardır maç kazanıyorlar, artık bizim ligin tadı hiç kalmadı, kazananı şampiyonu belli bir ligde takılıyoruz. İnşallah Porto yu yeneriz ki çok zor, bu sene böyle biter gider...

Bülent Girgin
12-04-2007, 08:42
Hakem hatalarından dolayı puanları kazananlar kazandı, puanları ceplerine indirdiler ve sahada top oynamadan haftalardır maç kazanıyorlar, artık bizim ligin tadı hiç kalmadı, kazananı şampiyonu belli bir ligde takılıyoruz. İnşallah Porto yu yeneriz ki çok zor, bu sene böyle biter gider...

rakiplerimiz hakem hatalarindan puan kazaniyorlar bizde bizim antrenörün hatalarindan dolayi puan dagitiyoruz :( :(