PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sinan Engin: "Fikrimiz değişebilir"

Hasret Ergül
11-05-2007, 07:59
F.Bahçe maçı sonrasında, Başkan Yıldırım Demirören'in evinde toplanan Beşiktaş Yönetim Kurulu, hakem hatalarına büyük tepki gösterirken, tarihi kararlar almıştı

Sivas maçında sahaya PAF takımıyla çıkma kararı alan Beşiktaş Yönetimi, taraftarından maça gelmemesini isterken, Futbol Federasyonu Başkanvekili ve Beşiktaş Delegesi Affan Keçeci ile derbinin hakemi İsmet Arzuman'ı da istifaya davet etmişti. Siyah-beyazlılar, Başkan Yıldırım Demirören'in ağzından yapılan resmi açıklamaların ardından, camianın ve Futbol Federasyonu'nun tepkilerini beklemeye başladı.

Engin: Fikrimiz değişebilir

Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, Liverpool maçı sonrasında Başkan Yıldırım Demirören ile bir araya geleceklerini ve durum değerlendirmesi yapacaklarını söyledi. Teknik heyet ve futbolcuların arkasında olduklarını da belirten Engin, “Derbi sonrası başkanımızın yaptığı açıklamalarla ilgili gelecek tepkileri bekliyoruz” dedi. Engin, Sivas maçına PAF takımıyla çıkma kararıyla ilgili olarak ise “Bu konuyu başkanımızla yeniden konuşacağız. Tamamen PAF takımıyla olmasa da Sivas karşısında PAF ağırlıklı bir kadro ile mücadele edebiliriz “ değerlendirmesinde bulundu.

Keçeci istifayı düşünmüyor

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in istifaya çağırdığı, Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci böyle bir düşüncesinin olmadığını söyledi. Keçeci, “Görevimi en adil bir şekilde yürütmeye çalışıyorum. Bir insanın haksız yere istifasını istemek o insanı yüceltir. Ben Beşiktaş formasını üstümden çıkartıp işimi yapıyorsam bu işimizi ne kadar adil yaptığımızı gösterir” dedi. Affan Keçeci, siyah-beyazlıların Sivas maçına PAF ağırlıklı bir kadro ile çıkma düşünceleriyle ilgili olarak ise “Prosedüre uygun. Futbolcuların profesyonel lisansı olması halinde sorun yok” açıklamasını yaptı.

Gökhan Özsoy
11-05-2007, 08:27
tam sinan engine yakışır bir açıklama olmuş 2 gun önce sölediklerini untmuş kararımızdan vazgeçebiliriz ne demek yaa bi kere olsun sözünün eri ol bee..

Nihal Aslan
11-05-2007, 09:22
hahahhhah komık ınsanlar ya sınırlenıp soyluorlar sonra fıkrımız deısebılır dıolar

Ayşegül Alparslan
11-05-2007, 09:42
yazıklar olsun yaaa bi öğrenemediniz önce düşünüp sonra konuşmayı

Utku Altıncık
11-05-2007, 09:47
şerefsiz zdaltonnn.... biraz ..delikanlı..oll..

destekliyoruzzz..işteee..daha..ne istiyorsunn..

eğer karardan vaz geçersen..ilerde..

dahada..kötüü.sonuçlarla..daha..ağır ..kararlar verme zorlanabilirsinizz

umarımm..söylenenler..yapılır

Nihal Aslan
11-05-2007, 10:20
jaunty

Sinan Enginden yeni açıklama: ´´fikrimiz değişebilir....´´ :)

Herkeslerin tahmin ettiği gibi açıklamalarının üzerinden 2 gün geçmeden kıvırmaya‚ başladılar.

Ne demişler kaldıramayacagın lafın altına yatmaaa.

PAF takımla çıkarız‚ asarız‚ keseriz‚ masaya vururuz. Sahaya çişimizi yaparız...

(fb sıtesınden alıntıdır)

elın ezıklerıne eylence oluoruz bole

Gökhan Özsoy
11-05-2007, 10:23
ben o eziğe burda bişe derdim şimdi ama:@:@ sinan engin allah seni bildiğii gibi yapsın:@

Utku Öz
11-05-2007, 11:17
jaunty

Sinan Enginden yeni açıklama: ´´fikrimiz değişebilir....´´ :)

Herkeslerin tahmin ettiği gibi açıklamalarının üzerinden 2 gün geçmeden kıvırmaya‚ başladılar.

Ne demişler kaldıramayacagın lafın altına yatmaaa.

PAF takımla çıkarız‚ asarız‚ keseriz‚ masaya vururuz. Sahaya çişimizi yaparız...

(fb sıtesınden alıntıdır)

elın ezıklerıne eylence oluoruz bole

yaa bu ne bee:@:@ ezikler bile dalga geçiyor sabrımızı zorlamasınlar gerkirse yönetimede gider :@:@

Hasan Sütçü
11-05-2007, 20:20
Edit......

Kemal Arıcıoğlu
11-05-2007, 20:22
kim yapmış bu açıklamayı sinan enginmi...boşkoy gitsin...bana delikanlı adamdan bahsedin...beşiktaşımdan menfaat bekleyen insanlardan değil;)

Bülent Girgin
11-05-2007, 20:47
ben simdi nopost almak istemedigimden bu (ayi dersem ayiya, essek dersem essege, köpek dersem köpege saygisizlik olacagindan) mahluga birsey demiyorum artik, bekliyorum, besiktastan ayrildigi veya kovuldugu gün dünyalar benim olacak !!!!!

Gökhan Özsoy
11-05-2007, 20:54
Gökhan Sinan Engin'e Karşı !!!

Aylin Şengül
11-05-2007, 21:21
Bu kadar laftan sonra PAF takımı ile çıkmamız lazım sivas maçına, ama lüzumsuz bir tepki, fener orijinli bir tepki. adamlar hiçbir dediklerini yapmıyorki, bizimki de kalkmış onlara özenmiş aynı lafı ediyor.
Bu arada PAF maçına hangi takımla çıkacağız??

Bülent Girgin
11-05-2007, 21:28
Bu kadar laftan sonra PAF takımı ile çıkmamız lazım sivas maçına, ama lüzumsuz bir tepki, fener orijinli bir tepki. adamlar hiçbir dediklerini yapmıyorki, bizimki de kalkmış onlara özenmiş aynı lafı ediyor.
Bu arada PAF maçına hangi takımla çıkacağız??

A-takimimizla :D :D

Barış Aygün
11-05-2007, 21:41
bu nasıl ezık bır acıklamadır...ılk defa bı ıs yapıyorlar dedık....yıne bır halt olmadı.....sınan saba hıc yakısmadı.....bu takım hafta sonu paf takımla cıkmasın dırek hepsı ıstıfasını versın...

the_eagle
11-05-2007, 21:47
Tamamda şimdi Sinan Engin'e neden geliyor tepkiler. Sonuçta bu alınan kararı sinan engin tek başına mı alıyo Allah mı bu adam ? Herkes ilk önce bi kalemindeki kanı akıtsın ondan sonra yorum yapsın. Ayıptır Yazıktır günahtır Beşiktaş hepimizin Beşiktaşı.
Kararı desteklemeleri lazım. paf a genç b genç bişey oraya çıkacak ! Ama sanırsam bu lisans olayı engel teşkil ediyor. Bakalım hayırlısı...

Arda Hatipoğlu
11-05-2007, 22:12
eger takım sıwas macına paf takımla cıkmazsa s....r olup gıtsın bu yonetım ne lan bu dalgamı gecıyolar cocuk oyuncagımı bu,fenerlı s...ler gıbı lıgden cekılırız dıyıp sonra laflarındanmı gerı doncekler,nerde besıktaslı durusu geri adım atmak bıze yakısırmı