PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevinmeyin...!

Volkan Kaya
01-13-2008, 09:14
Umutların Tükendiği Yerde KARTALın Kudreti Başlar..!
Sevinmeyin BEŞİKTAŞ Düşmanları , evet siz Beşiktaş düşmanı kolpa,utanmaz , bi objektif , taraflı medya SEVİNMEYİNİZ. Bizi asla bölemeyecek asla parçalayamayacaksınız. Buna değil siz hiç kimsenin gücü yetmeyecek. Bunu münasip paragraflarınıza münasip bir satır başı olarak kaydediniz . Her zaman ve her yerde yapmaya çalıştığınız suni rekabet senaryolarınız bu defa havada kalacak. İçerimize sokmaya çalıştığınız truva atları ve kahpe senaryonuz bir kez daha geri tepecek.

Sanmayın ki bu yaptıklarınız yanına kar olacak ve sanmayın ki bu ulu çınar bir kaç tane mürekkebi kaşarlanmış , sahte kalemşorlerin fantazisi olarak kalacak. Beşiktaşlı abilerim , ablalarım , kardeşlerim ve arkadaşlarım . Bu camianın rengine , bayrağına , tarihine gönül vermiş Karakartallarım hepimiz geçmişte örneklerini yaşadığımız ama her bir defasında alnımızın akıyla başarıyla çıktığımız zor bir dönemden geçmekteyiz. Düşmanları en çok ne yıkar biliyor musunuz ? ; sadece "birlik ve beraberlik" evet bunun kelimelerde kalmadığını ve her Beşiktaşlı gönüllerin bu konuda aynı attığını biliyoruz. Oyunun figüranı olmayalım, düşmana bu savaşımızda malzeme vermeyelim , eksikliklerimizi , hatalarımızı , yanlışlarımızı yerinde ve zamanında bize yakıştığı gibi , bugüne dek nasıl hareket ettiysek bundan sonra da o dustur ve yakışıklıkta hareket edelim.

Nasıl bir medya ile bu ülkenin her köşesine tanıtıldığımızı unutmayalım ve o medyanın bizim içerimizi nasıl karıştırmak istediği bilincini yitirmeyelim. Diyorum ki ; sevincimizi bile paylaşmayalım bu zihniyetle . Mutluluk hıçkırıklarımızı bile kayaların yosun tutan taraflarında atalım ki , namertlerle şeref yoksunlarıyla paylaşmayalım diye.

Her hafta hatta her gün hakkımız gasp edilmekte , emeklerimiz çiğnenmektedir. Bizi öyle bir hengamenin içerisine itmeye çalışıyorlar ki bunlarla uğraşacak zaman ve refleks imkanı tanımama adına. Hayır hayır hayır biz sizlerle de nasıl mücadele edeceğimizi biliyoruz. Kim nere de nasıl olursa olsun Beşiktaşlı kardeşler hep kardeş olsun . Biz kendi sorunlarımızı kendi içerimizde ailece çözeriz , bu aileden olmayanlar bize akıl vermesinler. Başka takımın amigo kestane yazarları neymiş Beşiktaş 'ımız için üzülüyorlarmış ; hadi oradan be hiç bir duvara tutunamamış kartlaşmış beton zerreleri , uzak durun bizden.

Kısa bir sürede bu durumdan çıkıcağımıza her Beşiktaşlı gibi ben de inanıyorum. Bizim için umutsuzluk , bizim için imkansızlık diye bir şeyi asla asla kabul etmiyoruz. Size göre umutların bittiği yerden yükselecek KARTALIm ama bu defa avı için yükseldiği bu semalarda indirdiği her pençenin bir arkası, bir devamı gelecek , ta ki son düşman da diz çöküp eğilene kadar...!

Bülent Girgin
01-13-2008, 11:27
Kısa bir sürede bu durumdan çıkıcağımıza her Beşiktaşlı gibi ben de inanıyorum

bu yönetimle IMKANSIZ! ancak günlük basari ve huzur yasanabilinir bu yönetimle, aynen bugüne kadar oldugu gibi.

Ezel Özsipici
01-13-2008, 11:38
Sevinmeyin BEŞİKTAŞ Düşmanları , evet siz Beşiktaş düşmanı kolpa,utanmaz , bi objektif , taraflı medya SEVİNMEYİNİZ. Bizi asla bölemeyecek asla parçalayamayacaksınız. Buna değil siz hiç kimsenin gücü yetmeyecek.

Hasret Ergül
01-13-2008, 12:47

İnancımı hiç kaybetmedim kaybetmemde, başarılara bağlı değil bizim sevdamız....
Alayına inat ölümüne seviyoruz..!!!

Mehmet Erhan
01-13-2008, 12:53
Kısa bir sürede bu durumdan çıkıcağımıza her Beşiktaşlı gibi ben de inanıyorum

bu yönetimle IMKANSIZ! ancak günlük basari ve huzur yasanabilinir bu yönetimle, aynen bugüne kadar oldugu gibi.

abi yönetim için söylediklerinde haklı olabilirsin ama bende sana o alıntı yaptığın cümlenin devamı ile karşılık vermek istiyorum:

Bizim için umutsuzluk , bizim için imkansızlık diye bir şeyi asla asla kabul etmiyoruz. Size göre umutların bittiği yerden yükselecek KARTALIm ama bu defa avı için yükseldiği bu semalarda indirdiği her pençenin bir arkası, bir devamı gelecek , ta ki son düşman da diz çöküp eğilene kadar...!

Bülent Girgin
01-13-2008, 13:17
abi yönetim için söylediklerinde haklı olabilirsin ama bende sana o alıntı yaptığın cümlenin devamı ile karşılık vermek istiyorum:

Bizim için umutsuzluk , bizim için imkansızlık diye bir şeyi asla asla kabul etmiyoruz. Size göre umutların bittiği yerden yükselecek KARTALIm ama bu defa avı için yükseldiği bu semalarda indirdiği her pençenin bir arkası, bir devamı gelecek , ta ki son düşman da diz çöküp eğilene kadar...!

ya yinemi savas çiktida benim haberim olmadi?! hangi düsman, neyin diz çöküp egilmesi?!

Mehmet Erhan
01-13-2008, 13:21
burda düşman dediklerimizin kim olduğunu sende çok iyi biliyorsun abi...lütfen yani...:( ama ben yinede söyleyim sana o düşmanları:tff,mhk,hakemler,fb,gs,bursa ve tabiki taraflı medya... :@

H.Hüseyin Uluçay
01-13-2008, 16:16
savulun alçaklar, hak yiyen şerefsizler =))
bu yönetim varken bunlar hikaye bence :S:

Ezel Özsipici
01-13-2008, 17:24
savulun alçaklar, hak yiyen şerefsizler =))
bu yönetim varken bunlar hikaye bence :S:

böle demekten ve bekklemekten baska caremeizz yok!