Orijinalini görmek için tıklayınız : Siz Beşiktaşı Sevmeye Cesaret Edebilirmisiniz?
İbrahim Aydın
12-14-2007, 08:15
Bu sevda sıgmadı yürege , yelkovan sensiz gitmedi bi' adım ileriye , bi' ömür yetmiyor ulan seni sevmeye !
Yüreğinde karşılıklı Siyah - Beyaz cekmenin tadını anlaya bilirmisiniz ?
hayatı Siyah - Beyaz renklendirmenin asilligini bile bilir misiniz ?
en güzel filmler sinemalarda ki yerlerini almısken , herkes konserlere akın ederken , sehir kollarını acmıs sizi beklerken Baba Hakkı'nızın , Şeref Bey'inizin kabrini ziyarete gitmenin bize kazandırdıgı huzuru anlaya bilir misiniz ?
hayatı Siyah - Beyaz üzerine kurmak ne demek , siz bilir misiniz ?
tüm kirliliklerin icinde Beyaz'ı yüreginde sarıp sarmalayıp saklamanın sevdasını tada bilir misiniz ?
herseye ragmen ; BEŞİKTAŞ ULAN ! diye haykırırken elde ettigimiz hazza anlam getire bilir misiniz ?
pardon ama..
Siz ; 'Beşiktaşlıyım !' demek nasıl bi' duygudur , gururdur.. Siz ; 'Beşiktaşlıyım !' demenin bize kazandırdıgı mutlulugu , huzuru anlaya bilir misiniz ? biz anlatamıyoruz , yasamakla yetinmiyoruz !
Siz ; Bi' kere olsa gözlerimizde ki hırsı görseniz , yüregimizde ki sevgiyi bi' dirhem tada bilseniz.. birisini sevdiginize kendinizi inandıra bilir misiniz ?
hic bi 'beklenti ve cıkar söz konusu olmaksızın tribunde 'BEŞİKTAŞ !' diye bagırırken kol-kola girmis yüreklerin tarifini yapa bilir misiniz ?
pardon ama..
Siz ; tribunde rakibe basmanın , cizgiden top cıkarmanın , yüreginle tam saha pres uygulamanın ne anlama geldigini bilir misiniz ?
'BEŞİKTAŞLI' olmanın gerekleri oldugunu bilir misiniz ?
Siz ; 'BEŞİKTAŞ'tan da öte ; BEŞİKTAŞLILIĞIMIZ var bizim !'`in anlamını cözebilir..
Hayata karşı 'BEŞİKTAŞLI' durmanın ne demek oldugunu bilir misiniz ?
pardon ama..
Siz ; BEŞİKTAŞ'ı sevmeye cesaret ede bilir misiniz ?
Hasret Ergül
12-14-2007, 08:41
hic bi 'beklenti ve cıkar söz konusu olmaksızın tribunde 'BEŞİKTAŞ !' diye bagırırken kol-kola girmis yüreklerin tarifini yapa bilir misiniz ?
Bunun tarifi olmaz... Üzerinde Beşiktaş forması gördüğün kişinin sanki kardeşin çok yakın dostunmuş gibi hissetmenin tarifi olmaz.. Ona yapılan bir yanlışda gözü kara kendini ortaya atmanın tarifi olmaz... Biz BEŞİKTAŞ'lıyız İyi Günde Kötü Günde Hep BEŞİKTAŞ'lıyız...
Mehmet Erhan
12-14-2007, 09:57
Bu sevda sıgmadı yürege , yelkovan sensiz gitmedi bi adım ileriye, bi ömür yetmiyor ulan seni sevmeye!!!!!!!!!
sağolasın paylaşım için...
EDEMEZSİN !!! beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur
Ezel Özsipici
01-06-2008, 21:05
Siz ; 'Beşiktaşlıyım !' demek nasıl bi' duygudur , gururdur.. Siz ; 'Beşiktaşlıyım !' demenin bize kazandırdıgı mutlulugu , huzuru anlaya bilir misiniz ? biz anlatamıyoruz , yasamakla yetinmiyoruz !
:'(
Şule Artarlar
01-06-2008, 21:35
kimsenin bu sevgiyi taşımaya cesareti yoktur kolay kolay. yürek ister beşiktaşlı olmak..
Ezel Özsipici
01-06-2008, 21:38
kimsenin bu sevgiyi taşımaya cesareti yoktur kolay kolay. yürek ister beşiktaşlı olmak..
bu yazı beni derinden etkiledii:(
cok güsel cok etkileyici bir yazıı..BeşiktasLı olmak Gercekten Bir ayrıcalıkk :'(
Uğur Şimşek
01-06-2008, 21:59
bunu anlatmaya kelimeler yetmez bunu yaşamaya yürek yetmez bunu anlamaya akıl yetmez beşiktaşlı olunmaz unutma beşiktaşlı doğulur ya siyahsındır ya beyaz dünyanda başka renklere yer yoktur beşiktaşı sevmek yürek ister bu yürek dünyaya gelmez çünkü beşiktaşıma herşeyim feda ona dünya malı yetmez...beşiktaşlı doğulur başkasıyla ölünmezzz cesaretiniz varmı be ölmeye...
Kemal Arıcıoğlu
01-06-2008, 22:02
beşiktaşmı....işte GERÇEK SEVGİ....onu anlatmaya kelimeler yetmez...çünkü gerçek sevgi onda.....yalansız karşılıksız ama gönülden ve harbiden sevgi....
H.Hüseyin Uluçay
01-06-2008, 22:08
ne kelimeler yeter ne de anlatmak için sözlükler yeter.. ne de kalem yeter ne de dinlicek sabır ister... kimse bilemez ki bunu.. o stada gitmeyi, paran yoksa bilet parası için çırpınmayı... bi gol olunca çocuğun olmuş kadar sevinmeyi.. bilemezler !
Bülent Girgin
01-07-2008, 08:16
en hosuma gidende konunun basligi :D son 5-6 senedir gerçekten yürek isi besiktasi sevmek, sevebilmek, saka bir yana besiktas sevgisi böyle zamanlarda dahada büyüyor benim içimde ve tasma seviyesine çikiyor, dahada bir baglaniyorum besiktaskima !!!!!!
H.Hüseyin Uluçay
01-07-2008, 08:55
en hosuma gidende konunun basligi :D son 5-6 senedir gerçekten yürek isi besiktasi sevmek, sevebilmek, saka bir yana besiktas sevgisi böyle zamanlarda dahada büyüyor benim içimde ve tasma seviyesine çikiyor, dahada bir baglaniyorum besiktaskima !!!!!!
deveyi diken insanı ...... makbüldür derlerya.. senin istediğin de o heralde abi :ok:
Emre Dikdoğmus
02-01-2008, 11:49
baska kimse yazamaz böle yazıları şu taraftarına çok görme şampiyonlukları kafiyeli oldu sanki:D
kimse seni sewmeye cesaret edemez çünkü seni sewmek doğuştan gelen bir şeydir
D: hayatın anlamı siyah beyazdır
Barış Aygün
02-01-2008, 11:54
cesaret edıyorumkı BESIKTASLIYIM...HER HUZUNLU AN SONRASI BILE FORMAMI ESOFMANIMI VS.. UZERINDE BIR KARTAL VE SIYAH BEYAZ ARMAN OLAN BIRSEYI TASIYABILIYORSAM KI tereddutsuz tasıyorum :D
Ezel Özsipici
02-01-2008, 13:00
cesaret edıyorumkı BESIKTASLIYIM...HER HUZUNLU AN SONRASI BILE FORMAMI ESOFMANIMI VS.. UZERINDE BIR KARTAL VE SIYAH BEYAZ ARMAN OLAN BIRSEYI TASIYABILIYORSAM KI tereddutsuz tasıyorum :D
aynen...
hani asi ruhun fragmanı vardı diyodu;
"beşiktaş yenildiği zaman bile ona sarılmak istiyorum..."
"futbol bitse kalksa biz gene beşiktaslıyız gene beşiktaslıyızz..."
Bülent Girgin
02-16-2008, 22:25
bugünkü ankaraspor maçi tekradan gösterdiki cesaret ediyoruz besiktasi sevmeye :D ama sinir hastasi olmusuz, ama kalp hastasi olmusuz hiç farketmez :D
Barış Aygün
02-16-2008, 23:33
bugünkü ankaraspor maçi tekradan gösterdiki cesaret ediyoruz besiktasi sevmeye :D ama sinir hastasi olmusuz, ama kalp hastasi olmusuz hiç farketmez :D besıktas ıcın her turlu hastalıga razıyız...cunku bız ona asıgız.....
Hasret Ergül
02-17-2008, 10:50
Çoookkk Seviyoruzz Deliii Gibiiiii:bagir:
bugünkü ankaraspor maçi tekradan gösterdiki cesaret ediyoruz besiktasi sevmeye :D ama sinir hastasi olmusuz, ama kalp hastasi olmusuz hiç farketmez :D
vallahi ya maç esnasında dernek toplantısındaydım malesef telefona mesajlar geliyor ellerim terledi yüzüm kızardı daraldım utanmazam acın su digiturk ü diye bağırcaktım neyseki 90+3 müjdeli mesaj geldi :D
Ezel Özsipici
02-17-2008, 15:55
Çoookkk Seviyoruzz Deliii Gibiiiii:bagir:
yokkk bu sevdanın bir tarifi :zipla:
Mehmet Erhan
02-18-2008, 09:32
yokkk bu sevdanın bir tarifi :zipla:
sen bu gönüllerin sahibi KARTAL... :oley: :ok:
Yavuz Uğurlu
03-03-2008, 16:44
gel ey fenerli gayseli yada her ne takımlıysan..doğru yolu elbet bigün bulup beşiktaşlı olucaksın..işte ozaman taraftarlık duygusunu hissedecek o harcadığın zamana ağlayacaksın....bubları nedenmi yazdım,çünkü ;beşiktaşlı OLAMAYACAĞINI biliorum,ÇÜNKÜ SEN ARTIK EZİK Bİ TARAFTARSIN..
beşiktaşlı olunmazki beşiktaşlı doğulur..beşiktaşlı olmayanlar ya süt çocuğu yada kız kurusudur..(kendini taraftar olarak atfedenlere atfen)
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.