PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce Başarısızlığın Sorumlusu ya da Sorumluları Kim ?

Mehmet Erhan
04-04-2008, 09:32
Bence alayı gitsin...Hiçbiri kalmasın takımda...

Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu, Ertuğrul Sağlam,Sinan Engin

Sercan Kandemir
04-04-2008, 12:07
hepsinin gitmesi lagzim.

Bülent Girgin
04-04-2008, 14:29
birinci seçenek tabiki ve oraya %35-40 da çarsiyi ekleyebiliriz

Barış Aygün
04-04-2008, 16:29
birinci seçenek tabiki ve oraya %35-40 da çarsiyi ekleyebiliriz
abı carsı derken hapımız carsının ıcındeyız hepımız carsının elemanıyız bılıyorsun dımı....yanı bızım senın hepımızın ne gıbı bı sucumuz olabılır ki gırtlagımızı patlayana kadar bagırıyoruz her mac...

Bülent Girgin
04-04-2008, 17:28
abı carsı derken hapımız carsının ıcındeyız hepımız carsının elemanıyız bılıyorsun dımı....yanı bızım senın hepımızın ne gıbı bı sucumuz olabılır ki gırtlagımızı patlayana kadar bagırıyoruz her mac...

sadece s.e olayi diyorum ben baris, çarsi orada aynen devam etmeliydi s.e ye karsi oldugumuzu göstermeliydi yönetime ama yapmadilar !

Barış Aygün
04-04-2008, 17:38
sadece s.e olayi diyorum ben baris, çarsi orada aynen devam etmeliydi s.e ye karsi oldugumuzu göstermeliydi yönetime ama yapmadilar !
yanı haklısın o konuda...zaten sınan vardar dedı kı sız dedı sınanın ne ıs yaptıgını anladınız mı dedı...tum salon hayırr!!! :D sonra takım ıyı gıdınce ben yaptım ettım dıyor dedı...takım az kotu gıtsın ben alsam topcuyu daha ıyısını alırdım fılan dedi...yanı sınan gereksız bı adam...:D

Bülent Girgin
04-04-2008, 17:42
demekki benim % 35-40 oranim pekte o kadar yanlis degil

Erkan Korkmaz
04-06-2008, 07:45
kapalı tribün sinan engine daha ilk maçta tavrını koydu ama ondan sonra birlik beraberlik adına ses çıkarmadılarki olaydan sonra alen abi sinanın adamı diye düşüneceke insalnarı bile göz önüne alarak ümraniyeye gitti..

Bülent Girgin
07-04-2008, 17:34
kapalı tribün sinan engine daha ilk maçta tavrını koydu ama ondan sonra birlik beraberlik adına ses çıkarmadılarki olaydan sonra alen abi sinanın adamı diye düşüneceke insalnarı bile göz önüne alarak ümraniyeye gitti..

iste benim dememde o erkan, yapilan EN BÜYÜK YANLIS ümraniyeye gitmekti! ama emir demirörenden gelince bazilarinin boynu kildan ince oluyor demekki !