PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sinan Engin : ''ADAMLAR ACIMIYORLAR!''

Gökhan Özsoy
11-07-2007, 00:25
''ADAMLAR ACIMIYORLAR!''

Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, 8-0'lık maç sonrası bomba açıklamalar yaptı! "Elimizdeki malzeme bu" diyen ve revizyon sinyali veren Engin'in "Devam edersek" şeklindeki yorumu ise ilgi çekti! Engin, Liverpool'un acımadan gol için geldiğini de söyledi..

Turkcell Süper Lig 11. haftasının önemli maçlarından kareler.[Tüm Galeriler]Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, FC Liverpool karşısında aldıkları 8-0'lık yenilginin çok üzücü olduğunu söyledi.

Sinan Engin, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, İngiliz ekibinin maçta toplam 12 atak yaptığını ve 8 gol bulduğunu belirterek, ''Ama bunlar mazeret değil. Avrupalı acımıyor ve atabildiğini atıyor. Bugünkü kadromuz buydu. Buraya daha diri bir takımla gelseydik, sonuç belki de farklı olurdu'' dedi.

Devre arasında gönderilecek futbolcular konusunda bir gelişme olup olmadığı konusunda Engin, ''Şu an için alınmış bir kararımız yok. Bakıyoruz, zamanı geldiğinde durumu değerlendireceğiz'' diye konuştu.

''Yürekli olan farklı skorla kazanıyor'' diyen Engin, kaleci Hakan ile ilgili bir soruya da, ''Hakan'ın da iyi oynadığı zamanlar oldu. Zaman zaman bizim maç kazanmamıza da etkili oldu'' dedi.

Beşiktaş'ın kadrosunun çok üst düzey olmadığını vurgulayan Engin, ''Gerçekçi olmak lazım. Rakibimiz Liverpool'da oyuna sonradan girenlerin bile fiyatları 10-15 milyon dolar arasında. Liverpool ile İstanbul'da çok iyi mücadele etmiştik ama burada olmadı, üzgünüz'' diye konuştu.

-CANLI YAYIN AÇIKLAMALARI-

Engin maç sonunda Star Tv canlı yayında da ilginç ifadeler kullandı.
İşte Ajansspor.com'un derlediği o açıklamalar;

"Eğer bir maçta bir takım 12 atak yapar ve bunlardan 8'i abuk subuk şekilde gol olursa, böyle bir sonuç ortaya çıkar. Topu uzaklaştırmak istiyorsun vuruyor gol oluyor, çarpıyor gol oluyor! Liverpol takımı güçlü olabilir, bizi yenebilir ama bu sonucu beklemiyorduk, bu bizi çok üzdü."

"Mücadele etmek lazım, koşmak lazım. Fizik gücün fazla olması lazım. Ben derbi ertlensin derken bunları demek istedim. Maalesef Türk futbolcularının durumu bu. Üst üste maç oynama sorunları oluyor. Bak görüyorsun acımıyorlar bile. Maç devam etse daha da gol atmak istiyorlar. Ama bunların hiçbiri mazeret değil, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyorsan bunun hesabını yapman lazım."

"Ertuğrul hocamız devam edecek. Böyle bir talep olmadı. Ama hocamız her şeye açık. Sonuçta malzeme buydu, bu malzeme bugün kötü oynadı ve kötü mücadele etti. Biz herkesten daha çok üzgünüz. Futbolcular bizden de daha üzgün."

"Eğer devam edersek, bu takıma daha iyi transferler yapıp, daha üst düzey ve savaşçı oyuncularla devam etmeliyiz. Yapacak bir şey yok. Hayat devam ediyor. Sivas maçımız var. Avrupa ayrı bir platform. Ama biz Türkiye'de iyi takımız, daha güçlüyüz ve iddialıyız. Şampiyonluk adayıyız. Tüm derbileri oynadık ve lider Galatasaray'dan 4 puan gerideyiz. Ama Beşiktaş taraftarı rahat olsun. Türkiye'de hedeflerimize ulaşacağız."

Gökhan Özsoy
11-07-2007, 00:26
ulan şerefsiz haysiyetsiz köpek nasıl böyle bir açıklama yaparsın sen yaa:@
Beşiktaş menecerinin maç sonu dediğine bak yaa acımadan gol atıyo diyor..
allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın lan şerefsiiz..:@:@

Barış Kahraman
11-07-2007, 00:43
3ceza puanı verdim gökhan :)

böyle yönetim böyle kadro olmaz olsun..

Kemal Arıcıoğlu
11-07-2007, 00:59
benimde canım ceza puanı çekti şimdi...ama ben bi konuşursam kesin banlanırın o yüzden en iyisi susmak :@

Selim Kılıç
11-07-2007, 02:04
lan beşiktaş menejerisin ya sen.ne demek acımıyorlar.allah kahretsin ** çocu mafya p**.al demirören'i de s** gidin lan düşün yakamızdan.babanızın dükkanı mı lan burası beşiktaş!!!!

Elif Kaya
11-07-2007, 07:13
Zaten uyuz oluyorum bu adam birde çok iyi yapıyor gibi açıklama yapıyor o.ç. Mafya köpeği...

Bülent Girgin
11-07-2007, 07:34
"Ertuğrul hocamız devam edecek. Böyle bir talep olmadı. Ama hocamız her şeye açık. Sonuçta malzeme buydu, bu malzeme bugün kötü oynadı ve kötü mücadele etti. Biz herkesten daha çok üzgünüz. Futbolcular bizden de daha üzgün."

"Eğer devam edersek, bu takıma daha iyi transferler yapıp, daha üst düzey ve savaşçı oyuncularla devam etmeliyiz.

bu kadar geri zekali bir menacer olabilirmi ya!!! ya sen bunlari nasil söylersin?????? simdi bu teknik kadrodan ve futbolculardan ne basari ve nasil basari beklersin bu sözlerden sonra??????????
sende tarihe geçtin it herif !!!!!!!! insallah rahat etmissindir!!!!!!!!!!!

Hüseyin Balcı
11-07-2007, 08:15

"Eğer devam edersek, bu takıma daha iyi transferler yapıp, daha üst düzey ve savaşçı oyuncularla devam etmeliyiz.

bu kadar geri zekali bir menacer olabilirmi ya!!! ya sen bunlari nasil söylersin?????? simdi bu teknik kadrodan ve futbolculardan ne basari ve nasil basari beklersin bu sözlerden sonra??????????
sende tarihe geçtin it herif !!!!!!!! insallah rahat etmissindir!!!!!!!!!!!
bülent abi tarz değiştirmişsin ?
saygılar :hii:

Hasret Ergül
11-07-2007, 08:23
Bu futbolculardan bir başarı beklemek hata aslında..
Başkan kalkıyor paf takım diyor sonra futbolcudan başarı bekle adam primi düşünüyor ekmeğini düşünüyor aklı derbide pafta...
Gerçi bize göre o formayı üzerine geçirdiyse parayı düşünmemeli sadece BEŞİKTAŞ için oynamalı ama onlar BABAHAKKI zamanında kaldı...

Yazıkkk Yazıkk..

Bülent Girgin
11-07-2007, 08:29
bülent abi tarz değiştirmişsin ?
saygılar :hii:

anlamadim hüseyin?

Hüseyin Balcı
11-07-2007, 08:33
anlamadim hüseyin?
it herif !!!!! senin uslubun değilde dedim başkasımı yazıyor.

Bülent Girgin
11-07-2007, 09:18
it herif !!!!! senin uslubun değilde dedim başkasımı yazıyor.

haklisin özür dilerim, nasil böylebirsey yazdim farkinda degilim :D :D tüm köpeklerden özür diliyorum !!!!!! ayrica sen ne zamandan beri hayvanlari koruma cemiyetine üyesin? :D :D

Hüseyin Balcı
11-07-2007, 09:23
haklisin özür dilerim, nasil böylebirsey yazdim farkinda degilim :D :D tüm köpeklerden özür diliyorum !!!!!! ayrica sen ne zamandan beri hayvanlari koruma cemiyetine üyesin? :D :D
abi aramızda kalsın it olduğu konusunda mutabıkız ama malesef beşiktaşımızın temsilcisi ayrıca uslup olarak ben desem bunu normalde senin demen tuafıma gitti sadece...

Bülent Girgin
11-07-2007, 09:34
ben o adami BESIKTASIMIN temsilcisi olarak görmedim, görmemde hüseyin

ersen1903
11-07-2007, 10:15
yenınce bız yendık sımdı de acımadan gol atıyolar.bu yonetım artık ıyıce sasırdı.ne yapıcanı bılmıo yaa.acayıp sınırlıyım.atıcak tabı adamlar sana mı bakıcaklar bıde.sonumuz hayır olsun yaa ben baska bısey demıyorum...

Hasret Ergül
11-07-2007, 12:35
Ne kadar seviyesiz bir konuşma şu topiçi gördükçe deliriyorum..:@

the_eagle
11-07-2007, 12:35
8-0 yenilmiş sahadaki adamlar millet bi cevap bekliyo. Siz olsanız ne derdiniz çok bilen arkadaşlarım

Hasret Ergül
11-07-2007, 12:42
8-0 yenilmiş sahadaki adamlar millet bi cevap bekliyo. Siz olsanız ne derdiniz çok bilen arkadaşlarım

Ben böyle bir açıklama yapmazdım mert!

the_eagle
11-07-2007, 12:45
Mevkin gereği yapmak zorundasın hasret. Sonuçta kamuoyu basın medya ne dersen de mikrofonlar önünde. insanlar bişey bekliyor. Ne diceksin ?????? Orda konuşmama hakkın yok

Hasret Ergül
11-07-2007, 12:47
Mevkin gereği yapmak zorundasın hasret. Sonuçta kamuoyu basın medya ne dersen de mikrofonlar önünde. insanlar bişey bekliyor. Ne diceksin ?????? Orda konuşmama hakkın yok

Ya sen iyimisin ben kalkıp açıklama yapmazdım demiyorum böyle bir açıklama yapmazdım kalkıpta adamlar acımıyor diye cümle kurmazdım.. üzülmez çıktı üzgünüz vs.vs.vs dedi çekti gitti sende de çek git her seferinde uzatıp lafları saçma sapan konuşmanın anlamı yok...

Volkan Kaya
11-07-2007, 12:56
yazıklar olsun bu yonetımee bu sınan engıne kalecı hakan delgdo we bobo harıc butun oyunculara yazıklar olsun ruhsuzlar

Barış Kahraman
11-07-2007, 15:07
adamlar acımıyorsa sinan engin ne yapsın..

Gökhan Özsoy
11-07-2007, 15:11
adamlar acımıyorsa sinan engin ne yapsın..

keşke beniteze söleseydi zaten yanyanaydılar yeter laa atmayın 4 yeter deseydi..:D:

Volkan Kaya
11-07-2007, 15:15
ben bı kere unı de kı bı turnuwada takım kaptanıydım kurdugum takımla fark yıoduk ama fark baya acılınca rakıp kaptana solemıstım baba yeter herkes ıslıoo dıe:D

Barış Aygün
11-07-2007, 21:40
sana acımayana sende acımayacaksın...eger bunu yapamıyorsan ıstıfanı defolup gıdeceksın....ole ahkam kesmekle pafla cıkarım demekle olmuyor sınan bey...kendıne gel bol sacma acıklamalar yapma......bu takım acınacak hale gelmedı getrımeye calısmayın acınacak hale geldıgı gun sıze kımse acımaz.....

Arda Hatipoğlu
11-07-2007, 23:58
adamlar acımıyo dıyo ya lan o adamlar senın babanın oglumuda acıcak bır zamanlar besıktasda acımıyoda 10 - 0 yenıyodu..sızın gıbı boyle dusunenler takımın basında olursa eskı besıktası cok ararız yazıklar olsun

Bülent Girgin
11-08-2007, 10:01
keşke beniteze söleseydi zaten yanyanaydılar yeter laa atmayın 4 yeter deseydi..:D:

yaaaa iste zamaninda sahada rakip futbolcular bizim feyyaza, rizaya,metine aliye "abi ne olur 3 ten fazla atipta bizi rezil etmeyin" diyorlardi, ne günlere geldik :( :( :(

Hasret Ergül
11-08-2007, 10:06
yaaaa iste zamaninda sahada rakip futbolcular bizim feyyaza, rizaya,metine aliye "abi ne olur 3 ten fazla atipta bizi rezil etmeyin" diyorlardi, ne günlere geldik :( :( :(

ewet abiyaa :( ne günlerdi onlar babam sölemişti bunu bana...

Hüseyin Balcı
11-09-2007, 16:09
aslında biraz sakin kafayla düşündüğümde adamın ne demek istediğini anlıyor gibi oldum 100. yılda kocaeli deplasmanındayken 5-0 öne geçmiştik ve luce ile s.e artık rakibin üstüne gitmeyin demişlerdi hatta bir pozisyonda g.o.t.m ve kaan dobra 6.gol için atak yapınca eliyle geri çekilin işareti yapmıştı ikiside çünkü rakip bile olsa onlarında onurunu incitmek istemiyodu luce insan olarakta kusursuzdu lucescu rakibe saygısı vardı elin oğlu acımıyo ama!